sevgili mozkan bilgi için teşekkürler..hakkaten ilghnc bunlar.dilerım en tepelere bı ky yazmısıtr short da bayram edıyodur su an..:)
Printable View
sevgili mozkan bilgi için teşekkürler..hakkaten ilghnc bunlar.dilerım en tepelere bı ky yazmısıtr short da bayram edıyodur su an..:)
bu hisse vadeli nerden izleniyor?
[quote=traderx;102473]bu hisse vadeli nerden izleniyor?[/quote]
hisse vadeli derken?
Bu dow akşama 7600 seviyelerine düşer kapar bence, görüntü bulanık...saygılar...
[quote=marakes;102472]sevgili mozkan bilgi için teşekkürler..hakkaten ilghnc bunlar.dilerım en tepelere bı ky yazmısıtr short da bayram edıyodur su an..:)[/quote]
günün piyangosu iş'ten 38.475'ten 11 kontrat veren vatandaşın.
kendisini tebrik ediyoruz.:D
[QUOTE=marakes;102474]hisse vadeli derken?[/QUOTE]
haziran vadeli akbank dedi ya mordak, vadeli hisseler, işleme açılmışta haberimmi yok?
[quote=traderx;102477]haziran vadeli akbank dedi ya mordak, vadeli hisseler, işleme açılmışta haberimmi yok?[/quote]
hazıran vadelı endeks kontratını kastetti..akbank çizmiş yukarıy kadar..unlimitted umarım ky dir diycem ama zor..ole olsa cızmezlerdı..muhtemelen sohrtcuları tepelerden kapattrdılar panikle..
[quote=bull market;102475]Bu dow akşama 7600 seviyelerine düşer kapar bence, görüntü bulanık...saygılar...[/quote]
Görüntü çok net al.İnat hüsran sonu perişanlıktır.
[QUOTE=marakes;102478]hazıran vadelı endeks kontratını kastetti..akbank çizmiş yukarıy kadar..unlimitted umarım ky dir diycem ama zor..ole olsa cızmezlerdı..muhtemelen sohrtcuları tepelerden kapattrdılar panikle..[/QUOTE]
tamam tamam:D
bende diyorum Allah Allah bir ara konuşuluyordu hisse vadeli olayı benim piyasada olmadığım bir ara açılmış demekki diye düşünüyordum hay Allah:D
evet şimdi gördük 33025-38475 marja bak be:D bilseydik forumca en tepeye yığardık şortları:)
[quote=marakes;102478]hazıran vadelı endeks kontratını kastetti..akbank çizmiş yukarıy kadar..unlimitted umarım ky dir diycem ama zor..ole olsa cızmezlerdı..muhtemelen sohrtcuları tepelerden kapattrdılar panikle..[/quote]
Hatalı emir bu.Adam piyasa nisan vade alacağına haziranı seçmiş ikondan.Bunun neresinde ky by muhabbeti olur.Bal gibi sıradan bir vatandaş gelmiş çizmiş.Emir adeti fazla yüksek olmasa da bomboş olduğu için kademeler çizilmiş.
[quote=traderx;102480]tamam tamam:D
bende diyorum Allah Allah bir ara konuşuluyordu hisse vadeli olayı benim piyasada olmadığım bir ara açılmış demekki diye düşünüyordum hay Allah:D
evet şimdi gördük 33025-38475 marja bak be:D bilseydik forumca en tepeye yığardık şortları:)[/quote]
hemen bı senaryo yazıyım..bole seylerı kacırmam:..:
yakın zamanda nisan vadede de tavan çekicekleri için bu bi öncü göstergedir belki:):..:.lelele:..:
yalnız ilginç tavan 38420 görünüyor ama 475 ten nasıl işlem olmuş hayret ya.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102479]Görüntü çok net al.İnat hüsran sonu perişanlıktır.[/QUOTE]
Acı patlıcanı kırağı çalmaz:) alışığım ben nasıl olsa:..:, ama ne yapacaklar bakalım...haber haricinde yukarı şansı tanımıyorum piyasaya, ama olurda yukarı giderse varyaaa, ne kısa fırsatı olur biliyormusun:)
bende 38475 gözüküyo tavan
Dow bikere akşama 7700 altına sarkacak diyorum....
dowun kapanışı burdan.
ne aşağıdan ne yukarıdan.
yarına da gap map yok! :..:
Sabah yola çıkacaktım dax perişan bi haldeydi. Yav dedimşuradan short açıp öyle çıkayım yola sonrada günlükler alda şeytana uyma dedim.Hiç bir halt yapmadan çıktım yola.Yeni geldim vermişler coşkuyu. Bizde iyi yırtmışız :)
Vay bee, vob da sabah 33000 lerde uzun yapan ne götürdü, 2000 puan yükseliş oldu neredeyse...
[quote=bull market;102484]Acı patlıcanı kırağı çalmaz:) alışığım ben nasıl olsa:..:, ama ne yapacaklar bakalım...haber haricinde yukarı şansı tanımıyorum piyasaya, ama olurda yukarı giderse varyaaa, ne kısa fırsatı olur biliyormusun:)[/quote]
Kısa fırsatına bakacağıma ne güzel uzunlamak varken.
hexen babayı dinlemedim yine peh
aslında piyasa rengini dün belli etti...
bunlar ucmus arkdada bu ne bole..
Gece yarın sabah açılış 1000 yukarıda olacak bence.Ne var ne yok long.Keşke banko idi bu artış ekrandan kalksa idim nasip.Dow mow dinlemez burası daha.Kaldıraç da artıyor güzel bu.Ama komisyon da artıyor.
Garan tavan olmak üzere, bi oyun var bu işte:) IMF sipalileri vermiş bizimkilerde kabul etmiş deyiverseler iş tamam, ama o zamanda beklenti bitti yapar bunlar dikkat derim, saygılar...
[quote=bull market;102489]Vay bee, vob da sabah 33000 lerde uzun yapan ne götürdü, 2000 puan yükseliş oldu neredeyse...[/quote]
böyle 2.000 puan kazanmak insanı sevindirmez ki yaw.
ıkına sıkına. attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez derler ya, o hesap.
bak haziran vadelide vatandaş 20 saniyede 4.000 lira götürmüş.
:..:
vr bıseler görcez artık
Neyse, haber şimdi gelse tavan 38500, yarına olsa sanırım 4000 üzeri tavan olur vob:) bende cort.... olsun bakalım, görelim bakalım:)
[QUOTE=bull market;102489]Vay bee, vob da sabah 33000 lerde uzun yapan ne götürdü, 2000 puan yükseliş oldu neredeyse...[/QUOTE]
33075 de uzunladık ama oturamadık adamakıllı :mad:
[URL="http://img25.imageshack.us/my.php?image=25126808.jpg"][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/9398/25126808.jpg[/IMG][/URL]
Az kaldı bakalım ne edecekler buralardan;)
hacim çıldırdı yanlız 340.000 kontrat...
nooluyor orda? nooluyor orda?
geceye uzunlarla devam..35.000 kesmedi..:) hedefimi yükselttim.. hedef 37.000..:..:
geceye kısa ya herro ya merro 35000 direncimdi orayada geldik.
İlk defa tavsiye edecem bu gece short giren yanar.
Haber gazlayacaklar kendi akıllarınca, yada şu yeni işlem görmeye başlayan finans yüzünden piyasada dengeler değişti azıcık, sığ piyasa birden hareket geldi dengesiz davranıyo, yani bence, yoksa bi nane yokken kendi kendine coşan piyasa mı olurmuş?, ya haberi önceden biliyolardı ki o zaman spk bu olaya el koymalıdır diyorum, yada saçmalıyolar işte öylesine, saygılar...
Geceye LONG...
Vobta böyle banko anlar nadir olur.Short çok sakat.
Vay be, mc olmasın diye biraz kısa kapadım, portföy bir günde fena dağıttı iyimi? yarın sabaha yine full kısa olarak başlayacak şekilde ayarladım artık, teminat eksik olmasın maksat...:(
dow'a bow'a bakıpta poz almayın bence.. spot endeks dirençlerini deldi geçti...
[quote=bull market;102505]Haber gazlayacaklar kendi akıllarınca, yada şu yeni işlem görmeye başlayan finans yüzünden piyasada dengeler değişti azıcık, sığ piyasa birden hareket geldi dengesiz davranıyo, yani bence, yoksa bi nane yokken kendi kendine coşan piyasa mı olurmuş?, ya haberi önceden biliyolardı ki o zaman spk bu olaya el koymalıdır diyorum, yada saçmalıyolar işte öylesine, saygılar...[/quote]
Ne yani sen short düşünüyorsun diye almasınlarmı?:D:DEl ele kol kola 38000 geliyor.Bu gece kesin haber düşmeli.Yada dow 8000 olmalı geçmeli.
[QUOTE=mbm;102269]33175 uzun tekrar...spot saglam geldi...[/QUOTE]
aynı uzunlarla devam geceye.....
sat verene kadar.......