[quote=a.kaya;330309]30 dk daha dayanabilse 80700 üstünde kalmayı :o bi 1000 puan daha yukarı olacak da[/quote]
GAYA,
15 dklıkda NUNU destekli OBO olmaz mı..bana olabilir gibi geliyo:mad::p
Printable View
[quote=a.kaya;330309]30 dk daha dayanabilse 80700 üstünde kalmayı :o bi 1000 puan daha yukarı olacak da[/quote]
GAYA,
15 dklıkda NUNU destekli OBO olmaz mı..bana olabilir gibi geliyo:mad::p
ISOT da taban olsun, VOB da..gayaaaaaaaaaa
[quote=a.kaya;330303]onu ancak temmuza görürüz oda yukarı trend onayı gelirse tabi ki günlükde up bölgesine gelek orası garanti hatta 105 -107 :::::::::[/quote]
Onu dokuzu anlamam... Tavan olur.... :)))
81600 yukarıda 79200 aşağıda
.dng[quote=Strategist;330314]Onu dokuzu anlamam... Tavan olur.... :)))[/quote]
olmaaaaa..NUNU lar var.dng
spot endexlerı
anı elektro sokla hayata dondurduler...
66500 ustunde yogun bakımdan cııkar endex...bakalım noolcak..
fiyat tepeleri aşağı, indik tepeleri ise yukarı şimdi soru :confused: acaba buda PUPU olarak değerlendirilir mi :..: illa fiyat ve indik diplerindemi NUNU PUPU aramalıyız bilene çokomel
Flat devam:)
Çarpılmaya gerek yok.
Spot 81100 ü geçer long düşünürüm
Değilse burası graşacaktır, öyle yada böyle:)
bi taraftan da bu yükselişin 92 000 lerden 76000 lara düşüşün ufak bi tepki ihtimalide olabilir diye düşünüyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=a.kaya;330320]fiyat tepeleri aşağı, indik tepeleri ise yukarı şimdi soru :confused: acaba buda PUPU olarak değerlendirilir mi :..: illa fiyat ve indik diplerindemi NUNU PUPU aramalıyız bilen çokomel[/quote]
er görüntüyü PUPU veya NUNU olarak değerlendirebilirsin..nasılsa tek başına para kazandırmaz::: hatta NUNU=Yazı, PUPU= Tura olsun.dng
77300 den beri tek sinyalle devam ediyor sistem ühüüü ingaaaa :( 3450 puan tek sinyal ile ondan önceki ise 80825 short 77300 3525 de burdan 6975 puan 2 sinyal ile al sana kaya .dng.dng.dngböyle işin ne diyim artık
[quote=Astatin;330323]er görüntüyü PUPU veya NUNU olarak değerlendirebilirsin..nasılsa tek başına para kazandırmaz::: hatta NUNU=Yazı, PUPU= Tura olsun.dng[/quote]
yok sana çokomel bu ne biçim cevap :mad::mad::mad: otur [SIZE=7]-0- [/SIZE]
[SIZE=7][/SIZE]
:::::::::