-
BU barlar dowun bu gece düşmesinin mümkün olmadıgını söylüyor, Gerçi dow bizimle alakası yok,
Biz yükselen kanalda orta bandda kapattık, Bu nedenle pazartesi eksi açmamız çok zayıf bir ihtimal, eğer üst bandan açarsa fantazi olsun diye shortlanıp , alttan yerine konulabilir.
-
BU barlar dowun bu gece düşmesinin mümkün olmadıgını söylüyor, Gerçi dow bizimle alakası yok,
Biz yükselen kanalda orta bandda kapattık, Bu nedenle pazartesi eksi açmamız çok zayıf bir ihtimal, eğer üst bandan açarsa fantazi olsun diye shortlanıp , alttan yerine konulabilir.
-
17:09:55 te 46825 longların yarısını verdim
yarısnı dediğime bakmayın 2 taneydi 1 tane kaldı:D
ayın 25-26 sından itibaren çok pis gireceğim piyasaya İşallah:) iyi tatiller.
-
17:09:55 te 46825 longların yarısını verdim
yarısnı dediğime bakmayın 2 taneydi 1 tane kaldı:D
ayın 25-26 sından itibaren çok pis gireceğim piyasaya İşallah:) iyi tatiller.
-
[QUOTE=mbm;17335]vadelinin oyuncagı olduk...
ciddi soruyorum sadece dowa oynayabilecegimiz bir yer varmı.......[/QUOTE]
ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)
-
[QUOTE=mbm;17335]vadelinin oyuncagı olduk...
ciddi soruyorum sadece dowa oynayabilecegimiz bir yer varmı.......[/QUOTE]
ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)
-
bende longum genelimiz long hayrolsun iyi geceler iyi tatiller pazara maca hazirlanacam artik
-
bende longum genelimiz long hayrolsun iyi geceler iyi tatiller pazara maca hazirlanacam artik
-
Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....
-
Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....
-
piyasada dinamizm sıfır...bu halde dow da çare olmuyor bizim düldül'e
nasıl ve nereye çıkabilir bu halde bilmem... arapsaçına döndü iyice kısa vade ... büyük oyun oynanıyor keskin aşağının altyapısı oluşuyor olabilir,temmuz ayı için...
bu şekilde 38'binlerin de kırılacağı bana göre kesin... er veya geç..
iyi tatiller dilerim...
-
piyasada dinamizm sıfır...bu halde dow da çare olmuyor bizim düldül'e
nasıl ve nereye çıkabilir bu halde bilmem... arapsaçına döndü iyice kısa vade ... büyük oyun oynanıyor keskin aşağının altyapısı oluşuyor olabilir,temmuz ayı için...
bu şekilde 38'binlerin de kırılacağı bana göre kesin... er veya geç..
iyi tatiller dilerim...