[quote=Strategist;246854]Merak etme patron ben Dow'da gecenin devamında şöle bi hareket bekliyorum. Ahanda projeksiyona EW sayımı da yaptım... Kurallara çok uygun... :..: ::: ::: :::[/quote]
+.+.+.EW Revolution:p:p:p
Printable View
[quote=Strategist;246854]Merak etme patron ben Dow'da gecenin devamında şöle bi hareket bekliyorum. Ahanda projeksiyona EW sayımı da yaptım... Kurallara çok uygun... :..: ::: ::: :::[/quote]
+.+.+.EW Revolution:p:p:p
süpermiş patron ..teprik ederim .. on numero sayım bence ... :D:D:D:D+.+.+.
[quote=Astatin;246856]+.+.+.EW Revolution:p:p:p[/quote]
[quote=selçuklu;246857]süpermiş patron ..teprik ederim .. on numero sayım bence ... :D:D:D:D+.+.+.[/quote]
Her türlü kurala uydum patronlar. 3 en uzun, 2 1'in üstüne çıkmıyo, 4 1'in bölgesin girmiyo.. Daha na'apayım? Elliot amcanın kemikleri sızlamıyordur umarım... üwwwww... :..: :..: :..:
[QUOTE=Strategist;246859]Her türlü kurala uydum patronlar. 3 en uzun, 2 1'in üstüne çıkmıyo, 4 1'in bölgesin girmiyo.. Daha na'apayım? Elliot amcanın kemikleri sızlamıyordur umarım... üwwwww... :..: :..: :..:[/QUOTE]
stro patron ahanda senin avatardaki grafın analizini yaptım .. projeksyonlu ewli .. :D:D:D:D
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/1/4968.jpg[/IMG]
korkuyu tüküreceksin, tükür korkuyu, tükür...
tuluk çıkaraceğiz...
[quote=Strategist;246859]Her türlü kurala uydum patronlar. 3 en uzun, 2 1'in üstüne çıkmıyo, 4 1'in bölgesin girmiyo.. Daha na'apayım? Elliot amcanın kemikleri sızlamıyordur umarım... üwwwww... :..: :..: :..:[/quote]
tutacak mı ne:::::: teprik ederim
Ahanda projeksiyon ahanda sonuç. Ben saydım mı böyle sayarım işte... :..: :..: :..: :..:
[QUOTE=Strategist;246868]Ahanda projeksiyon ahanda sonuç. Ben saydım mı böyle sayarım işte... :..: :..: :..: :..:[/QUOTE]
saygılar hörmetler patron .... .brv.brv.brv.brv
[quote=selçuklu;246871]saygılar hörmetler patron .... .brv.brv.brv.brv[/quote]
patron arabada yer varmı, tur atıp kutlayalım bence::::::
sn. Selçuklu
uzaktan takip edici olaraktan;
sizi yorumlarınızla izlemek başka bir keyif, belirtmeden geçemedim.
teşekkürler.
[quote=Astatin;246872]patron arabada yer varmı, tur atıp kutlayalım bence::::::[/quote]
patron moral bozmak gibi olmasın ama bu piyasanın yapacağı gab pek tatmin etmez shortörleri bence..
çok güçlüydü piyasa bugün.hele son 1 saat 10 kaplan gücüne erişti :..:
gab i çok seri geri alır diye tahmin ediyorum..
günaydın.bol kazançlar.