-
[QUOTE=marakes;102715]evet garip bi duygu..sanki robot gibi oluyosun..ama arada duyguları da serbest bırakmak lazım..fazla kalırsa çökelme ve tıkanma yapar:)[/QUOTE]
küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng
-
birde şöyle bir şey var, akşama kadar yaşadığımız gel gitleri, duygusal sallantıları kimseye anlatamıyoruz, dışardan bizi gözlemleyenler mesela iş arkadaşları ev ahalisi falan ne düşünüyordur çok merak ediyorum:D
birde bizim memlekette borsacı dedinmi, sanki dolandırıcı anlayamadım gitti.
-
[quote=fXci;102719]küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng[/quote]
haklısn..dogru yol herkes ıcn degıskendır bunu aramak lazım bence..duygular açıga cıkmadan olmaz..cıkmadıgı zaman hayattan kayıplar başlıyo bu sefer..umarım bi yol bulursunuz
-
bu fdow çöker çökmesinede
vadeli ne yapar muamma......
sat verirse satacagız mecbur.......bu seferde görüntü benim hoşuma gitmemeye başladı vadelide....
şimdilik uzun devam....
-
EPFR GLOBAL INVESTING: "TURKIYE VE RUSYA'DAN HISSE ALMA ZAMANI"
ULUSLARARASI FON YONETICISI EPFR GLOBAL INVESTING TURKIYE VE RUSYA
BORSALARININ YATIRIM ACISINDAN EN CAZIP BOLGE OLDUGUNU DUYURDU. PIYASA
GOZLEMCILERININ MALI KRIZ SURECINDE IKIYE BOLUNDUGUNU, KIMI UZMANLARIN KOTUYE
GIDISIN DERINLESECEGI, KIMI UZMANLARIN DA YENI BIR CANLANMANIN BASLAYACAGI
KONUSUNDA DEGERLENDIRMELERDE BULUNDUGU KAYDEDILDI.
UZMANLARIN BORSA
YATIRIMLARI ACISINDAN TURKIYE VE RUSYA'NIN CAZIP IKI BOLGE OLDUGU
DEGERLENDIRMESINDE UZLASTIGI KAYDEDILEN DEGERLENDIRMEDE 11 MILYAR DOLARLIK BIR
FONU YONETEN UZMAN ALLAN CONWAY'IN SU ACIKLAMASI YER ALDI: "EGER TURKIYE IMF
ILE ANLASMA SAGLAYABILIRSE BORSA YATIRIMLARI ACISINDAN BIR NUMARALI BOLGE
OLUR."
RUSYA PIYASASI ILE ILGILI DE ONGORULERDE BULUNAN CITI UZMANI
ANDREW HOWELL DE RUBLENIN SON DONEMDE ISTIKRARA KAVUSTUGUNU, YATIRIM ACISINDAN
MALI PIYASALARIN UYGUN BIR DONEMDE OLDUGUNU BELIRTTI. HOWELL'E GORE; "GECEN YIL
YUZDE 70 KAYBEDEN RUSYA BORSASI YIL BASINDAN BU YANA YUZDE 20 KAZANDI. SIMDI
BORSANIN BU SINIRLARI ASMA ZAMANI GELDI."
-CIHAN-
Bu tür haberlerden hep korkarım...!!!!!!
-
[quote=traderx;102720]birde şöyle bir şey var, akşama kadar yaşadığımız gel gitleri, duygusal sallantıları kimseye anlatamıyoruz, dışardan bizi gözlemleyenler mesela iş arkadaşları ev ahalisi falan ne düşünüyordur çok merak ediyorum:D
birde bizim memlekette borsacı dedinmi, sanki dolandırıcı anlayamadım gitti.[/quote]
anlatmaya ugrasmak dha buyuk ıskence..en ıyısı örtülü konusmak..bzim memlekette ınsanlar anlamadıkları ıslerı sevmez..dunyayı bılmıyorum ama kanında türklük oranı olursa olsn olanlar böle..bu arada ruhu dinlendrmek ıcın muzık (özelıkle klasik)cok ıyı gelıo ...benim tercihim piyano ya da sözsüz diger entrumantaller..borsa kısmı ,dizilere bakın hep bı konuda ele alcak olsalar hep tokat yıyen tıpler cıkar..hıc cok para kazananın anlatıldgnı gormedm daha..e ınsanlar da bole sartlanıo
-
imf cilerin haberye 175 puan cık kitleme oldu gibi duruyo şu an...zaten bole bı haber yukelcegı zaman gelmez sanmıorum..göstere göstre al demezler daha 40 takla atarız bismillah
-
[quote=fXci;102719]küççücük örnek verim eskiden acıklı film izlediğimde ağlardım gözlerim pörtlek pörtlek olur yaşarırdı ... emma şimdi tık yok .dng[/quote]
acıklı filme gülmüyorsanız problem yok :..:
-
[quote=YAVUZHAN;102726]acıklı filme gülmüyorsanız problem yok :..:[/quote]
ole ıse olursa kafada huni formasyonu oluşur:..:
kimseye dilemem tavsie etmem..
-
sevgili marbaş, iş bankası, EFG ve DSI'nin burayı okuyan bilimum tek tuşçular,
biliyorum caaart diye vermek istiyorsunuz ama benim elimdeki kısaları kapatmamı bekliyorsunuz sabırnan. ben kapattığım anda 35.000'e kadar soluksuz vereceksiniz.
burada bayanlar olduğu için kibar versiyonunu söyleyeceğim.
recep ivedik'in otelin fotoğrafçısına verdiği pozu hatırlayınız. :..::..:
-
mc lere kadar bı yukarı daha goruruz heralde..hoş asagıdan kısa mı acıldı uzun mu acıldı ona gore oynuyolar ..mıllet uzuna ınanmadgına gore kısadır dıye tahmın edıyorum
-
[QUOTE=Larossıan;102687][URL="http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg]"][URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=60533324.jpg][/URL][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/771/60533324.jpg[/IMG][/URL]
5 dklık görüntü böyle.[/QUOTE]
hocam geçen gönderdiğinizde daha çok düşmemize rağmen sat görülmemişti,ama bugün en tepeden vermiş görünüyor.acaba sistem başkamı yada okları siz mi belirliyorsunuz?:confused:
-
[quote=marakes;102729]mc lere kadar bı yukarı daha goruruz heralde..hoş asagıdan kısa mı acıldı uzun mu acıldı ona gore oynuyolar ..mıllet uzuna ınanmadgına gore kısadır dıye tahmın edıyorum[/quote]
33.000den 35.500e düzeltmesiz gelen bi VOB bir güruhu uzuna inandıramadıysa, kaça gitmesi inandıracak merak ediyorum doğrusu.:)
-
Full short.fdow 7870 olmaı kapanmam için.
-
[quote=marakes;102724]anlatmaya ugrasmak dha buyuk ıskence..en ıyısı örtülü konusmak..bzim memlekette ınsanlar anlamadıkları ıslerı sevmez..dunyayı bılmıyorum ama kanında türklük oranı olursa olsn olanlar böle..bu arada ruhu dinlendrmek ıcın muzık (özelıkle klasik)cok ıyı gelıo ...benim tercihim piyano ya da sözsüz diger entrumantaller..borsa kısmı ,dizilere bakın hep bı konuda ele alcak olsalar hep tokat yıyen tıpler cıkar..hıc cok para kazananın anlatıldgnı gormedm daha..e ınsanlar da bole sartlanıo[/quote]
işte en çekilmez tarafı bu,yaptığın işin sorulması..
borsacının derdini borsacı bilir :)
soran kişiye göre değişiyor tabi ama nasıl cevaplayacağını bilemiyor insan.
ben çoğu zaman konu uzamasın diye eski mesleği söyleyip şuan bişey yapmıyorum,araştırıyorum vs diyorum ve geçiyorum.
heleki aile ortamında,akrabaların sorması beni çok yoruyor :)
-
35425 flat....
şu an alda...sat verirse kısalacagım.
yada aynı yerden uzunlayacagım tekrar...
-
[quote=unlimitted;102731]33.000den 35.500e düzeltmesiz gelen bi VOB bir güruhu uzuna inandıramadıysa, kaça gitmesi inandıracak merak ediyorum doğrusu.:)[/quote]
shörtorlerin sayısına bakarsan forum ıcn konusmuyorum pastaya bakıyorum ve gun ıcı ıslemlere hala ınanmaya cogunlukta..ınsanlara nereye gıderse ordan asagı cakıcaz hissi vermıs bunlar..nereyı okusam surdan shortladım yada kovalaıdm ları goruyorum..cevremdekılere de soruyorum ..yada daha işin içinde ıslem yapanlara mantık aynı..o yuzden bu hareketler kontrat yakma hareketı dıyorum zaten..ve halaısrarlıym film bitmedi..biraz suzulursek herkes heh işte çıkış yalanms deyıp arkaya yaslanırsa asıl haber gelıcektır ..
-
[quote=marakes;102734]shörtorlerin sayısına bakarsan forum ıcn konusmuyorum pastaya bakıyorum ve gun ıcı ıslemlere hala ınanmaya cogunlukta..ınsanlara nereye gıderse ordan asagı cakıcaz hissi vermıs bunlar..nereyı okusam surdan shortladım yada kovalaıdm ları goruyorum..cevremdekılere de soruyorum ..yada daha işin içinde ıslem yapanlara mantık aynı..o yuzden bu hareketler kontrat yakma hareketı dıyorum zaten..ve halaısrarlıym film bitmedi..biraz suzulursek herkes heh işte çıkış yalanms deyıp arkaya yaslanırsa asıl haber gelıcektır ..[/quote]
dünkü hareketin gücüne bakarsak yukarı iştahın realizeler ardından sürmesi gerekir diye düşünüyorum..
tek günde % 5 ardından % 2 + ların ardından kar satışlarının görülmesinden daha doğal bişey olamaz.
-
[quote=YAVUZHAN;102736]dünkü hareketin gücüne bakarsak yukarı iştahın realizeler ardından sürmesi gerekir diye düşünüyorum..
tek günde % 5 ardından % 2 + ların ardından kar satışlarının görülmesinden daha doğal bişey olamaz.[/quote]
katılıyorum..
-
-
-
günlüklerdeki TOBO nun güzelliğine bak beee...
o güzelliğin kusursuz olması için sağ omzun 3 vakte kadar (3 çizikte) 32.000 görmesi lazım deyo! :D
-
Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102741]Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.[/quote]
de de banko de:)
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102741]Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.[/quote]
banko banko.
de tabii, sen demezsen düşmüyo meret! :..:
-
[QUOTE=enorton;102704]35500 ün altına inmemiz lazım saat 13 e kadar, yoksa al verecek sistem :)[/QUOTE]
Sistem Al verdi, 35450 Long...
-
Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler
-
-
bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......
uzun hala.....
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102746]Fullshort.[/quote]
işte şimdi kapatmayı düşünebilirim şortları! :..::..::..:
-
[quote=htkemal;102745]Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler[/quote]
Ufak da olsa kazanıyoruz.Başka işim yok.
-
PAMIK,
bugün dinlenmedeyim..kafkedeyim kafke içiyorum....internet var ama mtx yok..sen bağa bi 15 dklık graf çaksana MACD li RSI li MFI li ve DIS li olsun..kapris yapma kaparım ha... :) hadii PAMIKKKK..birisi sendne önce yapıştırırsa grafiği seni ekvatora taşıtırım haaa..
-
[quote=mbm;102747]bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......[/quote]
55000 mi 65000 mi?
Bu arada full long yeniden.Ben buradaki rakamı az önce 55300 gördüm sanırım ama düzeltme yapılmaış yazıda.Hayret.
-
[quote=htkemal;102745]Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler[/quote]
ben başka bir yerde çalışıyorum.
vob ve forum sürekli açık.zaman zaman elbet takip sıkıntısı oluyor.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;102751]55000 mi 65000 mi?
Bu arada full long yeniden.Ben buradaki rakamı az önce 55300 gördüm sanırım ama düzeltme yapılmaış yazıda.Hayret.[/QUOTE]
dogru görmüşsün...ekran bak.yazı yaz...
hatlar karışıyo.......:) düzelttim..
-
haydi fener haydi fener..tam sırası şimdiiiiiiiiiiii.........
-
Garandaki 4 milyon lot bitti.En sonunda buldum yönü.400den ne var ne yok long.
-
Gökhan bey sizin zaten başarınızı medyadan takip ettik. Diğer arkadaşlara aynı başarıları diliyorum.
-
arkadaşlar bilen varsa bişi sorcam.
37.000 kademesine 500 kontrat satış yazdım diyelim.
akşama kadar da görmedi.
emir iptal parası öder miyim?
-
[quote=GÖKHANFINDIK;102755]Garandaki 4 milyon lot bitti.En sonunda buldum yönü.400den ne var ne yok long.[/quote]
arkadaşım biraz abartmadan yorum yapsan diyorum..
fulll short full long nevar ne yok...
bu şekilde biraz abartılı olmuyormu?
Tşk