yaw bu doları durduracak bi babayiğit yokmidur...
bi terso yaptı, tam yaptı ama.
güzel hareketler serisinin komplesinin içine etti desem yeridir yani...
Printable View
yaw bu doları durduracak bi babayiğit yokmidur...
bi terso yaptı, tam yaptı ama.
güzel hareketler serisinin komplesinin içine etti desem yeridir yani...
Paralar abd dolarından çıkıyor.Bu da güven geldiğini gösteriyor.Bir anda ayı trendi bitmiş olabilir.Borsa burası her şarta uymak lazım.
Fark çoğaldı long.Daha üstten imkan verecek vob.Bu gece kesin shortum.
güne yüksek oranda bir zararla başladık .. vay anasını ..
Dönüş var yüksek ihtimal.Yüzde 90 döneceğiz aşağı.Ben long short asla bakmayın.Jet hızıyla oynarım.Full short.dönecez aşağı.
[QUOTE=selçuklu;101685]güne yüksek oranda bir zararla başladık .. vay anasını ..[/QUOTE]
Altın felaket düşmüş ğeçmiş olsun selçuklu tez çıkarırsınız inşallahüüü
Vallahi milim vermiyorlar.Var bir düşünceleri yine.33900 stoplu long denenebilir.Vob düşecekse yeni seviye görmemeli.O zaman düşmez.34300 yani.
[QUOTE=QUEEN;101687]Altın felaket düşmüş ğeçmiş olsun selçuklu tez çıkarırsınız inşallahüüü[/QUOTE]
eyvallah quenn .. üüüüüüüüüüüüüüü .. zor çıkar ama bu kazık .. :):)
yaw altına noolmuş öyle.
bakır fiyatına satacaklar yakında...
Eğer daha yukarı görürsek ayı trendi bitmeye başlıyor gibi.Bundan sonrakiler düzeltme olarak kalabilir.
[URL=http://img14.imageshack.us/my.php?image=6nisanvob.png][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/9726/6nisanvob.png[/IMG][/URL]
sistemler alda..
[quote=GÖKHANFINDIK;101691]Eğer daha yukarı görürsek ayı trendi bitmeye başlıyor gibi.Bundan sonrakiler düzeltme olarak kalabilir.[/quote]
Devir ( bilenler bilir ) ayı trendinin bittiğine dair yorum yaptı mart ayında, şimdide %15-20 oranında bir kaç düzeltme ile spotta 45.000 hedeftir yorumu var.
Dowdan eminim sert düşecek.Sıra imkbde.Allah ne verdiyse shortum.Zor bozarım artık.Vob 34300 olmadan artık artmaz burası.Devam etmez yani çıkış.
Dax ın artısı %1,6 lardan %1 e geriledi biz hala %1.7 yukardayız...
long olsak %-4,67 görse stoploss yapmaz, bekleriz burdan dönecek artık çok abarttılar diyerek.
%-4,67 görmüş biz hala almaya cesaret edemiyoruz daha da verirler mi acaba diye.
bu nasıl bi psikoloji çelişkisidir yaw!
Ahl cnr maydonoz şovlen çayır cayır yanıyor
Tabi bozmam dediğim shortu bozdum yine long.üüü:D:DAslında bu hacimlerle dönmemiz lazım ama.1 kademe zor düşüyor hisseler.
Don gömlek short.:D:D
sistem
trade profit/loss avgprofil/avg loss net puan
164 60/104 2,97 17.975
178 68/110 3.34 23.875
opt degerini bulmada 2 örnek verdim..bunun yorumu nasıldır..hangisi avantajlıdır..puan olarktan ziyade diger oranların yorumu nasıl olmalıdır...
Eğer bugün düşecek isek eğer garanti bankası eksi kapatmalı.Kapatırsa düşüş çok güzel başlamış olur banko olur.28000 e düşer vob.
Evet 34000 görülürse 5 10 20 50 1000 günlük 100 yıllık ne var ne yok sat verir beynimde.
ara düzeltmeler olur ama keskin düşüş zor geliyor bna
[quote=marakes;101703]ara düzeltmeler olur ama keskin düşüş zor geliyor bna[/quote]
ben de düşüşün süzülerek değil keskin olacağını düşünüyorum.
flatta olanlar açısından shortlamak için kimseye fırsat vermeyecekler gibi geliyor bana.
günaydın beyler bayanlar,
orta veya uzun vade altını olanlar bence korkmamalı,
altın dolar petrol gibi olmaz, onsunda 680 dolar civarında beton var beton.
şimdi g20 de çin ve ruslar öncelikli olmak üzere abdnin senyorajı elinden alınıp çeşitli para birimlerini ağırlıklandırıp yeni ve bütünleşik bir para oluşturma düşüncesi var,
bir kısım ise bu sepetin içine emtia olarak altının alınması isteniyor, bu olursa ekonomilerdeki konjektürel dalgalanmalar azalır, altın gerçek değerini bulur, tarih tekerrürden ibaret ya
nasıl bir vakitler itibari para icad olmuş altın unutulmuştu şimdi tekerrür zamanı
Allah kahretsin zaten bu amerikayı, onlar kağıt basıp basıp dünyayı sömürdü senelerce, sonrada lastiği patlatınca namussuzlar eveine ekmek götüren ahmet amca işsiz kalarak ödüyor faturasını.
neyse sabah sabah bu kadar hava civa yeter herkese kolay gelsin:)
[quote=unlimitted;101704]ben de düşüşün süzülerek değil keskin olacağını düşünüyorum.
flatta olanlar açısından shortlamak için kimseye fırsat vermeyecekler gibi geliyor bana.[/quote]
Bilmiyorum da 100 yıllık sistemim birazdan sat verecek 34000 de.üüü
DSI'nin agresifizmine ihtiyaç var. özledim kerataları! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=abka;101700]sistem
trade profit/loss avgprofil/avg loss net puan
164 60/104 2,97 17.975
178 68/110 3.34 23.875
opt degerini bulmada 2 örnek verdim..bunun yorumu nasıldır..hangisi avantajlıdır..puan olarktan ziyade diger oranların yorumu nasıl olmalıdır...[/QUOTE] birde mstestde 5,60 dak dışında testi yapamıyorum..mesela 15 dak yapmak istiyorum..ama msdatada bu olmadığı için test yapamıyorum..
DYHOL ümün performansından şindilik memnunum :p
20 gün evvel 0,43 e veriyorlardı panikle.şimdi 0,59 alıyorlar...%40 yaptı...
[quote=unlimitted;101707]DSI'nin agresifizmine ihtiyaç var. özledim kerataları! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
duygusal davranmıyosun degil mi..ınsanlara short mantgına soktular..sımdı kımse long dusunemıo gıbı gelıyo bana
ben daha dusmez/hic dusmez gibi bisey de demıyorum.ara duzeltmeler gelir mesela burdan 33500 33250 gorup yıne yukarı donerız dıyorum..30.03 den beri acılan ılk 5 pastası gozumu korkutuyo çünkü..
34100 kritik eşik galiba..altı üstü yön tayiniolucak kısa süre süreli
[quote=abka;101708]birde mstestde 5,60 dak dışında testi yapamıyorum..mesela 15 dak yapmak istiyorum..ama msdatada bu olmadığı için test yapamıyorum..[/quote]
yapılıyor...
şimdi test etmek için add securities diyorsun o zaman 5 dk klasörden istediğin senedi veya vadeliyi neyse seç sonra aynı pencerede sol altta PERIODICITY var oradan 5/10/15/20/30/60 dk seçebilirsin ve istediğin zaman diliminde test edebilirsin abi.
Borsa manuplatorleri operasyonunu kimi indirmek için yapıyorlar biliyormusunuz ?
tabiki dogan ve Uğur Dündarı
[quote=fXci;101714]Borsa manuplatorleri operasyonunu kimi indirmek için yapıyorlar biliyormusunuz ?
tabiki dogan ve Uğur Dündarı[/quote]
nasıl böyle bir sonuca vardın fXci?olabilir dediğin ama nasıl bağdaştırdın iki olayı?
kolay gelsin,iyi seanslar herkese..
dow haftalık ortalamasının hemen altından yaptı son kapanışını..
8 bin üzerinde kalabilirse tüm dünyayı yukarı sürüklemeye devam edecektir..
7600 e kadar yükselen günlük ortalamanın aşağı geçilmesi ise realizasyon başladı teyidi olur bence..
[IMG]http://i40.tinypic.com/14ybc09.gif[/IMG]
apsd felaket arttı yine sabah sabah +8.700 lerde...
genel APS 195.000 lere dayandı...bakalım 200.000 direncini aşabilecek mi? hafızam beni yanıltıyor olabilir ama hatırlamıyorum hiç 200.000 APS gördüğümü...
[QUOTE=SEYYAH;101715]nasıl böyle bir sonuca vardın fXci?olabilir dediğin ama nasıl bağdaştırdın iki olayı?[/QUOTE]
içime dogdu seyyah
[quote=fXci;101719]içime dogdu seyyah[/quote]
sen temiz kalpli bir tradersın içine doğduysa vardır bi sebebi ;)
saatlik bazda fiyat halen over bölgelerdeyken göstergelerde yorulmalar belirginleşti..
halen kısa vadeli ortalamaların üzerinde işlem görmemiz yukardaki durumu gölgeliyor şimdilik..
34375 % 38 fibo geri alış seviyesi.dow 8 bin üstünde yer yapabilirse % 50 fibo seviyesi 35800 denenebilir..
seçim,imf,obama beklentilerinin sonuna geldik.
33750 altında artık uzun kalmamak gerekir diye düşünüyorum..
32850 boşluğunun bu hafta içinde dolması bence çok büyük bir ihtimal..
amerikan piyasaları belirleyecek yönümüzü yine..
[IMG]http://i39.tinypic.com/2r72az4.jpg[/IMG]