Arkadaşlar ekran dondu fiyat nedir ?
Printable View
Arkadaşlar ekran dondu fiyat nedir ?
marbas ın işlemleri özel emirmi ?
1500 e yakın alış yaptı 600 kademesinden..
[quote=ttcetinkaya;102346]arkadaşlar ekran dondu fiyat nedir ?[/quote]
575/600
Yav vobta önceden 100 tane emir veremeyen sümüklü kurumlar 1000 tane emir çiziyor.Bu voba çokk adam gelmiş çokkkkkkkk.
[QUOTE=SEYYAH;102331]sistem iyi abide ben tabii pek alışkın değilim sistemle oynamaya...geçmişte zaman zaman 2-3 sinyale uyup işlem yaptığım oldu ama hep başlarım sistemine deyip bıraktım.epeydir sayarak trade ediyordum.ve gerçekten güzel para kazandım özellikle son 5-6 ayda...
fekat geçmişe bakıyorum aynı 5-6 aylık dönemde elimdeki sistem benden çok daha fazlasını kazanmış.
sistemle oynamak daha az stresli yön mön,dji,dax bilmiyorsun kafa yormuyorsun zaten hepsi fiyatların içinde ve sistem ona göre AL-SAT diyor.fekat kendimi enayi gibi hissettiriyor bazı yerlerde göz göre göre karı eritiyor veya zararı büyütüyor.neyse alışsak iyi olacak ama yinede sistem işine.
nisan ayı boyunca uyacağım harfiyen zaten FULL oynamıyorum.bakalım ne olacak...3 nisan da başladım uymaya.şu ana kadar hoş değil :cool:[/QUOTE]
dostum gerçi sizler kadar eski değilim ancak yatırım danışmanları dahi şu aralar piyasaların çok farklı hareket ettiğini söylüyor
bu dönem keşke sadece sisteme tabi olmasaydın
imf beklentileri diğer piyasalara göre farklı hareket etmemize sebebiyet veriyor
bu yüzden piyasalarla biraz kopuğuz
saygılar
[quote=YAVUZHAN;102347]marbas ın işlemleri özel emirmi ?
1500 e yakın alış yaptı 600 kademesinden..[/quote]
hsbc verıyo o alıyo normal emir
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102340]Ben beklemem hiçbir işlemde.Ben short long yapıyorum akşama kadar.[/QUOTE]
merhabalar dostum
sistem mi kullanıyorsun yoksa farklı bir şekilde mi al sat yapıyorsun ?
[quote=GÖKHANFINDIK;102338]Bir de birşey daha var ky diğer kısmında longlar shortlarmış.Peki bugün neden 9000 alışa karşılık 4600 satış var ve artıyoruz.Yoksa ky mi arttırıyor borsayı.Bu yüzden inanmıyorum derinlik hikaye.[/quote]
bu söylediğin,çeşitli ve hiç de azımsanmayacak sayıdaki anlarda, piyasadaki VOB oynayan herhangi bir kişinin baktığı herhangi bir indikatör için de söylenebilir.
her söylenen her seferinde tutsa, onun adı indikatör değil altın yumurtlayan tavuk olurdu.
pasta, APSD, aracı kurumlardan EFG'nin alması, DSI'nin tek tuş 5.000 kontrat satması, RSI'ın haftalık ortalamayı yukarı kesmesi, zart, zurt, cart, curt!
bunların hepsine "hikaye" dedirtecek binlerce örnekle doludur grafikler.
demek ki neymiş?
bunları 'konuşmanın' bi anlamı yokmuş.
bakan bakar, bazen benim baktığım "aha gördün mü" dedirtir, bazen senin baktığın. bazen ikimiz de alık alık bakarız düşmeyi beklerken VOB'un fezaya çıkmasına. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=eagle2002;102352]merhabalar dostum
sistem mi kullanıyorsun yoksa farklı bir şekilde mi al sat yapıyorsun ?[/quote]
Hiçbir sistemim yok.Duygusal nereye eserse kafam.3 sene önce hangi foruma girsem bu kadar hızlı işleme aracı kurum kazanır batılır denmişti hala bırakın batmayı emaresi bile yok.Geleceğe umutla güvenle bakmaya çalışıyorum.Herkesin stili farklı.
[quote=unlimitted;102353]bu söylediğin,çeşitli ve hiç de azımsanmayacak sayıdaki anlarda, piyasadaki VOB oynayan herhangi bir kişinin baktığı herhangi bir indikatör için de söylenebilir.
her söylenen her seferinde tutsa, onun adı indikatör değil altın yumurtlayan tavuk olurdu.
pasta, APSD, aracı kurumlardan EFG'nin alması, DSI'nin tek tuş 5.000 kontrat satması, RSI'ın haftalık ortalamayı yukarı kesmesi, zart, zurt, cart, curt!
bunların hepsine "hikaye" dedirtecek binlerce örnekle doludur grafikler.
demek ki neymiş?
bunları 'konuşmanın' bi anlamı yokmuş.
bakan bakar, bazen benim baktığım "aha gördün mü" dedirtir, bazen senin baktığın. bazen ikimiz de alık alık bakarız düşmeyi beklerken VOB'un fezaya çıkmasına. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Her aldığım pozisyonu en az 500 puanla satarım diye alırım ama sadece 50 100 puanı bulur.Her longladığımda krizi bitirir her shortladığımda krizi geri getiriyor benim beynim.Algılama meselesi evet..dng
milleti shorttan ıyıce tırsıttılar
en ufak yukarı harekette millet saldıracak sanırım
[QUOTE=traderx;102297]dolarlar kapandı... endeks uzunlar durmak yok yola devam.[/QUOTE]
625 long cover tekrar kısa:)
[quote=follow;102357]milleti shorttan ıyıce tırsıttılar
en ufak yukarı harekette millet saldıracak sanırım[/quote]
herkes saldırırsa olmaz :)
33775 flat
[quote=gökhanfındık;102355]her aldığım pozisyonu en az 500 puanla satarım diye alırım ama sadece 50 100 puanı bulur.[color=red]her longladığımda krizi bitirir her shortladığımda krizi geri getiriyor benim beynim[/color].algılama meselesi evet..dng[/quote]
:d:d:d:d
tozuttular dengesizler, tuşa basmamla uçurdular:..:
sahne sizin edebildigin kadar edin dans:)
apd 217 bine vurdu
ben de kım aldı bole dıyodum garanın 8300 satısı buhar olms
[quote=marakes;102363]sahne sizin edebildigin kadar edin dans:)[/quote]
Sahnede binlerce insan var.Siz de onlardan olmaya bakın.Sahneyi sadece onlara bırakmayın.Ben de köşede paspas yapıyorum görmediniz mi beni?üüüüüü
[quote=marakes;102364]apd 217 bine vurdu[/quote]
Onun sebebi voba çok yeni yatırımcı geldi.Artması doğal.
vay canına dedirtiyorlar resmen..
gözlerime inanamıyorum makası artıya geçirdilerrrr... 1 aydır artı makasa hasret kalmıştık...
şortörlerin çok kötü canını yakacaklar çokkkk
spotta seans arası gabi yapacak :)
[quote=GÖKHANFINDIK;102367]Onun sebebi voba çok yeni yatırımcı geldi.Artması doğal.[/quote]
haklısın da ben yıne de 205 lerı falan gorur bız de döneriz belkı dıyodum her ıhıtmalı dusunucez ya hesapta 50 tane teorı ureıyoruz:)
doları bi bıraktık bizimle yemeğe gelmiş mübarek. :..:
long deniycem bi daha. gerçi çocuğu olacak neredeyse bu iş bankasından o kadar "ilgilendi" yani dolar vobla :..::..:
APSD +13.500...felaket artıyor...toplam APS 220.000 lerde...
bakalım bu sefer ne olacak?
bugün son yüksek 34300 üstünde bi seviye görürsek çok şık olur teknik görüntü olarak..
[quote=jerfin;102369]gözlerime inanamıyorum makası artıya geçirdilerrrr... 1 aydır artı makasa hasret kalmıştık...
şortörlerin çok kötü canını yakacaklar çokkkk[/quote]
valla içimden şu cümle geçiyordu:
longörleri o kadar coşturdular, herkesi öyle bi longör yaptılar ki, bikaç güne burda kan gövdeyi götürecek gibime geliyor! ve akan kan yeşil olacak! :D
sen yazana kadar bu cümleyi yazmayacaktım da seninkini okuyunca dayanamadım. :..:
yurtdışı destek atsa daha hoş olacak görüntü ama DAX karar veremiyor...
var mısın yok musun DAX? :..:
Full short.
[QUOTE=unlimitted;102375]valla içimden şu cümle geçiyordu:
longörleri o kadar coşturdular, [COLOR="Red"]herkesi öyle bi longör yaptılar ki, bikaç güne burda kan gövdeyi götürecek gibime geliyor! ve akan kan yeşil olacak[/COLOR]! :D
sen yazana kadar bu cümleyi yazmayacaktım da seninkini okuyunca dayanamadım. :..:[/QUOTE]
herkes hala şortör malesef..:( takaslara bir bak..
[quote=unlimitted;102372]doları bi bıraktık bizimle yemeğe gelmiş mübarek. :..:
long deniycem bi daha. gerçi çocuğu olacak neredeyse bu iş bankasından o kadar "ilgilendi" yani dolar vobla :..::..:[/quote]
ben gönderdim sana eşlik etsin diye yemekte ama karşılaşmadınız galiba:..:
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=aliege.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1651/aliege.jpg[/IMG][/URL]
test yaparken sürekli bu ikaz çıkıyor..neden.
[quote=jerfin;102378]herkes hala şortör malesef..:( takaslara bir bak..[/quote]
takaslarda bişey yok ki?
ky eşit miktarda almış vermiş.
neyse, daha önce de dediğim gibi, tek indikatöre (bu örnekte takas) bakmak yanıltır... longörlere iyi şanslar...
[quote=marakes;102379]ben gönderdim sana eşlik etsin diye yemekte ama karşılaşmadınız galiba:..:[/quote]
karşılaştık karşılaştık, ben de 1,6075'ten aldım yanıma geldim. :..::..:
fena tenhada sıkıştırdılar beni:)
bi realize gelsede kısaları çıkartıp uzuna geçsek
olay benim için dahada netleşti 35000 kesin gibi.
Altın ve dolar analizi olan? Destek direnç? Astatin & Jelibon kayıplarda galiba :D Imkb'de düşüşler alım fırsatı bence, bugün veri de kalmamış: USD Toptan Satış Stokları (Şub) 17:00 USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00
[quote=jerfin;102378]herkes hala şortör malesef..:( takaslara bir bak..[/quote]
Spotta şubat martta yapılan yabancı alımlarını görseler olmazlardı. Niyetleri bozuk. üüü
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=72690406.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=72690406.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/7216/72690406.jpg[/IMG][/URL]
Demekki dünden beri desteğin sebebi buymuş.dng.dng
fdow dada hazırlıklar sürüyor...
7720 üzerinde kalabilirse gece süpriz bi kapanış gelebilir...
[IMG]http://i40.tinypic.com/14mrts0.gif[/IMG]