-
[quote=sazan;281762]Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.[/quote]
Bu sabah erken saatlerde sizinde daytraderlar icin topiğinizdeki degerli paylasimlari gordum tam olarak detaylica bakma firsatim olmadi bu aksam inş..brv
-
[quote=sazan;281762]Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.[/quote]
eyvallah ,rica ederim,
değerli ,ew ci kardeşim sazan,.brv
inş verdiğim DTF sistemi de, arkadaşlara yardımcı olacaktır...:)
çok tşk.ler...;)
-
saraylı abi, faiz neden gevşer? yükselecek miyiz yoksa?
-
[quote=saraylı;281759]est. Kanaatkar,
Bence de DTF güzel bir yöntem ,
hızlıca alışmalı,
her zaman söylerim tradingde ,trendleri bulsak sorun diye bişi kalmaz...:::[/quote]
Abi dun seans içi telaşesi sonrada aksam misafirim vardi irdeleyememiştim, bu saat erken saatte 05 :30 gibi kalkip odevimize caliştim DTF yi bir an evvel (bugunku seansta tatbik edecek kadar)ogrenmeye caliştim.
-
bizdeki açılış, yurtdışındakiler "bakın bize uyup düşmediler bile" demesin diye, öylesine eksi bir açılış gibi geldi
-
[quote=rehin;281765]bildiğim kadarıyla gbp/usd,aud/usd...başka hangilerini baz alıyorsunuz?[/quote]
GBP/JPY,EUR/GBP, EUR/JPYve EUR/CHF.
bu kadarına nasıl bakılır demeyin. pariteler (eğer spesifik bir ülkenin merkez bankası veya meclisi para ile ilgili radikal bir karar almadıysa) zaten aynı eğilimle hareket ederler.
-
[quote=padişah;281768]saraylı abi, faiz neden gevşer? yükselecek miyiz yoksa?[/quote]
padişahım,
o konuda inan hiç bir malumatım yoktur,
bilmediğim konuda da konuşmaktan korkarım,:)))
-
-
[quote=anonimm;281764]Arkadaşlar merhaba,
Aşağıdaki linkte kontrat başına sabit 1 TL komisyondan bahsediliyor, bilgisi yada fikri olan varmı?
[URL]http://www.ulukartalkapital.com.tr/demo.aspx[/URL][/quote]
sanko da aynı prensiple yola çıkmıştı.
sabit 1 TL kontrat, endeks 30 binlere düştüğünde % kaç'a gelir hesaplamadan dalmayın derim. :)
-
[quote=unlimitted;281776]sanko da aynı prensiple yola çıkmıştı.
sabit 1 TL kontrat, endeks 30 binlere düştüğünde % kaç'a gelir hesaplamadan dalmayın derim. :)[/quote]
Vay canına demek endeks 30,000 düşecek hee (şaka şaka )
-
[quote=saraylı;281773]padişahım,
o konuda inan hiç bir malumatım yoktur,
bilmediğim konuda da konuşmaktan korkarım,:)))[/quote]
çok mütevazi olduğunuz bir kez daha tescillenmiş oldu.brv
-
DTF uygulaması olarak:
saat 9.30 da :
boll alt bandı yataya geçti ve fiyat alt banttan ayrıldı...
ADX düşmeye başladı...
Macd negatif bölgede ama triggerını kesti...
RSI8 ise 30 kritik eşiğinin üzerine çıktı...
DTF 'nin 4 tg si de 9.30 da yatay hareket başladı sinyali veriyor...:)))