Kayahan gelene kadar yön yukarı. :..: İndikatör doğru çalışmaya başladı.
Printable View
Kayahan gelene kadar yön yukarı. :..: İndikatör doğru çalışmaya başladı.
Spot un bugün hedefi 33000 üzeri olarak görüyorum, olur olmaz bilmem artık, hedef koyacan ara sıra:) vob artık böyle bir hedefe ayak uydurursa sevinirim, 32500 görürsek biraz al sat falan yapılırmı diye bakarım:) saygılar...
[QUOTE=hexen;100907]vob sindi nerde ?
vob 31000 üstesi kaldımı 35xxx yeresine kadar potans var..
31000 asayası vob yükselme potans terkar sıkıntı eder [/QUOTE]
hoşgeldin hexen baba .brv.brv.brv..
HEXEN ABİNİN yukarıdaki mesajına teşekkür rekoru kırdıralım..Hadi hadi herkes..Pamuk eller teşekkürlere...e hadi ama...en az 30 teşekkür...
31000 üzerindeki vob en geç Cuma günü 35000 de alır soluğu dermişim:D:yü:.kom.heyk.lelele.dng+..boks.
[QUOTE=selçuklu;100912]hoşgeldin hexen baba .brv.brv.brv..[/QUOTE]
hosbulduk selcuklum piyasa cok sıkıntıda ondan yorum yapma plan yapma imkan olmadı yazmadım sindi sıkıntıda halen amma plan yapma az doru..
uzuncuların sesi yükselmeye başladı.
cortlara ek yapmak zamanıdır! :D
hexen baba yakın grafik yok mu
sindi vobda
31000 asayası olmasa ordan maltyet eden hızlı traders/orta traders long tutar
neden long tutar?
cunki yukarki grafta 35xxx yeresine potanstan dolayda yavas harket eden beli kitle short stop long yer 35xxx yeresi
Amma
31000 yeresinin asayasında long olan hızlı traders long stop short eder.. /orta traders long stop eder..
[quote=hexen;100919]sindi vobda
31000 asayası olmasa ordan maltyet eden hızlı traders/orta traders long tutar
neden long tutar?
cunki yukarki grafta 35xxx yeresine potanstan dolayda [COLOR=red]yavas harket eden beli kitle[/COLOR] short stop long yer 35xxx yeresi
Amma
31000 yeresinin asayasında long olan hızlı traders long stop short eder.. /orta traders long stop eder..[/quote]
Mersiyk nerde.kom
No Geyık Pliz
FORUM !!! hadi yawww...30 a tamamlayın HEXEN abinin önceki sayfadaki mesajına teşekkür sayısını..Daha 16 olmuş.....hişşşşşşşş
Vob'un bugüne kadar gördüğüm en gıcık gap doldurma şekliydi bugünkü!
[QUOTE=Astatin;100922]FORUM !!! hadi yawww...30 a tamamlayın HEXEN abinin önceki sayfadaki mesajına teşekkür sayısını..Daha 16 olmuş.....hişşşşşşşş[/QUOTE]
benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü
[quote=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/quote]
Tanıdğım kadarıyla brak teşekkürü bir T bile çıkmaz bence...:D
T2H
32000 den short actım
tek guvencem hacimsiz imkb
dji açılışıyla beraber geri gelmesini umuyorum
[quote=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/quote]
Bana ettiklerinden geri al..Kırılmam söz...:D Hexen e feda olsun..Hexen mesaj yazsın 1 milyon çiçek açsın
[QUOTE=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/QUOTE]
[B]zakla zamanı gelir samanı demiş atalarımız [/B] idrareli kullan şunnarı :p
[quote=fXci;100928][B]zakla zamanı gelir samanı demiş atalarımız [/B]idrareli kullan şunnarı :p[/quote]
adamın gönlü zengin naapsın alalaaaa. :D
sayın selçuklu xausd kanal üstü bende 926 ya denk geliyor 923 nasıl buldunuz?
Çok fena bi yukarı dalga geliyo gibi geliyo bana:) yoruma bak hizaya gel:p, ancak böyle tarif edebildim artık idare edin:D:D...saygılar...
[quote=efor;100930]sayın selçuklu xausd kanal üstü bende 926 ya denk geliyor 923 nasıl buldunuz?[/quote]
924,5 yapalım iki tarafında analiz şevki kırılmasın :D
Yürü be spot, kim tutar seni, 33000 altında kapama bak döverim seni...
hexen babacım hoşgeldin :)
geçenki genel seçimlerden sonra iki iş günü yüzde 6.3 yükselmiş borsa
sonraki 17 işgünü sonunda yüzde 21.8lik bir düşüş yapmış
izleyelim
[QUOTE=efor;100930]sayın selçuklu xausd kanal üstü bende 926 ya denk geliyor 923 nasıl buldunuz?[/QUOTE]
923 mü demişim .. yanlış yazmış olabilirm .. 929,6 gözüken bende ..
[URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=adszvcb.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9362/adszvcb.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=mersiyk;100934]hexen babacım hoşgeldin :)[/QUOTE]
mersicim benim teşekkirlerimi artırımısın .. rica etsem .. ?? üüü
[QUOTE=selçuklu;100937]mersicim benim teşekkirlerimi artırımısın .. rica etsem .. ?? üüü[/QUOTE]
sn hellime derim ama arttırmazki .eski teşkürlerinden silebilirsin ama biraz beklersen belli mesajdan sonra tekrar hakkın olabiliyo
[quote=abilag;100935]geçenki genel seçimlerden sonra iki iş günü yüzde 6.3 yükselmiş borsa
sonraki 17 işgünü sonunda yüzde 21.8lik bir düşüş yapmış
izleyelim[/quote]
Geçen Seçim AKP nin kapatılmayıp c.başkanı seçecek oya geldiği için artı..
Ama sonra korkunç gerçekle karşılaştık meger dunyada kriz varmış. bizim haricimizde herkes biliyormuş.. Kar şatışları yapılıyor ayağıyla düşürdüler bizimde ruhumuz duymadı...
şu an durum farklı karıştırmamak lazım bence
29 teşekkür oldu..1 teşekür daha oldumu tamamdır
bir sistem daha yaptım..denizde kum bende sistem..:)
sistem1 ve sistem 2 ,hepsi dünden beri alda...dün yediğim gap çıktı çıkacak..32000 den flatim..
[quote=abka;100941]bir sistem daha yaptım..denizde kum bende sistem..:)
sistem1 ve sistem 2 ,hepsi dünden beri alda...dün yediğim gap çıktı çıkacak..[/quote]
benimki de çıkacak nerdeyse syn abka sabrın sonu selamet mi acaba?
bir kez daha yükselse de cort artırsam.
neyse, onu da dj açılışına saklayalım. :..:
satan garantı sn saganakmı acaba
APSD'den huylandım.:cool:
yok, bırakmıyorlar aşağı. 10 kere fırsat geçti ellerine.
endeks pozisyonları kolda ufak bi kanamayla flat!
[color=#FF0000][b] 31.03.2009 16:46:32 YORUM-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI(MEKSA YATIRIM) [/b][/color]
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda (VOB), şu ana kadar 538.1 milyar YTL'lik işlem hacmi gerçekleşirken, açık pozisyon sayısı 321 bin 965 oldu.
Meksa Yatırım Menkul Değerler Türev Piyasalar Müdürü Tolga Odoğlu, global piyasalarda geçen hafta yaşanan sert yükseliş sonrasında bu hafta başından itibaren kar realizasyonu görüldüğünü belirtti.
Odoğlu, yurtiçinde seçimlerin bitmesiyle beklentinin bitmesi sonrasında yurtdışı piyasalara paralel bir şekilde dün itibariyle kar realizasyonları yaşandığını vurgulayarak, "Bugün ise bir yükseliş isteğinin olduğunu görmekteyiz" dedi.
"Geçen hafta test edilen seviyelerin önümüzde net bir şekilde direnç olarak karşımızda görmekteyiz" diye konuşan Tolga Odoğlu, bu seviyelerin geçilmesinin yeni bir yükseliş dalgasının başlamasına neden olabileceğini, fakat özellikle ABD borsasında çok olumlu bir görünüm olmamasının kısa vadede bu yükseliş isteğini engelleyebileceğini aktardı. Tolga Odoğlu, tekrar durağan ve aşağı yönlü bir piyasa görülebileceğini vurguladı.
Türev Piyasalar Müdürü Odoğlu, vadeli işlemler piyasasında özellikle endeks kontratlarında spot piyasanının altındaki seyrin, hem temettü dağıtımlarının hem de yükselişin çok fazla sürmeyeceğinin beklenmesinin etkisiyle devam ettiğini bildirdi ve "Global piyasaların yurtiçi piyasalar üzerindeki belirleyici etkisi devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.
32000den sanal short açyım 32550ye stop koyayım. Ruh halim de kısalsın.
apsd senaryo kaç sn vobix benim kısalar duruyorda
sistem 1 (5 dak.) sat verdi..ama sistem 2 hala alda..benim için asıl olan sistem 2 dir..
az önce baktım..eger sistem 2 yi saatlik akbnk a uygulasam çok daha iyi oluyor..yani akbnk al deyince al..sat deyince poz. kapat bekle şeklinde..neden akbnk?..en hızlı endeks hisseside ondan..
sistem1 (bunu çöpe atacagım) yine al verdi..kısacası hepsi alda..ben flat bakar..
[QUOTE=QUEEN;100949]apsd senaryo kaç sn vobix benim kısalar duruyorda[/QUOTE]
Senaryo 1 var yüksleişin devamı beklenir. En boğa senaryodur senaryo 1.
APSD ve sistemlerim :yü: diyor ben histematik sanal :dü:
Cuma günkü gibi spot endeksleri güniçi zirveden kapattılar.