son 3 gundur spotta hacim artisi var.
Printable View
[QUOTE=teo;20596]Garantı almak ıcın erken Abka,hata yaprsın..En azından Asırı alım ıkılı dıp yapsın,[/QUOTE]
Teo alışlarım orta vadeli olunca ve buralarda 6,70 den gelen garanti için belli diplere yakın olunca çok önemli değil...
[QUOTE=teo;20596]Garantı almak ıcın erken Abka,hata yaprsın..En azından Asırı alım ıkılı dıp yapsın,[/QUOTE]
Teo alışlarım orta vadeli olunca ve buralarda 6,70 den gelen garanti için belli diplere yakın olunca çok önemli değil...
[QUOTE=abka;20592]gecen sene zaten iş durumumda değişiklik için 2008 yazı bekliyordum..geleceğim için çok büyük bir ilerleme oldu.bugün kesinleşti..bende vob daki tüm pozisyonlarımı bugün kapattım.tüm aracı kurumlardakini..ve paraların hepsini garanti alışı içinbekletiyorum..2,70 den almayı umut ediyorum...daha önce ortalama 3,00 idi son sermaye ile kanımca 2,85 olacak...artık sadece yılda bir kere tekniğe bakıp temmuz alış,ocak satış tekniğini uygulayacagım..arada bir buraya gelip eski günleri yad ederiz...[/QUOTE]
sevgili abka...
umarın her şey gönlünce olur....
vob hastalık... teo gibi sende bizi bırakmayacaksın..bundan eminim...
saygılar
[QUOTE=abka;20592]gecen sene zaten iş durumumda değişiklik için 2008 yazı bekliyordum..geleceğim için çok büyük bir ilerleme oldu.bugün kesinleşti..bende vob daki tüm pozisyonlarımı bugün kapattım.tüm aracı kurumlardakini..ve paraların hepsini garanti alışı içinbekletiyorum..2,70 den almayı umut ediyorum...daha önce ortalama 3,00 idi son sermaye ile kanımca 2,85 olacak...artık sadece yılda bir kere tekniğe bakıp temmuz alış,ocak satış tekniğini uygulayacagım..arada bir buraya gelip eski günleri yad ederiz...[/QUOTE]
sevgili abka...
saygılar
günaydin arkadaslar daha yeni açtim bilgisayarimi çok huzurluyum ilk defa bu kadar biraz uzak kalmak güzel ayrica simdiden herkezi kandilini kutlar hayirli geçmesini dilerim.
günaydin arkadaslar daha yeni açtim bilgisayarimi çok huzurluyum ilk defa bu kadar biraz uzak kalmak güzel ayrica simdiden herkezi kandilini kutlar hayirli geçmesini dilerim.
arkadaslar akbankta mal aliyorlar gibime geliyor .
arkadaslar akbankta mal aliyorlar gibime geliyor .
[QUOTE=mbm;20601]sevgili abka...
saygılar[/QUOTE]zorunlu ayrılık bu..sistem 5 dakikalık ekran başından ayrılmaya gelmiyor...herşey tşkler..
[QUOTE=mbm;20601]sevgili abka...
saygılar[/QUOTE]zorunlu ayrılık bu..sistem 5 dakikalık ekran başından ayrılmaya gelmiyor...herşey tşkler..
Bir kaç gün önceydi yanılmıyorsam bi yabancı kurum TTKOM için AL demişti. Zamanlama mükemmel doğrusu..dng
Bir kaç gün önceydi yanılmıyorsam bi yabancı kurum TTKOM için AL demişti. Zamanlama mükemmel doğrusu..dng
39950 flat oldum....
39950 flat oldum....
aramizda ekonomist veya yorum yapacak olan varmi:
Dow Jones'a bilgi veren bir trader, piyasada Avrupa Merkez Bankası'nın
bugün faizleri 25 baz puan artıracağını fiyatlandırıldığını bununla
birlikte Banka'nın faizleri 50 baz puan artırarak, yılın geri kalanında
faiz artırmamayı tercin etmesinin önünde bir engel olmadığını söyledi.
Trader bu görüşünün bazı banka analistleri tarafından da paylaşıldığını,
faizin 50 baz puan artırılmasının enflasyona karşı mücadeleyi güçlendireceğinin
düşünüldüğünü de vurguladı.
-------
faiz artinca nasil enflasyon icin iyi olur yani bir mucadele olabilir. faiz artinca diger emtia ve piyasa fiyatlari artmazmi. evet faiz artinca mevduatlar artar ama bu paranin cekilmesi ile ilgili degilki olay.
aramizda ekonomist veya yorum yapacak olan varmi:
Dow Jones'a bilgi veren bir trader, piyasada Avrupa Merkez Bankası'nın
bugün faizleri 25 baz puan artıracağını fiyatlandırıldığını bununla
birlikte Banka'nın faizleri 50 baz puan artırarak, yılın geri kalanında
faiz artırmamayı tercin etmesinin önünde bir engel olmadığını söyledi.
Trader bu görüşünün bazı banka analistleri tarafından da paylaşıldığını,
faizin 50 baz puan artırılmasının enflasyona karşı mücadeleyi güçlendireceğinin
düşünüldüğünü de vurguladı.
-------
faiz artinca nasil enflasyon icin iyi olur yani bir mucadele olabilir. faiz artinca diger emtia ve piyasa fiyatlari artmazmi. evet faiz artinca mevduatlar artar ama bu paranin cekilmesi ile ilgili degilki olay.
[QUOTE=abka;20592]gecen sene zaten iş durumumda değişiklik için 2008 yazı bekliyordum..geleceğim için çok büyük bir ilerleme oldu.bugün [COLOR="Blue"][SIZE="5"]kesinleşti...[/[/SIZE][/COLOR]QUOTE]
Sayın Abka
çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun.....
[QUOTE=abka;20592]gecen sene zaten iş durumumda değişiklik için 2008 yazı bekliyordum..geleceğim için çok büyük bir ilerleme oldu.bugün [COLOR="Blue"][SIZE="5"]kesinleşti...[/[/SIZE][/COLOR]QUOTE]
Sayın Abka
çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun.....
çok doğru bir karar ben de büyük kısmı sermaye yapıp reel sektöre gectim. artık ufa ufak takılıyorum. ticarette akmasada damlıyor nede olsa. hayırlısı neyse o olsun
çok doğru bir karar ben de büyük kısmı sermaye yapıp reel sektöre gectim. artık ufa ufak takılıyorum. ticarette akmasada damlıyor nede olsa. hayırlısı neyse o olsun
40000 e geri verdim...
11240 geçilirse fdowda 15 daklıklar ala gelecekti.. o zaman yurtdışı daha güzel olabilirdi bugün....
ama dirence yakın döndü....
40000 e geri verdim...
11240 geçilirse fdowda 15 daklıklar ala gelecekti.. o zaman yurtdışı daha güzel olabilirdi bugün....
ama dirence yakın döndü....
11240 geçilirse fdowda uzunlarım bu sefer......
bu seviyenin üzerinde fdow günü kurtarır.. yukarı yönde....
11240 geçilirse fdowda uzunlarım bu sefer......
bu seviyenin üzerinde fdow günü kurtarır.. yukarı yönde....
12240 yazmışım..11140 olacaktı.. 1000 puanını yemişiz fdowun...
12240 yazmışım..11140 olacaktı.. 1000 puanını yemişiz fdowun...
[QUOTE=mbm;20614]12240 yazmışım..11140 olacaktı.. 1000 puanını yemişiz fdowun...[/QUOTE]
11240 :)
[QUOTE=mbm;20614]12240 yazmışım..11140 olacaktı.. 1000 puanını yemişiz fdowun...[/QUOTE]
11240 :)
[QUOTE=Vob Trader;20616]11240 :)[/QUOTE]
yuh bana bu seferde 11140 mı yazmışım....
haklısın sn vobtrader 11240 dogrusu..
fdow 11240 üzeri vadelide 40250 üzeri olursa gün içi uzunlar öncelikli olur kanımca....
[QUOTE=Vob Trader;20616]11240 :)[/QUOTE]
yuh bana bu seferde 11140 mı yazmışım....
haklısın sn vobtrader 11240 dogrusu..
fdow 11240 üzeri vadelide 40250 üzeri olursa gün içi uzunlar öncelikli olur kanımca....
yine israrla tepki veremiyoruz.
yine israrla tepki veremiyoruz.
bu arada bugün 3 ayların başlangıcı arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun
bu arada bugün 3 ayların başlangıcı arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun
125 uzunladım.... sinyal gelmesede grafikler yukarıyı göstermeye başladı...
sistem dışı uzun... 40000 altı stop...
125 uzunladım.... sinyal gelmesede grafikler yukarıyı göstermeye başladı...
sistem dışı uzun... 40000 altı stop...
Tüm ağustos vade
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/dada.png[/IMG]
Tüm ağustos vade
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/dada.png[/IMG]