-
25.03.2009 14:46:53 RAPOR-NİSAN VADELİ ENDEKS 30 TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Nisan endeks kontratta endeksin 3 seanslık dinlenmesi tamamlanmak
üzere
Şimdilik dunku zirveden oluşan düzeltme trend kırılmak üzere hedef
ilk adımda 32.175 İkinci ve geçen haftadan hedef olarak verdiğimiz
32.650 olarak hareket başlamak üzere
Son dinlenme endekte gunlük hareketin net bir şekilde yükseliş
isteğini desteklemkete.
Biraz daha taşkınlık olması halinde önümüzdeki gunlerde
32.8250-33.00 seviyesine hedef konumda olacaktır."
-
[quote=VOBiX;99806]Adamalr nilyon doalrla oynuyor bi klavye alamamışlar mı? .dng[/quote]
söyleyen bi bankanın dealroom'unda çalışan bi arkadaşım.
Döçe software şirketine dava açmaya hazırlanıyormuş. :)))
-
[QUOTE=VOBiX;99802][color="darkgreen"][b] 25.03.2009 14:30:08 *abd'de şubatta dayanıklı mal siparişleri yüzde 3.4 arttı (beklenti -2.0%, önceki -5.2%) [/b][/color][/QUOTE]
Pişştt DOW. Verilerin iyi geldi neden uçmuyorsun? Yakıt mı bitti? .dng
-
[QUOTE=unlimitted;99810]söyleyen bi bankanın dealroom'unda çalışan bi arkadaşım.
Döçe software şirketine dava açmaya hazırlanıyormuş. :)))[/QUOTE]
Yaaa onalr da kabul edecekti. Nasıl aracı kurumalr hesap sözleşemside kendielrini korumak için herşeyi yapıyorsa yazılım şirketleri de yapıyor. Dealerların emirleri girdiği GTP diye bir program var. Programda hata varsa bildirdiğinizde adamlar teşekkür edeceğine kendi hatalarını düzeltmek için bile ücret istiyordu.
-
VIX0300409
NISAN ENDEKS KONTRATTA ENDEKSIN 3 SEANSLIK DINLENMESI TAMAMLANMAK
UZERE SIMDILIK DUNKU ZIRVEDEN OLUSAN DUZELTME TREND KIRILMAK UZERE
HEDEF ILK ADIMDA 32.175 IKINCI VE GECEN HAFTADAN HEDEF OLARAK VERDIGIMIZ
32.650 OLARAK HAREKET BASLAMAK UZERE SON DINLENME ENDEKTE GUNLUK HAREKETIN
NET BIR SEKILDE YUKSELIS ISTEGINI DESTEKLEMKETE.
BIRAZ DAHA TASKINLIK OLMASI HALINDE ONUMUZDEKI GUNLERDE 32.8250-33.00 SEVIYESINE
HEDEF KONUMDA OLACAKTIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
milleti ters köşe mi yapacaklar ne
-
hr gecen tutturmstu bu sefer de olursa onun imajını sarsmaz:)
-
[QUOTE=marakes;99814]hr gecen tutturmstu bu sefer de olursa onun imajını sarsmaz:)[/QUOTE]
Evet durmuş saat bile günde iki defa doğruyu gösteriyorsa ikinci hakkını kullanmış olur.
-
Bakan Şimşek yine IMF açıklamaları yapıyor. Distribution mı acaba ?
Long Pozisyonların yarısı 31.95'den realize.
-
25.03.2009 15:03:16 *ŞİMŞEK,"ÇAPRAZ DENETİMDE BİR YERE VARIP BAŞBAKAN OLURUYLA HEYETİ ÇAĞIRIRIZ"-CNBCE
IMFi de çağpırabilriiz haberi geldi.
-
vob sindi nerde ?
31650 üstesinde x potansta.. asayasında x potans iptal eder
asayada
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/9613/vobyakink.png[/IMG]
-
Arkadaşlar Foreksde dataları daha eski tarihlerde nasıl görebiliriz.
Altında 30 dk lıkbakıyorum. En eski bu ayın 11 ini görüyorum
-
hr ermiş de olabilir..ılerde ıslem yapcak sa onu analiz edıyodur melek gibi zaten:)
-
[QUOTE=Eflatun;99820]Arkadaşlar Foreksde dataları daha eski tarihlerde nasıl görebiliriz.
Altında 30 dk lıkbakıyorum. En eski bu ayın 11 ini görüyorum[/QUOTE]
Saatliklerden düşük peryotlar tam görünmüyor. Ama 30 dklıkalrda daha öncesi olmalı sağ tıklayıp internetten çek diyin.
-
Dünün yükseğinde yeni bir seviye gördük. 32,225 ile.
-
[QUOTE=VOBiX;99793]MARBAStan ISe 1474 kontrat tek kalemde devredildi.[/QUOTE]
İş MARBASA minnettar.
31,800ü yıkan AMRBAS 32,200den alıyor.
-
Dedim ama güncellemedi. Teşekkür
-
Merak edene şu an senaryo 1 deyiz en olumlu senaryodur kendisi.
-
[QUOTE=Eflatun;99825]Dedim ama güncellemedi. Teşekkür[/QUOTE]
VOBCMGLD-1 kodundan bakmayı deneyin. 30.07.2008den başlıyor 30 dklıkalr.
-
bu daxi kadar urkek mendebur
tedirgin
kilim ya:..:
-
Uzunlarla devam ediyorum arkadaşlar:), bakalım 32400 üzerine atarsa duruma göre kapatmayı düşünüyorum, duruma göre:) saygılar...
-
selo üvey evlat misali bi köşeye bırakıldı.gerci onlar endeksı cok dusmemek ıcn tutma görevını fazlasıyla yerıne getrdıler
-
civeleng sistem nasılda köpeng balıklarından kaçayorr...
Nasılda sörf yapayorr.
[IMG]http://i42.tinypic.com/28jwu2w.png[/IMG]
-
Forex piyasalarında olduğu gibi vobda da otomatil Al Sat yapacak bir program neden yapılmaz ki? Mesela bu matriks eBroker a emir gönderiyor ama emir gerçekleştirmek için yine en son işlemi biz yapıyoruz. Ne anladım bu işten... Acaba bunun yapılmaması için yasal bir engel falan mı var?
-
içimden bir his bugun dow 8000 i atlayacak gibi duruyor gibi diyor..
Acaba karnım mı acıktı? nerden geliyor aklıma boyle şeyler anlamadım.
-
[quote=enorton;99832]Forex piyasalarında olduğu gibi vobda da otomatil Al Sat yapacak bir program neden yapılmaz ki? Mesela bu matriks eBroker a emir gönderiyor ama emir gerçekleştirmek için yine en son işlemi biz yapıyoruz. Ne anladım bu işten... Acaba bunun yapılmaması için yasal bir engel falan mı var?[/quote]
otomatikte ziyade foreksteki emir tipleri olsa yine yeter.
iz süren stop
kar al , zarar kes emri vs gibi
-
dsi deki zeka özürliü başladı yine
-
14:43 dax 4150
[quote=mozkan;99786]4200 üzerine atacak hazırlık yapıyor bence tabi :D[/quote]
15:42 dax 4200
meraklısına
-
Dsi basıyo diye kapattım uzunları, şimdi flat im:) saygılar...
-
[quote=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/quote]
kroyum ama para bende diyo walla bütün piyasaya kafa tuttu son 10 dakikada şaka maka...
uzuncuları fena sıkıştırdı. şimdi dow düzeltmeyi yaparsa soluğu 31.800de alırız.
-
[QUOTE=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/QUOTE]
Hani yaa, hatırı sayılır bi zarar yazdıydı bu dsi, kurumsal işlemleri bıraktıydı falan, ne olduki şimdi, müşterimi basıyo yani şimdi:confused:
-
[QUOTE=parapara;99834]otomatikte ziyade foreksteki emir tipleri olsa yine yeter.
iz süren stop
kar al , zarar kes emri vs gibi[/QUOTE]
Zarar kesi şartlı emirle yapabiliyorsunuz. İz sürdüremiyorsunuz.
KAr alı da short yaptıysanız pasif long emri, long yaptıysanız pasif short emri yazarak yapabilirsiniz.
-
[QUOTE=mozkan;99836]14:43 dax 4150
meraklısına[/QUOTE] 25indeki dönüş aşağıya mı yukarıya mı diyeceğim zaten 29,000den 32,000e %10 çıkmışız yuakrı dönülmüş zaten dieyeceksiniz gibi hissediyorum.
-
[quote=bull market;99839]Hani yaa, hatırı sayılır bi zarar yazdıydı bu dsi, kurumsal işlemleri bıraktıydı falan, ne olduki şimdi, müşterimi basıyo yani şimdi:confused:[/quote]
bnece bu fake hareket..daha yukarısı için.
-
[QUOTE=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/QUOTE]
Çocuğu bugün kreşe bırkamamış işe götürmüş. Şu anda kahve molasında. Çocuk girmiş devreye. Nedense kırmızı tuş hoşuna gitmiş.
-
32200 tepe olmaya aday..32100 den extra kısa açtım
-
[quote=VOBiX;99840]Zarar kesi şartlı emirle yapabiliyorsunuz. İz sürdüremiyorsunuz.
KAr alı da short yaptıysanız pasif long emri, long yaptıysanız pasif short emri yazarak yapabilirsiniz.[/quote]
AH ŞUNU BİRDE GARANTİ YAPSAYDI.
yok efendim kendi yazılımlarını kendileri yapiyormus test ediyorlarmış..
-
[quote=VOBiX;99841]25indeki dönüş aşağıya mı yukarıya mı diyeceğim zaten 29,000den 32,000e %10 çıkmışız yuakrı dönülmüş zaten dieyeceksiniz gibi hissediyorum.[/quote]
daha açık yazabilrmisiniz. mesela ben bugün 32 binden longladım bu 31500 görünce zararı kessin tamam bunu şartlı emir ile yapabiliriz peki aynı pozisyon için hem şartlı emir hemde kar al emri verebilirmiyim. 32 bin long pozisyonu 31500 den zarar kes 32500 den kar al emri .
-
[QUOTE=parapara;99846]daha açık yazabilrmisiniz. mesela ben bugün 32 binden longladım bu 31500 görünce zararı kessin tamam bunu şartlı emir ile yapabiliriz peki aynı pozisyon için hem şartlı emir hemde kar al emri verebilirmiyim. 32 bin long pozisyonu 31500 den zarar kes 32500 den kar al emri .[/QUOTE]
Tabi şöyle yapıyorsunuz. X kontrat longunuz var.
32,500e X kontrat İptale KAdar Geçerli Limitli SHORT emir gönderiyorusunuz. Bu kâr almak için. Karı alamadan stop olursanız bunu silmeyi unutmayın.
Stoploss için de Şarta Bağlı İptale KAdar Geçerli Limitli Short emri hazırlıyorsunuz. ŞArt fiyat ve emri fiyatına 31,500 yazıyorsunuz. Kar lama gerçekleşince de bunu silmeniz gerekiyor.
-
Kaç gündrü yurtdışı artıyken bu İngiltere eksi gidiyor. Moratoryum filan mı ilan edecek nedir?
-
[quote=mozkan;99836]14:43 dax 4150
meraklısına[/quote]
başka bişeyi daha merak ediyoruz :D
birkaç gün önce jerfin'e bişey demiştin.1-2 gün sonra tüm dünya SHORT moduna girecek gibi bişeydi.
bu düşüncende bir değişiklik var mı abi?
teşekkürler,