herkese iyi akşamlar....;)
Printable View
herkese iyi akşamlar....;)
[quote=unlimitted;281610]abi teorik fiyat ne yaw.
bi de daha önemlisi, nasıl hesaplanıyo?
vallaha bilmiyorum. :)[/quote]
matrikste kendinden çıkıyor :D spotla vade sonuna kalan gün sayısına işte o kadar günün faizi ekliyor anlık değişiyor spotla :) kapanıştaki ayar çekmeyle 74516 teoriko
Sistem geceye şort, ben flat, benim içinde güzel bir gündü, hayırlı iftarlar,
herkese iyi akşamlar:)))
kv short
ov short
uv flat
pozisyonlarım da aynı bu şekilde...
tekrardan iyi akşamlar...
herkese iyi akşamlar
saraylı abi ben ilk şıkkı alayim abi 73200 de felan bitsin düşüş ordan flatleyek gene uçsun tepeden cörtleyek felan filan :D saygılar iyi akşamlar :DD üwww
başından beri diyorum güçsüz çıkıyor bu borsa ve gittikçe de gücü azalıyor işte grafik
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/19/3674.jpg[/IMG]
[quote=seagate;281649]saraylı abi ben ilk şıkkı alayim abi 73200 de felan bitsin düşüş ordan flatleyek gene uçsun tepeden cörtleyek felan filan :D saygılar iyi akşamlar :DD üwww[/quote]
güzel senaryo
[quote=saraylı;281611]DTF sistemindeki geri kalan RSI mevzuu ile DTF nin tamamını da inş bu akşam anlatacağım ve DTF sistemine 30 saniyelik bir bakış atacaksınız trend nerede var nerede yok ortaya çıkacak...:rolleyes:;)
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
DTF sisteminde geldik 4. ve son tg mize....:)))
RSI8
Bu tg için yine 30 ve 70 aşırı satım ve aşırı alım sınırlarını çiziyoruz...
Bu tg yi de boll ve MACD gibi genelin kullandığının biraz tersine kullanacağız..
RSI tg si için genel olarak 70 üzeri aşırı alımı ve 30 altı aşırı satımı karakterize eder...
Günlük ya da haftalık grafikte doğru olan bu uygulama ,özellikle güniçi grafiklerde insanı şaşırtır...5' lık graflarda RSI hemen 70 üzerine yükselir ve orada yılankavi hareket eder...
Esasında Stoch gibi diğer osi de de, durum farklı değildir...
Biz kv li periodlarda bu osi ün bu yılankavi özelliğinden hareket edeceğiz ve trend teyidi için 70 in üstünü ya da 30 un altını bekleyeceğiz....
70 ile 30 arası ise yatay hareket bölgesi olacak....:)
[B]RSI8 için; [/B]
[B]RSI8 >= 70 ........yukarı trend[/B]
[B]70> RSI8 > 30.......yatay hareket[/B]
[B]RSI8 <= 30 ..........aşağı trend[/B]
[B]daytrade tanım bölgeleridir.[/B]
Bugün örnek olarak 12.10 da RSI8 70 üzerine çıkıp trend işareti vermiş yukarı ve 13.50 de 70 in altına düşüp yatay hareket sinyali vermiştir...
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/1719/65335343.png[/IMG]
[quote=a.kaya;281416]hala anlamıyorum seans başında 9 trilyonluk GARAN alımı yapan zatların vardır bir bildiği büyük bir yükseliş mi geliyor acaba ?[/quote]Alanların bi halt bildiği yokmuş demekki.Burada bilme diye birşey yok.Sadece zamanlama çok önemli.9 milyonluk alanın yanında satan da var karşısında onlar aptalmı?
[quote=Strategist;281462]Bir DAX'a bakın bir bize bakın... Eğer numaradan değilse yurtdışı toparladığında doğru 80.000'e... :)))[/quote]
[quote=enorton;281458]Shortlar için iyi haber Pascal günler sonra SAT verdi :)
Kötü haber düşmüyor lem bu... Dax +0.60 tan -0.50 ye geldi biz 200-300 anca düştük...
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2196/pascal.png[/IMG][/quote]
Gösterilmek istenen gösterildi ve altın vuruşu yaptılar seans sonu.Hiç affetmediler.Herkes alış baskısına aldandı.Sonra garan isc kalkınca farkı sıfırladılar.Sonra ver elini 74500.