-
[quote=marakes;100113]kapdım shortları flat..[/quote]
içimden en iyisini yaptın demek geliyor.
uyuz ettiler ama artık... hayır biliyorum benim kapamamı bekliyorlar.
ben kapatayım, hooop 31.800'deyiz.
kısacı aaakidişlaa, toplayıverin gari aranızda 1.000 kayme, kapatam.
sonra 31.800den yeniden aranıza katılırım.:D
bu kayalık bölgeyi böyle aşarız hepberaber :..:
-
150-200 arasında adam kesiyorlar
-
[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=screenhunter7.jpg]"][URL=http://img12.imageshack.us/my.php?image=screenhunter7.jpg][/URL][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7168/screenhunter7.jpg[/IMG][/URL]
Kırdırma görüntüsü veriyorlar ama yemiyor daha.:)))
-
Sayın Larossıan;
Öngörünüz nedir ayrıca sizin sistem ne diyor.
Teşekkürler.
-
[quote=unlimitted;100115]içimden en iyisini yaptın demek geliyor.
uyuz ettiler ama artık... hayır biliyorum benim kapamamı bekliyorlar.
ben kapatayım, hooop 31.800'deyiz.
kısacı aaakidişlaa, toplayıverin gari aranızda 1.000 kayme, kapatam.
sonra 31.800den yeniden aranıza katılırım.:D
bu kayalık bölgeyi böyle aşarız hepberaber :..:[/quote]
sabahtan berı aynı sey ya ne halt yerlerse yesinler..in çık 3 kademe baska bı halt yok.dow acılınca yukarı mı gelcek nedir bu kadar tutuyolar anlamadım:mad:
-
[quote=Larossıan;100117]Kırdırma görüntüsü veriyorlar ama yemiyor daha.:)))[/quote]
Ben bile yemiyosam kimse yemez artık.ilk zamanlarımda olsa atlamıştım çoktan....
-
[quote=MMO;100118]Sayın Larossıan;
Öngörünüz nedir ayrıca sizin sistem ne diyor.
Teşekkürler.[/quote]
Şu an için short riskli duruyor ama yarın ne olur bilinmez.:o
-
[QUOTE=selçuklu;99899]geceye dünkü gibi benim pozda .. altın long dolar long ..
:D:D[/QUOTE]
aynı pozla devam .. altın dolar ralli ralli ralli endeksler şelale ... bu altınlarda nisan vade sonu 75.000 uzlaşayım diyorum arkadaşlarla ... hahahha :D :D
-
[quote=selçuklu;100122]aynı pozla devam .. altın dolar ralli ralli ralli endeksler şelale ... bu altınlarda nisan vade sonu 75.000 uzlaşayım diyorum arkadaşlarla ... hahahha :D :D[/quote]
katılmamak ne mimkin selçuklu.
ben de dolarda 1,80den uzlaşayım, endekste 29.000den şimdiden uzlaşalım gelin ne siz yorulun ne beni yorun diyorum gelmiyorlar.:D
ama bu günleri ararlar ben söyliyim. yarından sonra dolarda 1,90dan endekste 27binden kapı açarım [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
napmaya çalışıyo bu dengesizler
-
[quote=marakes;100124]napmaya çalışıyo bu dengesizler[/quote]
bizim tansiyonları zıplatmaya. :)
kademe kademe izlemek gerçekten de çok sağlıksız aslında.
stoploss koyup belli aralıklarla izlemek lazım ekranları...
-
[quote=marakes;100124]napmaya çalışıyo bu dengesizler[/quote]
valla bana kalırsa seçim öncesi uzunlamaya çalışıyolar gibi geliyor ama yanılabilirim de tabi.
-
[QUOTE=selçuklu;100122]aynı pozla devam .. altın dolar ralli ralli ralli endeksler şelale ... bu altınlarda nisan vade sonu 75.000 uzlaşayım diyorum arkadaşlarla ... hahahha :D :D[/QUOTE]
Beyzbol sopanı da alıp gelmişsin. İyi olmuş sandalyede garip gören üstüne gelirdi yoksa.
-
anna ziestemim
[IMG]http://img187.imageshack.us/img187/9050/ziestemim.png[/IMG]
-
8.000 e bişey kalmadı dow da...ne dowmuş mübarek? ne ciğer varmış?
-
[QUOTE=fXci;100128]anna ziestemim
[IMG]http://img187.imageshack.us/img187/9050/ziestemim.png[/IMG][/QUOTE]
fxci bu sistem iyiymiş formülü ne ? teşekkür ederim .. :o :) :)
-
[QUOTE=SEYYAH;100129]8.000 e bişey kalmadı dow da...ne dowmuş mübarek? ne ciğer varmış?[/QUOTE]
Sen düşmesini iste yeterki cigerim :D Ziesteme yarı yoldan dahil olursam düşmeye başlarız.
[B]Dahil olayımmmmı ?[/B]
-
in çıklarla 250 puan bıraktım bi süre izlesem daha ıyı olcak bu zeka yoksunları bı tarafa karar verene kadar
-
[QUOTE=selçuklu;100130]fxci bu sistem iyiymiş formülü ne ? teşekkür ederim .. :o :) :)[/QUOTE]
asteton kopyaladıydı emma mena mor... dün kopyalayamadım iması vermek için yanlış sistemi gosterdi .. Yakında piyasaya sunar :D
-
[quote=fXci;100131]Sen düşmesini iste yeterki cigerim :D Ziesteme yarı yoldan dahil olursam düşmeye başlarız.
[B]Dahil olayımmmmı ?[/B][/quote]
yok benim için kendini ateşe atma,sen kıyıda bekle :o
astatini gordün mü bi yerlerde? nere kayboldu bu haylaz?
-
acil kayahana ihtiac war
dusmek icin:..:
gerci o bu cikisda kanser olmustur:..:nasi gelir bilemem
-
[quote=SEYYAH;100129]8.000 e bişey kalmadı dow da...ne dowmuş mübarek? ne ciğer varmış?[/quote]
olur muuuu, özel bi anlamı var onun, uzuncu havucu diyoruz biz o rakama :D:D
-
Sazan 32.2'den 1/4 kısa pozisyon açar.
-
Yurtdışı düşer vob sabıt, yurtdışı cıkar vob sabıt, demek kı neymış, ky için sinir testi yapıyorlar, aman arkadaşlar sinirleri sağlam tutalım:)
-
[quote=marakes;100133]in çıklarla 250 puan bıraktım bi süre izlesem daha ıyı olcak bu zeka yoksunları bı tarafa karar verene kadar[/quote]
tekkeyi bekleyen çorbayı içer marakes.
yalnız cerfine emanet etmiştik yemekten dönene kadar göz kulak olup 31.775e kadar refakat edecekti güzide endeksimize işleri çok asıyor bu ara.:D
gerçi imzamda konuyla ilgili gerekli açıklama var zati[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
akbank gevşemeye başlarsa ne yapılır, tüpraş çizilir endeks yataya devam,
-
Aslında vob en doğrusunu yapıyor, bakın dow bugun cıktı indi, cıktı indi, geldıgı yer burası, vob da oturdugu yerde sakınce beklıyor:)
-
[quote=tuareg;100142]Aslında vob en doğrusunu yapıyor, bakın dow bugun cıktı indi, cıktı indi, geldıgı yer burası, vob da oturdugu yerde sakınce beklıyor:)[/quote]
olurmu yaw, verecen anında 2000 puan düşecek, alacan anında 3000 puan çıkacak, .lelele
-
[QUOTE=unlimitted;100140]tekkeyi bekleyen çorbayı içer marakes.
yalnız cerfine emanet etmiştik yemekten dönene kadar göz kulak olup 31.775e kadar refakat edecekti güzide endeksimize işleri çok asıyor bu ara.:D
gerçi imzamda konuyla ilgili gerekli açıklama var zati[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
yurtdışı yükselirken ancak endeksi yataya almaya gücüm yetti napayım..:D
-
[quote=mozkan;100143]olurmu yaw, verecen anında 2000 puan düşecek, alacan anında 3000 puan çıkacak, .lelele[/quote]
Nasrettın Hoca'nın bağlama çalma fıkrasını bılırsınız, bizim vob diğer piyasaların aradıgı yerı bulmuş, milim kıpırdamaz.dng
-
Hadi Jerfin göster şerrini, yoksa şerrınden bundan kelli korkutamazsın beni:)
-
AKşama yine ağ atacağım..Bakalım sistemsel bir şeyler takılacak mı :)
-
[QUOTE=tuareg;100146]Hadi Jerfin göster şerrini, yoksa şerrınden bundan kelli korkutamazsın beni:)[/QUOTE]
py benim şerrimi tınmıyor artık, sende tınma..:)
-
Bu arada..Orakıl Tarhan ERDEm AKP nin %47 civrı oy alacağını tahmin ediyor...Bu durum borsada fiyatların çinde var mı? Yoksa bubu yarın mı fiyatlar seçimden sonra mı fiytlar? Fiyatların içindeyse yarınmı realis eder hafaya mı bırakır?
EW ciler nerde EW ciler..Yanlış hatırlamıyorsam DJI için 7200 ve 7700 gibi olası ikş hedef konmuştu günlükte...Bir reload durumu var mı ...
XU30 günlük EW sayımı görelim sahalarda bir de......
PS: Sanıyorum Bay SAZAN, topnatılarını bir şekilde bana kitledi :) Ben bu hafta ful toplantıda, Bay SAZAN sık sık forumda...Madem böyle bir eksçeyinc oldu, oldu olacak sistemleri de eksçeyinc edelim..
:) Su yok mu su :)
Reco gündüzleri foruma takılmaya başladığına göre özel hayatında bir değişiklik olsa gerek... Yenge şutu bastı ve Reco bohem bir tarz yapmış kendine gibi geldi bana
-
[QUOTE=Astatin;100147]AKşama yine ağ atacağım..Bakalım sistemsel bir şeyler takılacak mı :)[/QUOTE]
nerdesin sen bakim... şu dow'a kuvvetli nefesin ile bi beddua patlat.. yoksa imdattt diye bağırmaya başlayacağım, ufunet bastı..:D
-
dansözde ammada nazlanıyor,kır belini para yapıştıracağız sana...
-
hep merak ederim,
"yorulmuştu dinlendi, 2 saate kadar uççak kaççak" diyen adama mesela telefisyonda filan neden Allahın kulu "lem madem 600-800 puan tepçeene inanıyon bankan niye 1.000 kontratçık açtı bi 2.000 daha açmaya niye yanaşmıyo üstten satacağına inanmadığından mı yarısına razı olsa yeter be!" demez...?
-
[QUOTE=Astatin;100147]AKşama yine ağ atacağım..Bakalım sistemsel bir şeyler takılacak mı :)[/QUOTE]
Asti balıkçılığı bırakmazsan senin yasaklanman için dilekçe vereceğim. NEredesin kaç gündür?
-
arkadaslar matriksi takilan var mi? Yeniden kurmayi bile denedim ama bir sey degismedi.
-
[QUOTE=TIFIL;100151]dansözde ammada nazlanıyor,kır belini para yapıştıracağız sana...[/QUOTE]
evet benim yazmamı bekliyor muş....dng yapıştırın çabuk kalkamasın para toplamaktan :D