[quote=Astatin;427250]sonuç olarak tilifonu alıonmu almıonmu aftlo:::[/quote]
hee onu bi netleştireydik eyidi .dng
Printable View
[quote=Astatin;427250]sonuç olarak tilifonu alıonmu almıonmu aftlo:::[/quote]
hee onu bi netleştireydik eyidi .dng
103.350 kısaladım. 475 stop...
275 uzuna dönüldü
225 veya 375 tekrar kısalacam
225 kısa verdik 50 point boşu boşuna komisyonda cabası..
emme stop 375 e çekildi kıpraşmam gayri... ya stop yada cuma...
[QUOTE=abicim;427257]103.350 kısaladım. 475 stop...[/QUOTE]
bi espri yapimmi abi 3 den vaz geçtim 5 :D
Ayfoncuyum ben valla hacilar.apple in her turlu divaysi kabulumdur.:)
[quote=flexy;427255]hee onu bi netleştireydik eyidi .dng[/quote]
tabi abi netleştirelim..aftlo almıyorum derse ABİCİMe saracam..SONY nin, 5 telefon sattırana 1 telefon veriyoz kampanyası var..tilifonu bedavaa getiriyim diyorum
[quote=Astatin;427253]20 inç var..Sony herkesi düşünür..Tap 20 modeli...Gerçi 5 kg ama sen kolay taşırsın gibi geliyo.. Güçlü kuvvetli bir insansın gibi geldi bana...
32 inçi napcan le.. boş vakitlerinde film oynatıp biletmi kesecen...
[/quote]
Pad değil klasik klavyeli laptop. 32"'lik ekranı 2 defa katlasan yaklaşık standart 15.6"'e yaklaşır. Onu da laptopun arasına koyup taşıyabilirsin aslında.
Ufak ekran sevmiyorum. Parmağım burdan, buraya kadar açılıyor. Ekran o kadar açılmıyor. Olmaz....dng
[quote=ATHLON;427260]Ayfoncuyum ben valla hacilar.apple in her turlu divaysi kabulumdur.:)[/quote]
Hacı bi daha düşün..Alternatifin dadına bakmadan, en iyisi elimdekidir dimek yannış:D bizim CES e giden arkadaş da sıkı ayfoncuydu.. bunu görür görmez aptes :) yeniledi diyom sana..şimdi ayfon 4s ini satacak adam arıyo.. ABD deki satıcılara da ön sipariş veriooo Xperia Z için:::
(PS: Alet su geçirmiyo hacı...:D duşta filan:D)
bi espri daha yapim 5 of all time
pehhhh pehhhhhhhhhhh isyannnnnnnnnnnnnnnnn geleceği göremiyoruz böyle işmi olur ühühühühü
[quote=Astatin;427262]tabi abi netleştirelim..aftlo almıyorum derse ABİCİMe saracam..SONY nin, 5 telefon sattırana 1 telefon veriyoz kampanyası var..tilifonu bedavaa getiriyim diyorum[/quote]
.dng.dng.dng
[quote=abicim;427257]103.350 kısaladım. 475 stop...
275 uzuna dönüldü
225 veya 375 tekrar kısalacam
225 kısa verdik 50 point boşu boşuna komisyonda cabası..
emme stop 375 e çekildi kıpraşmam gayri... ya stop yada cuma...[/quote]
Smartphone lazımmıydı abicim:::
[quote=seagate;427268]bi espri daha yapim 5 of all time
pehhhh pehhhhhhhhhhh isyannnnnnnnnnnnnnnnn geleceği göremiyoruz böyle işmi olur ühühühühü[/quote]
smartphone lazımmıydı abicim
[quote=Astatin;427267]Hacı bi daha düşün..Alternatifin dadına bakmadan, en iyisi elimdekidir dimek yannış:D bizim CES e giden arkadaş da sıkı ayfoncuydu.. bunu görür görmez aptes :) yeniledi diyom sana..şimdi ayfon 4s ini satacak adam arıyo.. ABD deki satıcılara da ön sipariş veriooo Xperia Z için
(PS: Alet su geçirmiyo hacı...:D duşta filan:D)[/quote]
:))))))))))))))))))))))
yok abi ben emanetciye bıraktım benin smartfonu getirdim palada gısa yapiyomm
rolex saatimi dün kuyumcuya verdim gısa açacam diye gabul etmedi :D
[quote=seagate;427268]bi espri daha yapim 5 of all time
pehhhh pehhhhhhhhhhh isyannnnnnnnnnnnnnnnn[/quote]
abey dün akşam koptum ya...
yok kırmızı 3 ü yapıştırdım bak. ya stop ya da cuma bakarım..çhehehe
allaha emanet olun abeyler...
475 e çektim, stop olursam 775 e yazdım şartlı kısa...stopu da 500 point le 104.275... pelaya yardım etmek lazım...
Kahve falında Cep telefonu bulana, CONİ, telefon veriyomuş....dng
[quote=Astatin;427273]smartphone lazımmıydı abicim[/quote]
abey o ney...hehehe
yok abey bende tuşları silinik ekranı poktan yerden yere attığım bir müthiş telefon mevcut.hehehe
TRT TÜRK @TRTTURK
Son Dakika: Pakistan Başbakanı tutuklandı.
pehhh hmmm bu satışla bağdaştırsam hmmm [B]103.075 lönkledüm cörtler filat[/B] yeni zirve olursa açarım gene yoksa açmam mevcudiyetle devam gayriiiiiiiiiii üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
beyle fuzuli haberlerle geri gelince gapayasım geliyiiiii pala fırsata çeviriiyiiii
abeyler size kolay gele...
475 stop etmesin gari...
cuma gelem de baken duruma...
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
İktidar sorumluluğunu üstlendiğimiz andan itibaren her yılı rekorlarla kapattık. 2012 yılı ihracatımız dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen 152 milyar dolar olarak gerçekleşti.
[B]"IMF'ye 5 milyar dolar borç vereceğiz"[/B]
[B]2012'de İMKB 100 endeksi ortalama 64 bin olarak gerçekleşti. Bu rakam 2002'de 11 bin seviyesindeydi.[/B] Göreve geldiğimizde IMF'ye 23 milyar dolar borcumuz vardı. Şimdi bu borç 1 milyar doların altına indi. İnşallah mayıs ayına kadar yapacağımız iki ödemeyle bu borcu bitireceğiz ve yaptığımız görüşmeler sonunda[B] IMF'ye 5 milyar dolar borç vereceğiz. [/B]AK Parti'nin 10. yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdiğini görmeyenler, projelerimize baksınlar. Projelerimizde emeği geçenlere milletimiz adına şükranlarımı ifade etmek istiyorum.
işler güçler yine tekrarsa, star tv önünde yakacam kendimi
edit: Baktım yeni bölüm :) mazot pahalıydı zaten yakmıcaktım :D
memü..hızlı sistem sata geçti..yavaş hala alda...ne bilimmm..anlık da olsa bir mutluluk verriim dedim şort gardaşlara..hala şortsalar tabe
[IMG]http://i46.tinypic.com/2agvs74.jpg[/IMG]
[quote=flexy;427307]işler güçler yine tekrarsa, star tv önünde yakacam kendimi[/quote]
smartphone lazımmı fileks:::
[quote=Astatin;427309]smartphone lazımmı fileks:::[/quote]
:..::..::..::..: tart abi ordan bi kilo tropikal
[QUOTE=Astatin;427308]memü..hızlı sistem sata geçti..yavaş hala alda...ne bilimmm..anlık da olsa bir mutluluk verriim dedim şort gardaşlara..hala şortsalar tabe
[IMG]http://i46.tinypic.com/2agvs74.jpg[/IMG][/QUOTE]
borç veriyomuşuz abi ne cörtü
he ben cörtüm o ayrı :D:D
dolar lönk üwww yazmam lazım :D geri galmayakk
[quote=abicim;427280]abey o ney...hehehe
yok abey bende tuşları silinik ekranı poktan yerden yere attığım bir müthiş telefon mevcut.hehehe[/quote]
HAcı Abicim...iyi düşün...bir elinde geleneksel desbih, öbür elinde son artı son madel bir smartfon, vücuunda kıl ve don olan "Yeni Arap Kadri" formatıyla, bu telefon seni medya camiasına 1 inci sıradan sokablir..bir sosyal medya feno-man'i olabilirsin...:::
[quote=flexy;427307]işler güçler yine tekrarsa, star tv önünde yakacam kendimi
edit: Baktım yeni bölüm :) mazot pahalıydı zaten yakmıcaktım :D[/quote]
he..bende önce tilifonu al sonra yak kendini..hatta başka bir mirascı yoksa telefonu da çekilişle forumdan birine ver diyeceğdim.dng neyse problem kalmadı..herkes mutlu:p
bizim spottaki UŞAk yürümüşya la
[quote=seagate;427312]borç veriyomuşuz abi ne cörtü
he ben cörtüm o ayrı :D:D
dolar lönk üwww yazmam lazım :D geri galmayakk[/quote]
hacı gelebilecek bi iyi haber daa var..IMF bizden aldığı borçla VOBda lonklayacakmış:D gibi
küskübar da sabahlamak..
[quote=seagate;427317]küskübar da sabahlamak..[/quote]
hacı...yavaş olan sistem de sat verdi
[QUOTE=Astatin;427318]hacı gelebilecek bi iyi haber daa var..IMF bizden aldığı borçla VOBda [B]lonkla[/B]yacakmış:D gibi[/QUOTE]
pehhh 103 ü savunuyir hayaldi gerçek oldi
[quote=Astatin;427314]he..bende önce tilifonu al sonra yak kendini..hatta başka bir mirascı yoksa telefonu da çekilişle forumdan birine ver diyeceğdim.dng neyse problem kalmadı..herkes mutlu:p[/quote]
Bunu gelecek hafta tekrar değerlendirelim patron :)))
82 yi savuniyirler gibi gene üwwwwwwwwwwww
hedef 2015 üwwwwwwwwwwww daha var 3 sene ohooooooooooooooo
[quote=seagate;427320]pehhh 103 ü savunuyir hayaldi gerçek oldi[/quote]
patron hacı gaga geldi aklıma bi an, ürperdim :)
A-aaaaa..way**...Sabah biz lonkları 850 den kavırma ettik sanıyoz..775 den kavırmışya la...yuh diyorum..ula aktif emirdi ve en az 30 saniye 850 alda kaldıya la ben emir verdikten sonra...püüüüüü sana internet, aracı kurum sistemi veya her ne s...se
I want my "bal" to be loved
[quote=Astatin;427325]A-aaaaa..way**...Sabah biz lonkları 850 den kavırma ettik sanıyoz..775 den kavırmışya la...yuh diyorum..ula aktif emirdi ve en az 30 saniye 850 alda kaldıya la ben emir verdikten sonra...püüüüüü sana internet, aracı kurum sistemi veya her ne s...se[/quote]
Namussuzluk yapmasın diye 3-4 defa teyid ediyorum patron..ama senin platform ilk defa yamuk yaptı :eek:
[quote=flexy;427327]Namussuzluk yapmasın diye 3-4 defa teyid ediyorum patron..ama senin platform ilk defa yamuk yaptı :eek:[/quote]
ivit..IDBVOB hiç kelek atmadıydı.. gerçi ben 2-3 kademede değilim..günün en düşüğünün (şu ana kadar) 1 kademe üstünden kavırlamışız lonkları..o delikanlıyı bozdu biraz.:D
Memü,
Ortama bak..
-Yazan herkes lonkçu veya filat
-Habire iyi haberler geldi..Müzakere, cari açık, IMF ye borç filan
-Rubuni bile iyimser konuştu
-Bu iyimser haberlere cücük cücük yukarı az tepkiler verdi
-ENdekste 15dk dan günlüğe kadar her vade indiklerde NUNU lar var
-15 dklık sistemler satta...
Sence durur mu bu manzarada Mustafa Kemal'in kağnısı?
astatin
ben anlamam abi 10 u 9 u bugun abd maaşları ödeyemeyecek mi ödeyecekmi ödeyince ralli oluyosa bu nasıl algılama arkadaş.. durum belli :) ben anlamiyirim.. Borç aldı durumu kurtardı bu seferlik batmadı diye ralli mi olur
he gene ranacak gibi 82 savunması var :D o ayrı