Bugün çok sıkıcı olacak anlaşılan...
Printable View
Bugün çok sıkıcı olacak anlaşılan...
bu film burda bitmez ......
manzara hiç değişmemiş yine herkes şortçu
bugün 35200 e gelsin söz longları bozar üstüne bankadan para çeker şortlarım ama şimdi düşünmüyorum
yatayda az mı yıprattılar bizi
bazıları belki bana gıcık oluyordur ama doğrular...
[quote=mbm;103047]bu film burda bitmez ......[/quote]
EN gzüel en acıklı filmlerın bile sonu vardır ama yönetmen en guzel sonu nasıl hazırlar kımse tahmın edemez gidiş yukarı gıbı ama bızım yönetmenler normal dünya vatandaşı degil :)
gökhan yoksa forumun tadı tuzu kaçıyomuş demek ki full short full pantolon lafları olmayınca konsantrasyon bozuluyor yaww nrdesin gökhan cımm
375 long 525 short.
arkadaslar ekran dondu
vob-30 nisan vade kac suan
şort devam.
[quote=juliano;103050]gökhan yoksa forumun tadı tuzu kaçıyomuş demek ki full short full pantolon lafları olmayınca konsantrasyon bozuluyor yaww nrdesin gökhan cımm[/quote]
Çıkacam dışarı maliyet düzeldi yine.Shortum.
36500
DOW DAX kapalı olmasına rağmen spotun hacmi hiçde az değil... ayrıca fiyat ta yukarı!!
[quote=GÖKHANFINDIK;103054]Çıkacam dışarı maliyet düzeldi yine.Shortum.[/quote]
nerdesin kardeş göremeyince yine bu atıldı mı dedim korkuttun beni? ben de full longum.lelele
hadi ayılar gösterin gücünüzü pençelerinizi destek çıkın kardeşinize:..:
[quote=mbm;103047]bu film burda bitmez ......[/quote]
Bu film bugün bitecek.
long.
bugün belki stoplarım ama long açmam.
en güzel şort henüz giyilmemiş olandır..en iyi long henüz relis olmamış olandır..
- HEXEN plans
- Sazan Günlük EW sayım
plizz..
No geyik plizzz..mersi nerde yaw..:)
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103059]Bu film bugün bitecek.[/QUOTE]
farketmez..keşke bitsede 2000 puan aşagı gelse...
kısadanda vursak.........
yönüm yoktur benim...
uzun yada kısa farketmez.....
hepsi uyar bana.......
ama şimdi uzun........
525 3 işlem long short long.En son cortum.
bugün zirvede kapanış bekliyorum,ayıları sucuk yapacaklar dermişim...dng.yerseniz :..:
yaw biz ayuyduk da forum(lar)da ayular çoğaldıkça ben daha bi huylanır oldum. :cool:
neyse, 36.800e bi daha gelsin de longcular azıcık mendil sallasınlar 37.000 diye. içimize biraz su serpilsin yoksa motor hararet yapmaya başladı. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
uzunnnnn devammmmmm
575 600 long 675 short.
[quote=unlimitted;103025]ilave shortlar 400den kapandı.
10 dakikada bu kadar vermelerinden huylandım. daha yükseklerden (en az 15-200 puan) mal kitleyebilirlerdi.:cool:[/quote]
örümcek hisleri yine kurtardı kolu bacağı.
bi gün ya kafayı kesecez ya da burdan çıkıp gidip bi ev alacaz. :..:
çok gerildim, yaklaşık 3 senelik vob işlemlerimde hiç bu kadar hata yapmamıştım ve bu kadar gerilmemiştim sonu hayır olsun.
e hadi ikili tepe olsun, negatif uyumsuz olsun, 5 inci dalga olsun bişi olsun yawwww :)
Böyle oynak olsun piyasa.Ben 1 ayda 1e 10 yaparım.İnşallah.
[quote=GÖKHANFINDIK;103072]Böyle oynak olsun piyasa 1 ayda 1e 10 yaparım.İnşallah.[/quote]
katılıyorum. neydi o ya 25-50 puan bekle Allah bekle.
renk geldi azıcık...
[QUOTE=abka;103037]dediğn dogru test aşamasında fan çok hızlı çalışıyor..sonra testin çalışması duruyor..[/QUOTE]
Mesajına cevap yazdım, bakıver...
250000 kontrat hacim ve 35500 altı kapanış istiyorum..bir vob fantazisi
Yüzde 80 dönecez aşağı.
[quote=unlimitted;103073]katılıyorum. neydi o ya 25-50 puan bekle Allah bekle.
renk geldi azıcık...[/quote]
2aydır kar edemiyorum olduğu yerde duruyordu piyasa.Kaldıraç da azdı.
usd kontratlarıda hafiften kıpırdanmaya başladı, ve ben halen nefes alabiliyorum.
MBM şorta geçmedikçe bu düşmeyecek veya bu düşmedikçe MBM şorta geçmeyecek :)
[quote=traderx;103078]usd kontratlarıda hafiften kıpırdanmaya başladı, ve ben halen nefes alabiliyorum.[/quote]
ben asıl ona şaşırdım. dün yerle bir edebilecekleri halde çok dokunmadılar dolara...
ilk durak 1,5900. olmak üzere cüzi longladım ben de.
endeks short dolar long devamm!!!
[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=screenshot2h.jpg][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/8549/screenshot2h.th.jpg[/IMG][/URL]
doların 1,59 larda 5 günlük ortalamayı deneyip tekrar aşağı dönmesini bekliyorum...
Akşamki kısaları longa çevirdim..
valla tgrthaberdeki kel kafalı borsacı müsvettesi bile kar realizasayonundan bahsediyorsa, realizasyon garantidir..
675 SHORT devam banko aşağı yön.Fark 400 diye atlamış olabilirler.Net satta beynim.Kalkacaktım kalkmadım ekrandan maliyet amerikada 1 ay tatil yapacak kadar düşmüş.Full short..
[QUOTE=Astatin;103079]MBM şorta geçmedikçe bu düşmeyecek veya bu düşmedikçe MBM şorta geçmeyecek :)[/QUOTE]
sat versede keşke 2000 puan düşse bugün...:):)
[quote=traderx;103082]valla tgrthaberdeki kel kafalı borsacı müsvettesi bile kar realizasayonundan bahsediyorsa, realizasyon garantidir..[/quote]
onun isimini arattım nette gecen bi site acmıs ordan danısmanlık hızmetı verıyo..:)uygun bı ucret karsılıgı..adam akıllı..