yufff 1 saat dir okuyorum cumadan sonra takılmadın foruma unlu ustadımız Hiciv ustamız Nasrettin hoca Geldi aklıma Sende Haklısın :) saygılar sevgıler hayırlı geceler ve mutlu huzurlu bol güneşli bir iki gün dileği ile hürmetler bizden
Printable View
yufff 1 saat dir okuyorum cumadan sonra takılmadın foruma unlu ustadımız Hiciv ustamız Nasrettin hoca Geldi aklıma Sende Haklısın :) saygılar sevgıler hayırlı geceler ve mutlu huzurlu bol güneşli bir iki gün dileği ile hürmetler bizden
[QUOTE=Astatin;103294]bu anlama gelecek hiç bir şey denilmemiş önceki mesajlarda..bence sen biraz dramatize ettin konuyu..eski hikayeleri deşmenin bir anlamı yok bence..[/QUOTE]
önceki mesajları ve gökhanın mesajını tekrar oku istersen...!!!
bence de eski hikayeleri deşmenin anlamı yok... kapatalım ve bir daha da açılmasın...
[quote=SaNCaKTaR;103295]yufff 1 saat dir okuyorum cumadan sonra takılmadın foruma unlu ustadımız Hiciv ustamız Nasrettin hoca Geldi aklıma Sende Haklısın :) saygılar sevgıler hayırlı geceler ve mutlu huzurlu bol güneşli bir iki gün dileği ile hürmetler bizden[/quote]
Ben de seni en son Teksaslının mekanında gördüm.Bir kardeşimiz margin call yemiş.Dertlerini paylaşıyordun.Herkese iyi geceler.Kendinize iyi bakın..heyk
[quote=GÖKHANFINDIK;103297]Ben de seni en son Teksaslının mekanında gördüm.Bir kardeşimiz margin call yemiş.Dertlerini paylaşıyordun.Herkese iyi geceler.Kendinize iyi bakın..heyk[/quote]
Sanal ortamı 15 yıldır kullanan bir dünya ehli olarak adı ustunde forumdayız gökhan kardeş paylaşma dertleşme yeri paylaşabiliyorsan sorun yoktur. kazanıyorsan hiç sorun yoktur önemli olanda odur. Burda çok güzel bir sinerji oluşmuş voltran oluşturula bilinirse yabancının imuğumuzu sıkmasına izin verılmez. karşımızdakı adamların bu işi psikologlar ile yapıyorlar nasıl KY yutarız diye her hareketimiz her işlemimiz ayrı derecelendırılıyor ve sen bu adamları yutabilirsen her zaman saygı duyarım kurtlar sofrasında kazanabiliryorsan senden mutlusu olmamalı
[QUOTE=SEYYAH;103283]bugün akşam üzeri bir haber okudum.geri sayfalara yapıştırıldı forumada sanırım.hükümet IMF den 40 milyar USD falan almaya sıcak bakmıyormuş v.s. diye bir içeriği vardı.daha az bir kredi kullanmayı düşünüyorumuş falan filan yazıyordu.
bu haber kaçta düştü veri sağlayıcılara?piyasa kapandıktan sonra mı geldi?[/QUOTE]
Piyasaların merakla beklediği Uluslararası Para Fonu (IMF) programı için geri sayım başladı, gözler Fon’dan gelecek krediye çevrildi. Londra’da yapılan G-20 zirvesinde IMF kaynaklarının takviye edilmesinin ardından Türkiye’ye 40 milyar dolarlık kaynak geleceği beklentisi oluştu. Hazine uzmanlarına göre kotadaki artışa karşın hükümet yüksek miktarda kredi almaya sıcak bakmıyor. Kredi mesaisi yapan Hazine uzmanlarına göre, Türkiye ihtiyacı kadar kredi kullanacak. Uzmanlar, 40 milyar dolar veya üzerinde kredi kullanılmasının Türkiye ekonomisinin sıkıntıda olduğu imajı yaratacağını belirtiyor. Uzmanlar, Türkiye’nin 25 milyar dolar civarında krediye ihtiyacı bulunduğuna dikkat çekiyor. IMF Heyeti, bahar toplantısından sonra Ankara’ya gelecek. Anlaşmanın en erken Mayıs’ta yapılması bekleniyor
Oku oku bitmiyor...
İçim bulanıyor.Neden acaba ?
[URL="http://img27.imageshack.us/my.php?image=streso.jpg]"][URL=http://img27.imageshack.us/my.php?image=streso.jpg][/URL][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/338/streso.jpg[/IMG][/URL]
:))) Sizin stresinizin az olması temennisiyle.;)
Saygılar..
ayıların gazabı
[URL="http://haber.mynet.com/galeri/bak-ne-oldu/3154/72820/sayfa/3/bahtsiz-kadina-havuzda-kutup-ayisi-saldirdi"][IMG]http://g.mynet.com/i/68/72821_0.jpg[/IMG][/URL]
[quote=okansak;103302]ayıların gazabı
[URL="http://haber.mynet.com/galeri/bak-ne-oldu/3154/72820/sayfa/3/bahtsiz-kadina-havuzda-kutup-ayisi-saldirdi"][IMG]http://g.mynet.com/i/68/72821_0.jpg[/IMG][/URL][/quote]
aaaa lütfen yanlı olmayalım yaralanmış ama ölmemiş ahanda ispatı :D:D:D
[URL="http://haber.mynet.com/galeri/bak-ne-oldu/3154/72818/sayfa/5/bahtsiz-kadina-havuzda-kutup-ayisi-saldirdi"][IMG]http://g.mynet.com/i/63/72819_0.jpg[/IMG][/URL]
[LEFT] [/LEFT]
dün geceden beri yazılanları şöyle göz ucuyla okudum...
bak gökhan !..ankete bende olumlu oy kullandım.ama bu senin günde 100 kere ''banko fullu long-full short'' demenden rahatsız olmama sebep değildir..bunu sonuna kadar söylerim.senden önce pek çok arkadaşın lokomotifliği ile bu forum [B]derin -çaplı forum iken[/B] şimdi çok yüzeyselleşti..çünkü sayfaların %50 sinde ''banko fullu long-kısa'' nidaları yükseliyor...temele dayalı olmayan agresif,heyecanla söylenen bu rüzgarın foruma derinlik getirmediği kesindir..çünkü daha önce yazan kaliteli 3-4 arkadaşı artık pek göremiyorum...(hani bir ortamda çok bagıran biri olunca ,entellektüel ,derin arkadaşlar kabuguna çekilir...işte asıl rahatsızlığım bu oldugundan,..çok bagırılmasına karşıyım)
[B]benim portfoy,özel yaşantımla ilgili kesin yanlış bilgiye sahipsin[/B]..bunlar üzerinde tartışmak gereksizdir.istersen 1 tr portföylük ekstrede burada hazırlanır..bu anlamsızdır..gecenlerde risk analizi için yapıştırdım..4 ayda 28.000 puan kazanan( ayda; max.8.000,min 6.000 puan gibi homojen ,dengeli) sistemle full ,pramit oynasan inan 10 milyar 1 yılda 1 tr yi gecer..
--- ms de sistem arayışları her zaman devam eder..[B]sistemde evrim, azalan artış egrisiyle herzaman devam eder...[/B]zaten forumun amacı da çok paylaşım,iletişimdir...zafer naraları atmak değil..
üstelik ben rastgele oluşan portföye özenmem..bu ülkede sayısal 6 lının tutma ihtimali oldugu gibi...50 pozisyonun peşpeşe gelme kombinasyonuda ihtimal dahilindedir..
ms yi yeniden kurdum..
-metastock-9.0 RT FOR ESİGNAL tür ;winrar ziparşivi 87.9 mb lik..
-2 tane dosya çıkıyor ..ama kuramıyorum....ama kuramıyorum..daha öncekini sildim..zaten 4 günlük kullanma süresi kalmıştı..
''TradeMaster Mobile'' ile yatırımcıların, Vadeli İşlem Borsasındaki (VOB) işlemlerini cep telefonları üzerinden gerçekleştirebilecekleri duyuruldu.
İş Yatırım'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, VOB'u herhangi bir ara uygulama olmaksızın doğrudan işlem yapabilecek şekilde mobil ortama taşıyan ''ilk aracı kurum'' olduğu bildirildi.
Açıklamada, ''TradeMaster Mobile'' ile yatırımcıların, İMKB hisse senedi piyasası işlemlerinin yanı sıra VOB'daki işlemleri de doğrudan cep telefonları üzerinden gerçekleştirme imkanına sahip olacakları ifade edildi.
TradeMaster'ın, İş Yatırım tarafından geliştirilen ve yatırımcıların, internet erişimi olan her yerden hesapları ile ilgili her türlü bilgiye ulaşmalarına, derinlikli-anlık piyasa verilerini inceleyerek yurt içi ve yurt dışı hisse senedi ve türev piyasalarda doğrudan işlem yapabilmelerine imkan sağlayan bir elektronik alım-satım platformu olduğu belirtilen açıklamada, ''TradeMaster Mobile''in ise bu platformun mobil ortamdaki özel uygulaması olduğu kaydedildi.
''TradeMaster Mobile''in, Blackberry ve uygulamayı destekleyen tüm marka ve model cihazlarda kullanılabildiği bildirildi.
Sanko ve ata online da zatan uzun zamandır var diye biliyorum cep üzerinden vob. Cep telefonu ya da pda üzerinden matriks var mı, o lazım esas bana :)
[quote=enorton;103307]Sanko ve ata online da zatan uzun zamandır var diye biliyorum cep üzerinden vob. Cep telefonu ya da pda üzerinden matriks var mı, o lazım esas bana :)[/quote]
vardır...
içerisinde İMKB hisse senedi ve Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası için derinlik verileri vedaha neler neler vardır...
Matriks Mobile, cep telefonları, Blackberry cihazları,PDA ve akıllı telefonlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir finansal veri ve haber izleme programıdır.
Matriks Mobile uygulamasının çalıştığı cihazın GPRS erişim imkanının bulunması gerekir.Uygulama, Java MIDP 2.0 versiyonunu destekleyen mobil cihazlarda çalışır.
[URL]http://www.matriks.web.tr/Urun.aspx?UrunID=27[/URL]
Matriks Mobile ile şimdilik Ak Yatırım, Ata Online, Eczacıbaşı, İş Yatırım, Raymond James, Yapı Kredi Yatırım ve Ziraat Yatırım’daki anlık portföyünüze ulaşarak [B]hisse senedi [/B]işlemi yapabilir, gün içinde yaptığınız işlemleri takip edebilirsiniz.
[quote=enorton;103309]Matriks Mobile ile şimdilik Ak Yatırım, Ata Online, Eczacıbaşı, İş Yatırım, Raymond James, Yapı Kredi Yatırım ve Ziraat Yatırım’daki anlık portföyünüze ulaşarak [B]hisse senedi [/B]işlemi yapabilir, gün içinde yaptığınız işlemleri takip edebilirsiniz.[/quote]
belki genişletilmiştir içeriği.bu açıklama çok uzun zamandır duruyor güncel olmayabilir.mesela R.JAMES işlem yapamıyor piyasada ama açıklamada hala görünüyor.
bunu sormak lazım belki VOB işlemi yapılabiliyordur artık :)))
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=31527[/URL]
MOBİL borsa ve vobu ben 6 aydır kullanıyorum bildiklerimi burada paylaştım. Ataonline üzerinden işlem yapıyorum çokta memnunun.
iş yerim köyde , her türlü ilkel şartlara ragmen teknoloninin tüm imkanlarını kullanara işlemlerimi yapmaya çalışıyorum.
Cepten işlem yapmak ciddiyetsizliktir.Cepten işlemi telefon açın dealer yapsın.İşlem platformu bence bir anlam ifade etmiyor.Dowu imkb yi görmediğim bir sistem vobta emir iletse ne olur.Sistemli çalışanın sistemi sat dese de gider telefondan yapabilir bence emiri dealera söyleyerek.
[quote=parapara;103311][URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=31527[/URL]
MOBİL borsa ve vobu ben 6 aydır kullanıyorum bildiklerimi burada paylaştım. Ataonline üzerinden işlem yapıyorum çokta memnunun.
iş yerim köyde , her türlü ilkel şartlara ragmen teknoloninin tüm imkanlarını kullanara işlemlerimi yapmaya çalışıyorum.[/quote]
Dowla dax gözüküyormu?Cahilliğime verin.Gözüküyorsa sileyim üstteki yazımı?
[quote=abka;103304]dün geceden beri yazılanları şöyle göz ucuyla okudum...
bak gökhan !..ankete bende olumlu oy kullandım.ama bu senin günde 100 kere ''banko fullu long-full short'' demenden rahatsız olmama sebep değildir..bunu sonuna kadar söylerim.senden önce pek çok arkadaşın lokomotifliği ile bu forum [B]derin -çaplı forum iken[/B] şimdi çok yüzeyselleşti..çünkü sayfaların %50 sinde ''banko fullu long-kısa'' nidaları yükseliyor...temele dayalı olmayan agresif,heyecanla söylenen bu rüzgarın foruma derinlik getirmediği kesindir..çünkü daha önce yazan kaliteli 3-4 arkadaşı artık pek göremiyorum...(hani bir ortamda çok bagıran biri olunca ,entellektüel ,derin arkadaşlar kabuguna çekilir...işte asıl rahatsızlığım bu oldugundan,..çok bagırılmasına karşıyım)
[B]benim portfoy,özel yaşantımla ilgili kesin yanlış bilgiye sahipsin[/B]..bunlar üzerinde tartışmak gereksizdir.istersen 1 tr portföylük ekstrede burada hazırlanır..bu anlamsızdır..gecenlerde risk analizi için yapıştırdım..4 ayda 28.000 puan kazanan( ayda; max.8.000,min 6.000 puan gibi homojen ,dengeli) sistemle full ,pramit oynasan inan 10 milyar 1 yılda 1 tr yi gecer..
--- ms de sistem arayışları her zaman devam eder..[B]sistemde evrim, azalan artış egrisiyle herzaman devam eder...[/B]zaten forumun amacı da çok paylaşım,iletişimdir...zafer naraları atmak değil..
üstelik ben rastgele oluşan portföye özenmem..bu ülkede sayısal 6 lının tutma ihtimali oldugu gibi...50 pozisyonun peşpeşe gelme kombinasyonuda ihtimal dahilindedir..[/quote]
Sizin bence bu arayışlar ile sayısal lotodaki kombinasyon kadar da vobtaki 50 kere peşpeşe gelme kombinasyonu kadar da şansa sahip değilsiniz.Çünkü yöntem yanlış.Siz mesela burası dip imkb tarihte buranın altına zor inmiş falan demiştiniz 34000 civarları idi imkb100.Ama imkb100 daha sonra 21000 oldu ve size çok kişi Allah demekki inermiş dedi.Siz bırakın işlem yapmayı hala 3 yıldır sistem peşindesiniz.Sistemi deneyeceksiniz de para kazanacaksınız da biz yaşlanacaz da.Çocuklar büyüyecek de.Ölme eşşeğim ölme.Eee ne zaman yiyecez bu paraları.Sizin sistemler çok güzel gider 2 yıl test edersiniz.Pat 2 yıl 1 ay sonra terse getirmeye başlar.Testlerde kazandıran sistem gerçek hayatta kazandırmıyor maalesef.Sebebi ise gerçek hayat duygular girer.Sisteme girmez.Ayrıca bu aynı paritede demo hesapta paranın 50 ye katlanması ile gerçek hayatta fxte bir halt olmaması.Siz bence bu gibi şeylerle uğraşarak sadece zaman kaybı yapıyorsunuz.böyle birşey olsa zaten borsacıların yüzde 95 i kaybetmez.Siz gerçek hayatta ne iş yapıyorsunuz acaba.Güzel kazanıyorsanız borsa hobi mi?Ayrıca sistemlerinize hiç duygu katmadan 5 10 adetle oynasanıza?Siz zaten borsadan ev almış birisiniz bunu anlatmıştınız zamanında.Duygu katmadan bakalım ne kadar oynanıyor.Sisteme duygu gireceğine göre asla sisteme uyulmayacak o yüzden boş birşeyin peşinde zaman kaybettiğinizi iddia ediyorum.Ben zaten akşama kadar alsat yapıyorum yüzde 50 şansım var ya düşer ya artar.Ama şunu unutmayın ben de birşey var peşpeşe 50 doğru poz peşinde koşacağıma 49 yanlış poz alıp 1 doğru pozisyonun verdiği moralle o 49 yanlışı telafi edebiliyorum.Kombinasyonlardan da biraz anlıyorsunuz.Madem bu iş kombinasyonlarla da olabiliyorsa bir de bu yönde deneyin.Başta pozisyonda bekleme yolunu seçmiştim.1 2 kazandık sonra margin callar gelince anladım ki en çok 15 günde silinirim.Demekki başka alternatif aramam lazımdı.Buldum sanırım.Neyse epey uzun yazdım herkes sistemine devam etsin.Giden ömür boşa harcanan ömür fena koyar adama.
[quote=mbm;103246]bak gökhan beyyyy....
birincisi
ben kızıp gidiyorum..geri geliyorum...
sen kovulup gidiyorsun geri geliyorsun....
aradaki fark ne acaba....
ikincisi seni anlamaya çalışıyorum... gerçekten işin zor.. hem yüklü dönüyorsun...
hem teraya kazandırmak zorundasın hemde tepeye çıkmışken tepede kalmaya çalışıyorsun...
gerçekten senin yerinde olmak istemezdim.. birilerine bir şey ispat etmek zorunda hissetmen senin yaptıgın işlemleride etkiler.....sana tavsiyem olsun......
geçen gün dedin ocak ayından sonra hiç kazanmadım diye... senin al satlar için şubat ve mart en iyi dönemdi...yatay piyasa...
bu çıkışta al sat yapmak kazandırmazki...çıkıp inmediki..sadece çıktı...
o yüzden seni anlıyorum... burda deşarj olmaya ihtiyacın var....
ama bu deşarj başkalarına faydası yoksa ve anlamsız geliyorsa orda dozunu azaltman lazım.....
uzatmayayım.....kolay gelsin sana[/quote]
Çıkışta alsat kazandırmaz kazanmasını bilmeyene kazandırmaz.Benim portföy 1e 3 gösteriyor 34000 den 33200 e düştükten sonraki günden bu yana.Yaklaşık.
gokhan ve noel baba son mesajlarınızı tartışma topiğine taşıyorum
kovuyor musun bizi mersyk :(
-----
gökhan geyik tarafına gel bakem bunlar bizi burada istemeyo
[quote=mersiyk;103335]gokhan ve noel baba son mesajlarınızı geyik tartışma topiğine taşıyorum[/quote]
Tamam sen 4. kız idin forumda tanıdığım seni unutmuşum.:D:DŞimdi gidiyorum ok.Yoksa bastonu geçircen kafama biliom..dng
Ah gökhan ahh..
Şimdi çok iyi anladım daha önce neden yasaklandığını.
arkadaş ben eski forumumu istiyorum...
[quote=Noel Baba;103351]Len megaloman zibidi, resimde saf çıksan ne cin gibi çıksan ne... ----- Ben senin ne mal olduğunu bilmiyor muyum zaten? Onu ben yazmadım şekeroğlan
Benimle ne seviyeli ne de seviyesiz tartışmaya senin değil 7 sülalenin kapasitesi yetmez ---- Öyle küfür geliyor diyince kaçışacaklardan değilim buna emin olabilirsin, hadi gözlerinden ışın çıkar... Yapma gökhan hahaha kaşar tekeri seni[/quote]
Mersiyk nerdesin bu adamı engelleyin.Engellemezseniz ben yine başlayacam saydırmaya.Ayıp olacak.
Bu arada arkadaşlar zırt bırt efg nin hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz ya ne almış ne satmıs.Size bir sır daha vereyim.Bu forumda EFG İSTANBULUN müdürü aktif şekilde yazıyor.Çok da iyi tanıyorum kendisini.Öz be öz Türk.Ona sorabilirsiniz ne olduğunu.Bazıları çok değer verdiği kişilerin aslında gerçekte kim olduklarını bile bilmiyorlar.Malmı veriyorlar alıyorlarmı o çok iyi bilir.Hatta bir ara forumu kullanıp mal alıp verdiklerini bile düşünmüyor değilim.Konuştuğumuz para burada.Çoluk çocuk parkı değil burası.Burayı okuyorlar dediğiniz oluyor ya arada hani.İşte gerçekten okunduğunuzu unutmayın.Hatta yönlendirildiğinizi de.Kanıtlayabilirim.Kanıtlamasam bile araştırır bulurum.Şimdi aynı şahıslar ********yı kontrol altına alma peşindeler.Burada bilinçli insanlar foyalarını ortaya çıkarttı da ondan.Çok değerli bir abim tarikat mürid ilişkisi gibi çalıştığını söyledi forumların.Çok da haklı.Kuzu yazar derki ben bir daha yazmam burada.Üç gün sonra ne olur geri dön diye yalvarır müridleri.Sonra hadi affettim döneyim bari geri der.Yazmaya devam eder.Başka yazarlar da çok mevcut böyle.Bu yazdıklarımı çok dikkate alın.Her aracı kurumda en az 3 arkadaşı olan birisi olarak yazıyorum.
sn noel baba gokhan soz vermis madem oylamayla tekrar geri gelmis. ilk hatasında cezası benden. bariz kıskırtmaya calısıyosunuz cocugu.
Gokhan sende peşpeşe yazma nefes al :). gunduz giremedigimden akşam hexen babayı okurdum oda yazmamış.
[QUOTE=mersiyk;103356]sn noel baba gokhan soz vermis madem oylamayla tekrar geri gelmis. ilk hatasında cezası benden. bariz kıskırtmaya calısıyosunuz cocugu.
Gokhan sende peşpeşe yazma nefes al :). gunduz giremedigimden akşam hexen babayı okurdum oda yazmamış.[/QUOTE]
gökhanı tanımam hatta yazılarınıda sevmeyebilirm ama ona saygısızlık yapılıyor ve siz hala çıkıp "kışkırtmayın cocugu" diyorsunuz.. görmüyormusunuz ? şeker cocuk vs bişeyler denip duruyor yasaklanıza yazan kişiyi..buranın yönetimi çok zayıf bana gore buna 1kere daha deginmiştim ve sizlerin buraya sahip çıkması gerekiyordu hergeçen gün dahada kotuleşiyor bunudamı görmüyorsunuz ?
şuan benide yasaklayabilirsiniz yönetimin işine karıştım diye..iyi geceler saygılar.
Her zaman yerdim de bu sefer yemedim.Çünkü bu seferki öyle tanınan bir simaa değildi pek.Var bir alıp veremediği ama neyse.Olsun yazsa da yazmasa da yapacak birşey değil.Aslında engellenmesi de doğru değil ama.Ben sadece engellesenize diye ben önceden bu tarz yazılar yazdığım için engellendiğim için böyle dedim.Yoksa o yazsada benim için birşey farketmez.Ben heryere cevap veriyorum.Çünkü klavyeye elim çok alışkın.Bu gördüğünüz yazıların hepsini nerdeyse bakmadan yazıyorum klavyeye.O yüzden koca makale gibi yazı sadece 1 dakika alıyor.
Son dört günden beri
ciddi analizler göremiyoruz veya ben göremiyorum.
inişlerde çok güzel grafikler ve yorumlar vardı..
Ama çıkış grafikleri pek çalışmıyor galiba...
Yav gerçekten birileri komplo kuruyor yine.Birisi msnde özel şahsi konuşmasının resmini çeker foruma yapıştırır.Yav forum bizim ebeveynimiz gibi kulağımızımı çekecek.Msnde adama küfretmişim beni şikayet ediyor forumda.Allah Allah.Ha bak Gökhan küfürbazın birisi.Msn kayıtlarını neden taşırlar buraya anlamıyorum.Neyse ya.
[quote=activex31;103359]Son dört günden beri
ciddi analizler göremiyoruz veya ben göremiyorum.
inişlerde çok güzel grafikler ve yorumlar vardı..
Ama çıkış grafikleri pek çalışmıyor galiba...[/quote]
Aslan gibi oraya 3 tane grafik koyduk analizden sayılmıyormu?Hexen baba grafik koydu?Yetmiyormu?Bence çok güzel grafikler kondu.Selçuklu abi koydu dolar ve dow falan.Benim koyduğum grafik burayı geçemezse imkb 10 numara olacak.Ama sanırım geçme ihtimali pazartesi belli olacak.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;103355]Bu arada arkadaşlar zırt bırt efg nin hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz ya ne almış ne satmıs.Size bir sır daha vereyim.Bu forumda EFG İSTANBULUN müdürü aktif şekilde yazıyor.Çok da iyi tanıyorum kendisini.Öz be öz Türk.Ona sorabilirsiniz ne olduğunu.Bazıları çok değer verdiği kişilerin aslında gerçekte kim olduklarını bile bilmiyorlar.Malmı veriyorlar alıyorlarmı o çok iyi bilir.Hatta bir ara forumu kullanıp mal alıp verdiklerini bile düşünmüyor değilim.Konuştuğumuz para burada.Çoluk çocuk parkı değil burası.Burayı okuyorlar dediğiniz oluyor ya arada hani.İşte gerçekten okunduğunuzu unutmayın.Hatta yönlendirildiğinizi de.Kanıtlayabilirim.Kanıtlamasam bile araştırır bulurum..[/QUOTE]
Kim hocam bu kişi, bence açıklamalısın. Şuanda aktif yazan biri mi yoksa buradan ayrılmış biri mi?
o kadar çok mesaj var ki herhalde gerekli olanlar arada kayboluyor..
[quote=enorton;103362]Kim hocam bu kişi, bence açıklamalısın. Şuanda aktif yazan biri mi yoksa buradan ayrılmış biri mi?[/quote]
Kendi yazar yakında söyler.Söylemezse de ben söylerim yakında.
[QUOTE=furkan;103357]gökhanı tanımam hatta yazılarınıda sevmeyebilirm ama ona saygısızlık yapılıyor ve siz hala çıkıp "kışkırtmayın cocugu" diyorsunuz.. görmüyormusunuz ? şeker cocuk vs bişeyler denip duruyor yasaklanıza yazan kişiyi..buranın yönetimi çok zayıf bana gore buna 1kere daha deginmiştim ve sizlerin buraya sahip çıkması gerekiyordu hergeçen gün dahada kotuleşiyor bunudamı görmüyorsunuz ?
şuan benide yasaklayabilirsiniz yönetimin işine karıştım diye..iyi geceler saygılar.[/QUOTE]
e ceza verdikten sonra yazdım zaten o yazıyı :)
[QUOTE=mersiyk;103365]e ceza verdikten sonra yazdım zaten o yazıyı :)[/QUOTE]
ozamn kusura bakmayın genelde dialogu tercih ediyorsunuz o yuzden..ben kaaçr artık birazda dvd izleyecegim ii geceler.
[quote=furkan;103366]ozamn kusura bakmayın genelde dialogu tercih ediyorsunuz o yuzden..ben kaaçr artık birazda dvd izleyecegim ii geceler.[/quote]
Size de iyi geceler.Allaha emanet olun.
Herkese iyi geceler.