350 Den Stop !!
Printable View
350 Den Stop !!
350 Den Stop !!
ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........
ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........
[QUOTE=mbm;30768]ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........[/QUOTE]
BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.
[QUOTE=mbm;30768]ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........[/QUOTE]
BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.
[QUOTE=follow;30769]BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.[/QUOTE]
Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele
[QUOTE=follow;30769]BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.[/QUOTE]
Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele
yok long taşıyamam bu pozisyondaykende....
kısada da rahat değilim... göstergeler çok dipte ve günlük uyumsuzluk potasında...
izleyelim bakalım.....kısada
yok long taşıyamam bu pozisyondaykende....
kısada da rahat değilim... göstergeler çok dipte ve günlük uyumsuzluk potasında...
izleyelim bakalım.....kısada
[QUOTE=catedral;30770]Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele[/QUOTE]
.brv.brv
[QUOTE=catedral;30770]Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele[/QUOTE]
.brv.brv