-
[quote=unlimitted;102631]bi pozisyon açıp, o pozisyonun güzel kazandırdığını -ekrana bakmadan- 2 saat sonra öğrenmek kadar keyifli bişey yok şu borsada.:..:[/quote]
gerçekten öyle,ama çok zor.benim için imkansız :)
dün 33400 yukarı geçilirken uzun açtım ama 34350 de flat tim mesela :confused:
-
[QUOTE=ttcetinkaya;102632]sn MBM fiyatlar yukarı mı gidecek ?[/QUOTE]
onu bilemeyizde..
bildiğim
[B]bütün peryotlar alda [/B] ve flama içinde..
5 dakikalık sat vermeden kısa yapmam...kısa için acelem yok yani.......
-
[quote=SaNCaKTaR;102634]güle güle harca bereketlı olsun unutduk biz oo günleri uzun zamandır :)[/quote]
eywallah, beraber olsun diyeceğim ama kısalamıyorsunuz ki abi. forumun alayı uzun, uçacak kaçacak ayuların peşinde! :..:
-
2 saate kalmaz vob eksi olacak.35550 stoplu full short.Bütün imkb 30 ları eksi olmasını bekliyorum bugün.İmkb dow falan takmaz bu hacime.Bugün vob hacim rekoru kıracak.
-
[quote=YAVUZHAN;102639]gerçekten öyle,ama çok zor.benim için imkansız :)
dün 33400 yukarı geçilirken uzun açtım ama 34350 de flat tim mesela :confused:[/quote]
kazandığınızda az demeyin bence.
kaybetmemenin verdiği keyfin pahası biçelecek türden değildir...
-
valla utanarak söylüyorum ama 575 yine kısa:)
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102637]Yön net aşağı.[/quote]
gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
muhtemelen maksimum 200 puan yukardan terse dönmüş olsanda çok iddialı olmamak lazım,dün bi arkadaş aranızda yeniyim,tecrübesizim falan diyordu.sendende haberi varsa etkilenmemesi mümkün değil..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..
-
no more transactıons full short.
-
[QUOTE=unlimitted;102641]eywallah, beraber olsun diyeceğim ama kısalamıyorsunuz ki abi. forumun alayı uzun, uçacak kaçacak ayuların peşinde! :..:[/QUOTE]
burada uçacak dediğimizde vob 33.400 idi.. bugün 35.900 ü gördü... 2500 puan uçmuş 2 günde, daha nasıl uçsun..:..:
teknik hedefi 37.000 dir.. orayı zamana yayarak gösterirler yada göstermezler bilinmez...
-
valla gökhanada hak vermeye başladım, bu piyasada bir yere bağlı olunca insan daha motive oluyor, kimisinde bir foruma bağlı olmak zarar zarar bile yaratabiliyor ama,
genel itibariyle bir yerde paylaşım bulunmak bence kişisel başarıyı artırır.
-
[quote=YAVUZHAN;102645]gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
muhtemelen maksimum 200 puan yukardan terse dönmüş olsanda çok iddialı olmamak lazım,dün bi arkadaş aranızda yeniyim,tecrübesizim falan diyordu.sendende haberi varsa etkilenmemesi mümkün değil..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..[/quote]
Ben öyle kafama esiyor yazıyorum.Ne olur kimse benim işlemlerimi dikkate almasın.Borsa burası herşey olur.Ben daha dün akşam 38000 diyen kişiyim.Şimdi de 30 000 diyorum.Bu borsa eksi olacak bugün.Tecrübe konuşacak.
-
sevgili yavuzhana katılıyorum..100 200 puana yön degstıren ustelık de basarılı ıslemler yapan bırının net asagı dıyerek kendıyle de çelişmesi sözkonusu..he cok kısı tanır bılr anlar ama bı kısım da anlamayabilir..bıraz da onları dusunursek fena olmaz derim.ama takdir ve tasarruf yine sizin..
-
[quote=YAVUZHAN;102645]gökhan en son 33900 de full kısa msjını okumuştum..
bu yüzden dikkat !
kolay gele..[/quote]
Benden haberi varsa birinin nasıl işlem yaptığımdan da haberi olmalı.Haberi yoksa kendisi bilir.Kaybeder.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102649]Ben öyle kafama esiyor yazıyorum.Ne olur kimse benim işlemlerimi dikkate almasın.Borsa burası herşey olur.Ben daha dün akşam 38000 diyen kişiyim.Şimdi de 30 000 diyorum.Bu borsa eksi olacak bugün.Tecrübe konuşacak.[/quote]
durumu izah etmişşsin zaten..
-
[quote=marakes;102650]sevgili yavuzhana katılıyorum..100 200 puana yön degstıren ustelık de basarılı ıslemler yapan bırının net asagı dıyerek kendıyle de çelişmesi sözkonusu..he cok kısı tanır bılr anlar ama bı kısım da anlamayabilir..bıraz da onları dusunursek fena olmaz derim.ama takdir ve tasarruf yine sizin..[/quote]
Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 35550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.33500 de oluşan hacimden sonra eğer üstüne çıkamıyorsa bu borsa bakın akşam nerde kapanacaz.Hayaline bile gelmeyecek insanın.
-
[quote=jerfin;102647]burada uçacak dediğimizde vob 33.400 idi.. bugün 35.900 ü gördü... 2500 puan uçmuş 2 günde, daha nasıl uçsun..:..:
teknik hedefi 37.000 dir.. orayı zamana yayarak gösterirler yada göstermezler bilinmez...[/quote]
benim dünkü yazımda, 33.500 longcuları bir yana demiştim, sanırım kaçırmışsın.
34.900ler cıvarına geldiğimizdeki yazıları tekrar oku istersen Jerfin.
oradan da uçacak kaçacak denilen bir sürü yazı...
uçmak kaçmak göreceli. bana göre 100 puan uçmaktır, sana göre 1000 puan tırıvırı.
her zaman söylerim. vade ve hedef göstermeden yapılan yorumlar safsatadır.
al sana yorum: düşecek mi? düşecek. bi anlamı var mı herhangi birisine göre bu yorumun?
ne zaman düşecek abi? ne kadardüşecek?
ben günde ortalama 26-30 kere pozisyon değiştiririm.
genellikle büyük marja oynadığım pozisyonları yazarım sadece.çünkü benim hızımda olamayan insanlar vardır, benim yazımdan etkilenip benim yönümde pozisyon açarlar, ben o ana kadar kapatmış terse geçmiş olurum belki.
bence herkes aynı şeyi yapmalı.
acemi arkadaşlar var, etkilenebilirler.
"bana ne, okumasınlar, etkilenmesinler, işlem yap diye ben mi söylüyorum" deme lüksümüz yok.
şahsi fikrimdir.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102653]Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 33550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.[/QUOTE]
bravo kardeşim:..: yaw İşallah dünde belirttiğim gibi "hızlı bir ralli 35000 hatta 35500 üstü fake ondan sonra katliam":..: hele bu işlem hacminden sonra...
hızlı rallide bu kadar hızlı olunca kimyam bozuldu uzuncular kazandı sıra ayılara gelsin artık.boks.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102653]Al sat yapsam bile yön konusunda arada görüşümü bildiriyorum.Dün sabah ralli olacak yazdım ama daha sonra shortum da yazdım.Short olmak günah değilkiüüüŞimdi de 35550 stoplu short olunmalı tavsiyem budur.Eksi olacak borsa bugün eminimmmmmmmmmmmm.33500 de oluşan hacimden sonra eğer üstüne çıkamıyorsa bu borsa bakın akşam nerde kapanacaz.Hayaline bile gelmeyecek insanın.[/quote]
beni yanlıs anlıosun.ben rahatsz olmuyorum..sadece ole yazdım ıste..gereksz di belki ama kendim için degildi.
-
gökhan fındık bey, dün akbank salağı tavan gösterdi malum haziran endex vadede, diyelim o işlemi kapanışta yaptı ve uzlaşma tavandan oldu, bu durumda margin call yiyen olursa bunun vebalini vobaş nasıl verecek, son 10 dakika uzlaşma salaklığı ile, var mı yorumunuz.
-
Agustos ayından bu yana 30 bankanın ıflas ettıgı rusya`da bugun sabah
saatlerınde bır banka daha kapandı. Rusya merkez bankası bankacılık yasalarını
ıhlal ettıgı gerekcesı ıle `rusya ıs ortaklıgı banakası`nın lısansını ıptal
ettı.
-
Dönüş tahminimden kanlı olacak.Bu arada ben sabah açılışta işlem yaptım bir sürü bekleseydim 35900 lere kadar 850 puan alacaktım longlardan.O zaman keşke demiştim.Eee şimdi bakıyorum ben alsat ile bekleseydimden daha çok kara geçmişim.Ne olacağı belli olmuyor.Ama bence en mantıklısı hızlı bir sistem ve alsat.No margin call.
-
[quote=marakes;102656]beni yanlıs anlıosun.ben rahatsz olmuyorum..sadece ole yazdım ıste..gereksz di belki ama kendim için degildi.[/quote]
Yok yanlış anlama falan.Burası tepe ise 30 000 e gidebiliriz imkb30 da.Kriz geri geliyor gibi.Ben dün dua ettim dedim bi artı açılalım yarın 2 saatte belli olacak dedim.Öyle oldu yön belli oldu.Ben daha önceden gördüklerimle vob oynuyorum.Daha önceki hareketin aynısı oluyor şu anda.Gelene geçene veriyorlar.FDow dün 7700 ü gördü çok kötü idi sonra bir fake ile aldılar yukarı ama orası da 8000 de çoklu tepe yaptı.Düşecezzzz.
-
Kayahan gelmeden esiye düşeceğine inanmam... :-))
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102660]Yok yanlış anlama falan.Burası tepe ise 30 000 e gidebiliriz imkb30 da.Kriz geri geliyor gibi.Ben dün dua ettim dedim bi artı açılalım yarın 2 saatte belli olacak dedim.Öyle oldu yön belli oldu.Ben daha önceden gördüklerimle vob oynuyorum.Daha önceki hareketin aynısı oluyor şu anda.Gelene geçene veriyorlar.FDow dün 7700 ü gördü çok kötü idi sonra bir fake ile aldılar yukarı ama orası da 8000 de çoklu tepe yaptı.Düşecezzzz.[/quote]
ii o zaman devam:)
-
Ben malımı 1 dakikada çıkarım 100 milyon ytl lik alım yapan city düşünsün ne yapacağını malı.Pek cosku olmadığı için bu sabah malı satamazlarsa panikle satmaları lazım.İşte ozaman kalktığı gibi düşer imkb.Vaybee tera da bugün rekor kıracak ilk 3 e sokmuşuz.
-
Finans yatırımın 500 milyon değil milyar dolarlık fonu olsun voba sökmez.Kimse farka müdahale edemiyor maalesef.Az önce 500 puana çıktı yine fark.Şimdi 200 e düştü.Madem çok biliyorlar da imkb 30 yeniden 36100 falan olunca neden almadılar vobu.Masall.
-
dow cokerse bız daha cok cokerız gorntusu var
-
Buraya kadarmış benim için yükseliş bitmiştir belki yukarı yapacaklardır ama olsun.:dü::..:
-
[QUOTE=marakes;102665]dow cokerse bız daha cok cokerız gorntusu var[/QUOTE]
bende onu bekliyorum zaten, dün akşam dua ettim çöksün diye baya ama düne nasip değilmiş:..:
taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, abd nin ekonomi tarihi daha çok yeni onlar ekonomide avrupa kadar köklü değiller, abd paso piyasaya para veriyor, para dağıtıyor, bu sadece kış güneşi gösterir,
avrupa abd yi takip etse piyasaya para pompalamaya kalksa halimiz harap olur, ama avrupa tecrübesini konuşturuyor...
-
:..:Dün shortçulara bof bugün longçulara.Bofun anlamını bilmeyenler vob terimler sözlüğüne baksınlar.Türkçemize vobtrader tarafından kazandırıldı..lelele
-
şu anda piyasamıza ilişkin en öenmli işaret sabahki coşkuya rağmen, bu kadar tarihi sayılabilecek işlem hacmine rağmen akşam kapanış eksi olursa ozaman ben düşüş banko derim, daha banko yok.
-
Bizim tl altın da uçacak bence.
-
[quote=traderx;102669]şu anda piyasamıza ilişkin en öenmli işaret sabahki coşkuya rağmen, bu kadar tarihi sayılabilecek işlem hacmine rağmen akşam kapanış eksi olursa ozaman ben düşüş banko derim, daha banko yok.[/quote]
Burası 9 46 dan beri banko.
-
[quote=Larossıan;102666]Buraya kadarmış benim için yükseliş bitmiştir belki yukarı yapacaklardır ama olsun.:dü::..:[/quote]
Bir de sisteminiz ne der onunda görüntüsünü alsak teşekkürler.
-
Bir kaç haftadır üzerine ısrarla beLİRTTİĞM GİBİ iMKB SPOT 30 ENDEKS 32500-33000 KIRINCA hedefin 3600-36500 olacağını söylemiştir. şu an hedefin gerçekleşmiş kabul ediyorum. bundan dolayı kalan uzunları kapattım.
-
düşecek diyonuz da ben 250 den long oldum fibonacci desteğinden ve hexen in çizgisinin üstünden döndü ha fibonacci ha hexen ikisinin dediği de doğrudur benim ,için gerçi dayım bu fibonacci olayını daha iyi bilir ama ben longum işte ama 150 civarına düşerse çok tırsarım
-
Hadi finansyatırım yemiyormu azaltsana farkı.Bir versinler sana.En iyi sistem tecrübedir.
-
15 dakikalıklarda tam flama zamanı..vadeli ve spot......
yerse.......
-
Arkadaşlar dikkat ediyorumda boğalardan ziyada ayılar daha agresif...
Şunu söylemek istyorum ayıların çok olduğu yerde boğalar fazla yaşayamaz.. Boğaların olmadığı yerde de yaşam olmaz zaten..
Adamların ellerinde çok büyük bilgi akışı var.. 2 gün once endexi kontrati bir türlü düşürmediler.. hepimiz sebeb aradık ama bulamadık..
ama adamların neden düşürmedikleri.. sonradan ortaya çıktı...
yorumlarımızı bence dikkatli yapmalıyız... inat zarardan başka bir şey getirmez...
-