sabah satıyordunuz babalar noldu şimdi sizi kan emiciler.
Printable View
boyle tepki olurmu kotu veriyle dusen iyi veriyle cikar hangi iyi veri var su anda. 2tane kotu veri var diger kotulerin ustune (koca GM batiyor bundan buyuk veri varmi)
boyle tepki olurmu kotu veriyle dusen iyi veriyle cikar hangi iyi veri var su anda. 2tane kotu veri var diger kotulerin ustune (koca GM batiyor bundan buyuk veri varmi)
uzlasma degiscek
uzlasma degiscek
[COLOR=#000000]July 3 (Bloomberg) -- U.S. stock-index futures advanced after a government report showed a decrease in jobs that was only slightly higher than forecast, easing concern that the economic slowdown is worsening.[/COLOR]
[COLOR=#000000]July 3 (Bloomberg) -- U.S. stock-index futures advanced after a government report showed a decrease in jobs that was only slightly higher than forecast, easing concern that the economic slowdown is worsening.[/COLOR]
dün fdow 11400ken vob 40800dü
şimdi fdow 12285 vob 41700 nerdeyse pehhhhhh
dün fdow 11400ken vob 40800dü
şimdi fdow 12285 vob 41700 nerdeyse pehhhhhh
[QUOTE=nyse-dj;20655]boyle tepki olurmu kotu veriyle dusen iyi veriyle cikar hangi iyi veri var su anda. 2tane kotu veri var diger kotulerin ustune (koca GM batiyor bundan buyuk veri varmi)[/QUOTE]
tamamda sen haber kaynaklı %6 düşmüşşün buna %2.5 tepki illa gelecek, avrupanın faiz kararı fiyatlarda öğlen dedik onu, Amerikanın istihtamı 6 çeyrektir kötü dün fiyatlanan o biraz da zaten bu akşam onlar düşebilir ama biz artı kapatacaz.
[QUOTE=nyse-dj;20655]boyle tepki olurmu kotu veriyle dusen iyi veriyle cikar hangi iyi veri var su anda. 2tane kotu veri var diger kotulerin ustune (koca GM batiyor bundan buyuk veri varmi)[/QUOTE]
tamamda sen haber kaynaklı %6 düşmüşşün buna %2.5 tepki illa gelecek, avrupanın faiz kararı fiyatlarda öğlen dedik onu, Amerikanın istihtamı 6 çeyrektir kötü dün fiyatlanan o biraz da zaten bu akşam onlar düşebilir ama biz artı kapatacaz.
2. dirence dayandi 41700 bravo Ron.
2. dirence dayandi 41700 bravo Ron.
[quote=nyse-dj;20663]2. dirence dayandi 41700 bravo Ron.[/quote]
uzlasma degisince gevsiyor 41700den 41400e gevsedi
40 dakkada 2 uzlasma degistirip 1200 yukarı yaptılar
korkulur pyden
ben long devam
[quote=nyse-dj;20663]2. dirence dayandi 41700 bravo Ron.[/quote]
uzlasma degisince gevsiyor 41700den 41400e gevsedi
40 dakkada 2 uzlasma degistirip 1200 yukarı yaptılar
korkulur pyden
ben long devam
42300 flat noktam.
42300 flat noktam.
vay be korkulur pyden 42500 dedim ama 1 saatte bitirdiler işi
vay be korkulur pyden 42500 dedim ama 1 saatte bitirdiler işi
[QUOTE=Ronaldinho;20666]vay be korkulur pyden 42500 dedim ama 1 saatte bitirdiler işi[/QUOTE]
Dün yazdım Ronaldinho, sabah satmışsındır diye korktum valla. veriden önce bandı verdim uyanana. 42300 short şu an kısa vadeli.
[QUOTE=Ronaldinho;20666]vay be korkulur pyden 42500 dedim ama 1 saatte bitirdiler işi[/QUOTE]
Dün yazdım Ronaldinho, sabah satmışsındır diye korktum valla. veriden önce bandı verdim uyanana. 42300 short şu an kısa vadeli.
uzlasma yine degisti 42075de
yine 100-200 gevsiyor uzlasmadan sonra
42500 kapanıs tahminim
long devam
uzlasma yine degisti 42075de
yine 100-200 gevsiyor uzlasmadan sonra
42500 kapanıs tahminim
long devam
[quote=jelibon;20667]Dün yazdım Ronaldinho, sabah satmışsındır diye korktum valla. veriden önce bandı verdim uyanana. 42300 short şu an kısa vadeli.[/quote]
sabah kapatmadım zaten geç uyandım
gece 4te uyumuştum
kemer diskolarını turladık
[quote=jelibon;20667]Dün yazdım Ronaldinho, sabah satmışsındır diye korktum valla. veriden önce bandı verdim uyanana. 42300 short şu an kısa vadeli.[/quote]
sabah kapatmadım zaten geç uyandım
gece 4te uyumuştum
kemer diskolarını turladık
Mass index mukemel calısmıs, 26.5 'a ındıkten 5 bar sonra hareket baslamıs.60 dakıkalarda...
Mass index mukemel calısmıs, 26.5 'a ındıkten 5 bar sonra hareket baslamıs.60 dakıkalarda...
41800 flat bugün başka işlem yapmayacağım biraz dinlenmek lazım, bundan sonraki işlemler kaybettirir.
41800 flat bugün başka işlem yapmayacağım biraz dinlenmek lazım, bundan sonraki işlemler kaybettirir.
[QUOTE=teo;20673]Mass index mukemel calısmıs, 26.5 'a ındıkten 5 bar sonra hareket baslamıs.60 dakıkalarda...[/QUOTE]
evet dogru hem boylemi olur mesela bu hareket sacma sapan veri temeli yok hatta negatif veri temelli ama ters hareket olmus.
demek istedigim boyle ani hareketler mi yaptirir mass indexin durumu.
[QUOTE=teo;20673]Mass index mukemel calısmıs, 26.5 'a ındıkten 5 bar sonra hareket baslamıs.60 dakıkalarda...[/QUOTE]
evet dogru hem boylemi olur mesela bu hareket sacma sapan veri temeli yok hatta negatif veri temelli ama ters hareket olmus.
demek istedigim boyle ani hareketler mi yaptirir mass indexin durumu.
41725ten tüm longları kapattım
full short
41725ten tüm longları kapattım
full short
arkadaslar bu 17.05 te su gibi gecen islemler neydi 550 giti 900e geldi
arkadaslar bu 17.05 te su gibi gecen islemler neydi 550 giti 900e geldi
[QUOTE=nyse-dj;20676]evet dogru hem boylemi olur mesela bu hareket sacma sapan veri temeli yok hatta negatif veri temelli ama ters hareket olmus.
demek istedigim boyle ani hareketler mi yaptirir mass indexin durumu.[/QUOTE]
Genelde evet bu sekılde calısıyor,Ama o hareketın etkısı bıttıgınde artık mass ındexı dıkkate almamak lazım...
Yanı sıze sadece yon degısıklıgı olacagını soyluyor....
[QUOTE=nyse-dj;20676]evet dogru hem boylemi olur mesela bu hareket sacma sapan veri temeli yok hatta negatif veri temelli ama ters hareket olmus.
demek istedigim boyle ani hareketler mi yaptirir mass indexin durumu.[/QUOTE]
Genelde evet bu sekılde calısıyor,Ama o hareketın etkısı bıttıgınde artık mass ındexı dıkkate almamak lazım...
Yanı sıze sadece yon degısıklıgı olacagını soyluyor....
[QUOTE=Ronaldinho;20677]41725ten tüm longları kapattım
full short[/QUOTE]
sabriniza hayran kaldim dogrusu 4220 gorunce nasil satmayip dayandiniz.
kayip onemli degil. siz bu sabirla daha coook kazanabilirsiniz.
bence en onemli sey sabir ama dogru sabir. buda yani kavramim.
saygilar,
[QUOTE=Ronaldinho;20677]41725ten tüm longları kapattım
full short[/QUOTE]
sabriniza hayran kaldim dogrusu 4220 gorunce nasil satmayip dayandiniz.
kayip onemli degil. siz bu sabirla daha coook kazanabilirsiniz.
bence en onemli sey sabir ama dogru sabir. buda yani kavramim.
saygilar,