kademeler kac suan? vob 30 nisan
Printable View
kademeler kac suan? vob 30 nisan
36450 short, sn mbm de shortlarsa tamamdır bu iş. Pazartesi yukarı kesin gap yeriz. Forumda long kalmadı.
[quote=berdush;103167]kademeler kac suan? Vob 30 nisan[/quote]
425-450
[quote=enorton;103168]36450 short, sn mbm de shortlarsa tamamdır bu iş. Pazartesi yukarı kesin gap yeriz. Forumda long kalmadı.[/quote]
hakkaten ya long olan var mı?
[quote=unlimitted;103170]hakkaten ya long olan var mı?[/quote]
malesef ben 450 den
36450 kısa denemesi........
hadi 2000 puan düşssün o zamann ..:):)
[quote=mbm;103174]hadi 2000 puan düşssün o zamann ..:):)[/quote]
bana uyar. :D
ziestemlilere soru...
simdi ben sistemime tam uymaya başlayayımmı ? nedersiniz flatmı kalsam?
uymaya başlarsam yataya girecez siz kaybedeceksiniz flat kalırsam trendler surer... en ıyısı ben size hesap numaramı verim siz bana kar payı verin ? CİDDİYİM HE sonra uyarmadı demeyin
36500 üzeri ben longlarım yine......
bunlara güven olmaz.....
valla sağlam bir düşüşe ihtiyacım var, maddi olarak değil psikolojik olarak buna ihtiyacım var:D aksi taktirde kendi normal performansıma dönüş zor olacak.
500 ü beklemedim..425 uzun..... boğa ruhum ön plana çıktı..
36400 altı kısalacam...
15-20dakika içinde herşey belli olur, eğer al gelirse alacam.
arkadaslar kademe verebilir misiniz?
ekran dondu; pozisyonda biraz yuklu
cok tesekkurler
475-450
ara ara 475-500 oluyor.
[quote=berdush;103181]arkadaslar kademe verebilir misiniz?
Ekran dondu; pozisyonda biraz yuklu
cok tesekkurler[/quote]
450-475
[QUOTE=berdush;103181]arkadaslar kademe verebilir misiniz?
ekran dondu; pozisyonda biraz yuklu
cok tesekkurler[/QUOTE]
[IMG]http://i43.tinypic.com/162a5on.png[/IMG]
[quote=GÖKHANFINDIK;103059]Bu film bugün bitecek.[/quote]
Bu hafta işlerim dolayısıyla ne foruma girdim nede trade yaptım şimdi gelip baktım foruma 1-2 günlüğü okumaya çalıştım sonra son sayfaya baktım ve hafta başından beri çökecek demişsiniz :) ama toplamda 3000 puana yakın bi yükselme olmuş.Sürekli tek bir yönde ısrar etmek bitirir insanı.Israr tek yönde olacaksa dönüşler için zaman kollamalı acele etmemeli bence.
Saygılarımla
[QUOTE=fXci;103176][B]ziestemlilere soru...
simdi ben sistemime tam uymaya başlayayımmı ? nedersiniz flatmı kalsam?
uymaya başlarsam yataya girecez siz kaybedeceksiniz flat kalırsam trendler surer... en ıyısı ben size hesap numaramı verim siz bana kar payı verin ? CİDDİYİM HE sonra uyarmadı demeyin[/B][/QUOTE]
evet hesap numaramı isteyen ozelden bana ulaşabilir .dng talep olmazsa ziesteme uyacam
suan 475-500 mu yoksa ben mi ole goruyorum
[QUOTE=berdush;103187]suan 475-500 mu yoksa ben mi ole goruyorum[/QUOTE]
heyecana gerek yok sisteminiz çalışıyor;)
400 altına inmediği sürece 37000 yolu açık,
400 altı ise ilk durak 36000.
hadi ya 700e kadar alın pozisyonu artırayım ya 200e verin pozisyonu kapatayım yazık burda beklediğimiz saate yaw
uzun devammm....
benide uzuna çevirtecekler heralde şu anda flat olsam uzun açardım 37000de kakalardım.
Sistem AL verdi 36525 Long...
en iyisi 36400 ie 36650 arasını takip etmek,boşuna komisyon vermemek lazım...bence...
1 de cıktım dolar 1,5790
yeni geldim dolar 1,5785
36500 uzun
aha ralli oldu..
100 puan çıktı.....:):)
uzun devam....
uzun donları giyiyozmu:..:
spotta tık yok ama.
[quote=mbm;103110]NE KADAR BASİT DEMİ......
geçmişe dönüp şurdan alsan şurdan satsan demek kolay...
şimdide gelecek için söylermisiniz....
36675 den şortladık diyelim ....sonraaaaaaaaaa[/quote]
Bunun yarısını değil çeyreğini yapsan 400 puan var.Çeyreğini de yapamıyorsan borsada işin ne alsatçılıkta.İsteyen uzun vade tutsun sistemine baksın isteyen isteyen yönü bulsun isteyen inatlaşıp sermayeyi kediye yüklesin.Para kazanılırsa hepsi uyar.Gelecekle çalışmıyoruz biz.Anlık çalışıyoruz.Benim için borsadaki gelecek 1 saniyede verdiğim emirdir.Gerisi umrumda değil.
[quote=Astatin;103111]:D
Way canına..ne geniş adamsın be...VOBda kısasın ve yemeğe gidiyosun haaa...pufff...VOB daki tersoların çoğu öğlen arası başlamıştır:D diyiyim ben saaa[/quote]
Ben vobta kısayım ne yemeği sokağa çıkıp 4 saattir geziyorum.Yemek az kalır yanında.Bu piyasanın oynamayacağı belliydi boşuna oynar diyemi bekliyorsunuz.Böyle 100 200 puan belki.3500 puan oynamış borsa 2 günde burada işim yok işlem kovalayacam.
[quote=fXci;103116]acepa diyorum bugun cuma ya hani .. haftasonuna long kalmak istemeyen batırımcılar reyeliz edermi?[/quote]
Ya hafta sonuna risk almayalım short olanlar panik olursa?
[quote=furkan;103124]erdogan şuan cümle içerisinde 3 kez "imf" sözcügünü kullansın 37500de alırız solugu..tecrübeyle test edilmiştir hemde shortken.[/quote]
O zaman 28000 ken bile en çok 1000 puan almışlardı.Şimdi maliyetler çok karda.Bunlar anlaşsa bile nereye gidecek acaba.Akp davası sonuçlanınca 1 gün sürmüştü çakmaları.Bunda da en çok 2 gün sürecek.
575 tl kar 460 i komisyon lanet olsun diyip sahaya cikiyorum simdi...hava da guzel...benim komisyon oranini kesin dusurmem lazim...herkese bol kazanclar...bole SIKICI seanslardan sonra gelde cinsel gucunu koru
36400 stopla yeniden uzuna döndüm yukarı beklentim fazlada yok..
[quote=Astatin;103140]Berduş kardiş..acaip bir kurt düşürdün bazı insanların içine... misak varsayki bir adam var, ergenlik çağıan girdiği zamanlarda VOB a da başlamış olsun..şimdi senin bu mesajını okuyunca çocuk ne düşüncek...ya aslında ben 10 kaplan gücünde olabilirim ama bu vob yüzünden mi daha z kaplan gücündeyim diye içine kuşku düşecek..malum, adam gerçek performansını hiç bilememiş olabilir, ergenlik çağına vob la başlamış olması nedeniyle....pis durum yani...yapacağı şey basit ama...flat leyip 1 hafta durum tespiti yapacak :)
Spekülasyona devam edersek; mesela VOB da pozisyonun varsa, iştah açısından Flat oluyosun..VOB da poz yoksa iştah açısından long oluyosun...VOB da battıysan VOB da mecbur flat oluyosun ama iştah açısından şort oluyosun :) :) pis geyik oldu bu beaahhh[/quote]
Siz vobtraderin vob ve kız anılarını dinleseniz gülmekten yarılırsınız.Bu arada vob cinsel isteksizlik yaratabilir stress insanda ereksiyon problemi de yaratabilir.Bu arada piyasada yaprak kıpırdamadığından çok şikayetçi insan var.2gün de yaprak değil fırtınalar koparttılar.3500 puan alan varmı içimizde?Yaprak esas 3 aydır kıpırdamıyordu şimdi geri geldi eski hava.Artık borsa normalleşti.2sene önceki gördüğüm vob geri geldi.Kaldıraç da iyi oldu full oynayan için.
[quote=berdush;103146]himm...bu dediklerim baya tepki aldi....yoksa ben iceberg in gorunen yuzu muyum???[/quote]
Bakın bence nedeni şu da olabilir.Biraz doygunluktan sonra artık sizi hiçbirşey tatmin etmiyor olabilir.Bu çıplaklar kampında kimsenin birbirine bakmaması ile aynı durumdur.Gerçekten böyle bu.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103205]Siz vobtraderin vob ve kız anılarını dinleseniz gülmekten yarılırsınız.Bu arada vob cinsel isteksizlik yaratabilir stress insanda ereksiyon problemi de yaratabilir.Bu arada piyasada yaprak kıpırdamadığından çok şikayetçi insan var.2gün de yaprak değil fırtınalar koparttılar[B].3500 puan alan varmı içimizde[/B]?Yaprak esas 3 aydır kıpırdamıyordu şimdi geri geldi eski hava.Artık borsa normalleşti.2sene önceki gördüğüm vob geri geldi.Kaldıraç da iyi oldu full oynayan için.[/QUOTE]
var......en son 33200 den beri net uzunum....arada yarı flatları saymazsak....