ama gelgörpi, şortum doğruyum çalışkanım....üw
Printable View
ama gelgörpi, şortum doğruyum çalışkanım....üw
[quote=Astatin;403976]ama gelgörpi, şortum doğruyum çalışkanım....üw[/quote]
bu iş zor yonca dinniorum şimdi..tostumu yedim ayu ataklarını bekliorum gövsüme gövsüme..
ayrıca nahayag a güveniorum..ama halil reçber ralli beklio..tek düşüncem bu..para verip susturiim diorum...))
[img]http://rlv.zcache.com/super_bubba_cat_mousepad-p144843906626755441z8xsj_400.jpg[/img]
15:30'u bekliyorum, gözlerim kapalı...
Bir de EURUSD grafiği açıyim - 5'lik...:)
[quote=excali;404006]Bir de EURUSD grafiği açıyim - 5'lik...:)[/quote]
Çekirdekle iyi gidiyo. Bi de 3d gözlük mü alsaydım??:::
[quote=ATHLON;403984]bu iş zor yonca dinniorum şimdi..tostumu yedim ayu ataklarını bekliorum gövsüme gövsüme..
ayrıca nahayag a güveniorum..ama halil reçber ralli beklio..tek düşüncem bu..para verip susturiim diorum...))[/quote]
Hadji,
Abi inanmayacaksın ama şöyle durum; elimdeki tüm mekanik sistemler son 2-3 haftada iyi performans göstermiş.Yani sistem kullanan herkesin sistemi de kimi çok çok kimi az az kazandırmıştır. Geçmişten tecrübe ile sabittir ki bu dönem iki şekilde sonlanabiliyor
1) Manyak bir yatay piyasa başlıyor veya
2) Sabah GAP ı ile alıyor anahtarını milletin...Bu seçeneğe bağlı olarak; eğer bu akşam kapanışta eksiye dönseydik ben şortlarımı kapatacaktım...Ama sistemler alda kapadı o yüzden şortta kaldım::: hani şu sisteme ters olabilecek dehşet açılış gap ını.... Yok eğer yatay gidecekse zaten poza ellememek lazım...
amma elbette kafamda bir istop var..
graştır bizi opsi...opsi bizi diskoya götür
nasii graşştrayimm asti abii...disgoda pupucuklar son dansını edeyiii...:..:bırakalım eğlensinler...:Dbizde şeker yiyelim şimdilik...:pson grub bu...hepsi toplansın istiyiiimm...bi dane bilem dışarda kalmasın istiimmm...dng.citin sağ tarafı [B]pisi[/B] abinin..sol tarafı [B]senin[/B]..[B]bende[/B] kapağı kapatacimm...:::::: ona görem ha..bi dane bilem gacmayacak ha...::::::.dng
flat..full flat..kar cepte güseldir
eyii de [B]selcuklu[/B] hünkaru unuttuk yawf...:mad:yaw zatem o ortodoxizm e bulaşmış bi ortayolcu olmişş deyiiler.. :..: :..: asti abi sen ne deyisin....dng
buldum buldum asti abi..[B] selçuklu [/B]hünkar da yemek tariifi verir bize...::::::.dng