yen uzun devam..vob uzun devam
yen cok üzdü dün gece 100.65e emir girmiştim sonra sildim yukarı çektim kapatsaymışım keşke uzardık yine kısmet degfilmş..
Printable View
yen uzun devam..vob uzun devam
yen cok üzdü dün gece 100.65e emir girmiştim sonra sildim yukarı çektim kapatsaymışım keşke uzardık yine kısmet degfilmş..
[quote=enorton;103150]Ben kullanıyorum 600 va yeter size, çift akülü olanlardan alırsanız daha uzun süre gider ama elektrik kesildiğinde panik olmamak için laptop ve usb modem şart. 3-4 saat kesilse de umrumda değil...[/quote]
Ben eve jeneratör alalım anne dedim arada gidiyor dedim.Kafama geçireceğini söyledi jeneratörü.Bir de elektrik gittiğinde modemin gitmemesi için güçkaynağı aldık geri verdik.Meğer o çok az açık tutuyormuş interneti.
[quote=traderx;103152][URL]http://www.youtube.com/watch?v=kvhycF9bw1E[/URL]
Olmaz sana kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp
İnan sökerim yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben.
Kıymaz sana kalpten bu yürek
Her ne dersem dilimden
Senin için atmazsa bu kalp
Söküp atarım yerinden.
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden.
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen.
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben[/quote]
Biz de yasak gardaş o linkler.Ayıp ayıp.Sende mi Rusyadan.Bize youtubeyi yasakladılar hamdolsun.
yurtdışı pazartes açıklıyoırmu ?? yani pazar gecesi futures varmı?
[quote=unlimitted;103153]panik yok panik yok.
bugün bişe olmaaaaaaaaaaazzz...
bugün gökhan türü işlem yapanlar kazanır. terso işlem yapmaktan korkulmaz bugün çünkü. iki tarafa da abartılı hareket görmeyiz.
zannımca. :D[/quote]
Bugün Gökhan da türü de ve diğerleri de kazanamaz.Bu havada para yapılmaz.Sadece sabah azami ölçüde faydalanmış olduk açılışta başkada işlem yok.Enerjimi pazartesiye ayırmak varken ne uğraşacam.
uzun devammmmmm
ayılar dikkat..
longggg.
[quote=ÖZGÜR EFE;103185]Bu hafta işlerim dolayısıyla ne foruma girdim nede trade yaptım şimdi gelip baktım foruma 1-2 günlüğü okumaya çalıştım sonra son sayfaya baktım ve hafta başından beri çökecek demişsiniz :) ama toplamda 3000 puana yakın bi yükselme olmuş.Sürekli tek bir yönde ısrar etmek bitirir insanı.Israr tek yönde olacaksa dönüşler için zaman kollamalı acele etmemeli bence.
Saygılarımla[/quote]
Bitirmi insanı sürekli tek yönde ısrarcı olmak.Bunu bana yazdığınızdan eminmisiniz?
[quote=7410;103195]1 de cıktım dolar 1,5790
yeni geldim dolar 1,5785[/quote]
İyi para.
[quote=mbm;103207]var......en son 33200 den beri net uzunum....arada yarı flatları saymazsak....[/quote]
Süper.
[URL=http://img11.imageshack.us/my.php?image=saat17.png][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1019/saat17.png[/IMG][/URL]
75 puanlık sistem çarpması oldu..
[quote=GÖKHANFINDIK;103217]İyi para.[/quote]
iyi ne kelime deli para :D
elimdeki shortlarla giricem hafta sonuna
[SIZE=2][COLOR=#000080]1 İMF ANLAŞMASINDAN ÖNECE BORSA
BORSA 7.000 SEVİYESİNDEN 13.300 SEVİYESİNE YÜKSELİYOR YUZDE 90 PRİM
ANLAŞMA SONRASI 4 AYDA YUZDE 48 DÜŞEREK TÜM YÜKSELİŞİ GERİ ALIYOR.
DOLAR
ANLAŞMADAN ÖNCE YUZDE [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000080]-[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#000080]16 DÜŞÜYOR
ANŞALMA SONRASI ÜÇ AYDA YUZDE [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000080]+[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#000080]40 YÜKSELİYOR.
TAHVİL
ANLAŞMA ÖNCESİ YUZDE 276 SEVİYESİNDEN ANLAŞMA GUNUNE KADAR Y[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000080]Ü[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#000080]ZDE [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000080]-[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#000080]72 DÜŞÜYOR
ANLAŞMA SONRASI YUZDE 77 DEN YUZDE 100 SEVİYESİNE KADAR YÜKSELİYOR YANİ YUZDE [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000080]+[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#000080]62 FAİZLER ARTIYOR.
[/COLOR][/SIZE][RIGHT]10 Nisan 2009 - 15:49:13 - Bugün[COLOR=#808080]
Ekleyen editör: [/COLOR][URL="http://www.teknikanalizim.com/editor.asp?eid=-2086748680"][COLOR=#808080]Halil RECBER[/COLOR][/URL][/RIGHT]
19 marttan beri uzunum sadece 2 defa 125 puan silkelendim. ama bu trendi bulacam diye yatayda bir araba parası kaybettim
Short.En tepeden vermek de iyi oluyor.Ekrana geldim maliyetim 100 puan daha düştü hadi kolay gele size.Ben kestim işlemi.100 puan demek çok yüksek rakam.
eger bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olunmak isteniyorsa,[B]pozisyonlar anında yazılmalı..yoksa 200-500 puandan sonra yazmanın anlamı yok..[/B]..vob 36700 iken,efendim 33200 den uzunladım demek ,kimse için anlam ifade etmez.hele hele yok efendim [B]34000 den beri uzunum falan [/B],,sadece kişinin benlik duygusu beslenir..
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103209]Ben eve jeneratör alalım anne dedim arada gidiyor dedim.Kafama geçireceğini söyledi jeneratörü.Bir de elektrik gittiğinde modemin gitmemesi için güçkaynağı aldık geri verdik.Meğer o çok az açık tutuyormuş interneti.[/QUOTE]
Usb modem alacaksın hocam..
[QUOTE=TIFIL;103065]bugün zirvede kapanış bekliyorum,ayıları sucuk yapacaklar dermişim...dng.yerseniz :..:[/QUOTE]
bakalım iyi sucuk olacaklar mı :..:
[QUOTE=abka;103224]eger bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olunmak isteniyorsa,[B]pozisyonlar anında yazılmalı..yoksa 200-500 puandan sonra yazmanın anlamı yok..[/B]..vob 36700 iken,efendim 33200 den uzunladım demek ,kimse için anlam ifade etmez.hele hele yok efendim [B]34000 den beri uzunum falan [/B],,sadece kişinin benlik duygusu beslenir..[/QUOTE]
çok doğru soyledin..
paritenin neden düştügünü açıklayabilicek varmı ?
katılıyorum benim mesela moralim çok bozuk delikanlı gibi açık açık yazıyorum:), hatayıda teşhis ettim, yatayken histemlerim iyi çalıştı, sonradan trend oluşunca ipin ucunu kaçırdık, hatalar silsilesi birbirini takip etti ve totalde zarar. biraz ara vermezsem etkisinden kurtulamıycam ve ilk defa bu şekilde bir duruma düştüm.
neyse iyi tatiller.
sat verene kadar geceye uzun uzun devam......
iyi tatiller.....
orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden o.v. trend sistemi bile o tarihten beri long ta
ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz
maksimum seviyelere yakın güçlü kapanış yapılacak..
yabancı yokken iyi idare ettiler..
halen ortalamaların üzerindeyiz..
göstergeler over bölgelerdede olsa pozitif durmaya devam ediyor..
yeni haftada marj lı günler göreceğiz gibime geliyor..
1000 emri anladık da neden silip de 999 yapıyorsun düzeltiyorsun.Pehh.Full short cumartesi pazara.
yen ve endeks uzun devam..
dolar flat, endeks kısa devam.
herkese iyi tatiller.
[QUOTE=abka;103224]eger bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olunmak isteniyorsa,[B]pozisyonlar anında yazılmalı..yoksa 200-500 puandan sonra yazmanın anlamı yok..[/B]..vob 36700 iken,efendim 33200 den uzunladım demek ,kimse için anlam ifade etmez.hele hele yok efendim [B]34000 den beri uzunum falan [/B],,sadece kişinin benlik duygusu beslenir..[/QUOTE]
kime diyosun abka......
[QUOTE=mbm;103236]kime diyosun abka......[/QUOTE] bunları yapan herkese..
[quote=sovalye;103231]orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden sn. c baykuşun sistemi bile o tarihten beri long ta
ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz[/quote]
Ben de kesinlikle trende oynarım ama ben piyasa trendin ortasına gelmeye başladığında trendin tersi yönüne doğru ağırlık veririm işlemlere.En çok da o zaman işlem dönerim.16000 işleme 6000 ytl verdiğimi biliyorum ve evlat acısı gibi koyuyor bazen.Komisyon ucuz olmasa bana 2 ytl falan olsa ben direk batarım.Ben komisyon düzenlemeleri falan değişir diye çok para kazanmaya çalışıyorum şu anda.Ne kadar çok kazanırsam şu anda gelecekte bu ortamı bulamayabilirim.Gelecek de bir bakmışsın komisyon tavanı tabanı rekabete aykırı falan filan diye değişir.Herşey olur.Ben ozaman batmasam da para kazanamam.Tıpkı sankoda 70 milyar net cebime kazanamayıp 70 milyar 66500 işleme ödediğim gibi.66500 diyorum çünkü bsmv ile komisyon .1.05 ytl oluyordu.Anlayacağınız değerlendirmem lazım bu anları ileride bulamayabilirim.Bu arada herkes sistemi kendine kazanan kazansın kaybetsin ama önemli olan kazanıyorsunuz ve yiyebiliyorsunuz ve mutlu olabiliyorsunuz ya işte ondan güzeli yok.Mutluluk esasında para da değil 16 yaşındaki lisedeki beynim ile şimdiki çok farklı.Beyne 2 dakikadan fazla oksijen gitmeyince ölüyoruz.İpler bu kadar bizim elimizde değil işte o kadar aciziz.Boşuna didiniyoruz.Yeterki parayı kazanıp iyi şeyler yapıp iyi yerlere harcayalım.Yoksa afedersiniz sıçmışım ben o paranın içine.Çevremde çok parası olup üstüne başına birşey almayan paraya tapan insanlar var.Yazık onlara.Herkese iyi tatiller.
[QUOTE=abka;103237]bunları yapan herkese..[/QUOTE]
ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
33200 dediğin için üstüme alındım sordum...
bana diyorsan eger benim sistem 33200 den beri net alda......
ve ben ordan ber iuzunum....sisteme baglılıgımı bilirsiniz herhalde
bunu niye yazdım ordan beri uzunum diye..adamın biri sordu varmı 3500 puan alan diye..bende var dedim...
ben şurda 2 gündür tekrar aktif yazmaya başladım...ha o zaman forumdaydımda 33200 den uzunlayıpta pozisyonumu yazmadıysam haklısın..oldugum zaman devamlı yazıyorum....
[B]böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen...[/B]
siz yine sapla samanı karıştırmaya başladınız..
adam günde yüzbin defa banko düşer banko çıkar diye.. bir allahın kulu eleştirmiyo...
ben foruma girdiğim sürece arada uzun devam kısa devam gibi pozisyon haricinde motive edici pozisyondan kopulmasın diye yazılar bile yazıyorum...
ondan sonra sen gel ortaya laf at..
bu forum adam olmaz...bu sebeplerden dolayı....kimi ne zaman ve nasıl eleştirecegini bilmemekten dolayı...foruma bir kuruşluk katkısı olmayan adamların baş tacı yapılmasından dolayı
herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......
herkese iyi tatiller hafta sonuna long. Bu hafta içinde yaptığım 4. short denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı... Trende oturmayı beceremiyoruz malesef...
[quote=GÖKHANFINDIK;103238]Ben de kesinlikle trende oynarım ama ben piyasa trendin ortasına gelmeye başladığında trendin tersi yönüne doğru ağırlık veririm işlemlere.En çok da o zaman işlem dönerim.16000 işleme 6000 ytl verdiğimi biliyorum ve evlat acısı gibi koyuyor bazen.Komisyon ucuz olmasa bana 2 ytl falan olsa ben direk batarım.Ben komisyon düzenlemeleri falan değişir diye çok para kazanmaya çalışıyorum şu anda.Ne kadar çok kazanırsam şu anda gelecekte bu ortamı bulamayabilirim.Gelecek de bir bakmışsın komisyon tavanı tabanı rekabete aykırı falan filan diye değişir.Herşey olur.Ben ozaman batmasam da para kazanamam.Tıpkı sankoda 70 milyar net cebime kazanamayıp 70 milyar 66500 işleme ödediğim gibi.66500 diyorum çünkü bsmv ile komisyon .1.05 ytl oluyordu.Anlayacağınız değerlendirmem lazım bu anları ileride bulamayabilirim.Bu arada herkes sistemi kendine kazanan kazansın kaybetsin ama önemli olan kazanıyorsunuz ve yiyebiliyorsunuz ve mutlu olabiliyorsunuz ya işte ondan güzeli yok.Mutluluk esasında para da değil 16 yaşındaki lisedeki beynim ile şimdiki çok farklı.Beyne 2 dakikadan fazla oksijen gitmeyince ölüyoruz.İpler bu kadar bizim elimizde değil işte o kadar aciziz.Boşuna didiniyoruz.Yeterki parayı kazanıp iyi şeyler yapıp iyi yerlere harcayalım.Yoksa afedersiniz sıçmışım ben o paranın içine.Çevremde çok parası olup üstüne başına birşey almayan paraya tapan insanlar var.Yazık onlara.Herkese iyi tatiller.[/quote]
yaşlı olmasam da çoğu arkadaştan yaşça büyük sayılırım.
Ajitasyonu sevmem hep şen şakrak takılmaya çalışırım. Bunun en büyük sebebi de Bu hayatta 3 defa ölümden dönmüş olmam. paranın hiç ama hiç önemi yok. Bugün gider yarın aynen geri gelir.Vob servetlerin hergün el değiştirmesi için icad edilmiş bir oyun makinesidir. Hiçbirimizin yarına garantisi yok.
Neyse fazla edebiyat yapmayayım herkese iyi haftasonları dilerim
[quote=mbm;103239]ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
bunu niye yazdım ordan beri uzunum diye..adamın biri sordu varmı 3500 puan alan diye..bende var dedim...
ben şurda 2 gündür tekrar aktif yazmaya başladım...ha o zaman forumdaydımda 33200 den uzunlayıpta pozisyonumu yazmadıysam haklısın..oldugum zaman devamlı yazıyorum....
adam günde yüzbin defa banko düşer banko çıkar diye.. bir allahın kulu eleştirmiyo...
ben foruma girdiğim sürece arada uzun devam kısa devam gibi pozisyon haricinde motive edici pozisyondan kopulmasın diye yazılar bile yazıyorum...
bu forum adam olmaz...bu sebeplerden dolayı....kimi ne zaman ve nasıl eleştirecegini bilmemekten dolayı...foruma bir kuruşluk katkısı olmayan adamların baş tacı yapılmasından dolayı
herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......[/quote]
Bak güzel abim sistemin net al olsun net sat olsun.Her defasında sürekli o yazmazsa bir daha bende yazmam buraya diye sürekli söyledin söyledin gittin sonra yeniden yazmaya başladın.Sana yazma diyen yokki.Baş tacı yapıyorlar diyorsun.Yav Allah aşkına varsa bir çekememezlik yorulma.Hasedlik etmeyin.Sen de yaz hoşuna giderse milletin seni de baştacı ederler.Öyle baştacında şunda bunda gözümüzde yok.Banko derim sanko derim.Bu benim için zevk eğlence.Benim ağzımla borsa oynayıp bankolara inanan zaten eşşektir.Borsa başkasının ağzı ile oynanmaz.Hakedeceksin kazancı.Havada para yok burada.Aha yine yazdım banko düşüş:D:D.Longlarım pazartesi yükseliş banko olur.Ben kazanıyım de herşey banko olsun.Uzatmayın bu konuyu mbm bey.
[quote=mbm;103239]ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......[/quote]
sn mbm,
1 kişi bile eleştirmiyo dersen olmaz.
3 kere direkt olarak, 2 kere de şakayla karışık söyledim.
Jerfin'in de, Marakes'in de söylediklerine şahit oldum.
Gökhan'ın pozisyon yazmasını anlamsız buluyorum. ha yazması bana batar mı? hayır. nedeni imzamda yazılı zaten.
doğru bildiğim şeyden şaşmam. yanlışı bu forumda değil bana 3 kuruşluk faydası bile olmayan adam, forumun sahibi yapsa söylemekten de çekinmem.
söylediğin şeyde haklı olduğunu düşünüyorum.
ortaya sebepsiz söylemedin uzun olduğunu. soruldu, söyledin.
bunu hava yapmak için söylemediğin de aşikar.
ama forumdakilerin tümünü itham eder türde konuşmak olmadı...
kimin ne çıkarı olacak, kim neyinden çekinecek de eleştirmeyecek o kısmı zaten anlamadım...
neyse, iyi akşamlar...
kral çıplaktır diyeyim...
GÖKHAN denilen adam burada yazdığından beri forum sulandı..saçma sapan kimseye faydası olmayan ,burdan aldım-sattım,günde 50 kere yazmasıyla ,forumun içine etti...[B]bu adamın 1 tr kazancı ,kişilerin 6 lıyı tuturması gibi ,olasılık ihtimalidir..[/B].cidden bunaldım..ipe sapa gelmez 100 kere fullu long -kısa demesinden..forumda seviye dip yaptı..üstelik etken kaliteli yazan arkadaşlar bile ,bu dengesiz rüzgardan dolayı yazmamaya başladılar...
her karşılığa karşı verecek tonca cevabım var...
mbm sözüm özelde sana değildi..ama bu gercektir ki;33200 den maliyet var demeninde kimseye faydası yok...vob 36800 iken...ama senin foruma faydanı inkar edemem...
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;103242]Bak güzel abim sistemin net al olsun net sat olsun.Her defasında sürekli o yazmazsa bir daha bende yazmam buraya diye sürekli söyledin söyledin gittin sonra yeniden yazmaya başladın.Sana yazma diyen yokki.Baş tacı yapıyorlar diyorsun.Yav Allah aşkına varsa bir çekememezlik yorulma.Hasedlik etmeyin.Sen de yaz hoşuna giderse milletin seni de baştacı ederler.Öyle baştacında şunda bunda gözümüzde yok.Banko derim sanko derim.Bu benim için zevk eğlence.Benim ağzımla borsa oynayıp bankolara inanan zaten eşşektir.Borsa başkasının ağzı ile oynanmaz.Hakedeceksin kazancı.Havada para yok burada.Aha yine yazdım banko düşüş:D:D.Longlarım pazartesi yükseliş banko olur.Ben kazanıyım de herşey banko olsun.Uzatmayın bu konuyu mbm bey.[/QUOTE]
bak gökhan beyyyy....
birincisi
ben kızıp gidiyorum..geri geliyorum...
sen kovulup gidiyorsun geri geliyorsun....
aradaki fark ne acaba....
ikincisi seni anlamaya çalışıyorum... gerçekten işin zor.. hem yüklü dönüyorsun...
hem teraya kazandırmak zorundasın hemde tepeye çıkmışken tepede kalmaya çalışıyorsun...
gerçekten senin yerinde olmak istemezdim.. birilerine bir şey ispat etmek zorunda hissetmen senin yaptıgın işlemleride etkiler.....sana tavsiyem olsun......
geçen gün dedin ocak ayından sonra hiç kazanmadım diye... senin al satlar için şubat ve mart en iyi dönemdi...yatay piyasa...
bu çıkışta al sat yapmak kazandırmazki...çıkıp inmediki..sadece çıktı...
o yüzden seni anlıyorum... burda deşarj olmaya ihtiyacın var....
ama bu deşarj başkalarına faydası yoksa ve anlamsız geliyorsa orda dozunu azaltman lazım.....
uzatmayayım.....kolay gelsin sana
[quote=abka;103244]kral çıplaktır diyeyim...
GÖKHAN denilen adam burada yazdığından beri forum sulandı..saçma sapan kimseye faydası olmayan ,burdan aldım-sattım,günde 50 kere yazmasıyla ,forumun içine etti...[B]bu adamın 1 tr kazancı ,kişilerin 6 lıyı tuturması gibi ,olasılık ihtimalidir..[/B].cidden bunaldım..ipe sapa gelmez 100 kere fullu long -kısa demesinden..forumda seviye dip yaptı..üstelik etken kaliteli yazan arkadaşlar bile ,bu dengesiz rüzgardan dolayı yazmamaya başladılar...
her karşılığa karşı verecek tonca cevabım var...[/quote]
gökhanın cezası kalktı forumun tadı kalmadı