bu 700 puanlık makas ne olacak
bugun kapatırlar mı acep
Printable View
bu 700 puanlık makas ne olacak
bugun kapatırlar mı acep
Bu hafta sonu seçim olmasaydı, ne kadar düşerdik merak ediyorum...
günaydın,saati nasıl düzeltiyorduk?
[quote=truva;100607]bu 700 puanlık makas ne olacak
bugun kapatırlar mı acep[/quote]
çarşamba günü TUPRS temettü ödemesi ile o makasın 250/300 puan kadarı (oranı tam bilmiyorum) otomatik kapanacak.
[quote=Ardasu;100609]günaydın,saati nasıl düzeltiyorduk?[/quote]
profil/seçenekleri düzenle.
[QUOTE=jerfin;100604]dolarlarla vedalaştım.. kısalarla devam..[/QUOTE]
Sabrın sonu selamet tebrikler sevindim adına jerfin.lelele.brv
[quote=jerfin;100604]dolarlarla vedalaştım.. kısalarla devam..[/quote]
1,7155ten doldurduğum şarjörü de 1,7220den boşalttım PY'nin üzerine. delik deşik oldu. eee, bizi köşeye sıkıştırdıklarında affediyorlar mı di mi :..:
pullback'i bekliyoruz tekrardan.
günaydın,kolay gelsin !
1 hafta boyunca biriken enerji açığa çıkmış gözüküyor..
[QUOTE=SEYYAH;100610]çarşamba günü TUPRS temettü ödemesi ile o makasın 250/300 puan kadarı (oranı tam bilmiyorum) otomatik kapanacak.[/QUOTE]
haklısın seyyah, genelde py bunu hesaba katar..
[QUOTE=unlimitted;100606]herşey hemen olmaz.
zamanla.
baktık yıkılmıyor, üzerinden atlarız duvarın be Jerfin.
akşama 31,200den kapatır yarın sabaha 30,850den açarız.:..::..:
[COLOR="Red"]yalnız senin şu selocanla bi görüşmen lazım. endeksi kendileri şıftırtıyormuş[/COLOR].
bu böyle olmaz. konuş da bi sürü psikolojisi mahiyetinde diğerlerine uysun bi %-5 yapsın. seni dinler.:D[/QUOTE]
selocan ile tüm bağımı kopardım artık.. al mektuplarını, ver mektuplarımı dedim..:..:
[quote=jerfin;100616]selocan ile tüm bağımı kopardım artık.. al mektuplarını, ver mektuplarımı dedim..:..:[/quote]
hmm bize bi selocancı lazım.
nerden bulsak ki acaba :D
[quote=jerfin;100616]selocan ile tüm bağımı kopardım artık.. al mektuplarını, ver mektuplarımı dedim..:..:[/quote]
Telefonu yüzüne kapasaydınız keşke...lelele.kom.boks.
bu arada bu makas olayına herhalde bir tek ben hiç bakmıyorum. bi gün bu ummadığım taş kafamı yaracak ama du bakalım ne zaman :D
makasa dikkat eden arkadaşlara bir sorum olacak.
makasın üstte kalan parçasının mı alta uyacağı yoksa altta kalan parçasının mı üste uyacağı konusunu nasıl belirliyorsunuz?
mesela şu anda makas çok açık, shortlamayın diyor bazıları.
neye göre?
yani yukarda olan spotun aşağı gelmeyeceğinin işaretini görüyorlarsa, neden VOB'da longlamıyorlar?
bilen veya ilgilenen varsa bi açıklayabilir mi.
[quote=excali;100618]Telefonu yüzüne kapasaydınız keşke...lelele.kom.boks.[/quote]
Hatta aranızda hiç bir şey olmamış gibi kapıyı çarpıp çıksaydınız
avrupa ve amerikan future ları serbest düşüş moduna geçti.
böyle devam ederse günlük ortalama ve son çıkışın % 38 fibo geri alış seviyesi olan 30900 test edilecektir.bu seviye aşağı geçilirse bizde serbest düşüş moduna geçeriz..
Bu arada, bizim sahtekar VOBcuları her an ebediyen terk edip, SPX ve DJI ya kayabilirim..Yap bedduayı DJ e ..ertesi gün koy cebe paraları :)SPX de 830 dan açılmış kısalar tam %30 bıraktı :) tabii demo hesap :) Orada gündemi takip daha kolay..ergenekonu yok, seçimi kimse takmıyor v.s .v.sDaha teknik hareket ediyor
[quote=YAVUZHAN;100621]avrupa ve amerikan future ları serbest düşüş moduna geçti.
böyle devam ederse günlük ortalama ve son çıkışın % 38 fibo geri alış seviyesi olan 30900 test edilecektir.bu seviye aşağı geçilirse bizde serbest düşüş moduna geçeriz..[/quote]
benim görüşüme göre 31.000'i bugün görürsek 30.950'den yukarı teper.
hiçbir zaman KY'ye o kadar kolay para kazandırmamışlardır.
[QUOTE=truva;100607]bu 700 puanlık makas ne olacak
bugun kapatırlar mı acep[/QUOTE]
Vade sonuna kadar istekelri gibi kullanabilirler. Bugün yarın kapanacak ya da eksi olması saçmalık gibi yorumalr zarar neden olabiliyor. Birisi 31,200lerden short açömak delilik demiş ama deliler bugün 1000 puan kazandı. AKıllı olup para kaybetmektense deli olup para kazanmak isteyen kişi sayısı da çoktur sanırım.
[QUOTE=Astatin;100622]Bu arada, bizim sahtekar VOBcuları her an ebediyen terk edip, SPX ve DJI ya kayabilirim..Yap bedduayı DJ e ..ertesi gün koy cebe paraları :)SPX de 830 dan açılmış kısalar tam %30 bıraktı :) tabii demo hesap :) Orada gündemi takip daha kolay..ergenekonu yok, seçimi kimse takmıyor v.s .v.sDaha teknik hareket ediyor[/QUOTE]
Gerçekten orada trade etmek daha kolay gibi gözüküyor, yurt dışı cuma günü düştü biz yükseldik. Şimdi yine düşüyorlar ama bu seçim sonuçlarına rağmen hala tutunuyoruz. Hani PY bu vadede alabildiğince shorttu :confused:
dolar şarjörü 1,7150'den tekrar dolduruldu.
gel bakalım PY, bir kez daha şarjörü üzerine boşaltırsam, yerde kalan adamının 9 mm'lik silahını da alıcam.
çifte tabanca ile saldırıcam üzerine. :..:
çenem açıldı, sesim çok çıkıyor.
unlimitted der ki, bu saldırıdan sonra sipere çekilmek zamanıdır demek ki!:cool:
[B]10:52
[/B]Cumadan taşınan pozisyon ile birlikte kalan marj ile 31.200 seviyelerinden alım öneriyoruz, spot ile arada ciddi bir fark oluştu, total pozisyon için stop seviyemiz 30.900, pozisyondan çıkış hedeflediğimiz nokta ise 32.000
[B]10:30[/B]
İMKB endeksi, güne sert düşerken başlarken, 24846 seviyeleri izleniyor. VOB da da; endeks kontratları sert düşerken, döviz kontratlarında da hızlı yükseliş var. En çok işlem gören nisan vadeli 30 endeks kontratında; %3.19 düşüş ve 164734 açık pozisyon izlenirken, en çok işlem gören döviz kontratı olan; nisan vadeli USD'da da; %2.20 yükseliş ve 118344 açık pozisyon var.
sayın moderatörler,
gökhanfındık'ın cezasının kaldırılmasını tekrar bir düşünün ya.
çok seslilik iyidir.
[QUOTE=mk0202;100627][B]10:52
[/B]Cumadan taşınan pozisyon ile birlikte kalan marj ile 31.200 seviyelerinden alım öneriyoruz, spot ile arada ciddi bir fark oluştu, total pozisyon için stop seviyemiz 30.900, pozisyondan çıkış hedeflediğimiz nokta ise 32.000
[B]10:30[/B]
İMKB endeksi, güne sert düşerken başlarken, 24846 seviyeleri izleniyor. VOB da da; endeks kontratları sert düşerken, döviz kontratlarında da hızlı yükseliş var. En çok işlem gören nisan vadeli 30 endeks kontratında; %3.19 düşüş ve 164734 açık pozisyon izlenirken, en çok işlem gören döviz kontratı olan; nisan vadeli USD'da da; %2.20 yükseliş ve 118344 açık pozisyon var.[/QUOTE]
Kim yazmış bunu onu da söyleseniz tam olacak.
[QUOTE=VOBiX;100629]Kim yazmış bunu onu da söyleseniz tam olacak.[/QUOTE] halilin uslubuna benziyor..
[QUOTE=abka;100630]halilin uslubuna benziyor..[/QUOTE]
Ekinciler, Global vb bankasız bir kuruma benziyor.
Halil olsa birinci adım ikinci adım der sek sek oynatırdı ya da burada dip oluşumu tamamlanmak üzere derdi.
Ato online günlük yorumudan
Pardon ata yatırım
Bir haftada aldığını 1 günde vermek kötü bir duygu :(
[[FONT=Times-Roman]
[LEFT]Geçti[/FONT][FONT=TTE154F640t00]g[/FONT][FONT=Times-Roman]imiz haftayı yurtdı[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]ı piyasalardaki olumlu havanın da etkisiyle 1,875 puanlık yükseli[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]le
32,175 seviyesinden kapatan nisan vadeli Endeks 30 sözle[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]mesi, bu haftaya sert bir dü[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]ü[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]le
31,200/400 civarından ba[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]ladı. Teknik olara baktı[/FONT][FONT=TTE154F640t00]g[/FONT][FONT=Times-Roman]ımızda son 3 haftadaki yükseli[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]in ardından
ilk kademede 30,950 seviyesine kadar bir geri çekilme olabilir. Sözle[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]menin bu seviyede
destek bulma çabası sonuç vermezse 30,450 seviyesine kadar hızlı bir geri çekilme daha
gerçekle[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]ebilir. Bu seviyenin altında ise 29,900/30,000 aralı[/FONT][FONT=TTE154F640t00]g[/FONT][FONT=Times-Roman]ı daha güçlü destek noktası
olarak görülmektedir. Yukarı yönlü hareketlerde ise ilk direnç noktası 31,600 seviyesinde
iken, yukarı yönlü hareketlerin yeniden kuvvetlenebilmesi için 32,200 seviyesinin üzerinde
saatlik kapanı[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]lara ihtiyaç duyulacaktır. 32,200 seviyesinin a[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]ılması durumunda 33,200’e
akadr oalcak bin puanık bir hareketin önü açılabilir. Fakat böyle bir yükseli[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s [/FONT][FONT=Times-Roman]için içeride ya da[/LEFT]
dı[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]arıda yeni bir geli[/FONT][FONT=TTE154F640t00]s[/FONT][FONT=Times-Roman]meye ihtiyaç duyulacaktır
[/FONT]
herkese sln nisan vade usd kac suan?
simdiden tesekkurler
[quote=berdush;100636]herkese sln nisan vade usd kac suan?
Simdiden tesekkurler[/quote]1,7085
[QUOTE=excali;100618]Telefonu yüzüne kapasaydınız keşke...lelele.kom.boks.[/QUOTE]
daha iyisini yaptım.. artık selocan antensiz dolaşıyor..:D.kom.dng
temettü verecekmiş trcell.. bir süre onunla ilgili fantezilerimi erteleme kararı aldım..:..:
long olan var mı
sanki tepki zamanı geldi gibi
forum pek bi sessiz bugün.niyekine?
[quote=SEYYAH;100640]forum pek bi sessiz bugün.niyekine?[/quote]
dayı çoğu kişi benim gibi -1000 puan gap yedi heralde ondandır
[quote=ÖZGÜR EFE;100634]Bir haftada aldığını 1 günde vermek kötü bir duygu :([/quote]
[quote=juliano;100641]dayı çoğu kişi benim gibi -1000 puan gap yedi heralde ondandır[/quote]
geçmiş olsun. bu duyguyu en iyi bilen kişilerden olarak bu işin bir tahteravalli olduğunu unutmayın derim. sıkmayın canınızı. fırsat kaçar ama fırsat bitmez.
gün oluuuur, devran döner...
bana en çok koyan, 100 kontrat işlem yaparak terste kaldığımda, yeni işlemi 80 kontratla yapmak zorunda olmak.
o yüzden full pozisyon açmaya töbe demiştim...daima bir yedek şarjör olacak kenarda.
tekrar geçmiş olsun...
herkese slm,
nisan vade usd kac suan (ekran dondu duzelmedi hala)
tesekkurler
[quote=juliano;100641]dayı çoğu kişi benim gibi -1000 puan gap yedi heralde ondandır[/quote]
yaaa sen geçen gün benlen kafa buluyordun DAX'ta bir sürü minik minik tepe oldu dedimdi değil mi ben sana?sende periyodu büyüt öyle bak tepeler az olur dedindi.uyanık seni.
gordün mü bak ne oldu? .dng
[quote=berdush;100643]herkese slm,
nisan vade usd kac suan (ekran dondu duzelmedi hala)
tesekkurler[/quote]
1,7085-7090
[quote=SEYYAH;100644]yaaa sen geçen gün benlen kafa buluyordun DAX'ta bir sürü minik minik tepe oldu dedimdi değil mi ben sana?sende periyodu büyüt öyle bak tepeler az olur dedindi.uyanık seni.
gordün mü bak ne oldu? .dng[/quote]
ayıp ediyosun ama dayıcım ben onu şaka olsun diye söledim sen kafa buluyom mu zannettin? senin bilginle kafa bulmak ne haddime anca saygı duyulur sana zaten uygun bi ağaç arıyom bak essela nın sesi oraya gelir üzülürsün sonra kalbimi kırdın diye