hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.
Printable View
hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.
[quote=marakes;101407]citiye tapuyu vercekler heralde[/quote]
DSI aynı tür işlemin shortunu 31.000 cıvarında yapmıştı ve hala soğukkanlılıkla bekliyor. :)))
Erdogan 1-1.5 saat ıcınde ımf baskanı ıle gorusecek-cnbce
-matrıks-
|
[QUOTE=traderx;101409]beni kastediyorsunuz heralde ama, tam olarak ne anlattığımı hatırlayamıyorum. 2ay kadardır işlem yapmadığım ve gözucuyla yada akşamları takip edebildiğim için unuttum:)
şu kaldı aklımda 150000 küsürler ve 200000 küsürleri eşik olarak almıştım
ve yine yanlış hatırlamıyorsam 200000 küsürlerde mevcut trend tepe yada dip yapıp terse dönüyordu, 150000 alttaki eşik noktamdı ve o seviyelerde mevcut trend terse dönüyordu galiba.[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;101410]hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.[/QUOTE]hah tamam yukarı hareket başladığında APS 145000lerdeydi şimdi 185000e ulaştı. Bu da aşağı dönüşün yaklaştığı anlamını çıakrtır ama geçmiş istatistikleri incelemk lazım.
Matriks ve Foreks gibi programlar çizemiyor ama günlük bazda [url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopModules/QuotaHistoricMain.aspx[/url] adresidnen çizdirilebiliyor.
[QUOTE=SEYYAH;101412]Erdogan 1-1.5 saat ıcınde ımf baskanı ıle gorusecek-cnbce
-matrıks-
|[/QUOTE]
başlatmasınlar şimdi imf lerinden .dng herşey onun yuzunden oldu zati
[quote=unlimitted;101405]breakeven nedir acaba?[/quote]
Faiz etkisi hariç, gider ve gelirin kafa kafaya geldiği nokta...Başabaş noktası diye de anılır:)))
[quote=fXci;101414]başlatmasınlar şimdi imf lerinden .dng herşey onun yuzunden oldu zati[/quote]
evet neredeyse 6 aydır IMF IMF deyip duruyorlar...ne IMF imiş arkadaş?
sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?
şimdi zort diye imf haberi gelirmi acep?
[QUOTE=unlimitted;101417]sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?[/QUOTE]
anna ziestem long halen
5 kakalık ziestem cort dedi
parite 1.3450 oldu
[quote=fXci;101418]şimdi zort diye imf haberi gelirmi acep?[/quote]
1-1,5 saat içinde görüşecekse RTE piyasalar kapandıktan sonra düşebilir bir ihtimal.
ama artık vakti yaklaştı gibi.baksanıza merkez bankası başkanıda bugün bir an önce anlaşılmalı IMF ile diye açıklama yaptı bugün.
[QUOTE=Astatin;101415]Faiz etkisi hariç, gider ve gelirin kafa kafaya geldiği nokta...Başabaş noktası diye de anılır:)))[/QUOTE]
astatin ne demek diye soracam ama cevabını biliyorum:)
geçen bir tablo gördüm elementlerin tablosunu,
astatin diye bir element varmış,
tablo iki kısımdan oluşuyor, bir elementin genel özellikleri iki, nerede kullanıldığı
astatin:doğada bulunmayan bir elementmiş
2- bir işe yaramazmış, daha pozitif bakalım, dünyada bu elementin faydaları nerelerde kullanılabileceği keşfedilmemiş:..:
Not:1 numaralı özelliği sizle özdeşleştirdim 2 numara ise sizde oturmamış:)
[QUOTE=unlimitted;101417]sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?[/QUOTE]
3 taneden ikisi verdi..:confused:
[quote=SEYYAH;101421]1-1,5 saat içinde görüşecekse RTE piyasalar kapandıktan sonra düşebilir bir ihtimal.
ama artık vakti yaklaştı gibi.baksanıza merkez bankası başkanıda bugün bir an önce anlaşılmalı IMF ile diye açıklama yaptı bugün.[/quote]
1,70ten beri sattıkları dolarları 1,60 cıvarından yerine koymazsa tefe koyarlar onu da ondan biran önce anlaş diyo :..:
milleti maymun edecez diye maymun oldular bütün kurumlar bi sağ şeritte bi sol.
hacim yapıyorlar boyuna...
Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
[quote=traderx;101422]astatin ne demek diye soracam ama cevabını biliyorum:)
geçen bir tablo gördüm elementlerin tablosunu,
astatin diye bir element varmış,
tablo iki kısımdan oluşuyor, bir elementin genel özellikleri iki, nerede kullanıldığı
astatin:doğada bulunmayan bir elementmiş
2- bir işe yaramazmış, daha pozitif bakalım, dünyada bu elementin faydaları nerelerde kullanılabileceği keşfedilmemiş:..:
Not:1 numaralı özelliği sizle özdeşleştirdim 2 numara ise sizde oturmamış:)[/quote]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin:(Astat)olarakta bilinir.Halojenler grubunun [COLOR=red]enağır[/COLOR] elementidir.[COLOR=red]Kararlı izotop olmayan[/COLOR] astatin,ilk kez 1940’ta California Üniversitesi’nde Dale R.Corson,K.R.MacKenzie ve Emilio Serge tarafından,bizmutun [COLOR=red]hızlandırılmış alfa parçacıklarıyla bombardımanı sonucu[/COLOR] yapay olarak elde edildi.Sonradan doğal radyoaktif bozunma dizilerinde,[COLOR=red]çok az miktarlarda da olsa[/COLOR] astatinin doğal izotoplarına rastlandı.Bunlar,uranyum ailesinde yer alan astatin-218,toryum ailesinde yer alan astatin-216,aktinyum ailesinde yer alan astatin-215 ile astatin-219’dur.Astatinin bilinen 20 kadar izotopu içinde en kararlısı,[COLOR=red]yarı ömrü 8,3 saat[/COLOR] olan astatin-210’dur.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin izotoplarının yarı ömürleri çok kısa olduğundan,bu izotopların incelenmesi ancak çok küçük miktarlar üzerinde yapılabilir.Astatin-210 ve astatin-211 izotoplarında radyokimyasal izleme yöntemleriyle yapılan araştırmalar sonucunda,elementin bazı kimyasal özellikleri saptanabilmiştir.[/SIZE][/FONT]
8.3 saat yaklaşık olarak VOB seans süresine eşittir.....:D
[quote=enorton;101426]Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?[/quote]
şöyle oluyor örneğin 10.00 barı matrikste 9.55-10.00 daki veriyi ifade eder fakat metastokta 10.00-10.05 i ifade eder...
para giriş çıkış hangı senetlerde yogun acaba görebilen varmı
Astatin birsonraki gün dirilmeyi nasıl başarıyosun :)
Dow bu gazla 8000 üstünü ilk yarım saat de aşamazsa durum bence kotu...
[quote=fXci;101430]Astatin birsonraki gün dirilmeyi nasıl başarıyosun :)[/quote]
10 gr. Bizmutu 20 gram alfa parçacığı ile bombardıman ediyo biladerim...yeniden hayata dönüyorum... bazı akşamlar unutuyo bunu yapmıyo.. o akşamın ertesinde forumda olmuyorum zaten..yani forumda yoksam, ya bizmut veya alfa parçacıkları karaborsaya düşmüştür, bilader bulamamış yada bulmuş ama paraya kıyamamıştır..yada bilader sızmıştır, unutmuştur falan.....
[QUOTE=enorton;101426]Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?[/QUOTE]
muhtemelen metastockta görünen yine 5 dakikalık periyod grafiğidir,
metastockun data üzerinde oynama gibi bir özelliği yok.
5 dakikalık datayı ayrı çekceksiniz, 10 dakkalığı ayrı.
hangi periyodu istiyorsanız onu çekersiniz.
Altın atak yapti 890 a doğru gidiyor
bu borsanın gidişi hiç sağlam değil, daha önce 3-4 hafta süre veriyorum demiştim
hala aynı düşüncedeyim, zamanı gelince ahanda ben demiştim diycem:..:
33925 tekrar long...
lokomotif akbnk %10 primli..
arkadaşlar çanak çömlek formasyonu varya, kulp formasyonu bu formasyonlardan anlayan varsa, carfb de sanki öyle bir formasyon gördüm, ricam anlayan bir arkadaştan bunun analizinidir.
[QUOTE=traderx;101433]muhtemelen metastockta görünen yine 5 dakikalık periyod grafiğidir,
metastockun data üzerinde oynama gibi bir özelliği yok.
5 dakikalık datayı ayrı çekceksiniz, 10 dakkalığı ayrı.
hangi periyodu istiyorsanız onu çekersiniz.[/QUOTE]
Yanlış... 5dk lıktan türetebilirsin...
[QUOTE=mur@t;101439]Yanlış... 5dk lıktan türetebilirsin...[/QUOTE]
ben sadece hisse bazlı ve 8 sürümünde yapamadım, dataları ayrı ayrı çekiyordum, nasıl yapılıyor anlatırmısınız.
unlimit dolarda 1.60 a kadar ağ serdim bekliyorum dolsun balıklar diye..:..:
artık doları fulleme zamanı yaklaşıyor...lelele
daha doların yakasını bırakmadın mı dolares:)
herhalde boşuna bekliyorum gibi..kısa işareti gelmeyecek gibi..gerci 20 dak var..
[quote=jerfin;101441]unlimit dolarda 1.60 a kadar ağ serdim bekliyorum dolsun balıklar diye..:..:
artık doları fulleme zamanı yaklaşıyor...lelele[/quote]
ben yarın çoook uzun zaman sonra ilk kez %80 pozisyon açıcam ;)
gm bile %15 artı yapmış
bu geceyede uzun giriyom
yarın 34000 üstü bi yerden veririz malı
[QUOTE=traderx;101440]ben sadece hisse bazlı ve 8 sürümünde yapamadım, dataları ayrı ayrı çekiyordum, nasıl yapılıyor anlatırmısınız.[/QUOTE]
Matriksten metastoka aktarıyorsan verileri oluyor. Gerçi bendeki 9 sürümü, farkeder mi bilmiyorum...
başbakan akşama imf ile anlaşma yok derse yarın nasıl açılırız acaba?
[QUOTE=atiltanyer;101428]şöyle oluyor örneğin 10.00 barı matrikste 9.55-10.00 daki veriyi ifade eder fakat metastokta 10.00-10.05 i ifade eder...[/QUOTE]
Peki bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?
[QUOTE=mur@t;101447]Matriksten metastoka aktarıyorsan verileri oluyor. Gerçi bendeki 9 sürümü, farkeder mi bilmiyorum...[/QUOTE]
hayır, dediğim gibi vob için değil, hisse için yapıyordum ve matriksten değil
tekaredi programı aracılığı ile bedava indiriyordum verileri ve öyle bir oynama yapamadım.