Dünkü taktiğimi bir daha yaptım 42350 short, aşağıdan civarı longa geçeceğim hedefim 43000 olacak.
Printable View
Dünkü taktiğimi bir daha yaptım 42350 short, aşağıdan civarı longa geçeceğim hedefim 43000 olacak.
[QUOTE=follow;20738]eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.[/QUOTE]
hic boyle dusunmemistim. kimsenin inanmadigina bende inanmadigim icin kazanmam
cok guc oluyordu bircoklari gibi.
[QUOTE=follow;20738]eger kimse inanmayacaksa o gecerli nedendir.[/QUOTE]
hic boyle dusunmemistim. kimsenin inanmadigina bende inanmadigim icin kazanmam
cok guc oluyordu bircoklari gibi.
Petrolu aşağı indirecek şey abd faiz arttırımıdır avrupa değil. o sürece kadar 140 altı zor.
Petrolu aşağı indirecek şey abd faiz arttırımıdır avrupa değil. o sürece kadar 140 altı zor.
42175 Den Logladim 42400 Leri Gördük Dönüste 42100 Den Shorta Geçtim 1 Dkliklarda Sattayiz Böyle Güvensiz Ortamda 1 Dkliğa Bile Güveniyorum Sistem Alda Aslinda 5 Dklik Sat Vermezse Longlamak Zorunda Kalicam Ama Hacim Pek Iyi Gelmedi 41600 ALTI TAMAMEN FERAHLATIR
42175 Den Logladim 42400 Leri Gördük Dönüste 42100 Den Shorta Geçtim 1 Dkliklarda Sattayiz Böyle Güvensiz Ortamda 1 Dkliğa Bile Güveniyorum Sistem Alda Aslinda 5 Dklik Sat Vermezse Longlamak Zorunda Kalicam Ama Hacim Pek Iyi Gelmedi 41600 ALTI TAMAMEN FERAHLATIR
Beyler Pozlar Ne Durumda Vob Tüccari Aksamda Yazmistim Bi Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler
Beyler Pozlar Ne Durumda Vob Tüccari Aksamda Yazmistim Bi Tüm Takas Gönderebilirmisiniz Tesekkürler
Dax Ve Fdax Satta 5 Dklikda Xbank Vob Ve 30 Hala Sata Geçmis Değil
Dax Ve Fdax Satta 5 Dklikda Xbank Vob Ve 30 Hala Sata Geçmis Değil
[QUOTE=serkanyurttas;20742]42175 Den Logladim 42400 Leri Gördük Dönüste 42100 Den Shorta Geçtim 1 Dkliklarda Sattayiz Böyle Güvensiz Ortamda 1 Dkliğa Bile Güveniyorum Sistem Alda Aslinda 5 Dklik Sat Vermezse Longlamak Zorunda Kalicam Ama Hacim Pek Iyi Gelmedi 41600 ALTI TAMAMEN FERAHLATIR[/QUOTE]
1 dk lik veriyi nasil aliyorsunuz.
[QUOTE=serkanyurttas;20742]42175 Den Logladim 42400 Leri Gördük Dönüste 42100 Den Shorta Geçtim 1 Dkliklarda Sattayiz Böyle Güvensiz Ortamda 1 Dkliğa Bile Güveniyorum Sistem Alda Aslinda 5 Dklik Sat Vermezse Longlamak Zorunda Kalicam Ama Hacim Pek Iyi Gelmedi 41600 ALTI TAMAMEN FERAHLATIR[/QUOTE]
1 dk lik veriyi nasil aliyorsunuz.
imkb-100 de 4-5 işgünlük daha sürecek tepki bekliyorum..kanımca 36-37 .000 arası tekrar yön aşşağı..buralarda 1 aylık taban çalışması bekliyorum.(32.500 ile 37.000 arasında)..tüm garantileri tekrar 2,70 den almak için 3,30 dan satmayı düşünüyorum...ama bu son alıştan sonra artık satmam...bu kadar ağır hasardan sonra V çıkışı beklemiyorum..güçlü taban oluşmalıdır..
imkb-100 de 4-5 işgünlük daha sürecek tepki bekliyorum..kanımca 36-37 .000 arası tekrar yön aşşağı..buralarda 1 aylık taban çalışması bekliyorum.(32.500 ile 37.000 arasında)..tüm garantileri tekrar 2,70 den almak için 3,30 dan satmayı düşünüyorum...ama bu son alıştan sonra artık satmam...bu kadar ağır hasardan sonra V çıkışı beklemiyorum..güçlü taban oluşmalıdır..
Bankalar Iyi Tutunuyor Ilk 5 Para Gc Verebilecek Varmi??
Bankalar Iyi Tutunuyor Ilk 5 Para Gc Verebilecek Varmi??
Bandımız 33000 - 35000 bandı. Şu anki İlk direnç 34650 üzerinde kapanış bize 35000 i aştırır. Ancak petrolde gevşeme olması lazım omadığı sürece short ağırlıklı bekleyeceğim.
vob spot makası 500, 3 gündür üzeri kısa fırsatı, köpüktü. stop lossum 42500 ün kırılacağına kesin inanmam.
Bandımız 33000 - 35000 bandı. Şu anki İlk direnç 34650 üzerinde kapanış bize 35000 i aştırır. Ancak petrolde gevşeme olması lazım omadığı sürece short ağırlıklı bekleyeceğim.
vob spot makası 500, 3 gündür üzeri kısa fırsatı, köpüktü. stop lossum 42500 ün kırılacağına kesin inanmam.
günaydın.. dün gece flattım.. sabah 42050 den kısaldım...
yurtdışı aşagı gösteriyor gibi....
vadelide her peryot ala geldi...ama çok güvenemiyorum...
günlük hariç.. o hala satta
yön net değil benim için...kısa vadede..
ama trend yönündeyim...
bu 2000 puanlık hareketin buraya kadar deyip tepkinin bitme olasılıgı yüksek
stopum 42500 üzeri...
günaydın.. dün gece flattım.. sabah 42050 den kısaldım...
yurtdışı aşagı gösteriyor gibi....
vadelide her peryot ala geldi...ama çok güvenemiyorum...
günlük hariç.. o hala satta
yön net değil benim için...kısa vadede..
ama trend yönündeyim...
bu 2000 puanlık hareketin buraya kadar deyip tepkinin bitme olasılıgı yüksek
stopum 42500 üzeri...
bakin ekincilerden yine super bir yorum cok begeniyorum cogu kez isabet ediyor:
(alinti)
--------
...
Dun acilan seans , yine gergin basladi ve kotu gelen ISM (hizmet sektoru)
rakamiyle 11170 leri ziyaret eden DOW , seans icinde JPMORGAN(+2%) a ve GM
(+1.40%) e gelen alimlar ile, 11310 lara kadar hizli bir ralli yasadi.
Boylece DOW uzun tatil den once, sinirli bir yukselisile kapanmaya basarli
oldu.
Fakat CITI ve AIG deki endiselerin devam etmesi ile beraber,shortcular
yeniden dugmeye basmaya tercih ettiler. Tabiki shortcularin bu dusuk
fiyatlardan short etmeleri mantiksiz, o yuzden, olumsuz issizlik rakamina
ragmen (resmen resesyon gostergesi), yine fiyatlari yukseltip (o yuzden
bankalar once yukseldi ve sonradan dustu) short yaptilar: GM MERRIL CITI BAC
WACHOVIA MORGAN STANLEY hepsi ya sifirdan ya kirmizida kapandilar. Kimse
risk almak istemiyor su an. En iyi taktik : AL SAT. Mahalesef biraz yesil
goren analistler "bakin yukselis basladi " demeye basladilar !
(zavallilar!)
...
bakin ekincilerden yine super bir yorum cok begeniyorum cogu kez isabet ediyor:
(alinti)
--------
...
Dun acilan seans , yine gergin basladi ve kotu gelen ISM (hizmet sektoru)
rakamiyle 11170 leri ziyaret eden DOW , seans icinde JPMORGAN(+2%) a ve GM
(+1.40%) e gelen alimlar ile, 11310 lara kadar hizli bir ralli yasadi.
Boylece DOW uzun tatil den once, sinirli bir yukselisile kapanmaya basarli
oldu.
Fakat CITI ve AIG deki endiselerin devam etmesi ile beraber,shortcular
yeniden dugmeye basmaya tercih ettiler. Tabiki shortcularin bu dusuk
fiyatlardan short etmeleri mantiksiz, o yuzden, olumsuz issizlik rakamina
ragmen (resmen resesyon gostergesi), yine fiyatlari yukseltip (o yuzden
bankalar once yukseldi ve sonradan dustu) short yaptilar: GM MERRIL CITI BAC
WACHOVIA MORGAN STANLEY hepsi ya sifirdan ya kirmizida kapandilar. Kimse
risk almak istemiyor su an. En iyi taktik : AL SAT. Mahalesef biraz yesil
goren analistler "bakin yukselis basladi " demeye basladilar !
(zavallilar!)
...
40, 200 maliyetli uzunlar hala tutuluyor. Henüz benim sistemde sorun gözüklmüyor. Fakat sata yakın yatayda izliyor.
40, 200 maliyetli uzunlar hala tutuluyor. Henüz benim sistemde sorun gözüklmüyor. Fakat sata yakın yatayda izliyor.
[QUOTE=jelibon;20751]Bandımız 33000 - 35000 bandı. şu anki ılk direnç 34650 üzerinde kapanış bize 35000 i aştırır. Ancak petrolde gevşeme olması lazım omadığı sürece short ağırlıklı bekleyeceğim.
vob spot makası 500, 3 gündür üzeri kısa fırsatı, köpüktü. stop lossum 42500 ün kırılacağına kesin inanmam.[/QUOTE]
Makasa 500-600 arası demek daha doğru.
[QUOTE=jelibon;20751]Bandımız 33000 - 35000 bandı. şu anki ılk direnç 34650 üzerinde kapanış bize 35000 i aştırır. Ancak petrolde gevşeme olması lazım omadığı sürece short ağırlıklı bekleyeceğim.
vob spot makası 500, 3 gündür üzeri kısa fırsatı, köpüktü. stop lossum 42500 ün kırılacağına kesin inanmam.[/QUOTE]
Makasa 500-600 arası demek daha doğru.
[quote=nyse-dj;20747]1 dk lik veriyi nasil aliyorsunuz.[/quote]
FX 2000 IBS VEYA MATRIXIN VARSA KULLANABıLıRSıN
[quote=nyse-dj;20747]1 dk lik veriyi nasil aliyorsunuz.[/quote]
FX 2000 IBS VEYA MATRIXIN VARSA KULLANABıLıRSıN
bizim piyasalar yine oyun peşinde... yukarı yaparlarsada şaşırmam...
bir 300 -500 puanlık marjları daha var..
sonra zaten gelecekler aşagı.. yok devam ederlerseki bu ortamda ,helal olsun derim.....
bizim piyasalar yine oyun peşinde... yukarı yaparlarsada şaşırmam...
bir 300 -500 puanlık marjları daha var..
sonra zaten gelecekler aşagı.. yok devam ederlerseki bu ortamda ,helal olsun derim.....
fdow şimdi 11275 den sat verdi..
fdow şimdi 11275 den sat verdi..
yurtdışı zaten aşagıyı gösteriyordu..
vadelinin hareketlerini kestiremiyorum.. normalde burdan tekrar aşagı olması lazım..
teknik olarak..
yurtdışı zaten aşagıyı gösteriyordu..
vadelinin hareketlerini kestiremiyorum.. normalde burdan tekrar aşagı olması lazım..
teknik olarak..
Valla Bende Sata Geçtim 5 Günlük Ho Alda Hacim Iyi Gelmedi Babalari Dowu Görmeden Giderlermi Bilmem Heros V Oynicam Hiç Bu Yatayda çarpilacak Halim Yok Direk Zarar Yazarim Daha Iyi
Valla Bende Sata Geçtim 5 Günlük Ho Alda Hacim Iyi Gelmedi Babalari Dowu Görmeden Giderlermi Bilmem Heros V Oynicam Hiç Bu Yatayda çarpilacak Halim Yok Direk Zarar Yazarim Daha Iyi
Poızisyonu flatledim bugün karlı işlem yapılmaz bundan sonra yatay gider, gitmesede her pozisyon terste kalabilir.
Poızisyonu flatledim bugün karlı işlem yapılmaz bundan sonra yatay gider, gitmesede her pozisyon terste kalabilir.