-
[quote=Kanaatkar;258192]Fazlasiyla iyi gorunuyor gercekte durum nedir, vobda işe yarayan bir yontem mi yoksa yatirimcilari aldatmaya yarayan bir yontem mi.[/quote]
Yaw artık benim geyiklerimin kalitesi hepten düştü galiba, dostlar geyik yaptığımı anlayamaz oldu... :..:
Adamlar almış grafiği kafalarına göre diplere yukarı ok, tepelere aşağı ok koymuşlar onu anlatmaya çalıştım... :..: ::: :)))
Geleceği görebilen sistem ya da metot olamaz. Bu iddia ile ortaya çıkan hiçbir metodun uzun vadede yazı turayı geçtiği görülmüş değildir.
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
haziran vade son gün inşallah herkez için bereketli olur
-
günaydın.. çok uykum var.. üüwwwww
-
[quote=jerfin;258207]günaydın.. çok uykum var.. üüwwwww[/quote]
Geceye flat girersen öyle olur... Pozisyonun olsaydı 9:15'de zıpkın gibi olurdun... :..:
-
-
günaydın hayırlı işler güzel kazançlı tradler dilerim.
-
-
-
uykulu ve aç işlem yapmanızı tavsiye etmem . kan şekeriniz düşmesin. hatalı kararlar ve acelecilik yapabilirsiniz.
-
[quote=Astatin;258213]günaydın.. çok uykum var.. üüwwwww[/quote]
Geceye flat girersen öyle olur... Pozisyonun olsaydı 9:15'de zıpkın gibi olurdun... :..:
-
[quote=Astatin;258213]günaydın.. çok uykum var.. üüwwwww[/quote]
Geceye pozisyon ile girersen öyle olur... Yarın açılış ne olur diye düşünmekten uyuyamadın tabi.... Flat olsaydın şimdi zıpkın gibi olurdun.... :..:
-
kanalizasyon tahmini potanslar buyrunuz .. üvvv .. :o:o
[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/3149/adszmlt.jpg[/IMG]
-
günaydın ve bol kazanclar cümleten ...
yeni vade yeni şans :))
-
[QUOTE=Kanaatkar;258192]Fazlasiyla iyi gorunuyor gercekte durum nedir, vobda işe yarayan bir yontem mi yoksa yatirimcilari aldatmaya yarayan bir yontem mi.[/QUOTE]
ne olduğu belli değil..kitap var sadece..ama çizimlerden ms nin sistem oklarına benziyor..öyle dipden al veren,tepeden sat veren ancak ref+ ve zigzag fonksiyonu var..
-
kanalizasyon tahmini potanslar buyrunuz .. üvvv .. :o:o TGG kaç astotinomous patrus..üww
[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/3149/adszmlt.jpg[/IMG]
-
-
[quote=abka;258221]ne olduğu belli değil..kitap var sadece..ama çizimlerden ms nin sistem oklarına benziyor..öyle dipden al veren,tepeden sat veren ancak ref+ ve zigzag fonksiyonu var..[/quote]
+linreg...
-
mesut abi .. günaydın hayırlı işller ...
-
[QUOTE=Strategist;258210]Geceye flat girersen öyle olur... Pozisyonun olsaydı 9:15'de zıpkın gibi olurdun... :..:[/QUOTE]
daytraderlikten istifa ettim zaten.. geceleri uykusuzluk yapıyor..üüüüüü:D
-
[QUOTE=Astatin;258222]kanalizasyon tahmini potanslar buyrunuz .. üvvv .. :o:o TGG kaç astotinomous patrus..üww[/QUOTE]
yemişim tggyi .. Use your illusion - (Deep Hystem) ...:o:o
-
[QUOTE=selçuklu;258225]mesut abi .. günaydın hayırlı işller ...[/QUOTE]
günaydın patronların patronu.........günaydın voborsa
.brv
-
[quote=TÜRKOĞLU;258177]bu NIKKEI de ne borsaymış arkadaş.10.250 den aşağı paraşütsüz indi.hergün eksi kapanış yapıyor 8 gündür falan.900 puan düştü daha tepki yok.kamikaze dalışı yapıyor sanırım :D
kamikaze alışıda görmek isteriz arada mümkünse :D[/quote]
Biz ona kısaca "Nikkei nalları dikkei" diyoruk pambık....
-
[quote=jerfin;258226]daytraderlikten istifa ettim zaten.. geceleri uykusuzluk yapıyor..üüüüüü:D[/quote]
Bana da çok zor geliyor flat kalmak... 1 kontrat dahi olsa pozum olmazsa hayatımdan bir parça kopmuş gibi hissediyorum... Tedaviye ihtiyacım var... üvvvv.... :..:
-
[quote=mbm;258228]günaydın patronların patronu.........günaydın voborsa
.brv[/quote]
patron yoruldun geliba...yavaşlamış avatar:p
-
[quote=Astatin;258224]+linreg...[/quote]
O Matriks'in ***'lığı.. Linreg Metastock'da canavar gibi çalışıyor, hem de nasıl kullanacağını biliyorsan çok işe yarıyor, özellikle de eğimi.... *** Matriks.... üvvvvvv....
-
vaşşş.. bu nasıl bir çubuk...
-
Çok neşeli bu topic yaww.Herkese yeniden bir selam vereyim.Bu topiği çok sevdim.
-
[QUOTE=Astatin;258232]patron yoruldun geliba...yavaşlamış avatar:p[/QUOTE]
he dikkat edersen asti
yavaş ama emin adımlar var......:D
-
günaydın internet aleminin;
en keyifli,
zararla karın kardeş olduğunu bilen,
zararda olsa dahi keyfidnen ödün vermemeye çalışan,
efendi,
düzgün,
gündemi takip eden ve yorum yeteneği gelişmiş,
treydırları.
:)))
-
[quote=unlimitted;258239]günaydın internet aleminin;
en keyifli,
[COLOR=red]zararla karın kardeş olduğunu bilen,[/COLOR]
zararda olsa dahi keyfidnen ödün vermemeye çalışan,
efendi,
düzgün,
gündemi takip eden ve yorum yeteneği gelişmiş,
treydırları.
:)))[/quote]
he ama, zarar küçük kardeş olsun pliz..üwww:::
-
[quote=flexy;258231]Biz ona kısaca "Nikkei nalları dikkei" diyoruk pambık....[/quote]
yani nallar yukarı! :::
ehuehueh :..:
-
[quote=trader38;258149]saraylı abi sayım böyle idi demi ? yanlışım varmı?
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/27e7db1d.png[/IMG][/quote]
günaydın,
doğru trader,
şu anda böyle düşünüyorum hala...:)
-
Günaydın arkadaşlar...
Herkese bol kazançlar...
-
-
güçlü vob, güçlü türkiye, güçlü büyüme oranı, güçlü ending diagonal, güçlü 5
-
[quote=saraylı;258242]günaydın,
doğru trader,
şu anda böyle düşünüyorum hala...:)[/quote]
Saraylı hocam sorunu hallettim herşey için teşekkürler başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin :( bu arada bu grafikte OBO ihtimali var gibi yoksa benmi öyle görmek istiyorum acaba :confused: :D
-
[quote=Strategist;258178]Adamların web sitelerindeki örneklerde gösterdikleri tekniği VOB'a uyguladım, gerçekten harika çalışıyor... :..:[/quote]
Strategist ,
bu teknik neymiş merak ettim?bilen var mı?üüü
-
[quote=Astatin;258246]güçlü vob, güçlü türkiye, güçlü büyüme oranı, güçlü ending diagonal, güçlü 5[/quote]
sen daha güç görmemişin.
bah şimcik bah..cümlenin kallaviliğine bah:
"asıl dow tekrar 10,500 görürse bizim kaç olacağımızı düşünmeye başla sen,güç neymiş o zaman görün!" ::::::
nası :D
-
Ağustos vade ilk kez 71,85 tepesinden beri ilk kez bir önceki yükseğinin üzerine çıktı saatlikte...
-
[quote=saraylı;258248]Strategist ,
bu teknik neymiş merak ettim?bilen var mı?üüü[/quote]
Hocam grafiği alıyorsunuz, sonra canınızın istediği her tepe ve dibe ok yapıştırıyorsunuz... :) Yani ben öyle anladım... :)