500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..
Printable View
[QUOTE=mbm;30773]500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..[/QUOTE]
demekki heriflerin derdi benimleymis :)450 den aldik 350 verdik simdi 650 hay masallah.
[QUOTE=mbm;30773]500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..[/QUOTE]
demekki heriflerin derdi benimleymis :)450 den aldik 350 verdik simdi 650 hay masallah.
sn teo varmi bir degisiklik sistemde?
sn teo varmi bir degisiklik sistemde?
Fazla düşüşe odaklandıkmı hemen yukatı topluyorlar, bu seferde öyle olabilir, şimdilik hala uzun bende, saygılar.
Fazla düşüşe odaklandıkmı hemen yukatı topluyorlar, bu seferde öyle olabilir, şimdilik hala uzun bende, saygılar.
[QUOTE=bull market;30776]Fazla düşüşe odaklandıkmı hemen yukatı topluyorlar, bu seferde öyle olabilir, şimdilik hala uzun bende, saygılar.[/QUOTE]
aynen oyle.bu sekilde kaparsa yarin 50 gorebiliriz.
[QUOTE=bull market;30776]Fazla düşüşe odaklandıkmı hemen yukatı topluyorlar, bu seferde öyle olabilir, şimdilik hala uzun bende, saygılar.[/QUOTE]
aynen oyle.bu sekilde kaparsa yarin 50 gorebiliriz.
aaaa, dow tatilde dimi, hadi bakalım buyur burdan yak oldu bana, oysa bildiğim halde tamamen hesaplara dahil etmemiştim, yoksa çoktaaan akşama uzun tabii, saygılar.
aaaa, dow tatilde dimi, hadi bakalım buyur burdan yak oldu bana, oysa bildiğim halde tamamen hesaplara dahil etmemiştim, yoksa çoktaaan akşama uzun tabii, saygılar.