[QUOTE=hdioxyde;30534]öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D[/QUOTE]
yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D
Printable View
[QUOTE=hdioxyde;30534]öyleyse şu 200 kademesini almaktan bir vazgeçseniz, ben satıyorum siz alıyorsunuz. Sermaye bitti :D[/QUOTE]
[quote=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/quote]
gayet uygun çok teşekkürler çok naziksiniz...
Destek olarak DSI'den veririm ben de o zaman.
Operasyon öncesi saatlerimizi ayarlayalım mı? benimki şu an 13:28 :D
[quote=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/quote]
gayet uygun çok teşekkürler çok naziksiniz...
Destek olarak DSI'den veririm ben de o zaman.
Operasyon öncesi saatlerimizi ayarlayalım mı? benimki şu an 13:28 :D
topicte kumpas hareketleri vay be spk ya sesleniyorum burdan duysunn :)
topicte kumpas hareketleri vay be spk ya sesleniyorum burdan duysunn :)
Karamehmet'e verilen süre bugün doluyor
Prof. Aydın Ayaydın yazıyor...
28.08.2008 10:14
TMSF’nin Çukurova Grubu’na 530 milyon dolarlık alacağının tahsili için verdiği süre bu akşam sona eriyor. Çukurova Grubu ile TMSF arasında sürdürülen görüşmelerden de şu ana kadar olumlu bir sonuç alınmış değil.
“Karamehmet’e ıkinci TMSF Operasyonu” başlıklı 17 Nisan 2008 tarihli yazımda TMSF, Interbank’tan kaynaklanan 500 milyon dolarlık alacağı için Çukurova Grubu’na ödeme emri çıkarmaya hazırlanıyor diyerek konuyu kamuoyu gündemine ilk kez ben getirmiştim.
Karamehmet'e verilen süre bugün doluyor
Prof. Aydın Ayaydın yazıyor...
28.08.2008 10:14
TMSF’nin Çukurova Grubu’na 530 milyon dolarlık alacağının tahsili için verdiği süre bu akşam sona eriyor. Çukurova Grubu ile TMSF arasında sürdürülen görüşmelerden de şu ana kadar olumlu bir sonuç alınmış değil.
“Karamehmet’e ıkinci TMSF Operasyonu” başlıklı 17 Nisan 2008 tarihli yazımda TMSF, Interbank’tan kaynaklanan 500 milyon dolarlık alacağı için Çukurova Grubu’na ödeme emri çıkarmaya hazırlanıyor diyerek konuyu kamuoyu gündemine ilk kez ben getirmiştim.
[QUOTE=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/QUOTE]
hdiyoxide üstadı bilmem ama benim için sakıncası yok.Bilakis memnun olurum!:D
[QUOTE=mbm;30535]yok şimdi piyasa yapmaya çalışıyorum...
birazdan 48300 e kadar basacagım.. uygunmu size.....:D[/QUOTE]
hdiyoxide üstadı bilmem ama benim için sakıncası yok.Bilakis memnun olurum!:D
(reuters) - uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu fitch,
gelişmekte olan avrupa ekonomilerinin ve finansman koşullarının görünümlerinin, global
ekonomideki yavaşlama, güçlü enflasyonist baskılar ve kırılgan finansman koşulları
nedeniyle kötüleştiğini açıkladı.
fitch yayınladığı raporda, avrupa'nın gelişmekte olan ekonomilerinde ana endişenin
yüksek cari işlemler açıkları olduğu, bu nedenle de ocak ayında bulgaristan, estonya,
letonya ve romanya'nın ("bbb") kredi notu görünümünün durağandan negatife
düşürüldüğü kaydedildi.
fitch, aralık ayında da litvanya'nın ("a") kredi notu görünümünü negatife çekmişti.
[COLOR="Red"][SIZE="4"]raporda, fitch'in cari işlemler açığı, doğrudan yabancı yatırımlar, dış borç geri
ödemeleri projeksiyonlarına göre bir kırılganlık endeksi oluşturduğu belirtildi. bu
endekse göre, letonya, hırvatistan, litvanya, türkiye, estonya, bulgaristan ve romanya
en kırılgan ülkeler oldular. [/SIZE][/COLOR]
(reuters) - uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu fitch,
gelişmekte olan avrupa ekonomilerinin ve finansman koşullarının görünümlerinin, global
ekonomideki yavaşlama, güçlü enflasyonist baskılar ve kırılgan finansman koşulları
nedeniyle kötüleştiğini açıkladı.
fitch yayınladığı raporda, avrupa'nın gelişmekte olan ekonomilerinde ana endişenin
yüksek cari işlemler açıkları olduğu, bu nedenle de ocak ayında bulgaristan, estonya,
letonya ve romanya'nın ("bbb") kredi notu görünümünün durağandan negatife
düşürüldüğü kaydedildi.
fitch, aralık ayında da litvanya'nın ("a") kredi notu görünümünü negatife çekmişti.
[COLOR="Red"][SIZE="4"]raporda, fitch'in cari işlemler açığı, doğrudan yabancı yatırımlar, dış borç geri
ödemeleri projeksiyonlarına göre bir kırılganlık endeksi oluşturduğu belirtildi. bu
endekse göre, letonya, hırvatistan, litvanya, türkiye, estonya, bulgaristan ve romanya
en kırılgan ülkeler oldular. [/SIZE][/COLOR]