-
[quote=traderx;101990]evet yatırım finans öyle
bende şu anda onlarla çalışıyorumda endeks 1 lira yaptılar bana(Allahın büyük lütfu işte ya:D),
ama 1-2 ay işlem yapmadım diye matriksi kapattılar çok gıcık oldum...
bir ara sankoya gönderecem bakiyeyi tekrardan.[/quote]
Şu an ek teminatla yatırım finasta endeks kontratı 625 tl. yapılan uygulamalar müşteriye parasının tamamıyla pozisyon almaması için..
-
Önemli olan yurtdışında anayön neresi.Bu da biliniyor bence.O net aşağı.Demekki biz de onlara uyacağımıza göre bunlar cılız hareketler olur.2 şer katrilyon hacim oldu 27100 de imkbde.Bunlar kolayla geçilmez.Artık anlaştık bile deseler buralar tepe bence.Short.
-
[quote=falconettin;102050]Şu an ek teminatla yatırım finasta endeks kontratı 625 tl. yapılan uygulamalar müşteriye parasının tamamıyla pozisyon almaması için..[/quote]
Eee zaten vobta teminat da düşük o şekilde kaldıraç 1e 4 lere gelir.Kepazelik.Manyak bu adamlar ya.Full alsa ne olacak kardeşim.Yüzde 15 artıp düşecez mi de para bitecek.Açılışlarda nerde öyle yüzde15 değişim.Takip edersin adamı parası bitince kapatırsın pozisyonu.Bunlar * ya.Hissede kredi açacam diye yırtınırlar vobta elindeki paraya el koyarlar.Off ya off böyle şirketmi yönetilir.El koydukları adamlar da hep küçük yatırımcılardır.Oraya büyükler gidip de 625 ödemez * mı adam ya.
-
[QUOTE=falconettin;102050]Şu an ek teminatla yatırım finasta endeks kontratı 625 tl. yapılan uygulamalar müşteriye parasının tamamıyla pozisyon almaması için..[/QUOTE] herşeyden önce bu insanların kişiliğine [B]saygısızlık...[/B]kişilere yapılan çocukca muameledir.
herkes,kendi risk,yatırım durumunu hesaplayacak olgunluktadır....var mı böyle anlayış...eger yatırmcıları düşünüyorsa komisyon indirsin vs..yerim ben bu cins iyilikleri(?)...
tabi geriye kalan tüm kurumlar yatırımcı düşmanı(!)
-
[QUOTE=falconettin;102050]Şu an ek teminatla yatırım finasta endeks kontratı 625 tl. yapılan uygulamalar müşteriye parasının tamamıyla pozisyon almaması için..[/QUOTE]
devlet memuru gibi çalışıyor adamlar:D
telefonda bana bu teminatlara müdahele olayını anlatınca, höööst demiştim, paramızla rezilmi olacaz kardeşim:..:
zaten matriksimi kapattılar,
adamalr hesap açarken istemediğim halde zorla imkb derinlik kapsamlı derinlik ne varsa attılar, sonrada kapattılar tümden:D
heralde burayı okuyor benim müdür:D yatırım finanstan şu anda üst üste tekrar tekrar esktre geldi:D
mesajmı vermek istiyorlar ne tövbe tövbe:D
-
artık bu ''şark kurnazlığı'', millete yapılan saygısızlığı ''kendilerine yapılan iyilik''gibi gösterme vs...bunlar 1990 lardan önce idi...bari dürüst olsunlar...
derler ya ''kırmızı şapkalı kız,kendini kurtlara kaptırmadan,büyük annesinin yanına gitmeyi ögrendi..o yaşlarıda çok geride bıraktı''
-
Dolar /TL Mart ortasında sat sinyali verdikten sonra son bir haftadır sat sinyalini orta vadede teyid etmişitr, bundan sonra al sinyali gelrise durum karışık gibi, helede orta vadede al sinyaline girerse hepten çorba olur, burada al sat sinyali aslında çok ağır çalışmakta, çok kısa periyodlarda dolar al sat yapılmıyor zaten, şu sıralar ısa vadede al versemmi vermesemmi diye düşünüyor:) saygılar...
-
[quote=abka;102055]artık bu ''şark kurnazlığı'', millete yapılan saygısızlığı ''kendilerine yapılan iyilik''gibi gösterme vs...bunlar 1990 lardan önce idi...bari dürüst olsunlar...[/quote]
Dürüst olabilseler böyle şark kurnazlığı yapmaya gerek kalmıycak sn abka
-
[quote=traderx;101990]evet yatırım finans öyle
bende şu anda onlarla çalışıyorumda endeks 1 lira yaptılar bana(Allahın büyük lütfu işte ya:D),
ama 1-2 ay işlem yapmadım diye matriksi kapattılar çok gıcık oldum...
bir ara sankoya gönderecem bakiyeyi tekrardan.[/quote]
[quote=traderx;102054]devlet memuru gibi çalışıyor adamlar:D
telefonda bana bu teminatlara müdahele olayını anlatınca, höööst demiştim, paramızla rezilmi olacaz kardeşim:..:
zaten matriksimi kapattılar,
adamalr hesap açarken istemediğim halde zorla imkb derinlik kapsamlı derinlik ne varsa attılar, sonrada kapattılar tümden:D
heralde burayı okuyor benim müdür:D yatırım finanstan şu anda üst üste tekrar tekrar esktre geldi:D
mesajmı vermek istiyorlar ne tövbe tövbe:D[/quote]
Bildiğim kadarıyla Belli bi işlem hacmini tutturulmadığın zaman her kurum ekranı iptal ediyor sonuçta onunda herkese bir maliyet oluyr
-
tacirler çok baba birde sanko,
tacirlerde hesabım vardı sankodada, bakiyem sankodaydı, çok az bir miktar tacirlerdeydi,
ona rağmen 1 sene boyunca sankoda matriks olmadığı için matriksi kullandım hiç kapatmadılar, tabi bende arada hak geçmesin diye azda olsa tacirlerede çalıştım, velhasılı yatırım finans sarmadı beni 1-2 ay işlem yapmadık diye kapatılmazki önceki kazandıklarına saysınlar.
şimdi baktım döviz için onbinde 6 kesmişler, ayıp ya.
-
Anna Ziestenim
[IMG]http://i43.tinypic.com/i6i0qe.png[/IMG]
-
bende önceden kendim ödüyordum başka kurumla çalışırken fazla işlem yapmıyordum 120 tl civarında ödüyordum. şimdi çalıştığım kurum karşılıyor ekranımı. en azından aylık bi 250 tl lik komisyon üretseydiniz iptal etmezlerdi bence. tabi kurumdan kuruma farkediyor. bende öbür ufak kurumlara hiç güvenemiyrm. banka kökenli veya bankalar daha güvenli
-
Bizim kurum euroline ve matriksle çalışıyor.Ben matriks kullanıyorum.Euroline istiyim onu da yedek açmak zorundalar.Ama gerek yok.Renklere alışmak lazım.
-
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102062]Bizim kurum euroline ve matriksle çalışıyor.Ben matriks kullanıyorum.Euroline istiyim onu da yedek açmak zorundalar.Ama gerek yok.Renklere alışmak lazım.[/QUOTE]
evet alıjkanlık onemli.
matrikzte sayfa düzenini degiştirdiğimde 1-2 hafta işlem yapamam.kendümü güvende hizzetmeliyim .kom
-
Tahminim dow artacak 7860 lara bizi 33350 lere çekecekler.Herşey yerine oturacak yine.
-
[quote=trinity;102063]arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..[/quote]
Buyur abi ne komisyon alalım?İhtiyaç var ucuz komisyon ve iyi sisteme?
-
[quote=trinity;102063]arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..[/quote]
.brv
Hazır Uzman yakalamışken Geceye Nasıl girelim.brv (sakıjn EFG denım deme ) batırdı benı ) :)
-
yokya soygunculuk resmen, artık mkk denen kurum var, merak etmeyin paranızın hesabı bundan 10-20 sene öncki gibi kurumun helvacı kağıdında tutulmuyor, mkk herşeyi gözetliyor.
ayrıca endeks 20 kontrat dönüyordum günde en az 3-4 tur olmak üzere artık siz hesap edin.
benim piyasalarda devamlılığım olmadığı için artık pek umursamıyorum, ama bence sankoyu tercih edin en güzeli orası, nedenmi 2 sene önce sistemleri yarım saat kadar kesilmişti, ve ben emir iletememiştim, temsilcim bana dediki,
kaçtan işlem yapmak istiyordunuz kaçtan yaptınız, söyleyin biz hesabınıza geçelim dedi,
600-700 lira hesabıma yatırdılar 1 gün sonra, böyle bir müşteri memnuyeti varmı? yok.
-
[quote=SaNCaKTaR;102067].brv
Hazır Uzman yakalamışken Geceye Nasıl girelim.brv (sakıjn EFG denım deme ) batırdı benı ) :)[/quote]
Sizi efg değil kendi nefsiniz batırmıştır ancak.
-
en iyi aracı kurum ,başta en düşük komisyonu verendir...
yok efendim ,biz güveniliriz vs. bunlar soymaya kılıf...sanko securiti bana yeter..nede olsa komisyonu ilk kıran sankoydu.. düşüş trendinin fitilini sanko ateşledi..helal..elini taşın altına koydu...
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102069]Sizi efg değil kendi nefsiniz batırmıştır ancak.[/quote]
agrasif alımları ıle stop lost larıma denk gelıyor ondan sonrası malum .dng iyi bir yatırım uzmanına ihitiyacım var ciddi
-
[quote=traderx;102068]yokya soygunculuk resmen, artık mkk denen kurum var, merak etmeyin paranızın hesabı bundan 10-20 sene öncki gibi kurumun helvacı kağıdında tutulmuyor, mkk herşeyi gözetliyor.
ayrıca endeks 20 kontrat dönüyordum günde en az 3-4 tur olmak üzere artık siz hesap edin.
benim piyasalarda devamlılığım olmadığı için artık pek umursamıyorum, ama bence sankoyu tercih edin en güzeli orası, nedenmi 2 sene önce sistemleri yarım saat kadar kesilmişti, ve ben emir iletememiştim, temsilcim bana dediki,
kaçtan işlem yapmak istiyordunuz kaçtan yaptınız, söyleyin biz hesabınıza geçelim dedi,
600-700 lira hesabıma yatırdılar 1 gün sonra, böyle bir müşteri memnuyeti varmı? yok.[/quote]
Sanko baba kurumdur ama aynı 2 yıl önce beni de günde 100 işlem yapanla aynı kefeye koydu.1 ytl prensibimizi bozamayız dediler.Hayırlı işler dedim çektim geldim başka kuruma.Herkese aynı muamele yapmayacaksın.Ama artık düzeldiler.Sistemlerde de donma devam ediyormuş arada o da ayrı konu.Bana ozaman 1 ytl sudan ucuz indiremeyiz demişlerdi.Şimdi esas 0.28 kuruş sudan ucuz oldu.1 ytl nin 4 te biri nerdeyse.Bu işler öyle herkese 1 lira değişmez demekle olmaz.Ama bulunduğum kurumdan çıkayım ilk gideceğim kurum sankodur.Severim çalışanlarını herkesi.Ozaman çalışırken de forexe gözlerim alışmıştı.Şimdi matrikse.Sanko 1 ytl ye indirerek komisyonu vobta en büyük kıyağı ky lere ve herkese yapmıştır bu çok anlamlıdır.6 liraya enayi olduğumuzu hissettirdi bazı namussuzlar.Bizi adam yerine koymadılar.Kendimizdeki potansiyeli komisyon ucuzlayınca anladık.Bu arada şu anda bulunduğum yerde daha çok adet olarak işlem yaptım sankoya göre ama esas parayı sanko kazandı bulunduğum yer onun yarısı kadar ancak kazanmıştır.Saygılar borsa düşer.
-
[QUOTE=trinity;102063]arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..[/QUOTE]
Sorunum yok ama düşük komisyon ve matriks istiyorum. Benim kurum komisyonu indirmekte biraz nazlanıyor.
-
-
Bu arada sanko neden Matriks vermiyor anlamıyorum, aslında sankoyla hiç problemim yoktu...
-
ne zamandı hatırlamıyorum 2007 yada 2008 yılı olabilir, ozamanlar yaklaşık 3,5 lira komisyon
veriyorum,sankoyu duydum 1 lira, Allah Allah bir arayım bakayım şu üç kağıtçıları dedim!!!
kadıncağız baya dil döktü ve beni ikna etmişti, sonra sonra güvenimi kazandılar, paramıda kazandılar bende kazandım, kazan kazan oldu:D
her şey para değil ahde vefada lazım ilk onlar kurtardı bu zulümden bizi, millet işlem yapamıyordu komisyonlardan yahu.
-
Kapanışı bekleyemedim şimdi full kısadayım:) sıkıntı büyük galiba:)
-
benimde problemim yoktu, foreks miydi neydi beş para etmez program yüzünden bırakmak durumunda kaldım.
-
Hemen bir sistem muhabbeti açayım :.......
AL: Cross (dis(14),-20) and rsi(7)>rsi(14)
SAT: Cross (20, dis(14))
Stop:400 puan
deyince 15 dakikada ne kar bırakıyo ya...öylesine geldi aklıma..kar bırakıyo mu :) :)
-
Bunlar burada dalga geçiyorlar oyalama yapıyorlar :)
Geceyede full kısa...saygılar..
-
[quote=bull market;102080]Bunlar burada dalga geçiyorlar oyalama yapıyorlar :)
Geceyede full kısa...saygılar..[/quote]
IMF başkanı gece göbeğine şap şap yapmaya gelcekmiş haberin olsun:D
-
Spot piyasada garan çok fena satıldı galiba, hadi bugün tutarlarda yarına ne olur bu kağıtlar?
-
[QUOTE=Astatin;102081]IMF başkanı gece göbeğine şap şap yapmaya gelcekmiş haberin olsun:D[/QUOTE]
Valla ben IMF başkanı falan kazımam bu saatten sonra, bendeki göbek değil Türk kası bikerem:..::..:, hele denesin , korkmam ben ööle işlerden...
-
helal vadeli...........
uzun devam.......
sabah dax artı 1 in üzerinde iken biz 33250 idik...
dax eksi 1.5..... biz 33450.........
helal koçlar size..........tutun bakalım...
ne aşagı ne yukarı.........
geceye uzun......dowun tepmesi lazım.......
-
evet gece yorumlarınız ustad lar
-
[QUOTE=Astatin;102079]Hemen bir sistem muhabbeti açayım :.......
AL: Cross (dis(14),-20) and rsi(7)>rsi(14)
SAT: Cross (20, dis(14))
Stop:400 puan
deyince 15 dakikada ne kar bırakıyo ya...öylesine geldi aklıma..kar bırakıyo mu :) :)[/QUOTE]
''dis'' i benim MS 7 tanımıyor ne ola ki ?
-
usdtrl
1,564 -1,633 kanal oluşumunun arasında seyir ediyor (kırmızı halka)
1,633 seviyesi hem kanal direnci hemde kırmızı düşen kanal direnci.
[IMG]http://i41.tinypic.com/ljlh1.png[/IMG]
-
yav astatin espri yeteneğinden çok zeki adam olduğun belli oluyor vesselam keşke bir münasebet olsada tanışabilsek:)
-
33150 stoplu uzun güzel bir hamle olur kanısındayım aşagısı uyumsuz yukarısı 34500 kaybedilecek 300 point kazanılabilecek 1050 ,1- e 3 ten fazla veriyor :)