-
herkese gunaydın ve bol kazanclar..
gun ıcı trade sıstemım
74675 ve ustu al al ve
74350 ve ustu sat sinyallerı uretıyor
hedef 1000 point stop = reverse
sakin bir gün olacak gibi.. sahsı kanaatim dısardan olumlu olumsuz birsey gelmezse tum gun sallanır dururuz buralarda...
-
[quote=Kanaatkar;281788]Sarayli abi forex2000 platformunuzda 9:30 bari dediğiniz hangi dakikalari kapsiyor sanirim matriksle minik bir fark var
Örneğin matriksde dediğiniz kosullar 9:35 barinda gercekleşti bu barda 9:35:00 ile 9:39:59 arasini kapsiyor matriks aradaki zaman diliminin ilk dksını aliyor[/quote]
Kanaatkar,
FX2000 de bakıyorum ben DTF ye,
9.30 barı dediğim barda :
H..........74.500
L...........74.425
C...........74.500
olmuş....
ve bu barda yukara dediğim gibi yatay hareket sinyali gelmiş...:)))
-
[QUOTE=unlimitted;281786]vay, mürsel hoşgeldin. :)
yaw bu kaldır mürsel freyzini de forum lügatına ekleyen kennym'e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.
gerçi kimse onun kadar güzel tarzda kullanamıyo o ayrı....lelele
çok şık bir hareketle maliyeti 100 puan daha güzelleştirip pozu da 2 katına çıkardım.
hadi bakalım hayırlısı. tepeme bi beyzbol sopası yemeyeyim de. .dng[/QUOTE]
estfgrullah abı o senın guzellıgın :D
-
saraylı abi, 5 dk bollingerin boğazını kim sıktı öyle? patlamak üzere
-
[quote=unlimitted;281795]abi teveccühün sağolasın varolasın. :o
yalnız topiğe aykırı iş yapıyorum diye feci rahatsızım. ekran başında olduğumda fazla sık yazıyorum az bi frenlemem lazım kendimi böyle olmaz. gerekli şeyleri kaçıran kişiler olur.
ne kadar değerli bilgiler arada biz poz yazıyoruz sebep sonuç ilişkisi kuruyoruz diye kaybolup giderse çok yazık olur.[/quote]
unli rahat ol,;)
sen ya da başkası ,
istediğin gibi yaz ve rahatsız olma,:rolleyes:
dün olduğu gibi önemli bişi, sistem falan yazınca ,
formüller topiğine atıyorum,orada daha kolay bulunuyor...:)))
abi bu şeklinle kimseyi rahatsız edemezsin ,emin ol,:D
geçenlerde ,rahatsız edebilenleri de gördük,:)))
artık onlar da edemiyo tabi...;)+..brv:::
-
Bugün sakin bir gün olmayacağı kanaatindeyim dün satış yapamamış oyuncuların max 75000 i geçmeyecek bir tepkide satışlarını yapacaklardır o tepki gelmezsede gözlerini karartırlar dax-dj desteklerine oturmadı ve bugün veride yok sert düşüşler gelebilir..
-
sanki gene öğlene kadar böyle götürcekler ve asıl düşüşü gene öğle arası yada 14 :00 dan sonra yapacaklar gibime geliyor diye sesli düşünüyorum :..:
-
fren demişken,
74.450'den long :)
bu pozun istobu göstergeler çok abzürt bişey söylemediği sürece 74.075'tir.
-
[quote=a.kaya;281804]sanki gene öğlene kadar böyle götürcekler ve asıl düşüşü gene öğle arası yada 14 :00 dan sonra yapacaklar gibime geliyor diye sesli düşünüyorum :..:[/quote]
he tersi de olabilir yukarıda götürebilirler ama düşük bi ithimal
-
valla hem lastik hem balata kokusu gelmeye başladı.
vay anasını...kamyonun altında kalmasak bari. :D
-
ulem pela hareket etmedikçe 100-100 puan toplamak zorunda kalıyoz,
sonra adımız mezarcıya çıkıyo.
töbe töbeeee..pela yap naapacaksan adamın asabını bozma lem [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG]
-
pehhh sistem yatay diyor sabah beri bi numara olduğu yok :D