-
[quote=fXci;100458]Şehirler arası seyahat sırasında karımla birlikte gece saat 2de ıssız bir yerde aracım arızalanıp yolda kaldımdı ..Jandarmayı aradığımda yardım etmemişlerdi. Valla çok koymuştu. Param olmasaydıda özel çekici çağıramasaydım ne yapardım?[/quote]
ne diyerek yardımı reddettiler?
-
[quote=hexa;100459]arkadaşlar vob hesabımdaki nakit son 3 gündür hergün 10 ytl azalıyor. son 3 gündür az bir miktar dolar long ve endeks short tutuyorum, dolar long olduğu içinmi gecelik komisyon alıyorlar? dolar short olsam alırlarmı yine? ayrıca haftasonuna endekse short girdim günlük 10 ytl düşermi hesabımdan yine?[/quote]
gecelik komisyon diye bişey yok.
pozisyonunuz itibarı ile kar/zarar rakamları düşüp artar.
pozisyon değiştirmediğiniz sürece komisyon ödemezsiniz.
-
[QUOTE=fXci;100458]Şehirler arası seyahat sırasında karımla birlikte gece saat 2de ıssız bir yerde aracım arızalanıp yolda kaldımdı ..Jandarmayı aradığımda yardım etmemişlerdi. Valla çok koymuştu. Param olmasaydıda özel çekici çağıramasaydım ne yapardım?[/QUOTE]
bu memlekette kamu personeli reformu şart,
sefalet ücretleriyle, objektif kriteler olmadan alınan personel ile ve hayat boyu eğitim gelişim ve yükselme olmadan buraya kadar olur
başımız sağolsun hakkın rahmetine kavuşmuş büyük başbuğ:(
-
show başlasın artık...
her nereye başlayacaksa ...ama yukarı tercihim
-
[QUOTE=unlimitted;100460]ne diyerek yardımı reddettiler?[/QUOTE]
Çekicimiz yok yardım edemeyiz dediler. Özel çekici telefon numarası verdiler.Kapattılar. 3 saat özel çekici bekledim.:o
-
garanti 12500 kontrat satışa ulaştı..
-
unlimitted dolar shortları 1,6840'tan kapatır.
Jerfini rahat bırakayım bari artık eheh.:..:
-
[QUOTE=selçuklu;100418]32050 stoploss ve kısa .[/QUOTE]
32,000 shortcover uzun ..
-
Devlet gerekli yatırımları DİNLEME üzerine yapmaktadır, KURTARMA üzerine yatırımlar bilahare yapılır, acelemiz ne ki:(
Hele önce oy yüzdelerini %60 uzerine çıkarsınlar, sıra kurtarma yatırımına da gelir!!!
-
zİESTEM 20000 leagues under the sea
[IMG]http://www.resimage.net/resimyukle/343548FEXCEC.png[/IMG]
-
MOODY'S, KREDI NOTUNU AA1'DEN A2'YE INDIRDI; GORUNUM: DURAGAN
-MATRIKS-
kendi notunumu düşürmüş
-
söylemesi ayıp 32000 den short açmıştım 100 pointi beğenmedik tekrar 32000 den kapandım.Lakin görüyorumki spota al sinyali gelmiş.Vadelidede gelmek üzere. Dikkatli olmakta fayda var!
-
[quote=activex31;100470]MOODY'S, KREDI NOTUNU AA1'DEN A2'YE INDIRDI; GORUNUM: DURAGAN
-MATRIKS-
kendi notunumu düşürmüş[/quote]
bak işte eğer öyleyse, en akıllıca ve dürüstçe haber bu! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
Pazartesi seçim sonucunu fiyatladıydık diye vob u 31500 civarına düşürüler bunlar, çok isteksiz alışlar satışlarla hareket eden borsadan başka ne beklenir?
-
[quote=fXci;100464]Çekicimiz yok yardım edemeyiz dediler. Özel çekici telefon numarası verdiler.Kapattılar. 3 saat özel çekici bekledim.:o[/quote]
özel çekiciyle prim sistemi çalışıyorlar..
benimde başıma geldi aydın/germencikte..
polise nazaran daha insani davrandı jandarma o ayrı..
-
son kararım..geceye long..
-
ziestem tekrar su yüzeyinde
-
Seçim sonucu fiyatların içinde, buda demek oluyorki haftaya da yurtdışına bağlı hareket etmeye çalışacağız, ama biliyorsunuz yurtdışı 4 gider biz bir, yurtdışı dört düşer biz 1, saygılar...
-
ABD de haftasonu olumlu haberler olursa, yada bugün kapanmadan piyasalar bir haberle coşarsa uzunlar pazartesiyi kurtarır, değilse yataylık devam eder gibi geliyor bana, saygılar...
-
spot 32868 kapadı:) farka gel bostana gel:)
-
Sazan sıkılır ve 32.050 maliyetli longları, 32.225'den verir. Fit Filat.
-
[quote=bull market;100479]spot 32868 kapadı:) farka gel bostana gel:)[/quote]
şşşş kopya çekme bakiiim :) asti nin lafı o :)
-
-500 farkla 32350 kapansaki normalde -400 oluyordu, saatlik al konumunda olur, sınırda gibiyiz, haftasonuna nasıl gireceğiz karar vermek güç biraz...yazı tura gibi bişey...saygılar
-
[QUOTE=sazan;100480]Sazan sıkılır ve 32.050 maliyetli longları, 32.225'den verir. Fit Filat.[/QUOTE]
saprına hayran gönlüne kupran haftasonuna flat kalayım :)
-
dj burdan dönsün çok değil % 050 artı kapasın
pazartesi akp oylarını arttırmış şekilde seçimden çıksın bizde 1000 puan gap ' alım :)
yada tam tersi
dj uzun soluklu çıkışının bi düzeltmesini yapsın %-5 gibi :P
akp oy oranını düşsün 1000 puan gapsınlar
-
[QUOTE=selçuklu;100467]32,000 shortcover uzun ..[/QUOTE]
pazartesiye son pozla giriyorum ... 32000 long .. 1 dkdan günlüğe kadar alda sistemlerim ... ralli ralli ralli .... seçimin falan önemi yok .. sistem ne derse o .. . iyi haftasonları ..
-
demiştim ben - 1000 den aşağı kabul etmem makası diye :)
-
sabah yazmıştım..eger sistem al olursa uzun,,sistem sat olursa flatim diye...sistem al olunca uzun girdim..
-
Dünden kalan uzunlarla yola devam dedim:) nede olsa aslım boğa, piyasa ortada kapasada seçimde olsa dedim elleme uzunlara bull:) böyle durumlarda long iyi geliyor bana, en azından kaybetsemde gam yemiyorum:) üstelik dow henüz v çıkışını devam ettirebilirde, saygılar...
-
[B]kozmik etkiler-6[/B] piyasaya çıkmış.sıcak sıcak okumanızı tavsiye ederim :D
gözünü sevdiğimin BRADLEY'i dar zamanda yetişti yanıma :D
-
dj lottoda rakip arıyorum yokmu öhm öhm
-
Şimdi bakıyorumda, sistemim spot 30 da en küçük periyodda bile sat vermemiş, hatta bugün pek çok sistem günlükde en nihayetinde al konumunda kapatmış...Olası yükseliş senaryosuna göre 33000 ler aşıldığında 34000 li seviyelere çabuk ulaşması normal olur, daha yukarısını bilmem, ilk direnç zaten 35189 tepesi....
Nisan vadelidede sistemim en küçük periyodda kapanırken al konumuna geçmiş, bu vadeli fiyatları çok ilginç:), zaten en küçük periyodu çoğu zaman hiç takmıyorum artık, buna görede olası yükseliş senaryosu 32700 üzerinde coşkulu piyasa odumu çok kısa zamanda 33200-33500 seviyelerine ulaşabilir, bununda direnci 35600 tepesi ama oraları görmesi için sanırım spota bağlı olarak farkı da eksiden artıya geçirmesi gerekir diye düşünüyorum, saygılar...
-
[quote=sazan;100480]Sazan sıkılır ve 32.050 maliyetli longları, 32.225'den verir.[COLOR=red][B] Fit Filat[/B][/COLOR].[/quote]
telif hakkı isterim..yada enhanced sistem :Dde olur
-
[quote=excali;100318]Bu gidişle TMSF yakında el koyar sana .boks..brv[/quote]
hahh hayy.. o eskidendi...şimdi batık şirketlere milyarlarca dolar beleş para vermek moda dünyada :)
-
Öğleden sonra ekran başında yoktum, hafta sonuna short. Bu arada biz kapatırken Dow 7820 miydi?
-
[QUOTE=enorton;100497]Öğleden sonra ekran başında yoktum, hafta sonuna short. Bu arada biz kapatırken Dow 7820 miydi?[/QUOTE]
dj 7820
fdax 4200 imiş..:)))
-
[QUOTE=QUEEN;100491]dj lottoda rakip arıyorum yokmu öhm öhm[/QUOTE]
Son 13 dk
[url]http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p41.html[/url]
-
Dowun yaptığı terbiyesizliğe bakın sen kalk eksi kapat çok ayıp .dng
-
iyi akşamlar
karar için zor bir gündü
-
[quote=SEYYAH;100213]bu sayımı önemsiyorum...eğer böyle ise böyle olmasını da geçtim bu olası 5 dalgalık yapı sn.şengöz'ün bahsettiği hızlı yassıya ait bir C ise vay ki ne vay...
sazan abi ne dersin?
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs537.xs.to/xs537/09134/dji260309200.png[/IMG][/URL][/quote]
[B][COLOR=#004477][FONT=Arial][U]In other publications I frequently see wave counts such as 1-2, i-ii, 1-2, followed by a 3rd of a 3rd Extension[/U]. How come you rarely have that in your NEoWave Chart and Trading services? [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Answer:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]NEoWave theory includes many rules and guidelines not found in orthodox Elliott Wave. These rules and guidelines bring a new level of regidity, objectivity, logic, and as a result, dependability to the study and identification of wave patterns. Without such regidity, wave analysis becomes a matter of opinion instead of "fact."
In most cases, when you see someone's wave count that possesses a repetitive series of 1's and 2's prior to a 3rd of a 3rd "explosion," there are many logical inconsistencies. [U]More often than not, you will find lower degree 1's and 2's taking more time, price and complexity than higher degree 1's and 2's. By definition, this is logically untenable[/U]. In addition, such counts usually place smaller 2-waves outside the larger 0-B or 2-4 trendline. Again, a difficult situation to justify.
[U]If you want your counts to be consistently reliable, without the need for constant revision or complete alteration, you must make sure smaller 1's and 2's take less time, price and complexity than larger 1's and 2's.[/U][/FONT][/COLOR]