valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.
Printable View
valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.
:..:spottakı sıg tahtalarda evet.ama vob da bı yerı okumalarına gerek y ok cunku hreket alanıı sınırlı.yanı adam aksam oturup baksa kım ne iş yapmış gorur..şöle düşünün..eskıden bı havuz ıcnde balıklar her yere dagılmıstı nerde oldukları suyun bulanıklıgndan gozukmuyodu..sımdı ıs ufak bı akvaryum ıcnde balıklar.ustelık suyu da akvaryumun sahıbı ıstedgı zaman degıstırebılıyo..ve balıklar aynı balıklar:..:.lelele:..:
[QUOTE=traderx;102228]sn dostum ne yapıyoruz dolaresleri, çuvalları bırakıp kaçalımmı:D
şaka bir yanada 1,6380 benim direncim orda çuvalları bırakır kaçarım. hatta belki şortlamak bile mantıklı olabilir.[/QUOTE]
aslında 6380 leri beklmek yerine sabahtan 1,6315 küsürden şortlayacakmışız:)
[quote=traderx;102306]valla burdaki üye arkadaşların çoğunluğu üst sınıf kalitede oyuncular olduğu için buraya bakıpta ky psikolojisini ölçecekler gibi bir tez bilmiyorum ama bence tartışılır.[/quote]
Tek çömez yılgın olan benim beni takip etsinler :)
[quote=traderx;102308]aslında 6380 leri beklmek yerine sabahtan 1,6315 küsürden şortlayacakmışız:)[/quote]
o saatlerde bunu yapsak, 6385'te stoploss yapmıştık emin ol! :..:
düşsün düşsün, daha da düşsün ki bizim pullbackler maliyetleri komik noktalara getirsin. 1,6240'tan da ben okuttum dolarları. hem de bu kez yarısını diil, hepsini.
şimdi güzel nokta yakalamaya geldi sıra, ama yemek vakti. pozisyon açmayayım ben. yemeği zıkkım eder bunlar ben pozisyon açarsam. :..:
[QUOTE=unlimitted;102310]o saatlerde bunu yapsak, 6385'te stoploss yapmıştık emin ol! :..:
düşsün düşsün, daha da düşsün ki bizim pullbackler maliyetleri komik noktalara getirsin. 1,6240'tan da ben okuttum dolarları. hem de bu kez yarısını diil, hepsini.
şimdi güzel nokta yakalamaya geldi sıra, ama yemek vakti. pozisyon açmayayım ben. yemeği zıkkım eder bunlar ben pozisyon açarsam. :..:[/QUOTE]
rahmetli zeki müren diyordu ya, "Alkışlarla Yaşıyorum" diye sn unlimitted sizde hayallerle yaşıyorsunuz heralde:) 6385 olmadı ki en yüksek 1,6315 oldu:D
espri anlayışınıza sığınıyorum:) afiyet olsun.
vay be sabahkı gap da kalmadı
[quote=abka;102277]ms de test yapılırken,sistem pozisyonu fiyat [B]barının kapanışına [/B]göre mi hesaplıyor...fiyat barı 33.400-33100 arası hareket etsin..kapanış 33200 olsun..ama sistem 33300 iken sat verse,hesabı nasıl yapıyor.
yok mu bilen*[/quote]
MS i bilmem fakat MTX kapanışa göre yapıyor..Bar kapanmadan sinyal kesinleşmediği için böyle olmak zorunda..Bar kapanmadan gelen sinyaller geçici ve titrek-manda modunda oluyor:D:D
İmkb 30 spot endeks 32500-33000 koruduğu sürece yukarı potansiyel devam edecektir.
yaw argedaş iyi ki fit & flat'im...Bu ne diskinçıbıl and venayheytyu piyasa baahhh...gerçi çok da fit sayılmam..2 haftadır flt olunca stres olmadığından biraz semirdik yemek açısından....
bu piyasa düşerdi de dolares e dua edin siz:)
[quote=traderx;102311]rahmetli zeki müren diyordu ya, "Alkışlarla Yaşıyorum" diye sn unlimitted sizde hayallerle yaşıyorsunuz heralde:) 6385 olmadı ki en yüksek 1,6315 oldu:D
espri anlayışınıza sığınıyorum:) afiyet olsun.[/quote]
demek istediğim oydu zaten.
biz açsak, emin olun o noktaya kadar alıp bize stoploss yaptırırlardı demek istemiştim. :D
hem hayal kurmak iyidir...
bir yetmiiiiiiiiiiiiiş
bir yetmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş..:..:
[QUOTE=marakes;102316]bu piyasa düşerdi de dolares e dua edin siz:)[/QUOTE]
yurtdışının bu düşüşünü heç etti piyasa..:..:
doların toboyu sol elini arka cüzdanına atmış obo'ya çevirdiler.:..:
neyse ki sezgiler kuvvetli. yoksa altında kalmıştık otobüsün. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
kedi-fare oyunu oynuyorlar resmen.oynayın namıssızlar bugün oynarsınız,yarın oynarsınız ama hergün oynayamazsınız...
anna zistenim
[IMG]http://i42.tinypic.com/106d8v4.png[/IMG]
[quote=fXci;102321]anna zistenim
[/quote]
sn fxci, bence sizin grafik sarı değil kırmızı olmalı ki denize girdiğinde nerde olduğunu görebilelim. :)
[QUOTE=SEYYAH;102320]kedi-fare oyunu oynuyorlar resmen.oynayın namıssızlar bugün oynarsınız,yarın oynarsınız ama hergün oynayamazsınız...[/QUOTE]
fikrimi sorarsan nasıl rahat kazanıyossan oyle hareket et ziestenim ziestenim diye tutturma
[QUOTE=unlimitted;102322]sn fxci, bence sizin grafik sarı değil kırmızı olmalı ki denize girdiğinde nerde olduğunu görebilelim. :)[/QUOTE]
sonarı niye icat etmişler :D kımrızı yaparsam sonar satışları durar .kom
[quote=fXci;102324]sonarı niye icat etmişler :D kımrızı yaparsam sonar satışları durar .kom[/quote]
peki aldım bi tane sonar.
piungg.....piungg.....piungg... :..:
neyse, ekranı izlemenin sonu yok. aç kalmayalım.
herkese afiyet olsun.
[URL="http://img17.imageshack.us/my.php?image=33086018.jpg]"][URL=http://img17.imageshack.us/my.php?image=33086018.jpg][/URL][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9905/33086018.jpg[/IMG][/URL]
Adamlar sattıkça aşağıdan destek atıyor ne işse.:confused:
Su yüzeyinne ilk temas
[IMG]http://i40.tinypic.com/2zdr4mw.png[/IMG]
600 üstü kademeler bomboş,yaz çiz yaz çiz formasyonu olacakmı bakalım :)
f dow 7720 üstüne atabilirse iştah artacak gibi..
hissi olarak yarın son yüksek 34300 üstünde yeni bir yüksek deneyeceğimiz yönünde..
[quote=marakes;102289]evet katılıyorum..bızım pıyasayı dıger pıyasalarla karıstrmayın.derınlık denen sey o kadar azkı ..3 5 delı ıstedıgını yapabılıyo..ve keyfe keder davransalar da karsılarına cıkcak kımse yok.bu arada merkez menkuldekı olaylardan haberınız varmı bılmıyorum..menkul ıslemlerını durdurdu..tasfıyeye gecıldı.duyduklarıma gore musterı hesapları ıle oynanmıs bankaya temınat gosterılmıs..sımdı fon 2 ay sure ıle orda olan her hesaba el koymus.cunku temınatın kredı borclarını kapayıp kapamıycagı bellı degıl..yanı her batan kurum dan da yatırmcı sıyrılamıo ..[/quote]
Saçma hangi banka öyle teminat kabul ediyormuş.Öyle yatırımcı yırtamıyor falan yanlış bunlar.Teminat falan gösterilmez kimsenin hesabı.Duyum değil kanıtla gelin de inanayım buna ben.
[quote=fXci;102323]fikrimi sorarsan nasıl rahat kazanıyossan oyle hareket et ziestenim ziestenim diye tutturma[/quote]
sistem iyi abide ben tabii pek alışkın değilim sistemle oynamaya...geçmişte zaman zaman 2-3 sinyale uyup işlem yaptığım oldu ama hep başlarım sistemine deyip bıraktım.epeydir sayarak trade ediyordum.ve gerçekten güzel para kazandım özellikle son 5-6 ayda...
fekat geçmişe bakıyorum aynı 5-6 aylık dönemde elimdeki sistem benden çok daha fazlasını kazanmış.
sistemle oynamak daha az stresli yön mön,dji,dax bilmiyorsun kafa yormuyorsun zaten hepsi fiyatların içinde ve sistem ona göre AL-SAT diyor.fekat kendimi enayi gibi hissettiriyor bazı yerlerde göz göre göre karı eritiyor veya zararı büyütüyor.neyse alışsak iyi olacak ama yinede sistem işine.
nisan ayı boyunca uyacağım harfiyen zaten FULL oynamıyorum.bakalım ne olacak...3 nisan da başladım uymaya.şu ana kadar hoş değil :cool:
[quote=GÖKHANFINDIK;102330]Saçma hangi banka öyle teminat kabul ediyormuş.Öyle yatırımcı yırtamıyor falan yanlış bunlar.Teminat falan gösterilmez kimsenin hesabı.Duyum değil kanıtla gelin de inanayım buna ben.[/quote]
dogrular siz söylemedınız yada kabul etmediniz diye saçma olucak degıl.birebir teyitli bi bilgi bu.ıstedgınıze ınanabılrsınız...hatta yazmak için 3 4 gün bekledim özellikle..bi de şunu karıştırmayalım benim sölediklerim vob için geçerli degil ben hisse kısmı ile ilgili yazdım bunları..vob da öyle şeylerin zor olcagını zaten çogumuz biliyoruz.
[quote=fXci;102324]sonarı niye icat etmişler :D kımrızı yaparsam sonar satışları durar .kom[/quote]
Bazen seni okurken hexen2 diye okuyorum.Türkçen süper..lelele.lelele:D:D
[quote=marakes;102332]dogrular siz söylemedınız yada kabul etmediniz diye saçma olucak degıl.birebir teyitli bi bilgi bu.ıstedgınıze ınanabılrsınız...hatta yazmak için 3 4 gün bekledim özellikle..bi de şunu karıştırmayalım benim sölediklerim vob için geçerli degil ben hisse kısmı ile ilgili yazdım bunları..vob da öyle şeylerin zor olcagını zaten çogumuz biliyoruz.[/quote]
Ozaman ok.:oÖzür ozaman.Ben vobtan bahsettiğim için bana cevap gibi olduğu için yazdım. ok
Bu arada dow buradayken sabah 33100 idik.
[QUOTE=SEYYAH;102331]sistem iyi abide ben tabii pek alışkın değilim sistemle oynamaya...geçmişte zaman zaman 2-3 sinyale uyup işlem yaptığım oldu ama hep başlarım sistemine deyip bıraktım.epeydir sayarak trade ediyordum.ve gerçekten güzel para kazandım özellikle son 5-6 ayda...
fekat geçmişe bakıyorum aynı 5-6 aylık dönemde elimdeki sistem benden çok daha fazlasını kazanmış.
sistemle oynamak daha az stresli yön mön,dji,dax bilmiyorsun kafa yormuyorsun zaten hepsi fiyatların içinde ve sistem ona göre AL-SAT diyor.fekat kendimi enayi gibi hissettiriyor bazı yerlerde göz göre göre karı eritiyor veya zararı büyütüyor.neyse alışsak iyi olacak ama yinede sistem işine.
nisan ayı boyunca uyacağım harfiyen zaten FULL oynamıyorum.bakalım ne olacak...3 nisan da başladım uymaya.şu ana kadar hoş değil :cool:[/QUOTE]
Haklısın .Kaldıracı dipte tutta ne yaparsan yap :)
Geçenki yatay beni perişan etti .bak ozamandan beri pozisyon almaya cesaret edemiyorum.
ivrenç köpeng balıkları dalgalı denizde saldırıyor
[quote=GÖKHANFINDIK;102334]Ozaman ok.:oÖzür ozaman.Ben vobtan bahsettiğim için bana cevap gibi olduğu için yazdım. ok
Bu arada dow buradayken sabah 33100 idik.[/quote]
tamamdır sorun degil..cevap vericek olsam zaten ortaya konusmam :)
feci dümen dönmüş merkez de..umarım ordakıler parasını kurtarır.bızım pıyasa acayıp.canı ıstedgı tarafa bızı uyutuyo...e guzel iş yapıyolar ne diyim..
herkese selamlar
butun piyasa shortta bekliyor sanirim bu kadar kasmalarindan o anlasiliyor
Bir de birşey daha var ky diğer kısmında longlar shortlarmış.Peki bugün neden 9000 alışa karşılık 4600 satış var ve artıyoruz.Yoksa ky mi arttırıyor borsayı.Bu yüzden inanmıyorum derinlik hikaye.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102338]Bir de birşey daha var ky diğer kısmında longlar shortlarmış.Peki bugün neden 9000 alışa karşılık 4600 satış var ve artıyoruz.Yoksa ky mi arttırıyor borsayı.Bu yüzden inanmıyorum derinlik hikaye.[/QUOTE]
yani shortta beklemeye devammi?
[quote=follow;102339]yani shortta beklemeye devammi?[/quote]
Ben beklemem hiçbir işlemde.Ben short long yapıyorum akşama kadar.
[quote=GÖKHANFINDIK;102338]Bir de birşey daha var ky diğer kısmında longlar shortlarmış.Peki bugün neden 9000 alışa karşılık 4600 satış var ve artıyoruz.Yoksa ky mi arttırıyor borsayı.Bu yüzden inanmıyorum derinlik hikaye.[/quote]
bugun de farklı bı oyun var.garan ı satıcı gosterıp aldılar pıyasayı.yanlız herkes ılk 5 e bakar adamlar ılk 10 a gore oynuyo..pastada gozukmeyen kurumlar topladı garanın sattıklarını 1000 2000 fire ıle e o kadar da olur adam yukardan döner alır nolcak..takas hep bı oyun.hep yenı bı türü var..başederım dersenız takip edin yok edemem derseniz zaten karar verme yetisini zayıflatır
[quote=marakes;102341]bugun de farklı bı oyun var.garan ı satıcı gosterıp aldılar pıyasayı.yanlız herkes ılk 5 e bakar adamlar ılk 10 a gore oynuyo..pastada gozukmeyen kurumlar topladı garanın sattıklarını 1000 2000 fire ıle e o kadar da olur adam yukardan döner alır nolcak..takas hep bı oyun.hep yenı bı türü var..başederım dersenız takip edin yok edemem derseniz zaten karar verme yetisini zayıflatır[/quote]
Eee işte en güzeli borsa artıyorsa alacaksın düşüyorsa satacaksın.25 puana bile döneceksin.Başka yolu yok olsa bile sonu margin call.
[quote=GÖKHANFINDIK;102342]Eee işte en güzeli borsa artıyorsa alacaksın düşüyorsa satacaksın.25 puana bile döneceksin.Başka yolu yok olsa bile sonu margin call.[/quote]
dgru dıger turlusu zaten yazı tura oluyo..dun aksam tutuyolar dow artcak dedık 33 altını gosterdıler bugun..dow da artmadı hatta dustu ama bu sefer de dunun de uzerıne cıktık..bizim piyasada mantık yok..zaten bole dusune dusune herkes kitap yazar hale gelcek pozısyonlar hakkında.kafa karıstrıp mılletı zombı halıne getırıyolar sonra da nereyeyse çufçuf..
Bugünlerde hsbc nin yine kaşıntısı tuttu gelir yakında hatalı emir.
mr.sazan...mr.sazan...
acilen müdüriyete lütfen :D
nerelerde acaba mr.sazan?
cebide kapalı :p