Ben de daha kapanmasına çok olduğu için panikle 11420 kapanır diyorum.
Printable View
[QUOTE=mbm;31025]helal dowa
nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..
bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....
öyle bir yer burası......
bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...
yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda[/QUOTE]
dostum mbm yemin ederim buna benzer bir mesajida eve gelince ben yazacaktim iftardan filan firsat olmamisti
ben geceye 51 den short girmistim hayalkirikligi vardi uzerimde gercekten bu olay cok nankor diye dusunuyordum 10 islemden biri hepsini goturuyor diye dusunuyordum ama olanlara bak :)
aslinda bu vob yapilacak is degil...
[QUOTE=mbm;31025]helal dowa
nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..
bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....
öyle bir yer burası......
bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...
yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda[/QUOTE]
dostum mbm yemin ederim buna benzer bir mesajida eve gelince ben yazacaktim iftardan filan firsat olmamisti
ben geceye 51 den short girmistim hayalkirikligi vardi uzerimde gercekten bu olay cok nankor diye dusunuyordum 10 islemden biri hepsini goturuyor diye dusunuyordum ama olanlara bak :)
aslinda bu vob yapilacak is degil...
[QUOTE=follow;31027]bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.[/QUOTE]
11455 altı kapar bence.
[QUOTE=follow;31027]bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.[/QUOTE]
11455 altı kapar bence.
[QUOTE=Ronaldinho;31028]Ben de daha kapanmasına çok olduğu için panikle 11420 kapanır diyorum.[/QUOTE]
ronaldinho sende iyice geberttin yani :D:D
[QUOTE=Ronaldinho;31028]Ben de daha kapanmasına çok olduğu için panikle 11420 kapanır diyorum.[/QUOTE]
ronaldinho sende iyice geberttin yani :D:D
biraz toparlayacaklarrrr.
biraz toparlayacaklarrrr.
[QUOTE=follow;31029]dostum mbm yemin ederim buna benzer bir mesajida eve gelince ben yazacaktim iftardan filan firsat olmamisti
aslinda bu vob yapilacak is degil...[/QUOTE]
çok basit sistemden dışarı parayı çekeceksin her seferinde ve her geceye flat trend olmadan. ben yapamıyorum.he he.
[QUOTE=follow;31029]dostum mbm yemin ederim buna benzer bir mesajida eve gelince ben yazacaktim iftardan filan firsat olmamisti
aslinda bu vob yapilacak is degil...[/QUOTE]
çok basit sistemden dışarı parayı çekeceksin her seferinde ve her geceye flat trend olmadan. ben yapamıyorum.he he.