-
[QUOTE=eloy;331144]nedir bu sacmalık ya; derınlık kalksın, kademelerın arası kuculsun, emır sılmek serbest olsun, 24 saat işlem olsun, otomatik emir uygulamaya girsin..
madem yurtdısıyla bırebır aynı olacagız nıye çakmasında işlem yapalım , gider orda işlem yaparız.
vob 24 saat olsun 1 kontrat dahi işlem yaparsam adam değilim..[/QUOTE]
Haklısın katılıyorum... 1,5 saatlik öğle arası fakelerinden bile şikayet ediyoruz, düşünsene 14-15 saatlik boşlukta ne fakeler olur.
-
[quote=flexy;331137]Katılıyorum.Öğlen spot kapanınca bile sönüyor hacim, gece düşünemiyorum bile.Ama hacimi arttıracak bişeyler yaparlarsa bilemem.24 saat forexte mantıklı çünkü dolar euro sterlin her neyse 24 saat el değiştirebiliyor.Ama future için...bilemiyorum :confused:[/quote]
bana göre mesele hacim meselesi değil. yataylık/değillik meselesi.
forekste 24 saat işlem oluyor evet ama dow kapandıktan sonraki hacimlere bakarsanız yine sönük. ama hareketler yine kazandırabiliyor.
olay grafiklerin yükselişler düşüşler yapması. hacimsiz olarak yükseliş veya düşüş yapan metalarla para kazanılmayacak diye bir kural yok ki?
öğlen arası sorun imkb hacimlerinin düşmesi değil, VOBun yataya bağlaması.
yoksa VOB grafiği bi 1000 yukarı 1000 aşağı yapsın bakalım öğlen tatilinden şikayet eden adam kalıyor mu :)
-
[QUOTE=enorton;331147]VOb başkanının açıklamaları resmen komedi.. Gündüz işinde olanlar gece takip edebilecekmiş? Gündüz çalış gece uyuma diyor :D Gündüz imkb açıkken vob izlemeye de gerek yok, gece git bak yeter... Allahım sen sabır ver... Sen normal saatinde açık tutamıyorsun vobu, yılda en az 3-4 kere seans duruyor. Hala yurtdışı diyor adam, sen önce diğer faktörleri yurtdışı ile aynı duruma getir, sonra saatini getirirsin.[/QUOTE]
Profesyonellerin kazanamadiği yerde adamin canı istediği zaman müsait oldugunda izleyip kar edecek, en ucuz foreks firmalarinin reklamlarinda gordugumuz ilanlara benziyor bu demeç
-
[quote=eloy;331144]nedir bu sacmalık ya; derınlık kalksın, kademelerın arası kuculsun, emır sılmek serbest olsun, 24 saat işlem olsun, otomatik emir uygulamaya girsin..
madem yurtdısıyla bırebır aynı olacagız nıye çakmasında işlem yapalım , gider orda işlem yaparız.
vob 24 saat olsun 1 kontrat dahi işlem yaparsam adam değilim..[/quote]
yav bu yeniliklerin ne zararı var. hepsi faydalı şeyler. Bu söylemleriniz bende sanki bir aracı kurum çalışanısınızda fazla çalışmamak için provakasyon yahıyorsunuz hissini uyandırdı.
-
[QUOTE=Strategist;331145]Bakarlar otomatik sistemlerle para kazanılabiliyor, engel olmak için her gece 2-3 hayvani bar yaparlar iş biter... Sonuçta kazandığınız para kodamanların cebinden çıkıyor... Gereğini yaparlar...
Forex'de hemen her gün 100 pip'lik barlar durup dururken olmuyor... Piyasalar kolay para kazanma fırsatlarını her zaman yok eder.. İşin doğası bu.. [B]Bence Nisan'dan itibaren VOB'da da yabancı piyasalar gibi mekanik sistemle para kazanma dönemi artık biter...[/B][/QUOTE]
Çok doğru tespit .brv.brv
-
[quote=enorton;331147]VOb başkanının açıklamaları resmen komedi.. Gündüz işinde olanlar gece takip edebilecekmiş? Gündüz çalış gece uyuma diyor :D Gündüz imkb açıkken vob izlemeye de gerek yok, gece git bak yeter... Allahım sen sabır ver... Sen normal saatinde açık tutamıyorsun vobu, yılda en az 3-4 kere seans duruyor. Hala yurtdışı diyor adam, sen önce diğer faktörleri yurtdışı ile aynı duruma getir, sonra saatini getirirsin.[/quote]
Barlar rüzgardan inip kalkıyo sanıyodur
-
24 saat işleme geçince istihdamı ikiye katlayacaklarmış... Allahım sana geliyorum...
-
rastgele patronlar,saygılar zbartman :)
-
[quote=izzetbey;331152]yav bu yeniliklerin ne zararı var. hepsi faydalı şeyler. Bu söylemleriniz bende sanki bir aracı kurum çalışanısınızda fazla çalışmamak için provakasyon yahıyorsunuz hissini uyandırdı.[/quote]
bunların hepsi piyasanın etkinleşmesine yardım eder ve piyasa hızla evrilir. etkin piyasalarda trend olusmaz. trend olusmayınca para kazanılmaz.
nıye foreks pıyasalarında para kazanmak cok zor bır dusundunuz mu? ya da dowda , daxta?
-
[quote=enorton;331155]24 saat işleme geçince istihdamı ikiye katlayacaklarmış... Allahım sana geliyorum...[/quote]
artık bizde bi ortak bulup çift vardiya çalışırız :::
-
[QUOTE=Kanaatkar;331151]Profesyonellerin kazanamadiği yerde adamin canı istediği zaman müsait oldugunda izleyip kar edecek, en ucuz foreks firmalarinin reklamlarinda gordugumuz ilanlara benziyor bu demeç[/QUOTE]
Evet sanki vob sürekli para dağıtıyor da, milletin zamanı yok... Şimdi akşam işten gel, voba gir para kazanmaya başla...
-
[quote=unlimitted;331150]bana göre mesele hacim meselesi değil. yataylık/değillik meselesi.
forekste 24 saat işlem oluyor evet ama dow kapandıktan sonraki hacimlere bakarsanız yine sönük. ama hareketler yine kazandırabiliyor.
olay grafiklerin yükselişler düşüşler yapması. hacimsiz olarak yükseliş veya düşüş yapan metalarla para kazanılmayacak diye bir kural yok ki?
[COLOR=black][B]öğlen arası sorun imkb hacimlerinin düşmesi değil, VOBun yataya bağlaması[/B][/COLOR].yoksa VOB grafiği bi 1000 yukarı 1000 aşağı yapsın bakalım öğlen tatilinden şikayet eden adam kalıyor mu :)[/quote]
Öğlen olunca yataya bağlayan piyasadan gece hiç hayır gelmez patron.