-
[quote=YAVUZHAN;100031]dün gece dow a biri fena üfürdü,% 1 in üstü kayıba ulaştı dedim tamam,game over,güzel bi ters yüz göreceğiz herhalde..
ama biz yaprak dökümüne dalınca baktıkki kapanış yine + üüü
herhalde ak sakallı dedeler long ta :) efsunlandı resmen dow :..:[/quote]
son 9. dakikada %0 iken 9 dakikada %1 yaptı.
zaten bugünkü açılış yeşilleri onun yüzü suyu hörmetine.
yoksa 12 saat önce 7.500 altına inen de aynı endeksin fıçırlarıydı. :..:
-
evet dax ın sinir seansı baslaıdı hayrlı olsun
-
[QUOTE=jerfin;100029]bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:[/QUOTE]
Asti artık uğramıyor ki okuyup üflesin. Bizi başkalarıyla aldatıyor....dng
Kendini FXcinin sisteminin deşifresine verdi.
-
[QUOTE=VOBiX;100034]Asti artık uğramıyor ki okuyup üflesin. [COLOR="Red"]Bizi başkalarıyla aldatıyor[/COLOR]....dng
Kendini FXcinin sisteminin deşifresine verdi.[/QUOTE]
bizi hangi sitelerle aldatıyor acaba...boks..boks..dng
-
175 yeni destegimiz diyebilirmiyiz?
-
[quote=marakes;100036]175 yeni destegimiz diyebilirmiyiz?[/quote]
150 bence +.
-
[quote=marakes;100036]175 yeni destegimiz diyebilirmiyiz?[/quote]
bir önceki tepe olması sebebiylemi ?
benim destek gördüğüm seviye şuan 31900..
-
[URL="http://img207.imageshack.us/my.php?image=26740017.jpg]"][URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=26740017.jpg][/URL][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/7418/26740017.jpg[/IMG][/URL]
Eğilmiyor bükülmüyor realizeye izin vermiyor.:yü::..:
-
[quote=YAVUZHAN;100038]bir önceki tepe olması sebebiylemi ?
benim destek gördüğüm seviye şuan 31900..[/quote]
hem ondan hem de orayı çalıştırp döndrduler.bu arada akbnk pıyasayı tasımaya devam edıyo..3.7 den 5 e..
-
[quote=YAVUZHAN;100038]bir önceki tepe olması sebebiylemi ?
benim destek gördüğüm seviye şuan 31900..[/quote]
Bende günlük grafiklerde fibonacci oraya çiyor 32.150 altındada 31.775 var gözüküyor .yatay eksen olarak değerlendiriyor tabi kanal fln çizersen daha farklı sonuçlar çıkar
-
[quote=jerfin;100024]birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)[/quote]
aylık data ile haziranda bende kısayım, stopum 35000 .lelele
-
[color=#FF0000][b] 26.03.2009 10:35:14 Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu: [/b][/color]
"[b]EUR/USD: İLERLEYEN SAATLERDE HIZLI BİR EURO YÜKSELİŞİ GÖREBİLİRİZ... [/b]
Paritede 1.3580 seviyesi geçiş özelliğini koruyor. Son beş iş gununde 1.3739-1.3419 bant aralığında oluşan soluklanma gayet olumlu şekilde seyretmekte. Resim biraz daha detaylandırdığımızda paritede pozitif yönlü bir yarı yol formasyonu olan bayrak çalışmasını görmekteyiz. Süreç olarak paritede bugunden itibaren beş gunlük dinlenmenin güçlenme hareketliliğini görebileceğimizi ve bugun ilerleyen saatlerde özellikle T.S ile 12-00-12:30 arası hareketliliğin 1.3650 üzerinde başlayarak ilk adımda bugun 1.3750- ve büyük adımda 1-2 gun içinde 1.3900 denemesi görebileceğimizi tahminetmekteyiz.
[b]USD/TL İLERLEYEN SAATLERDE DOLARA SERT BİR SATIŞ GELEBİLİR. [/b]
Partitesinde tepkilerin cılız kalması birere satış fırsatı olarak değerlendirilmeye devam ediyor. Yukarıda 1.6550 kuvvetli direnç konumunda gözükmekte. Bugun ilerleyen saatlerde dolarda satışların artması ve gerilemenin ilk adımda 1.6400-16250 seviyesine kadar son 7 haftanın en düşük seviyesine kadar bir hızlı satış görebiliriz."
-
[QUOTE=mozkan;100042]aylık data ile haziranda bende kısayım, stopum 35000 .lelele[/QUOTE]
nisan vadede hala uzunsunuz o zaman..:(
-
piyasa uyutuyo kopuş saglm olucak gibi..
-
[QUOTE=jerfin;100035]bizi hangi sitelerle aldatıyor acaba...boks..boks..dng[/QUOTE]
Sitelerle değil de sistemlerle aldatıyor gibi...
-
spx
sn. mozkan,
spx'deki ucgeni gosteren bir grafik koyabilir misiniz mumkunse? Bir turlu isin icinden cikamadim.
-
[quote=jerfin;100044]nisan vadede hala uzunsunuz o zaman..:([/quote]
nisan poz yok şu an her an olabilir ama
-
Shortlamak için aceleci olmayın derim.
Grafiklerden üsttekinde alçalan trendline altında kapanış olmadıkça flat daha iyidir. (xu030 spot)
Alttakinde ise daralan üçgen üst band altına inilmeli.(Xu100'de Xu030 harici senetler)
Short için özellikle üstteki grafikteki koşul gerçekleşmeli. Sabah üstünde açıldık ve şu anda destek görevi görüyor. Bu yüzden de Flat olarak bekliyorum.
[URL="http://img254.imageshack.us/my.php?image=zaman.png"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5161/zaman.png[/IMG][/URL]
-
ne sinir seans ya..kırıl artık daxxx
-
14:30 dataları kötünün iyisi olursa dow bu gece kendini 8.000 üzerine atabilir, ev datalarının sonucunu unutmayın.
-
[color=#FF0000][b] 26.03.2009 11:40:08 ROUBİNİ, "ABD'DE KONUT FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ 18 AYDA YÜZDE 20 DAHA DÜŞECEK" [/b][/color]
Nouriel Roubini, Bloomberg News'a yaptığı açıklamalarda ABD'de konut fiyatlarının önümüzdeki 18 ayda yüzde 20 daha düşeceğini öngördüğünü belirtti.
Açıklamalarında deflasyonist güçlerin 3 yıl boyunca devam edeceğini tahmin ettiğini belirten Roubini, ABD devlet tahvillerinin getirilerinin, göreceli olarak düşük seyretmeye devam edeceğini vurguladı. Roubini Dolar'ın yatırımcıların güvenli liman arayışından fayda sağlarken, ABD'nin ticaret açıklarının azalması ile ergeç değer kaybedeceğini de ifade etti.
-
ufaktan kısa vadeli yönüömüzü belli ettik
-
[color=#FF0000][b] 26.03.2009 11:33:39 ROUBİNİ, S&P 500'DE YAŞANAN YÜKSELİŞİN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMAYACAĞINI ÖNGÖRÜYOR [/b][/color]
Bloomberg News'a konuşan Nouriel Roubini, son 17 yılın en iyi aylık yükselişini yaşayan S&P 500'de, ABD ekonomisinin bu yıl boyunca daralacağını belirterek bu ortamda, yükselişin sürdürülebilir olmayacağını öngördü. Roubini ayrıca, yatırımcıların bu yıl mali bakımdan güçlü ve güçsüz şirketleri ayırt etmeye başlayacaklarını da vurguladı.
-
[QUOTE=clark;99876]29600 uzunları 32200 den kısaya çevirdim hedef 33 tü ama yükselişn yapısında ve eldeki teknik veride uyumsuzluk oluştu stop 32600[/QUOTE]
Kısaya devam spot dow ve vob taki uyumsuzluklar kısalar lehine ,31500 ilk hedef tutmassa 32450 den aşagı çizgi çekecez
-
[QUOTE=marakes;100053]ufaktan kısa vadeli yönüömüzü belli ettik[/QUOTE]
yanımıza yanaşıyon bakıyom :..:
-
dax daki amcalar izin verse düşücez belki ama bole de güç toplarmıyız yatayda diye düşünmüyo da degilim
-
[quote=TIFIL;100056]yanımıza yanaşıyon bakıyom :..:[/quote]
sabhki güçsüz hareketten sonra dolares in de ısrarıyla yanaşıyım dedim napıyım:..:ama bırakmıyolarki..burdan küt diye de bı yukarı daha gelırse şaşırmıycam..kaz borsası dax yıne sinr ediyo herkesi
-
herkese afiyet olsun...
Jerfin mimkinse dolar 1,6850 endeksi 31.775 yapacak gerekli önlemleri al.
artık okuyup üfler misin çelme mi takarsın naaparsın bilemiyorum. ama sana (şerrine) güveniyorum. :D
-
[QUOTE=VOBiX;99974]Verielri birleştirme işini hallettik mozkan'ın yardımıyla. Bendekiler bunlar!
USD ve VOB30 Yakın Vade verileri 26.07.2008-25.03.2009 tarihleri arasında 5 dklık verilerdir.
[URL="http://dosya.ekibi.org/ms/VOBYVADE5Dk26072008-25032009.zip"]Buraya[/URL] sağ tıklayıp Farklı Kaydet diyin.
26.07.2008 öncesi verisi olan bana emaille gönderirse birleştirip koyarız. [IMG]http://resim.ekibi.org/web/email/vobixyahoocom.gif[/IMG]
Herkese iyi geceler yarın erken kalkmak lazım.[/QUOTE]
Mesajı geceyarısı attık ihtiyacı olup da kaçıran varsa hatırlatalım.
-
topik konusu ile ilgili değil ama bu sayfada bulunan reklamda hata yok mu?
ya [B]"yatırıma başlayın"[/B] yada [B]"yatırmaya başlayın"[/B] olmalı
-
evet syn bonnie..dikkatinizden dolayı tebriklr..
-
[QUOTE] 26.03.2009 12:27:41 ABD HÜKÜMETİNİN OTOMOTİV YAN SANAYİİNE DESTEĞİNİ CİTİGROUP YÖNETEBİLİR [/QUOTE]Citigroup önce kendini yönetsin .dng
-
[QUOTE=VOBiX;93750][/QUOTE]
Bir de bu var. İşlerine ne kadar öenm verdiklerinin göstergesi olsa gerek.
-
[QUOTE=bonnie;100062]topik konusu ile ilgili değil ama bu sayfada bulunan reklamda hata yok mu?
ya [B]"yatırıma başlayın"[/B] yada [B]"yatırmaya başlayın"[/B] olmalı
[/QUOTE]
7/24 demişler fakat forex piyasası haftasonları kapalı oluyor.
Online altını nitelemiş fakat yatırımı nitelemesi gerekirdi. "Altına online yatırım nasıl yapılır öğrenin." gibi bir şey olmalıydı.
Alt kısmı da "250$ ile ile 10.000$lık altın yatırımına başlayabilrisiniz gibi bir şey olabilirdi."
-
küt diye yukarı da geldi..bundan sonra bi karar vericekler artık..
-
alıyn ziese anna ziestemim
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/841/ziesteym.png[/IMG]
-
bu piyasa bana aralıkta yabancıların noele gittiği günleri hatırlattı.yaprak kımıldamıyor.50 puan aşağı 100 yukarı 75 aşağı...rezillik...
-
ayda ortalama 2.000 üzeri kontrata onbinde 1.575(vergi ile birlikte bsmv) nasıl acaba..
yani şuanda kontrat başı 0,5 ytl ye denk geliyor..
-
[quote=SEYYAH;100069]bu piyasa bana aralıkta yabancıların noele gittiği günleri hatırlattı.yaprak kımıldamıyor.50 puan aşağı 100 yukarı 75 aşağı...rezillik...[/quote]
alamanlar araba değiştirecek (hızlanacak) gibime gelir vosvos yerine porche, yön mü gönlünüze göre olsun :D
-
[QUOTE=fXci;100068]alıyn ziese anna ziestemim
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/841/ziesteym.png[/IMG][/QUOTE]
Dostum ben senin grafiği göremiyorum. Daha net bi şekilde koyamazmısınız.