[quote=berdush;100643]herkese slm,
nisan vade usd kac suan (ekran dondu duzelmedi hala)
tesekkurler[/quote]
ekran donmamıştır. kıpırdamadığından sen öyle sanıyorsundur. :..:
Printable View
[quote=berdush;100643]herkese slm,
nisan vade usd kac suan (ekran dondu duzelmedi hala)
tesekkurler[/quote]
ekran donmamıştır. kıpırdamadığından sen öyle sanıyorsundur. :..:
suya taş atalım belki kıpraşır biraz..
[quote=juliano;100646]ayıp ediyosun ama dayıcım ben onu şaka olsun diye söledim sen kafa buluyom mu zannettin? senin bilginle kafa bulmak ne haddime anca saygı duyulur sana zaten uygun bi ağaç arıyom bak essela nın sesi oraya gelir üzülürsün sonra kalbimi kırdın diye[/quote]
yok jun-juli-august şaka yapıyorum.kafa bulduğunu sanmadım.sen o an piyasaya öyle bakıyordun o şekilde yorumladın.
ben seni severim.
güreşiyoruz bir nevi piyasada alta geldim diye üzülme üste geldim diye sevinme hesabı yani.üzülme yani...bugün terste kalırsın yarın eşşek yüküyle kar edersin olur biter.
VOB'ta kimse yediğim GAP'i yememiştir.hamdolsun kol gibi muhtıra gapi yedik biz vaktiylen üüü
makas ta çok kim kimi yanına çekecek bakalım
nisan usd kac suan vob da
tesekkurler
[quote=berdush;100651]nisan usd kac suan vob da
tesekkurler[/quote]
1,7110-7115
[quote=SEYYAH;100652]1,7110-7115[/quote]
cok tesekkurler...arada boyle sorucam...zamaniniz olursa cvp verirseniz sevinirim.
[quote=SEYYAH;100649]yok jun-juli-august şaka yapıyorum.kafa bulduğunu sanmadım.sen o an piyasaya öyle bakıyordun o şekilde yorumladın.
ben seni severim.
güreşiyoruz bir nevi piyasada alta geldim diye üzülme üste geldim diye sevinme hesabı yani.üzülme yani...bugün terste kalırsın yarın eşşek yüküyle kar edersin olur biter.
VOB'ta kimse yediğim GAP'i yememiştir.hamdolsun kol gibi muhtıra gapi yedik biz vaktiylen üüü[/quote]
dayı valla bir buçuk yıldır vobdayım hiç eşşek yüküyle aldığımı hatırlamıyom bizim aldıklarımızı karınca bile taşır.
1,7150 longlarına 1,7115 eki yapıldı.
Jerfin, yedek şarjör varsa 3 kurşun da sen sık yaw. :..:
[QUOTE=SEYYAH;100649]yok jun-juli-august şaka yapıyorum.kafa bulduğunu sanmadım.sen o an piyasaya öyle bakıyordun o şekilde yorumladın.
ben seni severim.
VOB'ta kimse yediğim GAP'i yememiştir.hamdolsun kol gibi muhtıra gapi yedik biz vaktiylen üüü[/QUOTE]
Hehehe sistemsiz olduğumuz zamanlardı. Zaten ondan sonra günlük sistemler üzerinde çalışmaya başladım.
Müşteri almış longu. O zamanlar tam kaldıraç moda. Birazz aç desen dövmeye kalkıyorlar adamı. Müşteri gapı yedi oturdu. Sonra başladı " vay senin yüzünden de bilmem ne de. Askerin kurumunda hesabımız var da işimize yaramıyor da. Size söylemediler mi önceden?" İşin en zor kısmı müşterinin kendi suçunu size yıkmaya çalışmasında verilecek tepkidir. Müşteriyi üzmeden yumuşatmaya çalışmak. Psikolog ücreti de almıyorduk halbuki...
nisan USD
7115-7120
[quote=VOBiX;100656]Hehehe sistemsiz olduğumuz zamanlardı. Zaten ondan sonra günlük sistemler üzerinde çalışmaya başladım.
Müşteri almış longu. O zamanlar tam kaldıraç moda. Birazz aç desen dövmeye kalkıyorlar adamı. Müşteri gapı yedi oturdu. Sonra başladı " vay senin yüzünden de bilmem ne de. Askerin kurumunda hesabımız var da işimize yaramıyor da. Size söylemediler mi önceden?" İşin en zor kısmı müşterinin kendi suçunu size yıkmaya çalışmasında verilecek tepkidir. Müşteriyi üzmeden yumuşatmaya çalışmak. Psikolog ücreti de almıyorduk halbuki...[/quote]
VOBIX senin o zamanlar bir sistemin vardı ve trendlerde muazzam paralar kazandırıyordu.nooldu o?
keleğini mi tespit ettin yoksa? atıl duruma mı düştü? :p
çok acaip karlı tradler yapıyordu.
[QUOTE=unlimitted;100655]1,7150 longlarına 1,7115 eki yapıldı.
Jerfin, yedek şarjör varsa 3 kurşun da sen sık yaw. :..:[/QUOTE]
sıkacağım kurşunu da biraz daha gevşer mi ki diye bakıyorum:)
nisan USD 7100-05
valla her ne kadar 1000 puan gap yemiş olsamda helal olsun voba :)
çünkü bu günkü düşüş dj ve daxın cumadan kalanı desek seçim sonucu nerde seçim sonucu desek dışarısı nerde :)
yada birazdan geç bakim şöyle şuda dışarda kalan diyebilirler :)
[quote=jerfin;100659]sıkacağım kurşunu da biraz daha gevşer mi ki diye bakıyorum:)[/quote]
yenileri 1,7120'den verdim, maliyet geldi 1,7100'e.
birazdan el bombası atıcam üstlerine çok pis longlayaraktan! :..::..:
cumartesi günü upload sitesi çalışmadıydı.bahsettiğim XU30 haftalık görüntüsü...1997 den bu yana...
bu destek korunduğu sürece yukarı devam eder bence...koruyabilirlerse...
alttada güncel hali var.akıllara ziyan ama tam çizgiden çevirmişler 28.608 gösterip.
ilerleyen günler için artık bu 28.600 değeri yükseldi.
[B][COLOR=red]29.100-150[/COLOR][/B] ler çok önemli önem yeresi artık...XU30 için konuşuyorum.vadelide data olarak bu kadar geriye gitme imkanımız yok.
destek çalışırda yükseliş devam ederse orta vadede hedefler KIRMIZI KUTU içindeki seviyedir.[B][COLOR=blue]45.000-56.000[/COLOR][/B] arası bir yer...
NET görmek için resimleri tıklamanız gerekiyor.
[COLOR=blue][B]UZAK ÇEKİM[/B][/COLOR]
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs537.xs.to/xs537/09141/xu30haftalik282.png[/IMG][/URL]
[B][COLOR=red]YAKIN ÇEKİM[/COLOR][/B]
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs537.xs.to/xs537/09141/xu30son666.png[/IMG][/URL]
nisan USD
1.7075-7080
[URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=28547822.jpg]"][URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=28547822.jpg][/URL][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/3648/28547822.jpg[/IMG][/URL]
Görüntü bu ana trend çalışıyor daha no panik şimdilik.
tşk.ler [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=948"][SIZE=5]Larossıan[/SIZE][/URL] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/user_offline.gif[/IMG]
Kardeşimiz
nerde kalmıştık ? :(
apsd'den huylandım.
unlimitted endeks shortlarını kapatır...
big pikçırı görmek için azıcık geri çekilmek lazım! :cool:
[QUOTE=SEYYAH;100658]VOBIX senin o zamanlar bir sistemin vardı ve trendlerde muazzam paralar kazandırıyordu.nooldu o?
keleğini mi tespit ettin yoksa? atıl duruma mı düştü? :p
çok acaip karlı tradler yapıyordu.[/QUOTE]
Muhtıra sonrası günlük peryotta benim hesapladığım bir pivot noktasına göre hareket ediyordu. Diğer ufak sistemler daha kesin ve net sinyaller koyunca bıraktım onu. Şimdi de pivot hesaplama yöntemini unuttuğumdan kullanamıyorum.
[QUOTE=unlimitted;100668]apsd'den huylandım.
unlimitted endeks shortlarını kapatır...
big pikçırı görmek için azıcık geri çekilmek lazım! :cool:[/QUOTE]
baktım aşağı bırakmıyorlar, 31.250 den bende kapattım kısaları...
imf sonuçlanana kadar artık güniçi takılacağım...
30/03 15:13 G20, DEVALÜASYONLARDAN KAÇINILMASI KONUSUNDA ANLAŞTI- TASLAK BİLDİRİ
2 Nisan'da Londra'da yapılacak G20 toplantısının sonuç
bildirgesine yönelik hazırlanan taslak metne göre, G20 üyesi
ülkelerin liderleri ülkelerin ekonomilerine zarar verecek
kur hareketlerinden kaçınma konusunda anlaştı.
Foreks Haber Merkezi
30/03 15:10 *ABD HAZİNE BAKANI GEİTHNER, ÇİN MALİYE BAKANI İLE GÜN İÇİNDE BİR ARAYA GELECEK [URL="javascript:window.close();"][COLOR=#0000ff][ Kapat ][/COLOR][/URL]
[quote=jerfin;100670]baktım aşağı bırakmıyorlar, 31.250 den bende kapattım kısaları...
imf sonuçlanana kadar artık güniçi takılacağım...[/quote]
güniçi takılmak iyidir! komisyonu çok olur ama kafa da rahat olur. :)))
borsada rahat bir kafaya biçilebilecek bir paha, kanımca yoktur.
yaptığım bütün işlemlerin bir database'i var.
zarar yazdığım bir işlemden sonra kar yaptığım işlem neredeyse yok gibi.
muhakkak 1 kez zarar ettiğim işlemin arkasından 2. zararı da yazmışım.
istisnalar sadece ilk zararın arkasından 1 gün mola vermekle oluşmuş...
tesadüf mü?
bence diil. :..:
sn SEYYAH,
cok tesekkurler...ekran duzeldi...bol kazanclar herkese
Yaklaşık 4 saattir ekran başında yoktum , şimdi geldim. Nedir bu durum :) Ne yukarı ne aşağı, Seçim öncesi sistem AL olmasına rağmen Satta girmemi söyleyen hislerim, sanki yukarı olacak ve bizim vadeli Yurt dışını bekliyor diyor...
sayın abka pozisyonunuz cuma günkü gibi devammı?
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;100676]sayın abka pozisyonunuz cuma günkü gibi devammı?[/QUOTE]
şimdilik hala uzuna devam..
[quote=abka;100677]şimdilik hala uzuna devam..[/quote]
açılış esnasında sistem sat sinyali vermedimi yoksa verdide hissi olarakmı pozisyona devam ediyorsunuz sn abka?
lem bu DSI'cilerin sinyal sistemi çok sağlam ya.
7.000 kontrat 32.075 cıvarından zart diye verdiler, 32.300lerde azıcık stoploss yapar gibi göründüler. ama çoğunu bıraktılar.
seçimden sonra böyle olacağını biliyorlardı.
ne zaman agresif bi işlem yapsalar, terste de kalsalar beklerlerse (ki genelde bekliyorlar) mutlaka pozisyonu karla kapatıyorlar.
Ayıptır Soylemesi Öğlen yemekde ayranı fazlamı içtik nedir...
Acaba ondan mı uykum geliyor yoksa piyasalardan mı?
Bu piyasanın aşağı gideceği yok bence ıslık bekliyor biryerlerden
Sabah buyuk bir gap oldu ama aslında bence şu anki olduğumuz yer çokda fazla eksi değil cuma düştü biz yukardaydık fazlasıyla..
Seçim sonuçlarıda bence gayet iyi geldi..Ama bizimkiler biraz tırstı. yabancılar bence memnun bu işden...En azından anaya değişiklik teşebbusunde bulunmazlar... biraz daha akıllı olurlar.. bu arada bir de süpriz olabilir mehmet şimsek gidebilir. O giderse piyasa baya yukarı gidebilir...
[QUOTE=YAVUZHAN;100678]açılış esnasında sistem sat sinyali vermedimi yoksa verdide hissi olarakmı pozisyona devam ediyorsunuz sn abka?[/QUOTE]açılışta sat verdi(kanımca tüm sistemler sat vermiştir)..ama hissi olarak pozisyonu kapatmadım.ama işin güzel tarafı şimdi sistem al da..(5 dak).
unlimetted dolar almıyomusun .bekliyomusun..14 günlük basit ortalamayı yukarı kırmak üzere
[quote=abka;100681]açılışta sat verdi(kanımca tüm sistemler sat vermiştir)..ama hissi olarak pozisyonu kapatmadım.ama işin güzel tarafı şimdi sistem al da..(5 dak).[/quote]
34 000 den kapatmanı istiyorum
anlıyormusun Sn abka :D
ama unutmayın ki akp%50 alsaydı yukarı 1000 puan gap olurdu..anketler yaktı beni(gerci sistemde aldaydı)..
papaz hergün pilav yemez..2007 seçiminde uzundum..o zaman 3.500 puan gaple yukarı açılmıştık..
[QUOTE=unlimitted;100679]lem bu DSI'cilerin sinyal sistemi çok sağlam ya.
7.000 kontrat 32.075 cıvarından zart diye verdiler, 32.300lerde azıcık stoploss yapar gibi göründüler. ama çoğunu bıraktılar.
seçimden sonra böyle olacağını biliyorlardı.
ne zaman agresif bi işlem yapsalar, terste de kalsalar beklerlerse (ki genelde bekliyorlar) mutlaka pozisyonu karla kapatıyorlar.[/QUOTE]
Kısalar daha mı şanslı oluyor bu durumda?
[quote=7410;100682]unlimetted dolar almıyomusun .bekliyomusun..14 günlük basit ortalamayı yukarı kırmak üzere[/quote]
7410,
dolar long var elimde, genel portföyde maliyet 1,6915. ama ben çok fazla al-sat yapıyorum.
orta vadede dolar long bence. ama şu anda 10 pips bile güzel kardır..