Olmaz, ben uzuna devam dedim:) şimdi uzunum, saygılar...
Printable View
Olmaz, ben uzuna devam dedim:) şimdi uzunum, saygılar...
25.03.2009 16:00:09 *abd'de şubatta yeni konut satışları 337 bin(beklenti 300.000, önceki 309.000)
Bişeyler oluyo ama ne? dow un haline bakın, kısalar için stop seviyelerini aştık artık... durum bence sürdirek uzunlar lehine...saygılar...
doları dağıttılar yine marakes.
gördün mü kol kola olan güzide bankalarımızın şovunu.
alım toplamları neredeyse aynı ama biz 1,6850den indik 1,6700'a.
reklam kokan hareketler bunlar mayk!
neyse ki burnumuz iyi koku alıyo da realizasyon yaptık. :..:
altın zıpladı birden 900 ons a gder deyip az önce short açacaktım birden 940 lar görüldü altında çok dikkatli olmak gerek.
Sana kızanlar haksızlı ediyor PY :)
ne fırsatlar veriyorsun sağol varol ...Büyüksün py :)
Bana kalırsa hedge fonlar 2009 yılınıda esgeçmiyo ve global piyasalarda en güvenli limana, altına geçmeye devam ediyolar, önümüzdeki iki üç ay heyecanlı olacak sanırım, adrenalin isteyen piyasalara aksın:) saygılar...
bas py bas bidaha long layalım :)
[QUOTE=parapara;99854]altın zıpladı birden 900 ons a gder deyip az önce short açacaktım birden 940 lar görüldü altında çok dikkatli olmak gerek.[/QUOTE]
Evet kesinlikle dikkat etmek gerek. Ben uzun açtım. Bekliyorum. Yukarı gidecek gibi.
[QUOTE=abka;99844]32200 tepe olmaya aday..32100 den extra kısa açtım[/QUOTE]
birazda 32200 den..benden bu kadar..bundan sonrası dua ya kaldı..saatlilk uyumsuzluk ve abartılı kontrat hacmi tesellimdir..
1,6695ten dolar long yine.
ateşle oynaya oynaya burdaki yemyeşil sopayı tutturucam bi gün ama bakiim ne zaman.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
seyyah senin için mavi ettim daa
[IMG]http://i41.tinypic.com/a0utn4.png[/IMG]
[quote=Eflatun;99858]Evet kesinlikle dikkat etmek gerek. Ben uzun açtım. Bekliyorum. Yukarı gidecek gibi.[/quote]
Altının yukarı gideceği gorunuyorda doların yonu aşağı olursa o zaman ne olacak
Bakın fark arttı, yapışan çok, çok mok bu vadeli bugün olmasa bence yarına hareket yukarı devam, -400 fark oldu -500, bu işin sonunda uzuncular kazançlı çıkacak gibi geliyor bana, saygılar...
Long kontratlara (UV Portföydeki) 32.150'de veda ettim (yarısını 31.95'de vermiştik) . 32.2'de de biraz pasifte var. Kelepir bunlar ve acil alıcı aranıyor. Sazan Flat sayılır.
[quote=fXci;99861]seyyah senin için mavi ettim daa
[IMG]http://i41.tinypic.com/a0utn4.png[/IMG][/quote]
efet böylesi daha güzel.ötekisi kleopatra'nın süt banyosu gibiydi :..:
biz süt çocuğu değiliz, biz deniz çocuğuyuz (yüzme bilmiyorum) :..:
cbaykuşun sistemi altın kontratlarına uygulasak ne kadar mantıklı olur acaba . ons dolar , parite , endeks , veri taakibi yerine sadece vob altın fiyatını takip etsek.
[QUOTE=SEYYAH;99865]efet böylesi daha güzel.ötekisi kleopatra'nın süt banyosu gibiydi :..:
biz süt çocuğu değiliz, biz deniz çocuğuyuz (yüzme bilmiyorum) :..:[/QUOTE]
ne dedim emma sena mor ben....... delta kanadı çabuk ver dedim bir veremedin alık alık bakarken(ben) gittiler gayri :o yataydaki köpeng balıvı ısırıklarıda bonus oldu.. minimum 5000 puvan koparmadan bırakmaz artıkın bu çistem
[quote=sazan;99864]Long kontratlara (UV Portföydeki) 32.150'de veda ettim (yarısını 31.95'de vermiştik) . 32.2'de de biraz pasifte var. Kelepir bunlar ve acil alıcı aranıyor. Sazan Flat sayılır.[/quote]
abi bana bir a-b-c bitti gibi geliyor...
60 dk grafiklerde 29.175 ten itibaren 5 dalgalık bir c yapıldığını düşünüyorum...
UV filan diyon onnan sonra ALLAH ne verdiyse deyip çakıyon.ben anladım senin numaranı.PY burayı okuyor diye onu kandırıklıyon.korkma vermiycem tutcam ayağı yapıyon.garibim eyi sazan basmayacakmış malı sürem ben tahtayı yukarı diyor.onnan sonna basıyon tepede malı :D
çok uyanıksın abi.sazan ismide belliki özenle seçilmiş :D
tezgah güzel :..:
[QUOTE=abka;99844]32200 tepe olmaya aday..32100 den extra kısa açtım[/QUOTE]
32125 dende ben kısaladımm..
[B]histem[/B] dow eksi 3 eksi kapatır diyo.....he heee hee:)
[quote=mbm;99869]32125 dende ben kısaladımm..
[B]histem[/B] dow eksi 3 eksi kapatır diyo.....he heee hee:)[/quote]
kısalamak için kapanış cıvarını bekliyorum ben de.hani bi 32.325 gösterme atraksiyonu yaparlar belkim diyerekten. :..:
dolar longlarıma da ek yapıcam sanırsam kesin galiba heralde büyük ihtimalle yüksek olasılık dahilinde.:D
abartılı kontrat işlem oldu..neden 2 li tepe olmasın ki..hele birde uyumsuzluk varken..
175 de 1000 200 de 1200 kontrat var..ozellıkle clastrıp kırdırtmamk mı amac??
[URL="http://img523.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.jpg]"][URL=http://img523.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.jpg][/URL][IMG]http://img523.imageshack.us/img523/5651/screenhunter3.jpg[/IMG][/URL]
Buda dowun trend başladığı yer daha devam ediyor.
29600 uzunları 32200 den kısaya çevirdim hedef 33 tü ama yükselişn yapısında ve eldeki teknik veride uyumsuzluk oluştu stop 32600
Hala çok büyüksün py :)
[quote=SEYYAH;99868]abi bana bir a-b-c bitti gibi geliyor...
60 dk grafiklerde 29.175 ten itibaren 5 dalgalık bir c yapıldığını düşünüyorum...
UV filan diyon onnan sonra ALLAH ne verdiyse deyip çakıyon.ben anladım senin numaranı.PY burayı okuyor diye onu kandırıklıyon.korkma vermiycem tutcam ayağı yapıyon.garibim eyi sazan basmayacakmış malı sürem ben tahtayı yukarı diyor.onnan sonna basıyon tepede malı :D
çok uyanıksın abi.sazan ismide belliki özenle seçilmiş :D
tezgah güzel :..:[/quote]
Sevgili Seyyah,
Hiç güleceğim yoktu. Allah'ta seni güldürsün. İnan bana
PY yoktur, Piyasa vardır.
Ky yoktur, Kaybeden vardır.
60 dk'lık grafikte, (v). dalga bir ending diagonal olarak gelişiyor görüyorum. (5 dk'lıklarda güzelce gözüküyor). O yüzden sattım.
ata'nın kısalarını kapatması canımı sıktı...:cool:
Direk terse yattım kısaya geçtim, 32200 e veremedim ya beee, neyse, biraz altından oldu ama olsun, bunların gideceği yok beni çarpacaklarsa buyursunlar:) saygılar...
25.03.2009 16:48:40 S&P 500 866 PUANI KIRARSA AYI PİYASASININ SONA ERDİĞİ ANLAMINA GELEBİLİR
DA Davidson, bugün yayınladığı raporda S&P 500'ün 866 puan
seviyesini kırması halinde, bunun büyük bir trendi dönüşü sinyali
olabileceğini ve cari ayı piyasasının sona erdiği anlamına
gelebileceğini belirtti.
Aha demedimmi size, ben kısa yaptım fiyatları zıplattılar uleyn, bunu yapan piyasadaki tosun, burayı oku.....emi...
[quote=bull market;99882]Aha demedimmi size, ben kısa yaptım fiyatları zıplattılar uleyn, bunu yapan piyasadaki tosun, burayı oku.....emi...[/quote]
:..::..::..:+.
dolar longlara 1,6715'ten şahsiyetleri miktarınca ilave.
endeks short için halen 32.325'i bekliyorum. zira günün zirvesi diyerekten ordan kapatıp yarın açacakları 32.050 cıvarında avlayacakları longer'lara gelgel yapmanın yolu budur netekim! :..:
nasıl senaryo!?.kom
Dow future
7800.. 7790 seviyesinin üzerinde seyredemezse düşüşe geçme potansiyeli olur.
[IMG]http://i39.tinypic.com/2na46l0.png[/IMG]
geceye uzun kalabilirim, şu an karar aşamasındayım halan, olmazsa en fazla flat zaten, kısa girmem... saygılar...
geceye full kısa......dowun çöküşü şerefine....
olmazsa selçuklu helvası yersiniz..benim için..... he heeee
valla şuan itibarı ile vob getirisinin (%olarak) üzerinde bir getiri oldu bu gün hamdolsun :)
dolayısıyla flattt kim naparsa yapsın :)
Dow böyle biz kapanmadan iyi artı oldumu korkmak lazım, bu kaçıncı olacak bu hafta, ama artısını akşama sıfırlarda kaparsa sabaha futurlar artı olur o sebepten bizde sabaha düşüş olur diyemiyorum, flat en mantıklısı, saygılar...
kademeleri şişirip duruyolar buraların her yeri direnç mi dir
İHA muhabiri: Herkes öldü
Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen BBP helikopterinde bulunan İHA muhabiri, helikopterdeki herkesin öldüğünü söyledi.
Ajansıyla [COLOR=#cc0000]telefon[/COLOR] bağlantısı kuran muhabir İsmail Güneş yaşadığı dehşeti ağır yaralı olduğu halde anlattı. İşte muhabirin İHA ile konuşması:
[SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[B]iha.com.tr:[/B] İsmail neredesiniz?
[B]İsmail Güneş:[/B] Maraş yakınlarındayız
[B]iha.com.tr:[/B] Durumun nasıl?
[B]İsmail Güneş:[/B] Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.
[B]iha.com.tr:[/B] Kazada ölen var mı?