4*4 trend deyirr :D:D üwwww
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/429d565f.png[/IMG]
doğrumu sarayLı abii üwwww
Printable View
4*4 trend deyirr :D:D üwwww
doğrumu sarayLı abii üwwww
[quote=seagate;281928]4*4 trend deyirr :D:D üwwww
doğrumu sarayLı abii üwwww[/quote]
haddim olmayarak söyleyim ama adx bence 20 yi yukarı kırmadan garanti demek zor demi saraylı hocam ama sanki 14:00 den sonra ben bi hareket bekliyorum aşağıya sabahda demiştim :o
seagate tek barda öyle oldu ama şu anda bende RSI8=39
Ayrıca fiyat boll Alt bandından yukarı ayrıldı yine,
DTF..........YH
.kom
lem totoş pela...
bu düzeltme di mi lem. bak onca pıvan aldın yokarı, 72.900den teptin hatta ordan biz de longladıydık hatırlarsan,
kalktın 75,800e gittin, yoruldun tabe haliylen normaldir tabe yazık sana da.
düzeltiyon şimdi demi taburede oturdun dinleniyon tekrar bi kaldır mürsel yapmak için demi.
demi lem...şşş kime diyorum...evet de, koparcam yukarı biraz sonra de...kandırmaca bu de..üvvv üüü
.dng
Haydi oğlum ayrılda gel ayrıl da gel :..:
[quote=unlimitted;281805]fren demişken,
74.450'den long :)
bu pozun istobu göstergeler çok abzürt bişey söylemediği sürece 74.075'tir.[/quote]
ödümü patlattın lem totoş...üvvvvvvvvvvv üüü
:D
[quote=perfectt;281548]Per sistem negatif stop 75.400 hedef 74.000[/quote]
[quote=perfectt;281438]-3 gündür kendi sınırını geçemeyen iş ve garanti (7.55-5.7 hatta gelmediler bile)
-1230 $ çıkmış altın fiyatı 1300 hedefli borsalar çoşarken kedi gibi bekledi 1200 altında şimdi hazırlıklara başladı
-8.01 den 8.12 ye çıkmış tahvil
-1.2740 lara hazırlık yaptığını düşündüğüm parite
-ve şuan için umutsuz gözüken dünya borsaları
sebebiyle;
maximum 75.950 direncinden döneceğini , biraz sonra gelecek datalar iyide olsa kötüde olsa fark yaratmayacağını hatta iyi gelirse daha hızlı satış yapılacağını düşünüyorum...
)[/quote]
Dünki veriler öncesi yaptığım yoruma uymayan tek madde garanti ve iş kaldı onlarında katılımlarını 2.seans açılışına takiben bekliyorum..
şu anda RSI8 DE 30 un altında bir çubuk kapadı ,ama
bu sefer de boll alt bandında tam temas yok ,
aşağı tam trend oluşmadı,:)
[quote=halojen;281908]bugün yatay gider heralde abi, öyle olursa pztesi-salı yukarı kopar tahminim...[/quote]
mrb abi yukarıya ne kadar kopacağız ühühhü radara girmeyek shortlarla :D
[quote=saraylı;281941]şu anda RSI8 DE 30 un altında bir çubuk kapadı ,ama
bu sefer de boll alt bandında tam temas yok ,
aşağı tam trend oluşmadı,:)[/quote]
Ya biraz da başkalarıda ittirsin şu arabayı sea ile yorulduk biz zaten rampa aşağı ne olacak :D
[quote=adalı54;281944]Ya biraz da başkalarıda ittirsin şu arabayı sea ile yorulduk biz zaten rampa aşağı ne olacak :D[/quote]
abi bi tur daha ralli olurmu acaba 77 felan üwwww zirvesiz köşeye kıstırmalık ühühühühü ben bilemiyimmmm üstad selçuki nerde stra patron bi analiz edeydi
[QUOTE=seagate;281943]mrb abi yukarıya ne kadar kopacağız ühühhü radara girmeyek shortlarla :D[/QUOTE]
bugün zor,ama imkansız değil... önümüzdeki haftanın ilk günleri daha olası