-
[quote=SEYYAH;103123]anlaşma olursa mayıs-haziran gibi olacak diye yazılar okudumdu dün mü evveli gün mü neydi...[/quote]
dayıcım bana kalırsa işi ağırdan alıyolar. merkez bankasının rezervleri var fazla borçlanmak istemıyolar. ha kriz biraz daha derinleşirse o zaman belki piyasaları rahatlatma açısından para alabilirler imf den.
-
Eğer Başbakan IMF ye borcumuzu öder yola devam ederiz derse hiç şaşırmam önümüzdeki seçimler için popülist politikalar başlamıştır derim.
-
[quote=MMO;103128]Eğer Başbakan IMF ye borcumuzu öder yola devam ederiz derse hiç şaşırmam önümüzdeki seçimler için popülist politikalar başlamıştır derim.[/quote]
aha borsa çok yükslince MAMO da ayu avatarını terk etmiş
-
benim ekran mi dondu yine yoksa suan
vob-30 nisan vade 36.525 - 36.550 mi?
biri yazarsa sevinirim
-
[QUOTE=berdush;103130]benim ekran mi dondu yine yoksa suan
biri yazarsa sevinirim[/QUOTE]
yok hayır işlem olmuyor, bende aynısını düşünüyordum:..:
-
[quote=berdush;103130]benim ekran mi dondu yine yoksa suan
biri yazarsa sevinirim[/quote]
ikimizinki aynı and adonmadıysa dediğin gibi berduş kardeş...
yaww bu arada süper loto da 2 dene 4 tutturmuşum ha
-
bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi
-
2 gündür olduğu gibi bugün de ne olacaksa öğleden sonra olacak, ama iki gindür olduğu gibi topuklayıp yukarı mı gidecek yoksa aşağı mı o belli değil...
-
[QUOTE=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/QUOTE]
İlk kez böyle bişey duydum, bu vobun ne kadar yan etkisi varmış ya :D
-
[QUOTE=enorton;103134]2 gündür olduğu gibi bugün de ne olacaksa öğleden sonra olacak, ama iki gindür olduğu gibi topuklayıp yukarı mı gidecek yoksa aşağı mı o belli değil...[/QUOTE]
bugun cuma namaza gidiyor millet diye saygılıdırlar heralde olmazsa spkya şikayet ederiz lisanslarını alırlar:)
herkese hayırlı cumalar...
-
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=10nisanvob.png][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3594/10nisanvob.png[/IMG][/URL]
dün kısa yaptım..ama zararla çıktım...bar kapanmadan sat vermişti..tabiki kısaldım..ama barın kapanmasına yakın fiyat yükselince ,sat oku kayboldu..[B]demekki uyanıklık etmeden mutlaka barın kapanışını beklemek lazımmış..[/B]
-
[quote=enorton;103135]İlk kez böyle bişey duydum, bu vobun ne kadar yan etkisi varmış ya :D[/quote]
bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor
-
36025 e gelsede kapasak şortingenleri yaww..haftasonu pozisyonda girmek ağğır gelir 15 gün flatden sonra...hem haftasonuna iştahsız girmek istemem..baksana ne yan etkileri varmış beaaa
-
[quote=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/quote]
Berduş kardiş..acaip bir kurt düşürdün bazı insanların içine... misak varsayki bir adam var, ergenlik çağıan girdiği zamanlarda VOB a da başlamış olsun..şimdi senin bu mesajını okuyunca çocuk ne düşüncek...ya aslında ben 10 kaplan gücünde olabilirim ama bu vob yüzünden mi daha z kaplan gücündeyim diye içine kuşku düşecek..malum, adam gerçek performansını hiç bilememiş olabilir, ergenlik çağına vob la başlamış olması nedeniyle....pis durum yani...yapacağı şey basit ama...flat leyip 1 hafta durum tespiti yapacak :)
Spekülasyona devam edersek; mesela VOB da pozisyonun varsa, iştah açısından Flat oluyosun..VOB da poz yoksa iştah açısından long oluyosun...VOB da battıysan VOB da mecbur flat oluyosun ama iştah açısından şort oluyosun :) :) pis geyik oldu bu beaahhh
-
[quote=berdush;103138]bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor[/quote]
rusyada yediğin yemeklerden kaynaklanıyordur o.gel memleketine ye pahlavayı,böreği,kebabı,iskenderi filan gör bak deel düz duvara tırmanmak duvarı deler öte tarafa geçersin allah muhafaza :D
vob'un günahını alma lütfen :o
-
[QUOTE=berdush;103138]bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw yaprak kipirdamiyor[/QUOTE]
Hani Şeyh Edebali demiş ya " Cahiller arasındaki alime acı" diye, ben de buna şunu ekliyorum "Rusyada süper hatunlar içindeki vobçuya acı" :D:D
-
[quote=berdush;103138]bende cidden boyle bir etkisi war...ayrica rusya da yasadigimi soylersem; ciddi bir etki oldugunu kabul edersiniz herhalde...buarada hala 525 mi hala..bu ne yaw [color=red]yaprak kipirdamiyor[/color][/quote]
:d:d:d:d
-
[quote=Astatin;103140]Berduş kardiş..acaip bir kurt düşürdün bazı insanların içine... misak varsayki bir adam var, ergenlik çağıan girdiği zamanlarda VOB a da başlamış olsun..şimdi senin bu mesajını okuyunca çocuk ne düşüncek...ya aslında ben 10 kaplan gücünde olabilirim ama bu vob yüzünden mi daha z kaplan gücündeyim diye içine kuşku düşecek..malum, adam gerçek performansını hiç bilememiş olabilir, ergenlik çağına vob la başlamış olması nedeniyle....pis durum yani...yapacağı şey basit ama...flat leyip 1 hafta durum tespiti yapacak :)
Spekülasyona devam edersek; mesela VOB da pozisyonun varsa, iştah açısından Flat oluyosun..VOB da poz yoksa iştah açısından long oluyosun...VOB da battıysan VOB da mecbur flat oluyosun ama iştah açısından şort oluyosun :) :) pis geyik oldu bu beaahhh[/quote]
hehehe...belki bana ozgu bir sorundur...sucu voba atiyorumdur diyelim ozaman...herkes rahatlasin
-
Arkadaşlar bu aralar Netbook almayı düşünüyorum, matriks kurup çalıştıran var mı? Sorunsuz olarak matriks çalışır mı acaba bu cihazlarda?
-
[quote=SEYYAH;103141]rusyada yediğin yemeklerden kaynaklanıyordur o.gel memleketine ye pahlavayı,böreği,kebabı,iskenderi filan gör bak deel düz duvara tırmanmak duvarı deler öte tarafa geçersin allah muhafaza :D
vob'un günahını alma lütfen :o[/quote]
himm...bu dediklerim baya tepki aldi....yoksa ben iceberg in gorunen yuzu muyum???
-
[quote=berdush;103146]himm...bu dediklerim baya tepki aldi....yoksa ben iceberg in gorunen yuzu muyum???[/quote]
:..::..::..: Dark Side of The Moon...:..::..::..: wasnt me
-
buarada herhalde 14.30 a kadar birakmazlar vobu...MC lerle 200-300 puanlik bi yukari yaparlar bence...sonra ne olacaksa olur
-
hazır ogle arası ve yaprak kımıldamıyoken sorıyım ups kullanan varmı aranızda..ben sadece pc , modem ve monitöru calstrcak sekılde bişey arıyorum.fiyattan sonra surenın uzun olması da önemli..tavsıyesı yada kullandıkılarından tecrubesı olan paylaşabilirmi acaba?makine çok kuvvetli degil ama matriks programı ne kadar zorlar bilmedgimden (buna göre ups in pc yi çalıştrma zamanı degısıyomus dıye okudum) burada soruyorum..
-
[QUOTE=marakes;103149]hazır ogle arası ve yaprak kımıldamıyoken sorıyım ups kullanan varmı aranızda..ben sadece pc , modem ve monitöru calstrcak sekılde bişey arıyorum.fiyattan sonra surenın uzun olması da önemli..tavsıyesı yada kullandıkılarından tecrubesı olan paylaşabilirmi acaba?makine çok kuvvetli degil ama matriks programı ne kadar zorlar bilmedgimden (buna göre ups in pc yi çalıştrma zamanı degısıyomus dıye okudum) burada soruyorum..[/QUOTE]
Ben kullanıyorum 600 va yeter size, çift akülü olanlardan alırsanız daha uzun süre gider ama elektrik kesildiğinde panik olmamak için laptop ve usb modem şart. 3-4 saat kesilse de umrumda değil...
-
[quote=enorton;103150]Ben kullanıyorum 600 va yeter size, çift akülü olanlardan alırsanız daha uzun süre gider ama elektrik kesildiğinde panik olmamak için laptop ve usb modem şart. 3-4 saat kesilse de umrumda değil...[/quote]
ama sizinki laptop mus,benimki masaüstü pc..o zaman süre daha da kısalmaz mı
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kvhycF9bw1E[/url]
Olmaz sana kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp
İnan sökerim yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben.
Kıymaz sana kalpten bu yürek
Her ne dersem dilimden
Senin için atmazsa bu kalp
Söküp atarım yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden.
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen.
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben
-
[quote=Astatin;103111]:D
Way canına..ne geniş adamsın be...VOBda kısasın ve yemeğe gidiyosun haaa...pufff...VOB daki tersoların çoğu öğlen arası başlamıştır:D diyiyim ben saaa[/quote]
panik yok panik yok.
bugün bişe olmaaaaaaaaaaazzz...
bugün gökhan türü işlem yapanlar kazanır. terso işlem yapmaktan korkulmaz bugün çünkü. iki tarafa da abartılı hareket görmeyiz.
zannımca. :D
-
[QUOTE=marakes;103151]ama sizinki laptop mus,benimki masaüstü pc..o zaman süre daha da kısalmaz mı[/QUOTE]
Beni yanlış anladınız, ben ups yi masaüstünde kullanıyorum . Masa üstü bilgisayarı en fazla 20-25 dk ups ile kullanabilirsiniz. Ups ler sadece bilgisayarları veri kaybı olmadan, güvenli şekilde kapatmak için tasarlanmıştır. Elektrik kesildiğinde uzun süre işlem yapmak için laptop ve usb modem almalısınız. En kötü sıfır laptop un bile şarjı 3-4 saat gider.
Bu sitede güzel bilgiler var, reklam için yazmadım bu arada...
[URL="http://www.tuncmatik.com/tr-TR/qa.asp?ctID=340"]http://www.tuncmatik.com/tr-TR/qa.asp?ctID=340[/URL]
-
[quote=berdush;103133]bu vob beni okadar yoruyorki gun icinde...cinsel isteksizlk yapiyor bende...cook acayip yaw...birakacam bu isi[/quote]
bir de şöyle yapın, iştahınızı sabahın köründe köreltin bir hafta, yengeye de vob oynacağım sen işine bak deyin, bakalım extre performansı nasıl olacak :..:
-
475 şortları kapattım 525 ten...zoytarılar...sıkıldım ben...
sabahta 300 puan karı gördük vermedik.nasip işte...
-
[QUOTE=mozkan;103155]bir de şöyle yapın, iştahınızı sabahın köründe köreltin bir hafta, yengeye de vob oynacağım sen işine bak deyin, bakalım extre performansı nasıl olacak :..:[/QUOTE]
gökhandan beter olur ozaman, günde 500 tur işlem yapar:dü::yü::D
-
[quote=Astatin;103129]aha borsa çok yükslince MAMO da ayu avatarını terk etmiş[/quote]
EEEEE Korku sardı ve acayip tırsiyom,
Aslında bu avatarı stresde olup olmadığınızı anlamak için koydum eğer resim dönüyorsa ekranı kapatın ve tatile çıkın stres basmış sizi
-
[quote=SEYYAH;103156]475 şortları kapattım 525 ten...zoytarılar...sıkıldım ben...
sabahta 300 puan karı gördük vermedik.nasip işte...[/quote]
475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin
-
vallahi fırıl fırıl dönüyor, monitörden fırlayacak gibi :d:d
-
[quote=traderx;103157]gökhandan beter olur ozaman, günde 500 tur işlem yapar:dü::yü::D[/quote]
15500 e kadar saymakta zor be :..:
-
[quote=MMO;103158]EEEEE Korku sardı ve acayip tırsiyom,
Aslında bu avatarı stresde olup olmadığınızı anlamak için koydum eğer resim dönüyorsa ekranı kapatın ve tatile çıkın stres basmış sizi[/quote]
demek ki benim tatile var daha :D
-
[quote=mozkan;103159]475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin[/quote]
ahanda 425-450 getti 5 kademe :D
-
sistemim sat verdi, histem dünden beri satta:..:
-
400 kademesiyle marbaşı tahrik ediyorlar. :..:
-
[quote=mozkan;103159]475 açtığın an ile 525 kapadığın an arasında en ufak değişiklik yok piyasada, pozu açtın bari stopunu bekleseydin[/quote]
sıkıldım ya abi midem bulandı vallahi...veriyorlar zati beni bekliyorlarmış :D
hele bekliyelim biraz...hatta pazartesini görelim...
hem sistemler AL da.züğürt teselliside hazır :D