-
Al işte ilk defa açılışta yarın artı olacaktım yine olamayacağım.Böyle açılışlarda 30 milyar gitti 2 ayda.Ben onları gün içi kapattım o yüzden kar edemiyorum sanırım.Şimdi yarın tahminim 100 artı açacaz.Sonra 33800 ler falan görülmemeli.Görülürse biraz tehlikeli olur vob shortlar.Tahminim gitmeyecez yukarı o kadar.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;101845]#[B][COLOR=#0000ff]6281[/COLOR][/B]
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/statusicon/post_new.gif[/IMG] Bugün, 20:32
[IMG]http://www.hisse.net/forum/image.php?u=50711&dateline=1235139722[/IMG][COLOR=#0000ff]al-sadik[/COLOR] [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/statusicon/user_offline.gif[/IMG]
Duhül: Feb 2009
Gönderi: 71
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG]
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
Arkadaşlar Doviz kontratlarına ne kadar komisyon odemektesiniz? Garnati ile çalışmaya başladım bugun. Binde 2.5 aldılar benden. Finansbankta tanıdık çalışan arkadaşlar var onlar pazarlıksız 10 binde 8 teklif ettiler. Ayrıca ilerleyen zamanda işlem arttıkça 5e indirebileceklerini soylediler. Siz ne kadar komisyon veriyorsunuz doviz kontratlarına?
Bu kepazelik resmen.Soyalım da nasıl soyarsak soyalım.Bu arkadaş buradan görsün cevabı bari.Ben 8 kuruş falan veriyorum.[/QUOTE]
Ben de bir çok aracı kuruma mail attım, komisyon oranlarınız nedir diye? Onlar da sağolsunlar arıyorlar. Şuanda en iyi oranı Toros Menkul verdi. Güven menkul aradı, komisyon oranları binde bir miş. Dedim yüksek değil mi evet yeni yukselttik dedi. Millet kriz var diye düşürüyor, bunlar yükseltiyor anlamadım valla...
-
döviz kontratlarında binde 2.5 mu..!! napıyor bunlar yaa uçmuşlar.. böyle bir oranı ilk defa duyuyorum vob'da..bu komisyon oranıyla çalışacak müşteri bulabiliyorlarsa helal valla..
-
[quote=enorton;101848]Ben de bir çok aracı kuruma mail attım, komisyon oranlarınız nedir diye? Onlar da sağolsunlar arıyorlar. Şuanda en iyi oranı Toros Menkul verdi. Güven menkul aradı, komisyon oranları binde bir miş. Dedim yüksek değil mi evet yeni yukselttik dedi. Millet kriz var diye düşürüyor, bunlar yükseltiyor anlamadım valla...[/quote]
Sanko 1 lira iken 0.8 ytl dedi bu güven menkul.Sonra 10 gün 6000 kontrat falan işlem döndüler.Listeye bile girdiler.Sonra onların da havası söndü.Bana sanko dealerı şunu demişti o günlerde bunlar sanko ile falan yarışma peşinde galiba falan derken ben de aynen şunu dedim ona tera bir gün öyle bir listeye girecekki ağzınız açık kalacak dedim.O da şunu dedi teranın sankoyu geçme şansı yok güldürme beni Gökhan dedi.Ben o sankonun var 150 müşterisi hepsini 3 tane arkadaşla beraber 3 4 gün boyunca peşpeşe geçtik.Resmini çektim matrikste güzelce duvara asacaktım bu resmi derinlikte tera 1.sırada sanko 5 6 larda idi o zaman.Sonra büyüklük ben de kalsın dedim.Kimsenin ne olacağı belli olmaz.Toros bana da nerden aldı ise mailimi mail attı.Dedim hep bedava yapsan umrumda değilsiniz dedim bir daha mail falan atmayın dedim kapattım o defteri.Benim için komisyon bedavaya yakındır artık bundan sonra donma yaşanmayan bozulmayan sorun çıkarmayan sistem komisyondan daha önemlidir.Ben dedim aracı kurumuma benle fazla pazarlık yapmayın.Ben sizin kazandığınız sınırı biliyorum.Siz benden ne çok ne az kazanırsınız.Ben istediğim kadar kazanırsınız ancak dedim.Ki öyle oluyor.Bundan sonrası benim için ancak vobta yönü bilmektir komisyon sıkıntısı diğer insanlar için de kalmadı bence.Çok alsat yapmayıp 55 60 kuruşa para kazanmıyorsa bir kişi vobta para kazanamaz.Ben 3 liraya para kazanıyordum hem de alsat yapıyordum.Yönü bulup 60 kuruşa para kazanamıyorsa yatırımcı direk başlamadan bıraksın.Destek türev bedava yaptı bir ara sadece vobaş payı bsmw alacaktı.Dedim kurumuma bedava komisyon var.Napacaz dedim.Benim komisyon anlaşmam piyasada benden ucuza kimse çalışmayacak böyle anlaşmamız var.Dedim bu adamlar bedava siz napacaksınız dedim.Üstüne para vermeniz lazım.Aracı kurum gülmekten yere yattı herkes.Gerçekten de öyle olmuştu tabiki ben komisyonu falan değiştirmedim.İlişkilerimiz iyi tera ile.Sıcak insanlar.Tera menkule hatta sermayesine param olursa ortak olabilirim ileride.
-
[quote=enorton;100769]Çok teşekkürler arkadaşlar, Allaha çok şükür bir şeyimiz yok. Mala gelsin önemli değil. İşin ilginci kazadan sonra düşündüm de bugün o olaydan önce 2 kez kaza atlattım. Demekki başımıza gelecek varmış. Bununla geçmiş olsun diyelim. Yalnız hanımla papaz olduk, artık senin arabana binmem, taksiyle gidicem işe diyor :D[/quote]
Bu yazıyı sonra yazarım diye engelim kalkar diye sık kullanılanlara eklemiştim linki.Amerikadayız Osmanla.Osman o gün sürüyor aracımızı.Kaza yaptık akşam.Ama kaza yapmadan önce 3 defa falan tehlike atlattık o gün.Kırmızı da geçtik trafiği kitledik falan.Resmen geliyorum dedi kaza ve akşam üstü kazayı yaptık.Hep dolu olan yol biz kaza yaparken bomboştu.Otoban yol sürekli tırlar falan geçiyordu.Bizim ecelimiz gelmemiş demekki.Size de geçmiş olsun.Yazılmadan kimseye birşey olmuyor.Ama kaza öncesi aynı sizin gibi kaza olacak diye bir güç sanki bizi önceki saatlerde uyarmıştı.
-
bugun hexen babacık gelmiş haber vermiyosunuz ayıp ayıp :)
-
günaydın bl kazançlar dilerim
-
internet gıcık etti beni bende mı sorun yoksa genel demı var onu da anlamadım virüs falan da yok gibi ttkom a sevgiler diliycez heralde yıne
-
[quote=marakes;101855]internet gıcık etti beni bende mı sorun yoksa genel demı var onu da anlamadım virüs falan da yok gibi ttkom a sevgiler diliycez heralde yıne[/quote]
symantec online virus taraması yap bi bak.
sistemine bulaşmış bir virüsü, o sistemdeki antivirus ile (%99 ihtimalle) temizleyemezsin.
ha bu arada, virüslerin %99'u senin internet bağlantınla ilgilenmez. çünkü amaç yayılmaktır. ve internet bağlantını keserek kendi bindiği dalı kesmiş olur ki hiçbir virüs yazılımcısı bunu istemez.
-
dolar kontratları igünlerdir lk defa artı açılış yaptı.. gözlerim doldu ne diyim:))
-
[quote=unlimitted;101856]symantec online virus taraması yap bi bak.
sistemine bulaşmış bir virüsü, o sistemdeki antivirus ile (%99 ihtimalle) temizleyemezsin.
ha bu arada, virüslerin %99'u senin internet bağlantınla ilgilenmez. çünkü amaç yayılmaktır. ve internet bağlantını keserek kendi bindiği dalı kesmiş olur ki hiçbir virüs yazılımcısı bunu istemez.[/quote]
ben antivirüs kullanmam genelde.zaten vırusler degıl trojenler sistemı zorlayanlar trojen yoketme programları kullanıyorum.ol-nlar da bulup temızlıo varsa.ama bı kac kısıden daha duydum bole bı sorun oldgunu..telekom kaynaklı sanırım..dedgın gıbı dusunuyorum antıvırus prtogramları tamamen hamallık pc ye bı ıse de yaradıkları yok dgru durust..yine de uyarını dıkkate alıcam saol
-
[QUOTE=jerfin;101857]dolar kontratları igünlerdir lk defa artı açılış yaptı.. gözlerim doldu ne diyim:))[/QUOTE]
dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))
-
[QUOTE=traderx;101859]dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))[/QUOTE]
bak senin destek atmanı bekliyormuş... e günlerdir neredeydin be traderx..:)
-
-
[QUOTE=traderx;101859]dün baktım bütün dolarcılar ağlıyor bir destek atayım dedim:yü::..:
günaydın herkese:)))[/QUOTE]
Müsaitseniz bir destekte ben rica edeyim.
Akşam bakabildinizmi, benim veri düzeltme işine ?
-
unlimtted senin indikatöre alıma gelms dolar da:)
-
[quote=jerfin;101860]bak senin destek atmanı bekliyormuş... e günlerdir neredeydin be traderx..:)[/quote]
şşşt, sevinmek için erken. akbankın alışlarından huylandım...:cool:
tekrar vermek için mermi topluyor olabülü!
-
sabah sabah yıne 250 den destek aldrdılar vob a..ıkılı dıp yapmıs olabılr mı bunlar.eger gıdrse 525 575 arası yenı dırenc olucaktır 2 gunde orda takılms sonra asagı yuvarlanmıstı
-
Herkeze günaydın bol kazançlar
-
[QUOTE=hilm;101862]Müsaitseniz bir destekte ben rica edeyim.
Akşam bakabildinizmi, benim veri düzeltme işine ?[/QUOTE]
inanın unutmadım aklımdaydınız, ben evdeki interneti kapatma talimatı vermiştim 1-2 gün içinde kapanır dediler, aradan 1 haftadan fazla geçince bunlar kapatmayacak heralde diyordum:..:
eve gittim açtım makineyi baktım internet kesilmiş:)
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/zz41016.gif[/IMG]
burda doawloader diye program var adam resmi varya onun yanında, onu açın ordan dataları excel formatında açabilirsiniz, dataları açın ve ordan arızalı datayı bulun ve doğrusunu yazıp kaydedin, hepsi bu.
-
[QUOTE=unlimitted;101864]şşşt, sevinmek için erken. akbankın alışlarından huylandım...:cool:
tekrar vermek için mermi topluyor olabülü![/QUOTE]
maliyetime gelsin çıkıp bir daha da girmeye tövbe edeceğim.. dilediği yere insin, çıksın artık..:mad:
-
[quote=marakes;101863]unlimtted senin indikatöre alıma gelms dolar da:)[/quote]
benim maliyet güzel yerden. ortalamayı 1,5885'e düşürmek suretiynen alım yapılmıştır sevgili marakes.
yalnız dün yüskeliş yapamaması çok canımı sıkmıştı. kendini bugünkü açılışa saklıyormuş :)))
bugün 1,61'i görürüz diyorum. orayı görürsek, döneceği 1,6040 pulback'inde pozisyon duble! :..:
-
[quote=jerfin;101868]maliyetime gelsin çıkıp bir daha da girmeye tövbe edeceğim.. dilediği yere insin, çıksın artık..:mad:[/quote]
yapma böyle. daha 2'ye gelcek (ki orada selçuklu'yla karpuz kescez. :..:), 2,30'a gelcek. (ki orda benim iş bankası shortları katkılarıyla aldığım evin balkonunda barbekü yapçez! :..::..:)
borsaya küsmek olmaz.dolar sensiz olmaz. :D
-
-
[QUOTE=unlimitted;101869]benim maliyet güzel yerden. ortalamayı 1,5885'e düşürmek suretiynen alım yapılmıştır sevgili marakes.
yalnız dün yüskeliş yapamaması çok canımı sıkmıştı. kendini bugünkü açılışa saklıyormuş :)))
bugün 1,61'i görürüz diyorum. orayı görürsek, döneceği 1,6040 pulback'inde pozisyon duble! :..:[/QUOTE]
aynen, aynen, 1,61;)
bu 30 endeks adamı verem eder zaten:p
-
[QUOTE=unlimitted;101870]yapma böyle. daha 2'ye gelcek (ki orada selçuklu'yla karpuz kescez. :..:), 2,30'a gelcek. (ki orda benim iş bankası shortları katkılarıyla aldığım evin balkonunda barbekü yapçez! :..::..:)
borsaya küsmek olmaz.dolar sensiz olmaz. :D[/QUOTE]
ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng
-
[quote=jerfin;101873]ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng[/quote]
Hayırlı olsun:..:
-
almayın lem basın aşağı alla alla...
-
Gny bu piyasa düşer gibi duruyor.
-
[quote=jerfin;101873]ben artık doların 2 ye gideceğinden ümidimi kestim.. teknikleri bozuldu.. zaten ev aldım, nakite dönmem lazım.. 1.62 ye gelsin gözünün yaşına bakarsam.. bırakma beni diye ağlasın dursun..:D.dng[/quote]
abooo 1,62de bırakılır mı yakası doların bea.
benim bırak davul çalmayı, mendil sallama noktam bile 1,6320 :D
20 günlük düşüş yaşadık, bugün veya en geç yarın senin maliyet noktana gelebülü. :..:
-
[QUOTE=traderx;101867]inanın unutmadım aklımdaydınız, ben evdeki interneti kapatma talimatı vermiştim 1-2 gün içinde kapanır dediler, aradan 1 haftadan fazla geçince bunlar kapatmayacak heralde diyordum:..:
eve gittim açtım makineyi baktım internet kesilmiş:)
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/zz41016.gif[/IMG]
burda doawloader diye program var adam resmi varya onun yanında, onu açın ordan dataları excel formatında açabilirsiniz, dataları açın ve ordan arızalı datayı bulun ve doğrusunu yazıp kaydedin, hepsi bu.[/QUOTE]
Bu dediğiniz yerden (downloader den ) eksel listesine ulaşamıyorum, fakat grafiğin üzerinden barların üzerine sol tıklayarak edit data diye bir yere gidiyorum bir eksel tablosu açılıyor ve gelen tabloda veriler düzgün.
Düzgün veriyi silip yeniden yazdım birşey değişmedi.
Matriks ile konuştum düzeltemeyeceğimi söylediler. Ancak yeniden kurmama gerekiyormuş.
Yardımlarınız için çok teşekkürler...
-
katılıyorum dolarda bende 2-3 ay öncesine kadar 2 üstü bekliyordum ama,
usdtry paritesi çok bozuldu bence 2 üstü şimdilik hayal.
ben dünde belirttim 1,7 hedef koydum ama orasıda zor gibi.
-
Bu piyasa düşer gibi değil direk düşer.Net aşağı yön.
-
günaydın arkadaşlar ..herkese bol kazançlar..
1.5763 maliyetle dolar long
-
Vob 33500 üstünü bir kere bile görmemeli düşmemiz için.Spot sağlam.
-
üstler cok dolu ve dusrken cok nazlanıo braz daha yukselebilir
-
Normalde dow burada iken 1 kademe bile kalkmaması lazım imkb30 ların.İsc 2kademe üstte düşündürücü.
-
[quote=traderx;101879]katılıyorum dolarda bende 2-3 ay öncesine kadar 2 üstü bekliyordum ama,
usdtry paritesi çok bozuldu bence 2 üstü şimdilik hayal.
ben dünde belirttim 1,7 hedef koydum ama orasıda zor gibi.[/quote]
Sn Jerfin bugün veya yarın, sn. traderx önümüzdeki hafta içinde hedefinize ulaştığınızda haziran vade için düşüncelerinizi tekrar sorarım eheh. :..:
-
gunaydın herkeze bol kazançlar yılgın bir vob cu olarak yön tarifiniz nedir ustadlar
-
FİYAT aşağı aps yukarı ... düşüş devam edecek gibi!!