[quote=seagate;257575]pehh sistemleri sat veren yoldaşları selamlarım :)[/quote]
abicim zırlaman lazım..kapanınca dow şöyle hakikaten bir zırla otturaklı..:::::: o zaman kazanıyok
Printable View
[quote=seagate;257575]pehh sistemleri sat veren yoldaşları selamlarım :)[/quote]
abicim zırlaman lazım..kapanınca dow şöyle hakikaten bir zırla otturaklı..:::::: o zaman kazanıyok
[quote=Astatin;257566]UNLİPAT,
Sana bir iyi, bir az kötü, bir de çok kötü haberim var. :)
1) İyi haber: Gündüz sorduydunya..Bana arapçorbası+ezogelin karışımı olarak tariflediğin sistemi rafine ve vinterize edip, üstüne kendimden bir kaç filtre ve kaput ekleyince enteresan bir şey çıktı..gerçekten getirisi şaşırtıcı...
2) Az Kötü haber: Bu EURUSD de ve belli başlı paritelerde 5 ve 15 dkda istikrarlı iş yapıyor ama VOB30 da yapmıyor..Sana zaten parite için lazım olduğundan çok da önemli değil bu kötü haber
3) Çok kötü haber: Temeltarifini senyapmış olsan da, 2 hafta formule etmek, 1 hafta da filtre v.b. iyileştirmek için uğraştığım bu sistemin formulunu sana vermem için bana çok iyi bir motivasyon yaratman lazım
::::::.kom.kom.kom Tabi isim babalığı bana yeter diyosan ayrı :) ehuehuehe..bir de soru var tabi..acaba ciddimiyim..ehuehue..şaka lem şaka:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/2i70jl4.png[/IMG][/quote]
lem ben de bakıyorum, diyorum "mimkin değil, benimkinin getiri eğrisinin kafadan fezaya çıkması lazımdı böyle tedrici artış benim yarattığım sistemin olamaz." ::::::
[quote=unlimitted;257579]lem ben de bakıyorum, diyorum "mimkin değil, benimkinin getiri eğrisinin kafadan fezaya çıkması lazımdı böyle tedrici artış benim yarattığım sistemin olamaz." ::::::[/quote]
abi sen tanjantına bak eğrinin rakama deel...kaldıraçı 0.1 sectim o yuzden getiri düşük görüni...ivmeyebak ivmeye..birim gunde percent change yani::::::
ayrica
çakılmasın diye performansın en kotu oldugu 5 dklık periyodu sectim..15 dklıkda %400, 1 kaldrıaçla.lelele.lelele.lelele denyo mtx in dejenere ettiği linreg sistemi::::::
[QUOTE=Astatin;257583]abi sen tanjantına bak eğrinin rakama deel...kaldıraçı 0.1 sectim o yuzden getiri düşük görüni...ivmeyebak ivmeye..birim gunde percent change yani::::::
ayrica
çakılmasın diye performansın en kotu oldugu 5 dklık periyodu sectim..15 dklıkda %400, 1 kaldrıaçla.lelele.lelele.lelele denyo mtx in dejenere ettiği linreg sistemi::::::[/QUOTE]
peki komisyon yada spread katılmış haliyle mi bu getiri oranı..:::
bu sistem foreksde insanın sinir sistemini harab eder, hele ki yatayda..:p
trendde de görüldüğü kadarıyla pozdan erken indirmiş.. 10 üzerinden 3 verdim bu sisteme..:..:
[quote=jerfin;257589]peki komisyon yada spread katılmış haliyle mi bu getiri oranı..:::
bu sistem foreksde insanın sinir sistemini harab eder, hele ki yatayda..:p
trendde de görüldüğü kadarıyla pozdan erken indirmiş.. 10 üzerinden 3 verdim bu sisteme..:..:[/quote]
teşekkürlerinizi stropatroya, teessüflerinizi Unlipat a iletiniz.dng
[quote=Astatin;257590]teşekkürlerinizi stropatroya, teessüflerinizi Unlipat a iletiniz.dng[/quote]
lem sen bu mesajı yazdın yazalı telefonlarım susmuyo. çok teessüf alan bi sistem heral :D
benim göstergelerim onaylamadan niree gidiyonuz yaw longdu mongdu.
yok eyle 3 kuruşa 5 küfte :::
şş astet. saaa 2 kötü haberim var hangisini önce verem::::D:D
herkese günaydın, bol kazançlar...:)))
gunaydınlar herkese..ne o lem adaş sistem mistem..walla yakıstıramadım..:)
Günaydın daytraderlar. bol kazançlar
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
[quote=ATHLON;257598]gunaydınlar herkese..ne o lem adaş sistem mistem..walla yakıstıramadım..:)[/quote]
sistem ne lem eheh.
yannız bi ara çok pis niyetlendiydim heee, eyle bi sistem yazam ki çok orcinal büyle çok marcinal böyle çok özgünal bişe ossun.
yannız dünkü EW sayımımı gördünüz işte. o potansiyeli kendimde görüp vazgeçtim sistem yazmaktan :D
zati bikaç deneme-1-2 deneme 1-2'me de matriks aynen şöyle dedi:
"sen benle dalga mı geçiyon lem böyle sistem mi olurmuş" :D:D
[quote=unlimitted;257600]sistem ne lem eheh.
yannız bi ara çok pis niyetlendiydim heee, eyle bi sistem yazam ki çok orcinal büyle çok marcinal böyle çok özgünal bişe ossun.
yannız dünkü EW sayımımı gördünüz işte. o potansiyeli kendimde görüp vazgeçtim sistem yazmaktan :D
zati bikaç deneme-1-2 deneme 1-2'me de matriks aynen şöyle dedi:
"sen benle dalga mı geçiyon lem böyle sistem mi olurmuş" :D:D[/quote]
dur lem zaten daha afyonum patlamadı..kaavemı içiorum..zaten dun gece artı gep dıye yatıp eksı gep dıye uyanmısım.uwwww...
[quote=ATHLON;257602]dur lem zaten daha afyonum patlamadı..kaavemı içiorum..zaten dun gece artı gep dıye yatıp eksı gep dıye uyanmısım.uwwww...[/quote]
sen genelde sorardın son dakkada "senin göstergeler bu duruma ne diyo adaş" diye.
bi sormaycein tuttu, olana bak...
gerçi dün dediydim yükselişi onaylamıyorlar diye ama, kardeşim arnavut damarı olan ben miyim sen misin anlamadım ki...:..:
[quote=unlimitted;257605]sen genelde sorardın son dakkada "senin göstergeler bu duruma ne diyo adaş" diye.
bi sormaycein tuttu, olana bak...
gerçi dün dediydim yükselişi onaylamıyorlar diye ama, kardeşim arnavut damarı olan ben miyim sen misin anlamadım ki...:..:[/quote]
ehehe..savlık olsun adaş...şişman kadını bilion di mi,şiman parmak diil ama..hany son kez sahneye çıkmaya hazırlanan şişman kadın..:)
[quote=ATHLON;257606]ehehe..savlık olsun adaş...şişman kadını bilion di mi,şiman parmak diil ama..hany son kez sahneye çıkmaya hazırlanan şişman kadın..:)[/quote]
ulem sen var ya seeeeeeeeeen....
sen bu işi biliyon...hep diyorum, benden daha iyi trader'sin diye...:)
dur lem buraya da atiim...
fdow zorluyor..son oyunu 10020 kalesi kanal içinde..bakalım neetcek..hep bizim piyasa için deriz gtü başı oynuyor diye..dowun son 1 haftadakı kırıtmaları takdire şayan...dikkat edelim...
[quote=unlimitted;257610]ulem sen var ya seeeeeeeeeen....
sen bu işi biliyon...hep diyorum, benden daha iyi trader'sin diye...:)[/quote]
aman adaş estapiti piti...bak gene kaavem soudu grafık bakarken..:)
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
günaydın...bol kazançlar...
günaydın cümleten bol kazançlar
günaydın,hayırlı işler...
s.a. günaydınlar bol kazançlar.
günaydın ve bol kazanclar ..
günaydın ve bol kazanclar ..
hazıran ayı
tam tatıle cıkılacak aymıs aslında...ne aldık ne verdık..way way way..
Dün kapanışa yakın açtığım sortların helvası yendi.
Tekrar açacam ama aması var,bugün yarın vade sonu bu paladan her türlü numara beklenir.
gözümü açtım 1/5 525 den uzamışım :) bi 100 point düştü emme amigdalalaarım eskiye nazaran saglam oldugu için panikle satmadım uehueh bakalım hayırlısı..
günaydın...
uuvvv uyuyakalmışım, açılışı kaçırdım.. en yüksek 71.050 görünüyor tahtada.. açılışta yoğun işlemler kaçtan başladı ?
günaydın...bol kazançlar...
[QUOTE=jerfin;257643]günaydın...
uuvvv uyuyakalmışım, açılışı kaçırdım.. en yüksek 71.050 görünüyor tahtada.. açılışta yoğun işlemler kaçtan başladı ?[/QUOTE]
70500--70600 arası
günaydın,iyi seanslar !
[QUOTE=Kennym;257642]gözümü açtım 1/5 525 den uzamışım :) bi 100 point düştü emme amigdalalaarım eskiye nazaran saglam oldugu için panikle satmadım uehueh bakalım hayırlısı..[/QUOTE]
üvvv bozulan amigdala dolayısıyla 600 den kapattım uzunları.. bip bip bipp neyse testlerime odaklanayım :))
575 kısaldım .. bakalım .. bugün ne olacak .. üvvvv ..
70250 durmazsak 69950 yi görebiliriz...bence...
[B][SIZE="1"][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/SIZE][/B]
vade sonu uzlaşma tahminim 15.000, kayıtlara geçsin :)
Not: Bu mesaj kendini keyfi bi şekilde yok edecektir.
hani çok güçlüydük ya.. hani dünya yıkılsa umurumuzda değildi ya.. asıl gücünü bugün göreceğiz bakalım..:::
[quote=selçuklu;257661][B][SIZE=1][COLOR=red]yygd...[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
yyld :rolleyes:
bol şans patron :)))
yyldspkba
yorum yok long dewam selcuklu patron korkutuo benı ama:)
[quote=jerfin;257663]hani çok güçlüydük ya.. hani dünya yıkılsa umurumuzda değildi ya.. asıl gücünü bugün göreceğiz bakalım..:::[/quote]
o güç geçen hafta kaybolmuştu bence..
bu haftaya iyi başlamamızdada biraz vade sonu etkisi vardı diye düşünüyorum..
ağustos vadede ak koyun kara koyun belli olur :..:
haziran kontratı 71 bin üstünde kapanır bence..
[COLOR="Red"][B]yygdapkba[/B][/COLOR]
[B]yorum yok gısa devam athlon pathlon korkutuyor beni ama ... [/B]
yvspsbo
yemişim vobu selcuklu patron sana bişii olmasın..:)