ekım vade 51900 kadar yolu var,W ve yapıyor,\/\ yaptı sımdılık,usd/jpy de de aynı goruntu var,bu W formatı sızinde bıldıgınız gıbı Adam Eve double bottom formatı oluyor
Printable View
ekım vade 51900 kadar yolu var,W ve yapıyor,\/\ yaptı sımdılık,usd/jpy de de aynı goruntu var,bu W formatı sızinde bıldıgınız gıbı Adam Eve double bottom formatı oluyor
[QUOTE=Vob Trader;30526]bi iskender yiyip geliorum hemen:)[/QUOTE]
slot çekerken çok çorba içen görmüştüm,ama iskender yenilmiyor galiba makine başında :) heheheh
[QUOTE=Vob Trader;30526]bi iskender yiyip geliorum hemen:)[/QUOTE]
slot çekerken çok çorba içen görmüştüm,ama iskender yenilmiyor galiba makine başında :) heheheh
amma nazlandılar yukarı için.. 49,200 flat.. öğle paydosundan istifade dışarı çıkıp hava alayım bari..
amma nazlandılar yukarı için.. 49,200 flat.. öğle paydosundan istifade dışarı çıkıp hava alayım bari..
49125 kısa tekrar...zamanında yazamadım..
49300 geçilene kadar kısaya devam...
49125 kısa tekrar...zamanında yazamadım..
49300 geçilene kadar kısaya devam...
[QUOTE=hdioxyde;30521]49.100 Kademesinin tüm hacmini siz mi yaptınız yoksa Sn mbm :D[/QUOTE]
citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele
[QUOTE=hdioxyde;30521]49.100 Kademesinin tüm hacmini siz mi yaptınız yoksa Sn mbm :D[/QUOTE]
citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele
[quote=mbm;30533]citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele[/quote]
öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D
[quote=mbm;30533]citi ve efg den işlem yapıyorum... anlayın işte.lelele[/quote]
öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D