75.175 long.:)
Printable View
75.175 long.:)
Sistem gap kumarını kazanmış gibi duruyor şimdilik... :) Zamanında hangi gap'lerle poz değiştirilir hangi gap'lerle değiştirilmez konusunda yaptığım doktora tezivari çalışma hala işe yarıyor... :)))
yaşasın ekim vadede vuruşan ayular..long live bears...unlipat hala tatildemi
[quote=seagate;281135]patron ne o long felan
imkb dükanının açıldığı günden itibarenki en yüksek seviyenin 2000 pivan altındayız yani :D[/quote]
Farketmez patron, sistem long'lasın, gözünün yaşına bakmam şelalenin bilmemneyin.. :))) En yüksekler geçilmek için vardır... Geleceği tahmin etmeye çalışmak zevkli ama benim için sadece bir hobi... Benim için aslolan sistemlerimdir. Çarpıla çarpıla bu zihniyete geldim ne yapayım.. :)))
[quote=Astatin;281144]yaşasın ekim vadede vuruşan ayular..long live bears...unlipat hala tatildemi[/quote]
Monthy Python sistemin na'apıyo Astetropatro? üvv...
[QUOTE=unlimitted;281140]75.175 long.:)[/QUOTE]
Patron şimdi ayıp ettin düşüşün önüne taş koydun.
[quote=unlimitted;281140]75.175 long.:)[/quote]
75.250 flat.
bu kadar süpermencilik yeter. :D
Sabah sabah yurtdışı piysalardaki bu sert mondiyo neyin nesidir acep?
Akşamki verilerin nasıl geleceğini öğrendiler de ondan mı short'luyorlar diye sorardım ama biliyorum ki aylar önceden biliyorlar zaten verileri... :)
[quote=oguzhan;281149]Patron şimdi ayıp ettin düşüşün önüne taş koydun.[/quote]
[quote=unlimitted;281150]75.250 flat.
bu kadar süpermencilik yeter. :D[/quote]
çektim taşı patron. :..:
pivot dünden beri 3.kez taciz edildi..
altında işlem görmeye pek müsaade yok gibi şimdilik..
ama bu 3.sıçrama :)
[IMG]http://i35.tinypic.com/2608ilc.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;281133]ODL'i FXCM satın aldı abi ben fxcm platformuna geçtim.
ama eskiden de vardı zaten onlar? fdow kontratı benim alıp satmışlığım vardır gerçi çok oldu ama...
yalnız teminatları çok az geldi bana. bi hata olmasın?
ons'ta zaten spread 5 pip yaw...4 dolarlık teminatla adam nasıl işlem yaptırsın sana...[/quote]
benimkide fxcm abi. ons 4$ evet. ama ondabir kont işlem oluyo galiba. çünkü spred 0,50 $
[quote=Astatin;281144]yaşasın ekim vadede vuruşan ayular..long live bears...unlipat hala tatildemi[/quote]
şş bırak şimdi jetskiyi :..::..:
37 değil artık 43 oldu lem
pela çok pis sinirlendi yannız. dalya yapacağım diye korkmaya başlamış diye geldi kulağıma eheuheuehe :D:D