abi macid negatif bölgede ema yukarı kesik yükseliş başlayacak sankim üwww
Printable View
abi macid negatif bölgede ema yukarı kesik yükseliş başlayacak sankim üwww
stratejist abiyle selçuki patron nerede yav asti tatildede onlar nerde ühühühühü
[quote=saraylı;281840]pivot.......74.450
şu anda DTF:
BOLL trend diyor...aşağı...
MACD negatif bölgede ve triggerın altında...aşağı trend..
ADX te ise çook hafif bir yükselme var...
bir tek RSI 30 un az üzerinde....
bu tabloyu aşağı trend başlangıcı olarak yorumlayabiliriz...:)))[/quote]
[quote=saraylı;281846]şartlar değişti boll yatay diyor,alt banttan ayrılma var..
MACD triggerın üzerinde
rSI 30 un üzerinde....
yataaayyyy....::::::[/quote]
Ben trader'ın çevik olanını daha çok severim...:::
saraylı
:..:
[quote=seagate;281848]abi macid negatif bölgede ema yukarı kesik yükseliş başlayacak sankim üwww[/quote]
abim , yatay hareket devam ediyor...:)))
bu tabi yukarı tepki olabilir ,anlamına da gelebilir dediğin gibi,çünkü önceden aşağı trend vardı...:)))
dow vadeli eksiye geçti
biz sağlam duruyoruz
Biraz önceki gibi DTF de ; yataydan özellikle trende geçişte sadece 3 tg nin olur vermesini yeterli bulmayalım,ki yanılmayalım...:)))
yani 4 tg de trend desin geçelim,belki biraz gecikiriz ama garanti olur,aklıma bu geldi...:)
mesela demin bizi RSI8 yatayda tutacaktı,bir türlü 30 altına gelmedi...:rolleyes:
bak mürsel,
bak evladım,
bak ciğerim,
bi iş yapacaksan yap. adamı uyuz etme.
yaw kennym, şu mürsele bişi söyle naapacaksa yapsın yoksa ağır konuşçam bak :::
Saraylı abim geçen gün yazdığım formül vardı
[COLOR="Red"]C> REF(HHV(C,3),-1) olacak doğrusu...
kapanış ,son 3 barın kapanışlarının en yükseğinden büyükse,anlamında [/COLOR]
diye cevaplamıştın
-1 muallakta kaldı.
Bunun en sonundaki -1 su anlamamı geliyor.
Son kapanış -1 önceki 3 barın kapanışlarının en yukseğinden büyükse al
bu anlamımı ifade ediyor.
DTF çok guzel bir filtre, ama DTF yi kullanmaya baslamak ve trade icin iyi bir gun değil zorlu bir gün:(, Mübarek cuma gününü cok sevmekle birlikte trade anlaminda en sevmediğim ve en cok çarpildiğim gün, ki sanirim piyasalarda cuma sendromunu çogunlukla yaşiyoruz.
DTF'yi şahsen bugun izleyip pazartesi kullanmaya karar verdim.Minik bir kaç zarar mühim değilde erken davranıp heba etmek istemiyorum.Yeni sistem ind vs dogru zamanlamayla kullanmaya baslamak bence cok cok mühim.
[QUOTE=adalı54;281828]Ky öptürmek icin ellerinden geleni yapıyolar
yok taraflar gözükmeyecek yok virman olayı
bizlar Türkler demek cok akıllıyız hala soyamadılar da formül üstüne formül üretiyolar
Delikli demir cıktı mertlik bozuldu[/QUOTE]
Alıcı ve satıcının gözükmesi kafa karışıklığından başka işe yarıyormu?
az önce sisteme söyle baktım...
[COLOR="Blue"]saat 14;00 den itibaren [/COLOR],sistem sinyalleri çok daha isabetli..
hani saat 14 den itibaren daytrade bile yapılsa olurmuş..
bu işin mantığı tahminimce abd de saat 7 oluyor..ve dow,un memleketinde global piyasa daha net yön belli ediyor..
USDTL eğer 1,53 kırılırsa yukarı trend başlar buda borsamızı ayu moduna sokabilir % 80 ihtimal ;) sadece sallıyorum kaale almayın :..: