-
[QUOTE=teo;30492]çok aşırı derecede haklı olmak istiyorsun,ve pozisyonuna aşık oldun gibi görüyorum, size göre az bir ihtimal bile olsa, acaba long doğru yön olamazmı,
birde diğer türlü düşünün, neden long olunur, veya neden short olunur,
Poziyona aşık olmak kötüdür.Her aşk gibi hüsranla bitebilir.[/QUOTE]
ben cevaplayabilirmiyim...
vobtraderinki aşk değil.. bir gecelik ilişki gibide...
yakalamayadı yavruyu bir türlü...
o yakalasa bizde faydalansak...
kısayız ya o anlamda...:)
-
[QUOTE=teo;30492]çok aşırı derecede haklı olmak istiyorsun,ve pozisyonuna aşık oldun gibi görüyorum, size göre az bir ihtimal bile olsa, acaba long doğru yön olamazmı,
ben cevaplayabilirmiyim...
vobtraderinki aşk değil.. bir gecelik ilişki gibide...
yakalamayadı yavruyu bir türlü...
o yakalasa bizde faydalansak...
kısayız ya o anlamda...:)
-
ben traderim aşık olmam. casanova hesabı yani. benim emarelerim düzelsin anında poz kapa long yaparım ki zaten ben safi şort taşımıomki 900 den poz kapa uzun 975 den gene poz kapa kısa 49000 poz kapa uzun 49050 poz kapa kısa oynadım mesela ben böle kısa taşıorum aşk yok teslim olmak yok yani+. ayrıca belirteyim her aşk gibi hüsranla bitebilir derken sanki bir anlatım bozukluğu olmuş.yani her aşkın hüsranla bittiği ve pozisyonun sonucunun da buna benzeyebileceğini ifade eden bir yazım olmuş. bazı aşklar hüsranla biter bazıları bitmezcool1 saygı ve sevgilerimle
-
ben traderim aşık olmam. casanova hesabı yani. benim emarelerim düzelsin anında poz kapa long yaparım ki zaten ben safi şort taşımıomki 900 den poz kapa uzun 975 den gene poz kapa kısa 49000 poz kapa uzun 49050 poz kapa kısa oynadım mesela ben böle kısa taşıorum aşk yok teslim olmak yok yani+. ayrıca belirteyim her aşk gibi hüsranla bitebilir derken sanki bir anlatım bozukluğu olmuş.yani her aşkın hüsranla bittiği ve pozisyonun sonucunun da buna benzeyebileceğini ifade eden bir yazım olmuş. bazı aşklar hüsranla biter bazıları bitmezcool1 saygı ve sevgilerimle
-
içimden bugun için 48200-300 geçiyor...
hissi sedece
-
içimden bugun için 48200-300 geçiyor...
hissi sedece
-
[QUOTE=mbm;30497]içimden bugun için 48200-300 geçiyor...
hissi sedece[/QUOTE]
umutlar,özlemler ve hisler olmasa geçermi bu hayat :) insanı ayakta tutan bulardır:)
-
[QUOTE=mbm;30497]içimden bugun için 48200-300 geçiyor...
hissi sedece[/QUOTE]
umutlar,özlemler ve hisler olmasa geçermi bu hayat :) insanı ayakta tutan bulardır:)
-
39500 üzerinde long altında teyit olursa shortum.
-
39500 üzerinde long altında teyit olursa shortum.
-
long yapmamak için kendimi zor tutuyorum..
-
long yapmamak için kendimi zor tutuyorum..