-
[quote=rehin;281733]Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat 74,2xxx lere gidecek gibiyiz sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?[/quote]
bunu cevaplamayı unutmuşum. değişiklik yok, göstergelere göre düşüş halen onaysız...
ama tekrar edeyim. bugüne kadar onaysız düşüşlerin tümünü geri toparlaması, onaysız yükselişlerin tümünü geri vermesi, bundan sonra da toparlayacağı anlamına gelmez.
düşüş onayını 2.000 puan aşağıda verebilir. benim en büyük korkum bu zaten. bugüne kadar olmadı ama bir olursa, 2.000 puan birden çakmış olurlar ki en dandik sistemden bile daha beter sonuç olur...
-
günaydın..
bol kazançlar cümleten.....
-
günaydın daytraders, hayırlı cumalar, bol kazançlar diliyorum
-
günaydın az kayıplı bol kazançlı bir gün diliyorum
-
tam daytrade açılışı oldu.
ben 200-250 puan artı açılış bekliyodum ama ossun ters gap yemedik buna da şükür. :)
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Hayırlı cumalar.
-
günaydın daytrader ve trader arkadaşlarım...:)
bol kazançlar....brv
-
[quote=rehin;281733]Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat [B]74,2xxx lere gidecek gibiyiz[/B] sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?[/quote]
bunu açılış için söylediğinizi varsayarak bir şey ekleyeyim.
sadece dowa (veya fdowa) bakarsanız yanılırsınız.
sabah gap'inde pariteler dowdan daha etkili rol oynar.
bir çok yatırımcının sabahki açılış beklentisi bu yüzden badem olur.
bence...
-
[quote=Kanaatkar;281716]Sarayli Hocam
Hepimizin ortak sıkıntısına (Yatay/trend ayrımına) dair yine super bir yol gostermişşiniz hakkinizi ödeyemeyiz , minnettarı[B]m/z[/B]...
.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
est. Kanaatkar,
Bence de DTF güzel bir yöntem ,
hızlıca alışmalı,
her zaman söylerim tradingde ,trendleri bulsak sorun diye bişi kalmaz...:::
-
Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıdaki linkte kontrat başına sabit 1 TL komisyondan bahsediliyor, bilgisi yada fikri olan varmı?
[URL]http://www.ulukartalkapital.com.tr/demo.aspx[/URL]
-
[QUOTE=unlimitted;281757]
sabah gap'inde pariteler dowdan daha etkili rol oynar.
.[/QUOTE]
bildiğim kadarıyla gbp/usd,aud/usd...başka hangilerini baz alıyorsunuz?