-
[quote=seagate;427136]abicim 3 bittimi esprisini yapmayacağum artık[/quote]
abey koparttın beni be ya...bak yarın kırmızı 3 ü koyuyom.hehehe... abey gidişat değişti... 97 hadi 98 ler tamamdı da pela emmiyi 101 top atışı ile dahi uğurlayamadık... sanırım ED de de uzatmaya gidiyoz. yani son abc diye saydığımız 5 e ya 3 ü çekecez. yada son 5 abc , abc, 12345 şeklinde oluşacak. şu düzeltme bir olsa bizde karar vereceğiz gidişata. ama düzeltmenin boyutuna dahi karar veremez yerdeyiz. sadece her an gelebilir diye seans sonu şansımı deniyor buraya da yazıyom zaten abeyim. allaha emanet olun... gönlümüze göre olur inşallahhh...iki olasılığıda çizeyim sazan abeyimin topice...
-
[quote=astatin;427154]abi asıl mavi halkaların işaret ettiği yere bak..gözlerini yummuş yamulmuş, burnu ağzı gözleri belli bir ayu face i var orda... Ula demekki bu vob un %10 u daha var..hehehe
..... Yannız şaka gibi yaw göremiyosan büyütüp bak...ayrıca fincanın durduğu zemindeki beyaz kağıdın üzerindeki grafdaki mavi çizgiye bak uzayı gösteriyi..tamam o benim defter ama bu fal çevrilirken böyle bir niyetle komadı ve çıkacağı da bilnmiyordu zatennn..heheheh
[ımg]http://i48.tinypic.com/2ykysy9.jpg[/ımg][/quote]
asti patron resimdeki boğanın bence üç anlamı var .
1- boğa rallisi
2- seneye kurbanda dört ortak boğaya giriyorsunuz :)
3- boğa tuzağı . üç vakte kadar palanın hışmına uğrayacaksın :)
zaten en sağda dişe benzer kabarcıklar var .
Onlar sırıtan palanın 32 dişi . :d
-
[quote=ATHLON;427165]Kedidir o kedi..:)ben falin boasalliini seviorum.obamasal boasal..uwwww[/quote]
.dng.dng.dng baykuş gibi bişi çıkmış
-
[quote=flexy;427191].dng.dng.dng baykuş gibi bişi çıkmış[/quote]
abi ne baykuşu ya..az zoomla yakından bak daa...öyle etli etli kocaman göz kapağı baykuşda ne arar hacı...ayı işte o:D ağız burun falan da belli..ayrıca baykuşsa gaga nerde hadji aybediyon valla..:p
yannız gafamı tırmalayan husus şu: acaba ordaki ayuu cortu çekmiş bir ayu ve üzerindek, boğa kafası boğa zaferini mi temsil ediyor.... yoksa o ayu boğayı avlayıp kellesini duvara asmış koltuğunda oturan ve manzarayı sony telefonunun 3d panaromik foto çekimiyle resmeden bir ayu mu bilemedim.. sony telefon kullanması da enter-hasan.... yoksa o ayu benmiyim..in the future
-
günaydın ralliciler
1.7726 +0.0034 (+0.19%)
pehhhh pala geri galmış randırması lazım peh
-
[quote=seagate;427194]günaydın ralliciler
1.7726 +0.0034 (+0.19%)
pehhhh pala geri galmış randırması lazım peh[/quote]
Em ay gorkuyor? ar yu gorkuyor? hu is gorkuyor?:D
-
valla haci her türlü durumda 1.77 tuttu dolar endekside graştı endeks 82 geçti gene 1.77 gorunuyor.. vesselammmmm
eğer bu ranarsa 1.77 den ranmaya başlayacak üww new high olarmı olabülür üwww 2 tl hayaldi gerçek oldu muhabbeti olabilir bilemüyorum
-
hacılar...bizim ayfon fanı bir argedaş CES 2013 fuarına gittiydi....Ben ona hacu şu xperia Z yi bi elle bi kokla bi yala nassı bi cihaz bi istihbarat et bizi dedim.. fuarın ikincü akşamı e-mail atmış... "hacı" demiş.. "kısaca özetlersem: telefonu incelediktan sonra abdest tazeledim " demiş...ayrıca ayfon 4s imi bir an önce satmam lazım, bu TC ye gelince diğer tilifonların ikinci eli de düşer demiş... Wuuuuuuuuuu... Alacağım oni...
Hacı kendimi fanboy pozisyonunda algılata riski alarak tekrar tekrar yazacağım.. ivit eksik şusu var denemeyecek ilk telefon bu benim nazarımda... hastasıyım..
AHA YAZIYORUM BURAYA, BU TOPİKDE DE BU TELEFONU ALACAK EN AZ 3 KİŞİ VAR. isimlerini bile derim..hehehehe
[IMG]http://www.clove.co.uk/product-images/fullsize/sony-xperia-z-white-sny-xpz.jpg[/IMG]
-
[quote=seagate;427196]valla haci her türlü durumda 1.77 tuttu dolar endekside graştı endeks 82 geçti gene 1.77 gorunuyor.. vesselammmmm
eğer bu ranarsa 1.77 den ranmaya başlayacak üww new high olarmı olabülür üwww 2 tl hayaldi gerçek oldu muhabbeti olabilir bilemüyorum[/quote]
HAcı,
USDTRY ranarsa ve VOB un çıkmaya niyeti varsa, bu kez "ulan dolar bazında ucuz kalıyo VOB" demesinler::: böyle analizlerde gördü piyasa zamanında biliğyon..düşüncese USDTRY:2.00 VOB: 115,000
vilbi veri veri fantastik
-
pehhh randırmada yeni boyutlar açiyon astatin abii :)
-
[quote=seagate;427199]pehhh randırmada yeni boyutlar açiyon astatin abii :)[/quote]
valla hacı.. bi huzursuzluk var içimde..akşam çok salata yedik gaz yapmış olabilir belki ondan ama...ne bilim..indiklerde feci NUNU lar var... sen hariç herkes long (pozisyon yazanları diyorum..yazmayanlar meçhul)...gorkmuyorum dersem yalan olur
-
[quote=flexy;427191].dng.dng.dng baykuş gibi bişi çıkmış[/quote]
O önemli değil ki. KEDİye benzesin diye, ressam tutup , portre çalışması yapıcaklar yakında. Birinin atleti kalmış bence.....dng.dng
-
[quote=Astatin;427197]AHA YAZIYORUM BURAYA, BU TOPİKDE DE BU TELEFONU ALACAK EN AZ 3 KİŞİ VAR. isimlerini bile derim..hehehehe
[/quote]
Ben, Aftlo ve Fileksi Niki Seksi....(Fileksi, temelde fiyat-performanscı ama seksi bir nikten sonra seksi bir telefonumda olsun diyecektir son kertede:DHa eğer telefon 1500 tl gibi bir fiyattan çıkarsa dakka durmaz alır o ayrı)...Aftlo ise bu telefon hem seksi hem performanslı olduğu için, seksi ve performanslı olan herşeye gösterdiği ilgiyi bu telefondan esirgemeyecektir
Kedi-Ex'e gelince: o fonksiyonalist takılan gruptan..Ula tablet veya ultrabook varsa o zaan telefonun akıllı olması gerekmiyor NOKİA M.Ö. 100 bile iş görür diyenlerden :)...
-
[QUOTE=Astatin;427200]valla hacı.. bi huzursuzluk var içimde..akşam çok salata yedik gaz yapmış olabilir belki ondan ama...ne bilim..indiklerde feci NUNU lar var... sen hariç herkes long (pozisyon yazanları diyorum..yazmayanlar meçhul)...gorkmuyorum dersem yalan olur[/QUOTE]
Erkin Sahinoz @ErkinSahinoz
Roubini'nin son derece iyimser aciklamalar yapması beni ciddi şekilde endişelendiriyor. Roubini pozitife donduyse gercek kıyamet yakındır..
raLLyeNSYNC.. vay anasını pala
-
Selam sana ey şanlı 103,000
-
[quote=seagate;427205]Erkin Sahinoz @ErkinSahinoz
Roubini'nin son derece iyimser aciklamalar yapması beni ciddi şekilde endişelendiriyor.[B] Roubini pozitife donduyse[/B] gercek kıyamet yakındır..
raLLyeNSYNC.. vay anasını pala[/quote]
hassss..du bakalım..bozuk saatin günde iki kere doğruyu göstermesi durumudur belki..du bakalım
-
[QUOTE=Astatin;427207]hassss..du bakalım..bozuk saatin günde iki kere doğruyu göstermesi durumudur belki..du bakalım[/QUOTE]
her türlü rallii haci :)
-
[quote=seagate;427208]her türlü rallii haci :)[/quote]
her türlü gideri var diyorsun
-
[quote=Astatin;427204]Ben, Aftlo ve Fileksi Niki Seksi....(Fileksi, temelde fiyat-performanscı ama seksi bir nikten sonra seksi bir telefonumda olsun diyecektir son kertede:DHa eğer telefon 1500 tl gibi bir fiyattan çıkarsa dakka durmaz alır o ayrı)...Aftlo ise bu telefon hem seksi hem performanslı olduğu için, seksi ve performanslı olan herşeye gösterdiği ilgiyi bu telefondan esirgemeyecektir
[B]Kedi-Ex'e gelince: o fonksiyonalist takılan gruptan..Ula tablet veya ultrabook varsa o zaan telefonun akıllı olması gerekmiyor NOKİA M.Ö. 100 bile iş görür diyenlerden[/B] :)...[/quote]
.dng.dng.brv.brv.brv
-
genç müzakereciler rahatsız...NUNUlara teslim olup 850 den filat..kayıtlara geçsin astatin longdan 900 puan aldı
-
[quote=excali;427211].dng.dng.brv.brv.brv[/quote]
yannız fileks hiç itiraz etmedi demekki harbiden alacak...aftlo ya gelince, sanırım dün bebek kafedeki ortam muhabbeti gece boyunca sürdü..ortalarda yok:::
-
[quote=Astatin;427215]yannız fileks hiç itiraz etmedi demekki harbiden alacak...aftlo ya gelince, sanırım dün bebek kafedeki ortam muhabbeti gece boyunca sürdü..ortalarda yok:::[/quote]
25 ekranın olsa, kafeye kurması öğleni bulur mu??.dng
-
[quote=Astatin;427215]yannız fileks hiç itiraz etmedi demekki harbiden alacak...aftlo ya gelince, sanırım dün bebek kafedeki ortam muhabbeti gece boyunca sürdü..ortalarda yok:::[/quote]
Patron çok güzel analiz etmişin :D diyecek laf kalmadı .brvdediğin gibi bi fiyat denk gelirse alırım.
-
[quote=Astatin;427207]hassss..du bakalım..bozuk saatin günde iki kere doğruyu göstermesi durumudur belki..du bakalım[/quote]
o hala 2010 daki yedii portföyünün intikamının peşinde vob da..artık çok takmıoruz ailecek...buralar fed deki bebelerle makroculuk oynamaa benzemez hacılar..duydum ki yeni samsonayt çekçek almış 2500dolara..artık daa hızlı koşturuomuş kanaldan kanala..:))
-
[quote=flexy;427220]Patron çok güzel analiz etmişin :D diyecek laf kalmadı .brvdediğin gibi bi fiyat denk gelirse alırım.[/quote]
geldim hacılar...dün aldıımızı verdik verdiimizi aldık bebekte...)
-
asus'un bi modelini gördüm, mobil i7 (7000 küsür cpu benchmark puvanı var) 16 gb ram, bide nvidia gt650m win 8 falanlı bi alet peşin 2400 tl deyülar.Hoşuma gitti cihaz yaw :D al sana masraf :)
-
[quote=ATHLON;427223]geldim hacılar...dün aldıımızı verdik verdiimizi aldık bebekte...)[/quote]
Yakışır patros .lelele
-
[quote=flexy;427226]Yakışır patros .lelele[/quote]
sabah itibarıynen reelde flat,vob da hala lonk hacılar...reel de flat kalmak eidir..yeni pozlara açık olmak gereklidir lakin..:)
-
[img]https://i.chzbgr.com/completestore/12/7/27/FryTKtMf-Um87QMzPiztVg2.jpg[/img]
-
[quote=flexy;427224]asus'un bi modelini gördüm, mobil i7 (7000 küsür cpu benchmark puvanı var) 16 gb ram, bide nvidia gt650m win 8 falanlı bi alet peşin 2400 tl deyülar.Hoşuma gitti cihaz yaw :D al sana masraf :)[/quote]
Minimum 32 inch ekranlı, Kolay taşınabilir bir laptop var mı? Ekranı, katlayıp cebimize koysak mesela??
-
cört eüzü...
103,350 103,400 103,500
sold waiting waiting
:mad::mad::mad::mad:
-
[quote=excali;427231]Minimum 32 inch ekranlı, Kolay taşınabilir bir laptop var mı? Ekranı, katlayıp cebimize koysak mesela??[/quote]
Abi katlanan ekranlara falan sardılar bu ara, çıkarmaları yakındır :..: Teknoloji her yıl "n üstü 3" gelişiyomuş, düşün artıkın :)
-
400 de gitmiş 500 duriyir pehhhhhhhhhhhhh.dng
-
[quote=seagate;427240]400 de gitmiş 500 duriyir pehhhhhhhhhhhhh.dng[/quote]
hacı bize dün laf ettin luccadayız deyu,paralıyız diye de,para sendeymiş walla...bi ara bebek balıkçısına flan götür bizi artık yahu...bak stetomus kaç zamandır balık diyip duruo...donattır masayı iki yer içer şitres atarız gayri ..:))
-
[QUOTE=ATHLON;427244]hacı bize dün laf ettin luccadayız deyu,paralıyız diye de,para sendeymiş walla...bi ara bebek balıkçısına flan götür bizi artık yahu...bak stetomus kaç zamandır balık diyip duruo...donattır masayı iki yer içer şitres atarız gayri ..:))[/QUOTE]
yatırım yapiyoz haci üwwwwwwwwww üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
yatırımcı olduk üwwwwwwww Hedef 2015 üwwwwwwwwwwwwwww 3 sene cört üwwwwwwwww
az önce dölar löngledim löngler lönglemez 1.77 aşşa kırdı *********** ************
-
[quote=flexy;427236]Abi katlanan ekranlara falan sardılar bu ara, çıkarmaları yakındır :..: Teknoloji her yıl "n üstü 3" gelişiyomuş, düşün artıkın :)[/quote]
Eski bilgisayarımla, yenisi arasında hız olarak hiç bir fark yok. (İşlemcisi ve özellikleri daha iyi olmasına rağmen).
Konsantre deterjanlar çıktı. Normal deterjan fiyatının yaklaşık 2 katı fiyatı var. Evde kullandığınız deterjan miktarı azaldı mı?. Buna rağmen ödediğin fiyat 2 katına çıktı mı? "-muş'lu gelecek zamanlara" kulaklarımı kapatalı bayağı oldu.:rolleyes:
-
pala bugün sean sonu yönünü şaşırdı heral hergün topuklardı.
-
[quote=Astatin;427204]Ben, Aftlo ve Fileksi Niki Seksi....(Fileksi, temelde fiyat-performanscı ama seksi bir nikten sonra seksi bir telefonumda olsun diyecektir son kertede:DHa eğer telefon 1500 tl gibi bir fiyattan çıkarsa dakka durmaz alır o ayrı)...[B]Aftlo ise bu telefon hem seksi hem performanslı olduğu için, seksi ve performanslı olan herşeye gösterdiği ilgiyi bu telefondan esirgemeyecektir[/B]
Kedi-Ex'e gelince: o fonksiyonalist takılan gruptan..Ula tablet veya ultrabook varsa o zaan telefonun akıllı olması gerekmiyor NOKİA M.Ö. 100 bile iş görür diyenlerden :)...[/quote]
sonuç olarak tilifonu alıonmu almıonmu aftlo:::
-
[quote=excali;427231]Minimum 32 inch ekranlı, Kolay taşınabilir bir laptop var mı? Ekranı, katlayıp cebimize koysak mesela??[/quote]
20 inç var..Sony herkesi düşünür..Tap 20 modeli...Gerçi 5 kg ama sen kolay taşırsın gibi geliyo.. Güçlü kuvvetli bir insansın gibi geldi bana...
32 inçi napcan le.. boş vakitlerinde film oynatıp biletmi kesecen...
[IMG]http://cdn2.ubergizmo.com/wp-content/uploads/2012/10/sony-vaio-tap-20.jpg[/IMG]
-
Forza borsa, forza voba....