[quote=jerfin;99991]eee forumcek kaç puan gap yiyeceğiz..:)[/quote]
fdow bizim dün akşam kapattığımız nokta cıvarında geziyor.
gap bile denemeyecek miktarda olacak.
ya da ben öyle umuyorum :)))
Printable View
[quote=jerfin;99991]eee forumcek kaç puan gap yiyeceğiz..:)[/quote]
fdow bizim dün akşam kapattığımız nokta cıvarında geziyor.
ya da ben öyle umuyorum :)))
[QUOTE=unlimitted;99992]fdow bizim dün akşam kapattığımız nokta cıvarında geziyor.
ya da ben öyle umuyorum :)))[/QUOTE]
umarım dediğin gibi olur, ama ben en az 32.500 açarız diye düşünüyorum malesef..
sen haklı çıktın unlimit.. 100 puancık gap yedik..:..:
[quote=jerfin;99993]umarım dediğin gibi olur, ama ben en az 32.500 açarız diye düşünüyorum malesef..[/quote]
senin gibi tahmin edenler sayesinde 32.525''ten pozisyon double yaptım, ortalamam 32.375'e geldi.
sabah gapi nasıl kara dönüştürülür? aha böyle :..:
[quote=jerfin;99994]sen haklı çıktın unlimit.. 100 puancık gap yedik..:..:[/quote]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;99995]senin gibi tahmin edenler sayesinde 32.525''ten pozisyon double yaptım, ortalamam 32.375'e geldi.
sabah gapi nasıl kara dönüştürülür? aha böyle :..:[/QUOTE]
bende mani bitti ortalamamı yükseltmek için..:..: hatta 33.000 üstünde MC yerim..
geelcek hafta TUPRS ın temettü ödemesi varmış.bu XU30 endeksi vadeliden bağımsız olarak 250/300 puan düşürür.endekse etkisi tam olarak kaç puan bilmiyorum ama.ve makas eşitlenir.
[quote=jerfin;99997]bende mani bitti ortalamamı yükseltmek için..:..: hatta 33.000 üstünde MC yerim..[/quote]
şşşşşşşt azğını hayra aç! :D
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] Grafikte de göstermeye çal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ve bir süredir dikkat çekti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]im gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, hareketli ortalamalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yönde birbirini hacim deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]iyle kesti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i net bir yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ya[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ayarak ilk hedefi olan 32500’e do[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ru hamlesini dün yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT].
32500, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks için önemli k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadeli direnç seviyesi. Bu seviyenin geçilmesi, hedef seviyeyi 36500’e çekecektir. Son iki gündür 32500 direnç seviyesini geçemeyen ama a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yönde düzeltme yapamayacak kadar da güçlü görünen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks 31000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmedikçe yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]in devam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bekliyorum[/LEFT]
[/FONT]
[QUOTE=jerfin;99991]eee forumcek kaç puan gap yiyeceğiz..:)
ben bu dow'un düşeceğinden ümidimi kestim artık..[/QUOTE]
Hele bir de long açtın mı kesin düşeriz. Önce ümitler tükenir, sonra pozisyonlar stoplanır en son ters yönde pozisyon alınır ve düşüş başlar. :D
[QUOTE=jerfin;99994]sen haklı çıktın unlimit.. 100 puancık gap yedik..:..:[/QUOTE]
gece uykusuz kalmaya değmedi her iki yönede de :D
[QUOTE=falconettin;100000][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] Grafikte de göstermeye çal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ve bir süredir dikkat çekti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]im gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, hareketli ortalamalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yönde birbirini hacim deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]iyle kesti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i net bir yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ya[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ayarak ilk hedefi olan 32500’e do[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ru hamlesini dün yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT].
32500, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks için önemli k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadeli direnç seviyesi. Bu seviyenin geçilmesi, hedef seviyeyi 36500’e çekecektir. Son iki gündür 32500 direnç seviyesini geçemeyen ama a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]a[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yönde düzeltme yapamayacak kadar da güçlü görünen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks 31000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmedikçe yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]in devam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bekliyorum[/LEFT]
[/FONT][/QUOTE]
dün spot 32661,71 kapattı.
[quote=SEYYAH;99969]niye shortladım? tabiiki aşağıdaki sayım yüzünden...suçlu kim? benim...
shortladık mı cortladık mı?
coming soon...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs537.xs.to/xs537/09133/short883.png[/IMG][/URL][/quote]
a? nin 5i çok çok kısa, b? nin c si gene çok çok kısa, sayımların vob yerine spotta yapılmasını öneririrm, nedeni makasdır, fiyatı teoriğe çekerler 1,618 katı vs. dinlemezler mesela yani
sn. mozkan, ne zaman aşağı döneceğiz, dönelim artık.:)
[quote=jerfin;100005]sn. mozkan, ne zaman aşağı döneceğiz, dönelim artık.:)[/quote]
arıyorum çocukları, salın aşağı diye hehehehe
[quote=jerfin;100005]sn. mozkan, ne zaman aşağı döneceğiz, dönelim artık.:)[/quote]
uzunculara 1 nisan şakasını biraz erken yapacaklar eheh.
29 mart-seçim beklentisi bitecek.
6 nisan-4. çeyrek ezik büzük kan-revan bilançolar açıklanmaya başlanacak.
29 mart ile 3 nisan arasındaki beklenti bitiş,realizasyon, bilançolar satış ortamında longcu olmak isteyecek olan varsa, buyursun gelsin. :D
bakalım grafik/trend/destek/köstek dinliyor mu sevgili vadeli piyasalarımız!
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Makas -650 puan nedir bu eksi makas sevdası anlamadım...
[QUOTE=jerfin;100005]sn. mozkan, ne zaman aşağı döneceğiz, dönelim artık.:)[/QUOTE]
Roubini yardıma geldi bak.
[quote=unlimitted;100007]uzunculara 1 nisan şakasını biraz erken yapacaklar eheh.
29 mart-seçim beklentisi bitecek.
6 nisan-4. çeyrek ezik büzük kan-revan bilançolar açıklanmaya başlanacak.
29 mart ile 3 nisan arasındaki beklenti bitiş,realizasyon, bilançolar satış ortamında longcu olmak isteyecek olan varsa, buyursun gelsin. :D
bakalım [B]grafik/trend/destek/köstek dinliyor mu sevgili vadeli piyasalarımız[/B]!
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
terbiyesiz piyasa, unlimitted ne düşünürse onu yapmalı aslında ama, terbiyesiz işte ne yapacan:D
dışarısı desteklerse daha iyi düşücez hevesi var piyasada
göbegimizi bu uyuz dax kesicek yine
Açılış boşluğu doldu...
[quote=mozkan;100010]terbiyesiz piyasa, unlimitted ne düşünürse onu yapmalı aslında ama, terbiyesiz işte ne yapacan:D[/quote]
"azıcık" terbiye edildi.
ama devamını bekliyoruz. muma dönene kadar devam! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=VOBiX;100003]dün spot 32661,71 kapattı.[/quote]
Evet 32661 kapattı ama teyit henüz gerçekleşmiş diyemeyiz.
dsi deki süper zeka dun aldıklarını bugun vere vere iner mı acaba asagı .kademeler epey dolu.gun hacimli olucak
Euro / Usd de teknikçi avlamadalar...
Tüm piyasalara temkinle bakar olduk.
[URL="http://img162.imageshack.us/my.php?image=29882295.jpg"][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/8193/29882295.jpg[/IMG][/URL]
Bol şanslar hepimize...
dışarının artışına tepkisiz düşüşüne tepkili davranıyoruz
dax yine anormal zıplmassa bıraz daha realize olucak heralde.ha garet ak 5 le
[QUOTE=marakes;100018]dışarının artışına tepkisiz düşüşüne tepkili davranıyoruz[/QUOTE]
herkez dışarısı düşsün diye dua ediyor anlaşılan :dü::..:
yaw don-gömlekçi VOB trader yok ortalıkta, cezalı filan mı?
yok ben etmiyorum:)
[QUOTE=marakes;100022]yok ben etmiyorum:)[/QUOTE]
evet oylamaya gidelim..düşşün diyenler yanıma,.dngdüşmesin diyenler karşıya,kimin tarafı ağır basacak bakalım..:..:
[QUOTE=VOBiX;100009]Roubini yardıma geldi bak.[/QUOTE]
birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)
[QUOTE=unlimitted;100021]yaw don-gömlekçi VOB trader yok ortalıkta, cezalı filan mı?[/QUOTE]
bi ara beni çok kızdırmıştı ama... yinede onun don gömlek longum esprilerini özledim valla..:)
[quote=jerfin;100024]birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)[/quote]
ben de 1 haftadır dolarla yaptığım paraları endeks düşüşü için açılan yardım kapmanyasına yatırdım. :..:
yalnız şu doların yakasını biri bırakıyo başka biri yapışıyo yakaya.:cool:
lem tamam dünyanın rezerv para olmaktan çıkaracaksınız mereti de, ben şu dolarlarımı bi satayım sonra yapın naapacaksanız be.:D
iş, ak, duydunuz mu lem!
bende cumadan beri kısadayım..
halen kısa periyotta tüm ortalamaların üzerinde işlem görüyoruz.
seçim haftası psikolojisine yurtdışıda destek atıyor ve yukarı iştah devam ediyor..
saatlik ortalama 31900 e kadar yükseldi.bu seviye altına sarkarsak realize başladı derim.
[IMG]http://i42.tinypic.com/c87tj.gif[/IMG]
sazan abi,
müsait olduğunda mümkünse DJI için güncel bir sayım yapman mümkün mü?
60 dk veya daha alt periyot olursa sevinirim.hatta hem günlük hemde 60 dk veya daha alt periyot olursa duble sevinirim...
ben anlamaya çalışıyorum fakat çözemedim.belki sen çözmüşsündür hatta bıyık altından kıs kıs gülüyondur.
şimdiden teşekkürler & bol kazançlar,
bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:
[quote=YAVUZHAN;100027]bende cumadan beri kısadayım..
halen kısa periyotta tüm ortalamaların üzerinde işlem görüyoruz.
seçim haftası psikolojisine yurtdışıda destek atıyor ve yukarı iştah devam ediyor..
saatlik ortalama 31900 e kadar yükseldi.bu seviye altına sarkarsak realize başladı derim.
[/quote]
katılıyorum.
longcuların elindeki halay mendillerini bir bir toplamama yardımcı olacak arkadaşlara bugünkü 31.400 hedefime ulaştığımızda bir tepsi baklava!
long halay davulcusunun shortlaması (31.025) ile bir mola.
shortçuların halaya başladığı 29.300'de de ben halaydan çıkar.:..::..:
[quote=jerfin;100029]bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:[/quote]
dün gece dow a biri fena üfürdü,% 1 in üstü kayıba ulaştı dedim tamam,game over,güzel bi ters yüz göreceğiz herhalde..
ama biz yaprak dökümüne dalınca baktıkki kapanış yine + üüü
herhalde ak sakallı dedeler long ta :) efsunlandı resmen dow :..: