bence tepe yapıldı...hacim patladı...ve sürekli aynı kademeleri çalıştırdılar...
yarın görceyiz...
Printable View
bence tepe yapıldı...hacim patladı...ve sürekli aynı kademeleri çalıştırdılar...
yarın görceyiz...
Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?
[quote=enorton;99893]Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?[/quote]
gedik marbaş ın çogunluk hissesinin sahibi..
geceye dolar long, endeks short.
bakalım naapçekler.
yukarı alın isterseniz koçlar. bende mermi bol hamdolsun. bugünler için biriktirmiştim.:..:
martın sonuna geldik dayandııııık.
2008 son çeyrek bilançoları açıklanmaya başlanacağı 5 nisandan itibaren naapçeniz çooooooook merakımı cezbediiii...
[QUOTE=enorton;99893]Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?[/QUOTE]
MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş.
1990 yılında faaliyet göstermeye başlayan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Türkiye Sermaye Piyasalarının en köklü aracı kurumlarından biridir.
Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik olarak bilgi, güven ve şeffaflık prensipleri ile birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara hizmet vermektedir.
2004 yılında Rekabet Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun izniyle çoğunluk hissesi Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye devredilen kuruluş, Gedik Holding ve [COLOR="Red"][B]Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin bir iştiraki [/B][/COLOR]olarak daha güçlü bir yapı ile yatırımcılara hizmet vermeyi sürdürmektedir.
Herkeşş şort, veriler iyi, dow iyi, hersey ıyı gıderken bu şort sevdası nıye ?? Hadi herkeşş şort anladım da ben niye şort asıl bunu anlamadım, 32125-32250 arası her sevıyeden :)
[QUOTE=mbm;99887]geceye full kısa......dowun çöküşü şerefine....
olmazsa selçuklu helvası yersiniz..benim için..... he heeee[/QUOTE]
geceye dünkü gibi benim pozda .. altın long dolar long ..
selçuklu helvaları kriz nedeniyle .. üretime ara verdi abi fabrikayı kapattık .. ben kendim yapıyom evde .gündüzleri el arabasında satıyorum sağda solda .. .. sanada ayarlarım helva .. . hahahahahhaha :D:D:D
iyi akşamlar...............
Flat kaldımda, bu dow bugünde 7950-8000 arasına yükselemezse düzeltme geliyoooor, keşke kısamı girseydik nedir?:) piyasada keşkeler bitmez zaten ama bakalım, saygılar...
forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.
[quote=juliano;99905]forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.[/quote]
aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
ha zarlar hileli, onu zati biliyoz.
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;99908]aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
Yarın artı kapatma ihtimalimiz %14,28 :D
[QUOTE=juliano;99905]forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.[/QUOTE]
İnşallah.. +.+.
[quote=unlimitted;99908]aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
-450 puan makas var -bile açılsa fazla olmaz ama bi artı açılırsa kısalar kol bacak bırakmak zorunda kalır gibime geliyor malum önümüzde seçim var bunlar da muhakkak sonucunu biliyolardır aynı kapatma davasında olduğu gibi eğer seçimde akp güçlenerek çıkacağını biliyolarsa kısalar kol bacak kesmekten iyice kısalırlar sadce bi yorum ne bilim.
Akp Kapatma davasında inerken kimse inanmıyordu.
Son yukselmeye başladığı zaman da yok yaw şaka yapiyorlar dedik gene girdi kazık. son gune kadar inatla yukseldi biz inatla düzeltme bekledik.
haşim kılıç açıklama yaptı endex çoştu herşey süper olacak dedik.
pat abd de krizi de görmüş olduk ama biraz geç kaldık tekrardan buralara geldik
[QUOTE=juliano;99911]-450 puan makas var -bile açılsa fazla olmaz ama bi artı açılırsa kısalar kol bacak bırakmak zorunda kalır gibime geliyor malum önümüzde seçim var bunlar da muhakkak sonucunu biliyolardır aynı kapatma davasında olduğu gibi eğer seçimde akp güçlenerek çıkacağını biliyolarsa kısalar kol bacak kesmekten iyice kısalırlar sadce bi yorum ne bilim.[/QUOTE]
spot yüzde 6,5 düşer ,vadeli yüzde 5 düşer.... :D
makas falan kalmaz ortada.....
full kısayım ya.......
[quote=mbm;99914]spot yüzde 6,5 düşer ,vadeli yüzde 5 düşer.... :D
makas falan kalmaz ortada.....
full kısayım ya.......[/quote]
hayal güzelmiş
[QUOTE=juliano;99915]hayal güzelmiş[/QUOTE]
evet güzeldir......
[QUOTE=juliano;99915]hayal güzelmiş[/QUOTE]
Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:
[quote=VOBiX;99922]Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:[/quote]
inşallah...tü tü tü tü tü :..:
[QUOTE=VOBiX;99922]Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:[/QUOTE]
Hocam yazı tura atıyorsun 10 kere attın yazı geldi, 11. de yazı gelme ihtimali nedir? %50 dir tabiki... %85i nasıl buldunuz anlamadım...
[QUOTE=mbm;99869]32125 dende ben kısaladımm..
[B]histem[/B] dow eksi 3 eksi kapatır diyo.....he heee hee:)[/QUOTE]
yüzde 3 den aşagı olursa kabul etmem........:D:D
..............:)
[QUOTE=enorton;99924]Hocam yazı tura atıyorsun 10 kere attın yazı geldi, 11. de yazı gelme ihtimali nedir? %50 dir tabiki... %85i nasıl buldunuz anlamadım...[/QUOTE]
Yazı tura atmadım yalanlar bilimi olan İstatistiğe sığındım.
O kadar uğraşıyoruz gece gündüz.
Hem yazı tura atmak zorunda olduğumu kim söyledi. Bir torbaya 85 tane kırmızı 15 tane de yeşil top attım ve çekiyorum diyelim. Yazı turaya şartlanmayın. O iki olasılıklı bir seçim. Zar atsanız altıda bir olur. 20 değişik renkli topu torbaya atsanız 20de bir olur. Neyin olasılığını yapıyoruz ona bakmak lazım.
Bir müşterimin lafı vardır :
"Kavak ağacı değil ya bu anasını satayım, göğe kadar çıksın!"
Ağaçlar bile zaman zaman dalalrını kaybeder. Hatta ağaç dah hızlı ve kontrollü uzasın diye budanır. Daha kapanışa 70 dk var üstelik bunun sabah fdowu var. Do not demoralize...
[quote=Astatin;99926]..............:)[/quote]
fXci bittin sen bittin :p
Asti harcadı seni genç yaşta.ne kolun kaldı, ne budun ne delta kanadın :p
DEŞİFRE programının ilk kurbanı senin sistem oldu fXci :p
[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1963/korkucinnet.png[/IMG]
İşte Fear Factor sistemi. 2008 yılında 41 kârlı 30 zararlı toplam 71 işlem yaptırmış. Brüt karı 62425 puan. Yeri gelmiş tek kalemde 8,350 puan zarar yazmış. Gel de korkma....
sp de bir üçgen oluşumu gözlemlemekteyim, 766 kırılmadıkça kısacılar fazla sevinmemeli,
[quote=VOBiX;99927]Yazı tura atmadım yalanlar bilimi olan İstatistiğe sığındım.
O kadar uğraşıyoruz gece gündüz.
Hem yazı tura atmak zorunda olduğumu kim söyledi. Bir torbaya 85 tane kırmızı 15 tane de yeşil top attım ve çekiyorum diyelim. Yazı turaya şartlanmayın. O iki olasılıklı bir seçim. Zar atsanız altıda bir olur. 20 değişik renkli topu torbaya atsanız 20de bir olur. Neyin olasılığını yapıyoruz ona bakmak lazım.
Bir müşterimin lafı vardır :
"Kavak ağacı değil ya bu anasını satayım, göğe kadar çıksın!"
Ağaçlar bile zaman zaman dalalrını kaybeder. Hatta ağaç dah hızlı ve kontrollü uzasın diye budanır. Daha kapanışa 70 dk var üstelik bunun sabah fdowu var. Do not demoralize...[/quote]
Bir şey olasılığını geçmişteki sonuçları değiştirmez. İhtimaller önemlidir. Sonuçta 2 ihtimal var, ya düşecek ya çıkacak...
[B][URL]http://www.random.org/[/URL][/B]
Yazı tura örneğini verdim çünkü orada da ihtimal 2 adet... Borsa 100 gün üst üste çıksa 101.gün yine yükselme olasılığı %50 dir. Aynen yazı tura gibi, 100 kere üst üste yazı gelsin, 101. kez yazı gelme olasılığı yine %50 dir. Bu bizim sınav sorumuzdu üniversitede ;)
[quote=haguan;99885]Dow future
7800.. 7790 seviyesinin üzerinde seyredemezse düşüşe geçme potansiyeli olur.
[IMG]http://i39.tinypic.com/2na46l0.png[/IMG][/quote]
Güncelleme
[IMG]http://i42.tinypic.com/2yysevm.png[/IMG]
AMON RA..Ben de ısınma turlarına başlıyorum SaPıX ile :) Sen iyi bir aracı bulmuştun bilgilerini bana atar mısın? Aynı platformda FX+Endexker+Gold vardı diye hatırlıyorum
Arkadaşlar selamlar,
x30yvade için 5 dk lık dataları nasıl alabilirim ?
Muhtemelen ücretlidir. geçmişe yönelik 1-2 senelik data elinizde varsa gönderebilir misiniz ?
[email]mustafaakk@hotmail.com[/email]
Teşekkürler.
[QUOTE=Astatin;99935]Ben de ısınma turlarına başlıyorum SaPıX ile :) Sen iyi bir aracı bulmuştun bilgilerini bana atar mısın? Aynı platformda FX+Endexker+Gold vardı diye hatırlıyorum[/QUOTE]
Evet GFC Finans ODL'nin temsilcisiymiş.gold,SaPık,Dax,cac40,rusya vs işlemleri yapabiliyorsun paritelerde var.Ben platformu çok beğendim.metatrader üstünden al ve sat işlemlerinizi yapıyorsunuz.siteden demo açıp hemen inceleyebilirsiniz.
[QUOTE=VOBiX;99929]
İşte Fear Factor sistemi. 2008 yılında 41 kârlı 30 zararlı toplam 71 işlem yaptırmış. Brüt karı 62425 puan. Yeri gelmiş tek kalemde 8,350 puan zarar yazmış. Gel de korkma....[/QUOTE]
Bu sistem yeni mi Tolga bey?
[quote=AMON RA;99937]Evet GFC Finans ODL'nin temsilcisiymiş.gold,SaPık,Dax,cac40,rusya vs işlemleri yapabiliyorsun paritelerde var.Ben platformu çok beğendim.metatrader üstünden al ve sat işlemlerinizi yapıyorsunuz.siteden demo açıp hemen inceleyebilirsiniz.[/quote]
Teşekkürler...Bu zurnikler, paltform indirme linkini gönderdik diyorlar ama gelenm giden yok..Bekleyelim bakalım...
Bu akşam da ağ attık ama bir şey takılmadı..Neyse kısmet yarına..
Bu arada NO GEYIK PLIZ de teşrif etmiş...hoşgeldin
[QUOTE=Musty;99936]Arkadaşlar selamlar,
x30yvade için 5 dk lık dataları nasıl alabilirim ?
Muhtemelen ücretlidir. geçmişe yönelik 1-2 senelik data elinizde varsa gönderebilir misiniz ?
[email]mustafaakk@hotmail.com[/email]
Teşekkürler.[/QUOTE]
Bulan varsa ben de isterim. 5 dklık dataları.
[QUOTE=enorton;99938]Bu sistem yeni mi Tolga bey?[/QUOTE]
Bu akşam denedim. Korktum kapattım.
Asti kaçak dövüşme. Neredesin sen yine?
Konuyu Toplam 52 Üye okuyor. (28 Kayıtlı üye ve 24 Misafir)
traderx, misafir, VOBiX, mavi, mde, Larossıan, metatay, Astatin, SEYYAH, aykilic, enorton, suprad, last trader, AMON RA, Musty, excali,[B] mersiyk[/B], doruk91, truva, [B]GÖKHANFINDIK[/B], thracian, optra, elmas, abilag, mbm
modumda burdayken yazayım istedim forum çok sakin gökhanın cezasını kaldırıverin:)
bayadır cezalı yetmiştir heralde.
bu arada Allah muhsin yazcıoğlu ve ekibinin yardımcısı olsun. tez vakitte kurtulurlar İşallah.
işte bu da daha 70 dakika var. sabaha futureları var sözünün açıklaması oluyor. Son bir saatte 200 puan zıpladı. %3lük bir değer artışı da raptiye mi vardı koltuğunda da bu akdar hızlı zıpladı bu?