yahu bu FTSE ne garip borsa.kimsenin salladığı yok bunları.ne düşerken ne çıkarken kimseye yön vermiyorlar.en basiti biz mesela FTSE bakmıyoruz DAX bakıyoruz.
güya londra'da avrupa finans piyasalarının kalbi.de get işine...
Printable View
yahu bu FTSE ne garip borsa.kimsenin salladığı yok bunları.ne düşerken ne çıkarken kimseye yön vermiyorlar.en basiti biz mesela FTSE bakmıyoruz DAX bakıyoruz.
güya londra'da avrupa finans piyasalarının kalbi.de get işine...
Görüldüğü gibi birileri bu trendline'ı takip edip (1 barda terbiyesizlik yapmış), saygı gösteriyor. (Son iki günkü hareketler), bu yüzden izlemekte fayda var.
[quote=unlimitted;99767]sayın haguan,
fdow yukarı yükselen kanal genişliğini belirleyen (dipten sonraki) 2. teğette bir hata yok mu?[/quote]
Alttan ikinci kanal çizgisinden mi bahsettiniz sn unlimitted
Grafiği fazla boyamadan biraz daha yakınlaştırdım.
[IMG]http://i41.tinypic.com/20pqc6x.png[/IMG]
bayılttılar yine üfff...bi tarafa kır da dax bız de işimize bakalım
[QUOTE=SEYYAH;99769]yahu bu FTSE ne garip borsa.kimsenin salladığı yok bunları.ne düşerken ne çıkarken kimseye yön vermiyorlar.en basiti biz mesela FTSE bakmıyoruz DAX bakıyoruz.
güya londra'da avrupa finans piyasalarının kalbi.de get işine...[/QUOTE]
Duygusal değil mantıklı yatırımcılar iş başında o zaman. :..:
[quote=haguan;99771]Alttan ikinci kanal çizgisinden mi bahsettiniz sn unlimitted
Grafiği fazla boyamadan biraz daha yakınlaştırdım.
[/quote]
bahsettiğim yer, çizdiğiniz yeni yükselen kanalın alt çizgisini çizerken aldığınız teğet noktası.
dip nokta 6.511 cıvarından başlıyor, yükseliş çizgisinin grafiğe 2. teğet noktası 7.217 diye görüyorum.
yanlış olabilirim, yükselen kanalın genişliğinin biraz fazla olmasının sebebi benim bilmediğim başka bir parametreden mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum.
nooluyor orda nooluyor orda????
daksi kız ne yapıyor?
asti olsa şindi hayvana benziiirler derdi :p
Devlet Su İşleri ara ara baraj kapaklarını açıyor.
dsi ters poz alma huyundan vazgeçti mi acaba..
[quote=unlimitted;99774]bahsettiğim yer, çizdiğiniz yeni yükselen kanalın alt çizgisini çizerken aldığınız teğet noktası.
dip nokta 6.511 cıvarından başlıyor, yükseliş çizgisinin grafiğe 2. teğet noktası 7.217 diye görüyorum.
yanlış olabilirim, yükselen kanalın genişliğinin biraz fazla olmasının sebebi benim bilmediğim başka bir parametreden mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum.[/quote]
Buradan bahsediyorsunuz sanırım.Biraz daha yakınlaştırdım..
[IMG]http://i44.tinypic.com/ztace1.png[/IMG]
675 de soltarafa balya balya alış yerleştirdi ağalar hadi satabilirseniz satın diye...yada bizim gibilere göz dağı :) aman ha shortlamayın yada longda kalın diye ...bakalım galibi kim çıkacak
4140 altına gelirse dax daki hareket hızlanabilir
[QUOTE=marakes;99777]dsi ters poz alma huyundan vazgeçti mi acaba..[/QUOTE]
Artık kendi kurumsal portföyüne işlem açmıyor sadece müşterilerien işlem açıyor diye biliyorum.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;99779]675 de soltarafa balya balya alış yerleştirdi ağalar hadi satabilirseniz satın diye...yada bizim gibilere göz dağı :) aman ha shortlamayın yada longda kalın diye ...bakalım galibi kim çıkacak[/QUOTE]
Bugün de artı kapanırsak yarın %99 eksi kapanırız.
[quote=haguan;99778]Buradan bahsediyorsunuz sanırım.Biraz daha yakınlaştırdım..
[/quote]
doğrudur Sn Haguan.
şimdi tamamdır. ben ilk çizimde yükselen kanalın 2 çizgisi olduğunu sandım, 3 taneymiş.
ilginize teşekkürler.
foruma tavla, okey ve king butonları koyulsun!!!
bari 2 tavla atalım da şu can sıkıntısına bi çare olsun.
marakes, otur karşıma.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=unlimitted;99783]doğrudur Sn Haguan.
şimdi tamamdır. ben ilk çizimde yükselen kanalın 2 çizgisi olduğunu sandım, 3 taneymiş.
ilginize teşekkürler.[/quote]
Üçüncü kanal desteğini (kırmızı ince olan) yeni, yani grafiği yakınlaştırdığımda koydum. Onu uzak planda koymamamın sebebi, içerisinde bulunduğumuz geçmişten gelen düşen kanal destek ,direnç aralıklarının duyarlılığı ve onun getirdiği düşebilme potansiyeli. Yükselişin başladığı kanal desteğinin en altını referans almak ve duyarlı kabul etmek daha çok işe yarıyor genelde kanallara göre trade edenler yakın planda gönderdiğim kırmızıyı referans alarak stop belirliyorlar ancak fiyat bir alttaki kanal ana desteğine kadar geri çekilebiliyor ve sonrasında yukarıya devam ediyor.
[quote=SEYYAH;99775]nooluyor orda nooluyor orda????
daksi kız ne yapıyor?
asti olsa şindi hayvana benziiirler derdi :p[/quote]
4200 üzerine atacak hazırlık yapıyor bence tabi :D
olur ama 2 kişi daha gelsin king oynıyalım:)
[quote=mozkan;99786]4200 üzerine atacak hazırlık yapıyor bence tabi :D[/quote]
peki lindsey ne diyor bu duruma? onunda görüntüsü bozuluyor mu?
lindsey lohan değil bahsettiğim :D
bir de 4.200 üzerine atmak var 4.200 üzerine atmak var nasıl bir atış olacak bu?
[quote=SEYYAH;99788]peki lindsey ne diyor bu duruma? onunda görüntüsü bozuluyor mu?
lindsey lohan değil bahsettiğim :D[/quote]
onu sn. cyclera soracaksın sitede, analizler bağımsızdır ama çok kısa zamanda örtüşecekler
31800de 2072 kontrat alışta bekliyor
[quote=VOBiX;99790]31800de 2072 kontrat alışta bekliyor[/quote]
dengesizin biri heveslenip yazmıstır 163 e düşürmüş şimdide..
[QUOTE=marakes;99787]olur ama 2 kişi daha gelsin king oynıyalım:)[/QUOTE]
üçüncüde ben olayım,yokmu dördüncü aranıyor..:D
[QUOTE=VOBiX;99790]31800de 2072 kontrat alışta bekliyor[/QUOTE]
MARBAStan ISe 1474 kontrat tek kalemde devredildi.
king nerede oynuyorsunuz my nettemi
CHP 2. ergenokan iddianesine girmiş.
25.03.2009 14:18:29 BUFFET'IN BERKSHİRE HATHAWAY ŞİRKETİ AAA OLAN KREDİ NOTUNU KAYBEDEBİLİR- S&P
Warren Buffet'ın yatırım şirketi Bershire Hathaway, S&P'den
aldığı AAA olan kredi notunu, sermaye seviyesinin veya elindeki
hisse senetlerinin daha aşağı yönlü baskı ile karşılaşması halinde
kaybedebilir.
S&P, dün gece Berkshire Hathaway'in kredi notu görünümünün
'durağan'dan 'negatif'e indirdi. S&P, notufn bir derece düşürülerek
AA+ seviyesine indirilebileceğini belirtti.
[quote=TIFIL;99792]üçüncüde ben olayım,yokmu dördüncü aranıyor..:D[/quote]
Hadi karenizi tamamlayayım ben gönüllü olarak.:)))
Zanırım, birazdan yukarı gideceğiz. Ve bugün VOB artı yönde makas açmaya başlayacak.
Tamamen histemsel. Belki cebim böyle istediği için.
14,30 daki data yon belirleyecek galiba
[quote=poyraz;99797]Hadi karenizi tamamlayayım ben gönüllü olarak.:)))[/quote]
dağıt bakalım kaatları poyraz.
son geldin. :)))
dax bizim paketi begendi galiba.foreks ı takılan varmı?_
[color="darkgreen"][b] 25.03.2009 14:30:08 *abd'de şubatta dayanıklı mal siparişleri yüzde 3.4 arttı (beklenti -2.0%, önceki -5.2%) [/b][/color]
pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
döçe'nin alış tuşu takılı kalmış, piyasadan 250 milyon dolar çekmiş. lem bu kadar agresif alıyor bi bit yeneği var diye herkes alıma geçmiş. (ciddiyim)
çok komik ya. :D
iş yatırm fiyatsız alıs gonderıyo gene
[quote=unlimitted;99803]pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
döçe'nin alış tuşu takılı kalmış, piyasadan 250 milyon dolar çekmiş. lem bu kadar agresif alıyor bi bit yeneği var diye herkes alıma geçmiş. (ciddiyim)
çok komik ya. :D[/quote]
bunlar hep şakacı tipler zaten..citi deki leyla da canı sıkılıyo hadi şurdan 3000 basıyım yok olmadı burdan alıyım havasnda..sanki para degil oynadıkları.
[QUOTE=unlimitted;99803]pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
çok komik ya. :D[/QUOTE]
Adamlar milyon dolarla oynuyor bi klavye alamamışlar mı? .dng
[QUOTE=traderx;99213]herkese bol kazançlar sevgili arkadaşlar.
bayadır bakamıyorum yeni işim dolayısıyla voba ve piyasalara ara vermek durumunda kaldım.
sadece arada akşamları bakıyorum ilgi alanım garan ve bir kaç banka
[B]garan[/B]da 2008 yılbaşında başında 6,6 civarında başlayan düşüş 1,68 lerde durdu bu düşüş trendinin direnci bugün itibariyle [B]2,35[/B] civarından geçiyor grafik atamıyorum, açıp grafiğe bakarsanız endeksin dümeni diyebileceğimiz garan kritik bir yerde.
hepinize selamlar:)[/QUOTE]
pazartesi öğlen gibi..
bugün çarşamba 2,41 civarını görüp geri geldi fake attı namussuz,
arkadaşlar altta önemli 2 boşluk var, yani temel boş 25800-26000 önemli direnç ve dikkatinizi çekmiştir, her yükseliş satış fırsatı olarak değerlendiriliyor,
sabah artı açılış sonra satış modunda bir piyasa hayra alamet değil.
tahminim bu coşku yaklaşık 2-3 hafta devam eder 27000 e gelirmi gelmemzmi bilmem ama gelirse yüksek ihtimal o seviyeyi kırıp, paldır küldür aşağı görüp ya ikili dip yada yeni bir dip yaparız.
:dü::yü::dü::yü::yü::yü::dü::..:
Bu arada traderx [URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p3.html"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusuna eklemeler yapıyor. Takip edenelrin dikkatine.